-
pb
MILLER MILLER MILLER MILLER MILLER MILLER MILLER MILLER MILLER -
pb
WENTWORTH MILLER WENTWORTH MILLER WENTWORTH MILLER -
HAHA
vzdyt je videt,ze je to fotomontaz jako prase..tak nevim co tu resite a i kdyby byl gay tak co...hezkej je a nezalezi na tom,ze je gay tak to uz nereste *13* *13* *13* *13* -
-
Re: HAHA
Závistivost je taky vlastnost. Viď? *15* -
-
Re: Re: HAHA
no desne zavidim,byt pridana na nejakou fotku a pak tady vsichni resej ze je hezka a dalsi kecy,kdyz je to fotomontaz -
-
Re: Re: Re: HAHA
Asi áno ty chúďa keď sa tu hádaš koli hlúpostiam....to chodiš ešte na základku hm?Miller má naozaj partnerku,ak tomu DÁMI,ak vás tak vobec možem nazvať tak si kľudne kúpte vydanie časopisu Suna,alebo časopis The Mole.... -
-
Re: Re: Re: Re: HAHA
paneboze...a co ze ma pritelkyni at ji ma...ma vlastni zivot a uz je tak trochu starsi o proti mne..takze mi tu necpi,ze ma pritelkyni *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HAHA
ty píčo,a co na tom že má holku?je to snad tvůj přítel,opustil tě pro ni????Tak co deláš?????
-
-
Re: Re: Re: Re: HAHA
Aby si mohli koupit tyhle vydání, tak by museli šetřit tak rok
-
-
-
Re: Re: HAHA
TY VOLE TY SI NA UROVNI HOVNA!!!!!NECHAPES CO TU PSALA TY PICO??? *16* -
-
Re: Re: Re: HAHA
Tak na uroven,ze bych mluvila sprostě na někoho koho neznám, neklesnu. *15*
-
-
-
-
Miller
Na PB se dívám už od ledna nebo února 2007 je to super herec snad se uchyti i jinde :) *14* *4* -
pb
PB PB PB PB PB PB PB PB PB PB PB PB PB PB -
wentisek
ahoj lidisky!!!tak sem se koukala do programu a zjistila sem ze v sobotu 26.7. ve 00.05 (jak brzy)na ct2 budou davat lidskou skvrnu kde hraje wentisek .ja uz sem ten film teda videla a wentisek je tam krasnej jako vsude a dycky :*tak se koukejte!!! *3* *4* *14* *14* *14* -
-
Re: wentisek
Dík za typ,asi to shlídnu,ještě jsem to neviděl...
-
-
pb
UTEK Z VEZENI UTEK Z VEZENI UTEK Z VEZENI UTEK Z VEZENI UTEK Z VEZENI UTEK Z VEZENI -
super
Tak včera ten díl byl nádherný,dojemný a Michael byl úžasný,teda pro mě i Linc *3* Docela mě ten díl včera dostal...
P.S.nevíte kolik má druhá řada dílů?
Řekla bych,že pomalu vplouváme do trojky? -
-
Re: super
Jo,včera to stálo za to,Michael měl takový psí oči,hrozně se mi tam líbil i ten ohoz mu sekl... *3* *3* *3* a ten pohled na závěr...neměl chybu *14* Mahony začíná bejt třída,ale už aby šel sedět *1* a vyměnil oblek za něco pohodovího *5* hróóózně se těšim co bude dál... *3*
Supráckej večer všem a Wenťácký sny *1* -
JO včera ten díl byl super... bylo mi ale hrozně Michaela líto jak mu umřel ten táta..jak mu tekly ty slzičky to bylo dojemný *14* ...mno druhá řada má snad 22 dílů..ale nechci kecat! -
-
Re: Re: super
holky,druhá řada má 22 dílů..včera sjem se dokoukávala a tv joj.....tm dávali též,le s předstihem vždy dva díly:)a včera byly poslední dva díly¨:'(dojaly mne....:)už se těším na 3.řadu
-
-
Já blbá sem usla *9* *9*
Achjo, doufám že mi to děda nahrál .... *3*
Jinak ve druhé řadě ještě chvíli zůstaneme, ale už se pomalu blížíme.Bude tam toho spousta (ve druhé řadě) např : T-baga odmítne jeho žena
Michael a Alex se setkají při převozu do SONY
a ještě spousta *5*
-
-
sorry
Ahojíček!!!Moc se omlouvám,že jsem nepsala,ale byla jsem u bábušky:D....
Doufám,že jste mne tu postrádali:D...
Psala jsem k pár příspěvkům,ale musím říct,že se to tu nehýbe....
No doufám,že budete psát lidičky..
Jináč jste mi moooooc chyběli♥ -
-
Re: sorry
Ty nám taky Týnko.... *3* -
-
Re: Re: sorry
Děkuju Patricku♥..no co bych od něho chtěla,to je těžký........asi jeden nekrásnější den!s ním:)........nebo,...třeba trenky?:Dkdyby nosil slipy..no je t divný:D....:D...
-
-
Re: sorry
Nazdárek koťata!Já dělala včera přes čas a pak jsem šla se šéfíkem na véču *5* tak jsem nepsala,ale už jsem zase tu *3* jak to,že se to tu nehejbe? *7* Tak to rozhýbem ne,chce to téma *4* Kdo mě má rád?:-)))))))) *4* to byl vtip.Kdyby vám chtěl Went něco dát a mohli jste si vybrat co byste chtěli,kromě tel.čísla a pusy;-) *14* pro pány platí od Sáry nebo Danay?
Já asi jeho voňavku *3* trochu blbý,ale chtěla bych cítit vůni kterou se voní,teda doufám,že se voní *1*
Jinak frkejte témata,otázečky ať je pořád na co odpovídat *5* -
-
jj musíme to tu trošku rozhýbat... já bych od něj chtěla třeba jeho oblíbený tričko a nebo taky ten parfémík... vůně je prostě nepostradatelná!!! *3* -
-
Re: Re: Re: sorry
No,tak vůně ta mě teda nenapadla,dobrý... *3* ale holky maji x voňavek tak že radši toho plyšáka.... *3* zajímaví věci byste chtěli..... *3*
-
-
Teda fakt nevim co bych od ní chtěl........to je těžký,asi nějakýho talismana,který ho může postrádat nebo plyšáka,fakt nevim,po holce je těžký něco chtít..... *1* *3* Jinak já tě rád mám,musim to je moje bratrská povinnost *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Otázku nějakou vymyslim..... *3*
-
-
-
Ahoj .. můžu se zeptat kolik má 3.série dílu? Já mám jenom tušení že 13 .. ale příjde mi to divné proč má každá série přibližne 22dílu a 3.série 13? Má fakt 13dílu? díky za odpověď .. :)