Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BOZE VY KRÁVY

OOOOO JA SNIM JEDU KAZDOU NOC V POSTELI,...!!!!BOZE SPIM SNIM JSEM WENta!!!!vy kravy tu resite nakou picu a nvm coo... rikate ze jste ho videlli, jak ho unesete a ja nvm co
    !!
    Oukej libi se mi ale jeste mi nehrablo jako nekterym co tu pisou omg *16* *8* *7* *14* *3*
    • Re: BOZE VY KRÁVY

Chúďa,neliečiš sa na neakej klinike?Aj s tou Koki alebo čo to je?Ste boli u Wentwortha Millera doma?hahahaha,tak to ja potom spávam s Georgom Buschom.
      • Re: Re: BOZE VY KRÁVY

TY SLOVENKO DEBILNI!!!!!!!IRONIE CHAPES CO TO ZNAMENA???? *8* *8* *8* *8*
        • Re: Re: Re: BOZE VY KRÁVY

a Slovákov si moc do pusinky neber kotě,lebo ty ako MISS češka nie si o nič lepšia :-)hahahhahahahha
          • FOR SLOVENIA GIRL

NESER SE DO CR!!!ZAPADNI DO TY PRDELE A NASHLE!!!! *13*
            • Re: FOR SLOVENIA GIRL

hahahhaha,chúďa nebolí ťa z toľkého rozčúlenia hlavička,daj si neaké prášky na ukludnenie,budeš ich potrebovať :-)

Hm,počula si dnes pár nových slov a teraz sa tu hráś na intelektuálku,ach jo,to aj krava na poli má viac rozumu,ooooo to tú kravu vlastne urážam

Chúďa,neliečiš sa na neakej klinike?Aj s tou Koki alebo čo to je?Ste boli u Wentwortha Millera doma?hahahaha,tak to ja potom spávam s Georgom Buschom.

Aspon netvrdim jak jsem byla u něho doma:D

TY KRÁÁÁÁVO ZJEBANA VYLIZ SI PRDEL!!!NECHAPES ZE JE TO IRONIE?TO BY POCHOPILO I PETILETY DITE!!!!!ALE VY?POCHYBUJI TY KRAVO JA CHTELA VEDET KDO NA TO SKOCI...MNO JO MNO TEREZA DALSI BLBKA...........VY ME DOSTAVATE KACENY HLOUPOUCKY *16* *8* *8*

Čo máš za problém s terezou ty vulgárna sedliačka,slama ti trčí s topániek a rozkrikuješ sa tu ako keby neaká primadóna.Nezabúdaj že trafená hus zagága......tak čo?Nebolí ťa zobák.Moc ma neštvi lebo ťa ošklbem....
          • Re: Re: Re: Re: BOZE VY KRÁVY

OMG, JAK MUZES VEDET JESTLI JECIM NEBO NE?TO JSI TAK INTELIGENTNI ZE PRES KOMP VIS CO LIDI DELAJ????JA NEKRICIM, JA BRECIM A SMEJU SE ZAROVEN JAK JSTE BLBY A TUPY!!! A ZE BYCH SE OMLOUVALA??UBOZAKOVI SE OMLOUVAT?NEVER!!!JO A MIMOCHODEM NEVER ZNAMENA NIKDY!!!! *9* *1* *1* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: BOZE VY KRÁVY

Jejda paní učitelka na základní škole Vás naučila další slovíčko jo? No ty jsi šikovná, že jsi si to takhle zapamatovala. Neboj se,vim co znamená never, narozdíl od Tebe jsem se podívala už i dál, než o prázdninách na šumavu. *14*

Prosimte neber si moje jmeno do pusy, urazi me to. Díky. A jdi si vzít prášky na hlavu, už je na čase
          • Re: Re: Re: Re: BOZE VY KRÁVY

FŮJ TEREZA!CO ROZBIJES MI HUBU?NO POJD?VYHROZUJES A NIC CO??:....S PRASKAMA UZ MAS ZKUSENOSTI VID??? *5* *13*
            • Re: Re: Re: Re: Re: BOZE VY KRÁVY

Haha ono si to dovoluje takhle na dalku ale naživo by se to omlouvalo co? Je mi to jasnýýý

lepsi rikat,ze jsem byla u neho doma nez tvrdit ze jsem jeho manzelka a mame spolu dve deti *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*

hahahaha že uňho doma?a ako si to šla do USA?Na sánkach?

To tu nikdo netvrdi

no desne zavidim,byt pridana na nejakou fotku a pak tady vsichni resej ze je hezka a dalsi kecy,kdyz je to fotomontaz *1*
  • no nee

sem myslela že tu najdu samou chválu na wenta a zatým toto.no lidi bud piště věci co sa ktomu vztahují nebo čučte a nedutajte *9* btw:went je kusan
  • 3. řada

Teď koukám na 3. sérii a je to fakt mazec. Umírá tam strašně moc lidí i ti, kteří by měli jakožto v americkém filmu přežít. Třeba Sára...Je to fakt moc napínavé!!! Já to žeru!!!
    • Re: 3. řada

ale sára bude žít ona doopravdy ani v tom filmu neumřela *7*
      • Re: Re: 3. řada

JEZIS!V serialu umrela usekli ji kebuli, ale v normal zivote je tehotná!!!nebo uz porodila co javím!! *8*
        • Re: Re: Re: 3. řada

ANO UZ V ZARI!! :D
  • Apríl

čau kočky:Djesti íte je apríl,a nový příspěvek na prison break je že Went přijede do Prahy.....ale je přece apríl,takže buď je to pravda či apríl:(CO SE dá dělat:)ale kdby přijel ejla bych do Prahyyy *15*
  • ahoooj

ahojík Lásky moje tak jak tu válčíte beze mě??? koukám že nic moc příspěvků sem myslela kolik jich tu nebude a ono nic. NO ale něco sem si přečetla no. Kdepak máš sestřičku Páťo??? Jinak já zítra zas odjíždim do Prahy a budu makat celej víkend *9* *9* 14 hodin...umíírám normálně. JInak ten filmík co psala tery01 neuvidim...chjooo. Moc mi chybíte všichnii... *3* *14* MVMR *14*
    • Re: ahoooj

Sestřička se mi v pondělí večer vrátila,úplně utahaná a včera jela se šéfem na pracovní cestu,ale zítra se vrátí a už snad napíše..... *3* A jak ti jde být servírkou?Mě se první dva dny klepali ruce a rozbil jsem skleničku,ale pak už to bylo v pohodě.... *3* Já jsem taky teď furt v práci,ale rád...dělám od 7-19hod.zápřah...ale v pátek mám kratší a půjdu pařit,tak se těšim...... *3* Na víc děti dodávaj spoustu energie,jsou úžasný...maji prázdniny a některý jsou v nemocnici a zvládaji to skvěle,vymýšlim pro ně hry,soutěže,čteme...Mějte se super holky!pedrisko,určitě pak napiš a užij si návštěvu bráchy... *3*
      • Re: Re: ahoooj

týý jova ta tvoje ségra je pořád se šefíkem co?!Spolu mají nákej románek milostnej?? *1* Jinak být servírkou neni žádná brnkačka jako...taky se mi první den klepali ruce ale zatim sem nic nerozbila teda..akorát mi jednou spadnul příbor hostovi do klína *1* ale jinak v poho.Páťo co děláš za práci, že děláš s dětma???Jinak Pedrisko pozdravuj brášku a babičku *3* pa
        • Re: Re: Re: ahoooj

Hanisko,se šéfíkem nic nemám,byla to jen nudná pracovní cesta *5* I když jsme se trochu zblížily jako kamarádi"ovšem"tak se mezi námi nic nerýsuje *13* Jinak věřim,že být naplace je náročný,ale pak ti to půjde samo,uvidíš?A třeba tam bude nějaký super zákazník *3* *1* *5* ?Patrickovi to docela šlo,až na první dva dny.Pak už na place válel *1*
          • Re: Re: Re: Re: ahoooj

Ono být pokojská neni o nic lepší než servírka,jsme to pěkně chytli co *4* ?Ale hlavně,že budou peníze *1* Já to mám tenhle týden docela dobrý,směna docela krátká *5* Příští týden bude asi hůř *13* Patrick dělá v nemocnici,to píše *1* To je krásný,ale taky je to asi náročný co?Jsi anděl *4* a musíš být hrozně milej kluk *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ahoooj

Díky moc! *3* Bylo by fajn kdyby vám to s bráchou vyšlo........ *3* hodně štěstí... *3* Pracovat v zahraničí neni špatný,kámoš dělá už rok v Anglii pingla a baví ho to,má tam i přítelkyni a o vrácení sem vůbec nepomýšlí.Já jsem v tomhle asi jinej,jsem radši doma,v ČR.Už tu mám tak nějak to svý... *3*
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: ahoooj

Né nevyrůstali jsme spolu protože oba máme stejnýho taťku ale každej jinou mamku.Mám Lukáše strašně moc ráda , a rádi bychom spolu byli alespoň měsíc , jenomže to nejde , protože on za 4 týdny odjíždí zase makat do Holandska a teď bydlí se svou mamkou.*4* Strašně se mu v Holandsku líbí a říká že tam chce zůstat , tak jsem se s ním domluvila že jak budu mít ve škole výměný pobyt a náhodou pojedu do Holandska tak že se za ním stavím. *3* *1* Říkal že až vychodím střední tak ať přijedu makat za ním , že mi sežene místo *1* slíbil že než odjede tak se ještě staví budu ráda, *3* a Letico já mám taky králíčka , dokonce dva ,a taky mám pár kamarádů a vás , jsem ráda že jste mě vzali mezi sebe. *14* A hodně štěstí v práci Patriku *3* *4*

Máte všichni velký štěstí,že máte sourozence ať už pořád doma nebo x kilometrů jinde *4* *3* *4* Já jsem sama a sourozence bych hrozně chtěla,ale moje mamka už druhý mít nemohla tak že jim to nemůžu ani zazlívat *9* ,ale mám psíka a zakrslího králíčka *15* *14* *3* a spoustu kamarádů a taky vás! *14*

No,odpověď už víš:)Jinak to je hezký,jak jste si k sobě s bráchou našli cestu,myslím že sourozenci patří k sobě,možná byste měli zkusit být spolu aspoň měsíc *4* .Je to krásný!

To je zajímaví?Vy jste spolu nevyrůstaly?Já si nedokážu představit,že bych se ségrou a ještě s jedním bráchou nevyrůstal.Dost spolu držíme... *3* Jinak odpovim za sestřičku její 23let.Většina sourozenců mají dost společnýho........ *3* Jsem takový benjamínek a svý sourozence mám hrozně rád....jasně,taky mě štvou,někdy *3* Pa,pádim pracovat *3*
            • pedriska

Jj Ráďo vím že Patrik je tvůj brácha a máš pravdu bráchové jsou fajn. *3* teda když je člověk vidí jen občas *1* *1* mýmu bráchovi je taky 21 ale už v srpnu mu bude 22 *3* mám ho ráda , včera jsem s ním dost dlouho kecala a říkal že hodně přemejšlel o tom že by bylo fajn kdybychom spolu vyrůstali , já o tom taky přemejšlela . . .včera jsme zjistili že jsme si v hodně věcech podobní víc než jsme čekali *3* *3* a k tomu kriskrosu , jo je to podobný Scrabblu , no a v září nastupuju na hotelovou a obchodní akademii , obor hotelnictví a turismus *3* *4* *3* A kolik je tobě Ráďo? *3* *4* *3*

Patrick a anděl? *1* Tak hlavně,že sis to pedrisko užila,bráchové jsou fajn co?Hlavně když je člověk vidí jen občas *1* Jsem ráda,že pisálkuješ! *3* Patrick jak asi víš je můj brácha a je mu 21let.Jsme tu sourozenecká dvojka:-)Jinak na jakou střední?Kriskros jsem ještě nehrála neni to podobný jako scrabble?To,mě baví! *4*
            • pedriska

No tak jsem definitivně zpátky , návštěvy odjeli a já už mám klid.Dneska to s bráchou bylo super , celej den jsme hráli Kriskros , bráchovi už z toho bylo blbě , měl úplně zamotenej mozek z toho přemýšlení *1* *1* Slíbil že se ještě ukáže , tak už se těším , no Patriku mě je 15 let a v září nastupuju na střední školu a kolik je tobě???? *3* Tak papa a piště lidičky. *3* *4*

Anděl určitě nejsem a milej,no asi jo,ale taky mám svý špatný stránky... *3* Ano,dělám v nemocnici jako asistent nebo takovej kluk na hraní s dětma... *3* dnes jsme začli se sedmi dětma stavět puzzle,ale má 1000kousků,tak že nám to zabere trochu času s menšíma jsme kreslily a vystřihovaly zvířátka a lepily na špejli.Těm co je zle nebo nemůžou z postele tak jim po obědě čtu a povídáme si.Pedrisko,kolik ti je?Kalba s bráchou to je super! *3*
        • pedriska

Re: Re: Re: ahoooj

Ahojiky lidišky , na chvíli jsem se sem dostala , nebojte brášku budu pozdravovat , *3* zatím je s ním sranda a je to v poho *1* *3* ale na ten zítřek se netěším , né prroto že má přijet babička ale proto že má přivést bratrance a sestřenici , bude to hrůza a táta nadává a tak brášku napadlo že někam zmizíme a opijem se a tak bude po problému *1* *3* . . jo všimli jste si že Went je jedenáctej . . co se stalo že klesl??? *9*
          • Re: Re: Re: Re: ahoooj

Myslím,že prostě teď míň lidí navštěvuje,Wentovi stránky *9* jsou prázdniny a jak vidíš je hodně cestování,ale snad ho zase zvednem,i když to bude fuška *9* Pedrisko moc tě tady vítám,jsem ráda,že je tu nějaký fajn nováček! *3* Ty jo,brácha má dobrý nápad jak se vypařit a zabít čas *1* *1* *1*
  • koukám

Ahoj zlatíčka!Moc na vás myslim.Koukám,že je to tu samá svatba,pařba,rande atd.to je dobře,jen užívejte *4* Já mám teď dva dny relativně volno a v září pojedu nejspíš fotit na pár dní do jižní ameriky,ale ještě nevím zatím se o tom jen mluví.Moc se mi tam nechce,jsem ráda tady a zase bych ráda jela na pár dní do česka.Mějte se moc hezky,mám radost,že jste tu taková parta.Kristýnko,romky,černošky nebo rusky,všichni jsme lidi *4*
    • Re: koukám

Ahojík Marcy dlouho si tu nebyla a moc si nám chyběla. Ty jedeš do jižní ameriky jo?!téééda ty se máš taky bych jela. A copak jedeš fotit??plavky??Mno to víš tady v čechách se pořád jenom chlastá *1* žéééé lásky moje *3*
      • Re: Re: koukám

Docela vám to závidím *4* Jo,asi do Peru,neni o co stát do neni New York,je to jedna z nejchudších zemí jižní ameriky,fotit tam budu přírodu a tamní obyvatelé,už to fotil každý tisíckrát,ale je to práce.Na net teď chodim málo,moc práce,jsem z toho utahaná,ale pořád je víc zájemnců a nabídek než v čechách,je to příležitost.
        • Re: Re: Re: koukám

Tak se na to vykašli a pojeď do ČR,vezmu tě na nějakou pořádnou pařbu... *3* Jo,práce je práce,ale hlavně že nějaká je co?Horší by bylo kdyby nebyla...Měj se krásně! *3*
          • Re: Re: Re: Re: koukám

Neni to náhodou pro Marcy?Nebo se chceš jmenovat stejně *15* Ty si popleta *4* Jsem ráda,že mám tuhle práci,někdy je to otrava,ale baví mě zachycovat momenty,který si člověk nemusí jen pamatovat,ale může se na ně kdykoliv podívat nebo člověka vyfotit tak že je perfektní,z nějakého úhlu,nalíčenou a načesanou holku,postavu chlapa,má to svý kouzlo *4* Líbám tě zlato *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: koukám

Oki sem ráda že už sem teda v obraze.... Páťa byl nákej asi mimo teda ne když to psal... *1*

Jo,to psal Patricek,poznávám to,hlavně proto,že má Marcy rád,to já poznám *1* a zná ji tak že by ji vzal na pařbu jedině on *4*

Podle času odeslání a smajlů,bych to typla na Páťu *5* To je taky pěknej kaňour,líbačka,dost vostrý

héééj ted se v tom nevyznám tady...co to má znamenat??? Kdo teda psal že má Marcy přijet do ČR a že jí vezme na pařbu??? *7*
    • Re: koukám

Zdravim tě Macíku *3* nekec a kam do jižní ameriky?Napíšu ti sms *7* Jinak určitě přijeď,byla bych moc ráda,chybíš mi *9* Pa!
  • zdenule119

Ahoj

newite někdo na jaký adrese bych našla díly prison breaku a kde bych je mohla shlídnout???...díky za odpověď
    • ken

Re: Ahoj

Ahoj náhodou vim, ale je složité pro člověka, který se *3* nepohybuje ve světě stahování filmu! :-) *15* *14*
      • zdenule119

Re: Re: Ahoj

haha...já se umím pohybowat we swětě stahowání filmu...jenomže to prostě nikde nemužu najít...a nikde mi to nejde...
        • kasnic

Re: Re: Re: Ahoj

Ahoj....rozhodně vím:)......zkus to na sleduj.to *15*
          • ken

Re: Re: Re: Re: Ahoj

Rád ti pošlu odkazy, kterej chceč díl? :-) *15* *14*
  • Michael umře???

Slyšela jsem, že Michael údajně zemře. Nevíte někdo, jak to s ním bude??? Umře?? *9*
    • Re: Michael umře???

no jasny.umre mike a pak linc a taky mahone..pujde to s nima z kopce *1* ..o cem by to asi bylo dyby je vsechny zabili *3*
    • Re: Michael umře???

ne neumře..koukám na 3. řadu...ted utečou v druhý řadě budou pořád utíkat a ve 3 se dostanu zase do vězení..
      • Re: Re: Michael umře???

Ahoj jak to že ti to jde se dívat na třetí řadu?Mě to pořád přeskakuje.Řekni mi kde se ty na to díváš prosííím *4* *4* ale Michael je milej a doufám že to tak zůstane i v jeho soukromim životě.Přeju mu aby si našel nějakou hezkou manželku a užil si s ní život.Ne nějakou fuchtly co má paroubek,to je hrůza *10* *5* *16* *8*

ahoj prosim tě jak se můžeš dívat na ostatní díli?Řekni mi stránku.Mooc moc prosim.Já vim,že tě asi prosí každý,ale u nás se na to dívá celá rodina a hlavně 81 letá moje babička,které už to opravdu nemůže vydejchat,jak to dopadne. *4* *4* *4* *4*

No a ve 3.řadě budou taky utíkaz z vězení.. . *5*
        • Re: Re: Re: Michael umře???

proto se to taky jmenuje pb... wrau treti rada je taky smrncovní *14*
  • samá láska

Už taky konečně píšu,raději častně ráno,protože pak už se sem zase nedostanu.Přítelkyně spolubydlícího je furt na netu,pořád něco hledá,tak nemám skoro šanci.Tady je to teda maxim.zamilovaný *5* To je dobře! *4*Já byla včera s Vladem u toho bráchy co mají tu holčinu,bylo to suprácký.Dnes razíme k mým rodičům,táta už navrhl nějaký nábytek do pokojíčku tak jestli se mi bude zamlouvat *5* Máma jela s kamarádkou někam do háje,tak že tam bude bez ní aspoň klid *5* Jinak už mám další dvě kilča nahoře *4*
    • Re: samá láska

Ahojík Mey to je fajnky že si písla zase.Hlavně nám pak napísej jaký tvůj tatka navrhnul ten pokojíček a jak se ti to vše líbilo.Wau další 2 kilíčka nahoře jo?!to je dobře...miminko hezky roste ...hlavně papej vitamíny ovoce zeleninu atd...at je to mimčo hezky zdravý! pááá *3*
      • Re: Re: samá láska

To je fajn,hezký.Tvůj taťka je hodný.Určitě nám o tom pokojíčku napiš víc.A papej *4*
        • ken

Re: Re: Re: samá láska

Tak to je suprovi, *1* hlavne si dopravej moc moc jidla! *15* Kdy jindy v zivote se muzes tak poradne najist:-) *3* *14* Hlavne, at se ti v novem bytecku libi *14*
          • Re: Re: Re: Re: samá láska

Tvůj táta je suprovej!:)ten pokojík se určitě bude líbit,musel se asi hodně snažit vždyť je to jeho první vnouče?!..:)Jinak s tím netem,až budete mít byteček hotový tak budeš samička chodit na net a budeš tu denně:)....
            Kilča už jdu nahoru,to je supr:)a už ti vyrostlo bříško??aspoň trochu..:)povídej:)
            • Re: Re: Re: Re: Re: samá láska

Krásný *3* je fajn jak ti to teď krásně vychází a klape.Bříško bude úžasný na Vánoce už budeš kulaťoučká *3* Vlado je prima chlap,taky se jednou na tu taťuldovskou roli těšim... *3* Moc si to užívej! *3*

To čumím.:)Všechno jde supr,pokojík,byt,Vlado.....mno musím moc chválit!!!Hlavně i za tu starost všech ze tvého okolí!!Fakt suproví lidičky co? *15* To je dobře:)....bříško ať roste:)

Jééé to je uplně krásný takovej pokojíček to bude fakt bombička *3* . A Vlado je fakt super že ti takhle dává pusinky na bříško a hladí ti ho. To je uplně nejkrásnější zařizovat pokojíček a nakupovat malinký oblečení pro miminko... *3*

Bříško už trochu mám,začíná to být pomaloučku vidět,když mám doma jen tepláky a uplý tričko *5* Vlado než jde do práce nebo když přijde tak mi dá pusu a pohladí mě po břiše,od chlapa je to fakt roztomilý *4* Jsem netušila,že ho to tak vezme,i na nákupy chodí dobrovolně se mnou.Jinak pokojíček super!Světlý dřevo,všechno stejný,postýlka,přebalovací pult,velká skříň tři nízký skříňky,stoleček se dvěma mini židličkama,nemá to chybu!Vladův kolega z práce přislíbil,že něco do pokojíčku namaluje,podle toho co to bude,za pohlaví.On totiž bezvadně maluje,různý postavičky.Babička z tátoví strany,nám sehnala do pokojíku zavěsy buď modrý s medvídky nebo růžoví s kočičkama.Taky máme od ní povlečení na peřinky dva druhy,tak že super babička!Hrozně mě to těší,že nám takhle pomáhaj!Kolegyně má mamču co plete,už mi přinesla botky a svetřík,je super!Fakt nemám slov! *4* *4* *4*
      • Re: Re: samá láska

To je fajn,hezký.Tvůj taťka je hodný.Určitě nám o tom pokojíčku napiš víc.A papej *4*
  • kasnic

6.díl

Hani,jukalas??Nebo z vás někdo??............já měla slzy na krajíčku *9* *9* *14* *9* ..bylo to tak smutné!!!Went úplně úžasnej,mno jako málo dost hej......ty jeho slzy...........
    Stejně mi enjde do hlavy kdo zabil toho Tigera(bo jak se jmenuje).Proč by ho zabíjel Mahone??Vždyť mu nic neudělal...zvláštní!Ale chci ,aby už Samy byl mrtvej!Kvůli němu byl zabit tamten.........mno hrůůza!
    • Re: 6.díl

Kristýnko nejukala sem a hrozně mě to mrzí neměla sem kde koukat protože já u sebe nemam jojku a spolubydlící už spala...doufám že mi to naši nahráli na DVD. Neřikej mi že Wentík plakal??? *7*
      • Re: Re: 6.díl

No doufám,že ti to nahráli!Protože tenhle byl neskutečně o emocích....Áno,áno..WENTÍK PLAKAL!Bylo to tak smutné!Dozvěděl se,že Sárina umřela!To bylo něco.... *9* *15* .....ty oči a všehcno..fákt hustý!Kamarád mi říkal,že teď budou dva díly po sobě,tak doufám,že je to pravda!:)...ještě zjistím a dám vědět!
        • Re: Re: Re: 6.díl

Týý jova tak doufám že mi to jako nahráli jestli ne tak asi umřu jako! Dva díly za sebou jo??hmm tak to musim vidět...jestli to bude pravda dej úrčo vědět *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit