-
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3* -
-
Re: Mám nový blog
to je sice super ae my nejsme vsevedi abychom vedeli jak se ten blog menuje -
-
Re: Re: Mám nový blog
Miss dokonalá to ale určite bude vedieť,ona LULU veľká požrala totižto všetku múdrosť sveta :-)
-
-
-
3.Rada
Nejwiic Ji Nechapu Tywee.. uPe tRapnoost s Tou Sarou.. a POdle me toe naka haluska..Pze o tom pak uz vubec neni rec. .tagze do wi jak toe.. a hlawne,ze by umirala tak brzo jedina milowanaa? Heeh.. to mi pride diwnY.. *15* no ..ale uwidime nO. . JInac Uz bY MOch bejt Ledeen Zhee? Pro TY Co stahujeem..a coCumii na too .. *15* Nak Me Neba Na To Cekat,DyZ Uz to MAm sKOukLY seCko NejMin 3x *15* -
-
Re: 3.Rada
Ježiš *9* Užasný lidi, Ty co tady maj nejvíc keců a nic o tom nevědí... *8* -
vzdyt v tech dalsich dilech je o tom rec porad,ze je sara mrtva..neumis cist a nebo neumis anglicky? *1* *1* -
Jezis, zapoj mozek... proc halusky??A TY SI NECETLA ZE TA HÉRECKA JE TEHOTNA??????????????????????????????????????????????????????????????A UZ PORODILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A NECHCE SE TAM VRATIT! *8*
-
-
utek z vezeni
ahojky zeru kazdej dil uteku z vezeni *14* mno........asi jako kazdej tady,ale je to proste boba serial.Numuzu si pomoct,ale uz se nemuzu dockat ctvrtka *14* -
-
Re: utek z vezeni
Že bych měla spolujmenovkyni...Radku? *1* -
-
Re: Re: utek z vezeni
asi asi:D
-
-
-
I'm sorry..
Sorry, že jsem tady tak dlouho nebyla, však tak škola mě pěkně štve, vůbec není čas :(:( Koukám, že tu asi mluvíte o 4. sérii co?:D To já se nechám překvapit až bude u nás, protože stahovat mi ani nejde :D Ale docela by mě zajímalo jak už to dopadne a jestli bude happyend xD snad jo xD ale ta 3. série měla fakt málo dílů xD mě to aspoň teda nestačilo.. ani nechápu o co tomu Wistlerovi jde a jestli to je fakt hajzl :D Nevíte kdy bude v ČR v TV ta čtvrtá? :) se mějte, co nejdřív se tu zas ukážu .. -
-
Re: I'm sorry..
možná brzy! ale jak to tak vypadá *9* NOVA nechce kupovat! *4* Nejdříve se musí celá odvisílat v USA a potom až může putovat k nám, do roka by tu snad mohla být??? *15* *3* Doufám... -
-
Re: Re: I'm sorry..
Díky moc *4* Ikdyž mě to moc nepotěšilo :D Jsem nedočkavá :D Ale čekala jsem, že to tu bude min. za rok no :D -
-
Re: Re: Re: I'm sorry..
Ahoj =o) nu nvm s tou 4. sérií,ptže 3.série už byla odvísílaná v USA ještě v r. 2008 a u nás se teprve odvisílala až teď v dubnu dá se říct, takže doufejme,že to do toho roku aspoň stihnou =o)) ale taky sem nedočkavá a zajímalo by mě to,jak to všecko skončí =o))
-
-
-
-
!!!!!!!!!!!!!!
jo bylo by super kdyby byla nijaká anketa to je dobrý a vyrobit novou stránku s Wentem !!!! pište pište ať mám co nejvíc příspěvku na dizkuzi!! -
...
Ahoj lidičky.
Hlasovali jste někdo na souboj-serialu.cz?PB JE NA TOM DOST BLBĚ!....Prohrává s HIMYM...Prosím hlasujte! -
-
Re: ...
Tak jsme zjistila....PROHRÁL.2.místo PB zase neminulo.Snad vyhraje dalším rokem. *9* -
-
Re: Re: ...
hlasoval jsem a dokonce i z počítačů ve škole, jsem ppoprosil spolužáky! :-) *15* asi to nepomoho!! *9* -
-
Re: Re: Re: ...
Asi ne *9* ..jenže na PB.cz jsou tisíce uživatelů a hlasuje z nich pouhá čtvrt.......takže nevím..:D:D:D...
-
-
-
-
bozeeeeeee
koncim......vy jste tak blby,ze to ani nejde...vsechno je to sranda a vy hned zacnete mit kecy...nejaka slovenka si mysli,ze je cool....wow to si drsna,ze jsi spala s bushem *1* *1* *1* tak ted si my to faakt natrela -
-
Re: bozeeeeeee
tak konči a nikomu to necpi -
-
Re: Re: bozeeeeeee
nekecej!!!drz klapacku a bez hajat!!!! ty tu cpes porad nejaky kecy se slovenkou jste nepochopili co je to ironie takze nazdar!! *13* -
-
Re: Re: Re: bozeeeeeee
Odmítám se s Tebou bavit. Jsi pod mou úroveň. Možná tě pozdravim,až si pujdu do hypermarketu koupit vodu a ty budeš sedět za kasou. -
-
Re: Re: Re: Re: bozeeeeeee
takze nty rikas,ze moje kamoska je vypatlana a bude prodavat v hypermarketu????boze tebe bych chtela videt...musis bejt vyhubla troska co si mysli,ze je desne cool a sexy,ale ses jenom velky rozmazly hovno na silnici *13* *13* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bozeeeeeee
je sexy,je to kunda aké ty vidíš len v časopisoch,v zrkadle rozhodne nie.... *1* -
Ano, jsem vyhublá a jsem seyx. Díky. *14* -
hahahhaha a ty si 100 kilová prasnica čo masturbuje nad fotkami Millera,chudák keby to vedela si by zvracal minimálne 2 dni.....
-
-
-
-
-
Re: bozeeeeeee
Nooo?Ty si frajerka,klobúk dole dievča.Na ćom frčíš,Na ibalgine 600?
-
-
Wentík
Ahojte, všem kdo se Went líbí pro něj pls hlásněte na http://divciidolove.blog.cz/0802/so nh-3-kolo. Díky páááááá *14* *14* *14* -
Neeee
To nemuže být pravda Went je 4. *9* ale dobra je ta že v našich srdccíh je na 1.místě *14* že? *3* -
-
Re: Neeee
Jj, to máš naprostou pravdu! *14* *14* *14* Ale tady je to stejně všechno nějaký divný. *5*
-
-
a co vy.............?
Tak a co vy ostatní?Práce,škola,lásky...... .......? *3* Za mnou je tu teď Tomáš,tak že zase můžu napsat.Pořád v nemocnici,ale už je mi úplně dobře,připadám si tu zbytečně.....V pátek už mě pustí *3* Ledvina mi,ale nefunguje tak jak má,dřív to bylo aspoň na 40% teď na 15%tak že budu hodně hlídanej,aby se situace neopakovala.Ale budu se moc vrátit do práce,co nejdřív a pomalu začít se sportem,ale pomalu.... *3* a taky se pořádně najim... *3* Jsem tu na pokoji ještě se dvěma kluky,tak je docela sranda.... *3* hodnotíme sestřičky,jsou tu i dvě učenky,tak si trochu vymejšlíme... *3* ale jsou šikovný.Tomáš přijde asi i zítra,tak vám zase napíšu! *3* Jinak Ráďa je divná,říkal Tomáš,trošku si postěžoval...má sice hrozně práce a samej přesčas,ale jednou jí chtěl vyzvednout z práce a ona už tam nebyla,domu přišla až v jedenáct večer...tak nevim,budu s ní muset hodit řeč.Nehledě na to,že sem ani nepíše... *13* Páčko Wenťačky! *3* -
-
Re: a co vy.............?
Jééé ahojky Páťulko to je fajnky že si zase napísal...sme mocinko moc rádi. A je super že už tě v pátek pustí konečně domu.Těšíš se co?? *3* To víš hlídanej být musíš aby si byl v poho.Hmm to by vám šlo co hodnotit sestřičky...no jo no chlapy *1* A jako s tou Ráďou si mě docela dostal...copak sní je??Ona za tebou nebyla v nemocnici???Já sem si všimla že sem ani nenapíše už nic...nechápu co se děje...promluv sní a dej nám úrčo vědět...chybí nám tu *9* Jinak já práce hrůza...furt se nám tam ztrácí peníze...šílený ale za to moje láska je super...lítám v tom až po uši.Dneska jdu k nim zase večer na véču tak se moc těšim *3* .Do školy nastupuju 1.října...mam strach ale i se těšim poznám noví lidi atd....tak snad to bude oki.pá pá zatim *3* -
-
Re: Re: a co vy.............?
To jsem moc rád,že už tě pustí *1* *15* Jinak na Ráďu se určitě zeptej, nechci aby měla nějaký problémy, ale na druhou stranu, třeba si potřebovala odpočinout a někam si vyrazit, uvidíme *7* *1* *15* *7* -
-
Re: Re: Re: a co vy.............?
Zdarééc.Potěšil jsi mne,že sji napsal!!Už jsi nám tu scházel.Mno škola jde jako vždycky,láska nic:(.Jsem ráda,že je ti líp,ale budeš to muset asi vydržet ,že?Aspoň,že tam máš koho obdivovat,že? *1* *5* .....všechno bude fjanky!!:)
S tou Ráďou.To jsi men fakticky dostal!Co se děje??Nemá Ňáký problém??Napadl men i milenec....ale to určitě nepřipadá v úvahu!Ráďa taková není!Ken má asi pravdu,musí si odpočinout..ale co my víme??.......Já nevím,ale opravud máš prvaud s tím,že si s ní musíš promluvit... *4* Ať dopadne dobře.Informuj nás,o sobě i o Ráďě...:) -
-
Re: Re: Re: Re: a co vy.............?
Né,Ráďa sem chodí po práci,ale tak na půl hoďky,je teď nějaká divná,bez elánu...Mám tu Tomáše,nejdřív chodí za mnou a pak do práce....jsme docela fajn kámoši,i když je mezi námi věkový rozdíl,tak máme o čem mluvit...se těšim až půjdem na pivo *3* No,jo jsem jen chlap... *3* když tady se nic jinýho než koukat na sestřičky nedá *3* a mám pocit,že blbnu i z hladu... *3* Těšim se domu,na to až vám budu psát a taky do práce na děti...Hanisko,škola bude fajn,hlavně na ni budeš muset najít v hlavě místečko,protože přes prázdniny to místo zabral Jirka *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: a co vy.............?
To zvládneš,Hani!!! *15* -
chjo Ráďa si musí fakt asi odpočinout.Jinak máš Páťo pravdu že místečko v mý hlavě zabral Jirka...ale na tu školu tam ještě místo je...ale bude to těžký... *9* -
Tělo bez duše a duše bez těla.Ráďa!Asi toho má moc,neví co dřív..musíme ji chápat:)My se na tebe taky těšíme,zlato!..Pusinkuu..
-
-
-
-
-