Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Scofield

Sorry za tu ájina...ale už jsem to udělala mnohokrát(i na lidech.cz)a pak bezvadně poznáte jaký jsou lidi(bezvadný,otravný,nafoukaný. ..)vy jste samozdřejmě super *14* *1* *4*
    • Re: Scofield

a pak nepis ze je ti sest okej?sestilety ani snad nevedi co je to intak *13*
  • hrozný!!

Lidičky,na webu prison-break.cz se objevily informace o 4.řadě a zároveň tm ujistili,že prý WENT řekl v jednom rozhovoru,že chce skončit,nebo lépe,že všehcno má začátek,střed a konec,a jeho cesta prý skonšila *9* *9* *10* je to strašný!!pošlu vám to...
    ¨
    Čtvrtá série může být poslední série pro Wentwortha Millera, který se o tom zmínil v jednom rozhovoru....
    Podle něj má vše začátek, střed a také konec. On sám se cítí být na konci cesty. Nastává tak otázka zda-li to bude konec jen pro Wentwortha nebo i pro seriál.
    • Re: hrozný!!

No,tak trochu ho chápu,má asi nabídky na další filmy nebo tak a chce postoupit dál,to je pochopitelné...ale určitě bych ho nezabíjela nebo tak,důstojně bych ukončila celý seriál aby si ho lidi pamatovali tak jak šel,upřímě,ten seriál je"stavěný"na bratrech Michaelovi a Lincovi je to hlavně o nich.Když tam vrazej někoho jinýho už to nejen nebude takový,ale stratí se o seriál zájem a nebude to vyhlášený seriál,ale propadák...Scénárista by se měl pustit do jinýho projektu... *3* *7* *3* a nechat Prison Break ukončit happy endem... *4* prostě důstojný konec super seriálu... *3*
      • Re: Re: hrozný!!

souhlasim s Ráďou, že by ten seriálek měli ukončit happyendem...tak doufám že to neskoní a nehodí tam místo Wetíka a Linca uplně někoho jinýho jinak už na to jako koukat nebudu. Nemělo by to hlavu a patu. Ale naprosto Wenta chápu...chce určitě zkusit i jiný filmíky než jen seriál a třeba má good nabídky...přejme mu to holky *3*
        • Re: Re: Re: hrozný!!

Vždyť přeju,a moooooc....:)co takhle,mol by být jako BRED PITT:D(jako myslím,ty filmy atd..):)
      • Re: Re: hrozný!!

To chápu,rozhodně si mylsím,že to není DEFINITIVNÍ,ale i tak,by to byla hrozná myšlenka..nemyslíte?Jestli se skončí 4.řada,bdue asi pokračovat o tom dívčím vězení!!Sice nidko neřekl,že to nebdue trhák,ale PB a WENTWORTH FOREVER!!!
    • Re: hrozný!!

ahojky,ja som to tiez citala,ale to nemusi byt pravda,ved ja som zase citala inu verziu ze stvrta seria bude zaroven aj poslednou..dufam,ze bude len bez wenta pre mna skonci i cely prison break *9* *13*
  • Neserte!!!

Sakra lidi!!!Tahla diskuse je snad od toho aby se tady mluvilo Millerovi a né o nějakejch prázdninách na Slovensku,který vůbec nikiho nezajímaj *8* Na to je snad icq. *10*
    • Re: Neserte!!!

Na holku docela drsný titulek...neni hezký když holky mluví takhle vulgárně(nebo píši)... *3* To je teď trendy... *3* ?
    • Re: Neserte!!!

co se do toho cpeš??? to je naše věc o čem se tu snad budem bavit ne?!chodíš sem???nechodíš...tak mlč!
      • Re: Re: Neserte!!!

Přesně!!!A jestli se ti to nelíbí,tak mažn pryč,nepotřebujeme tu narušitele,ale fanoušky Wenta,a jestli tě nezajímá náký Slovensko tak to nečti...
        • Re: Re: Re: Neserte!!!

přesně tak souhlasim s tebou...!!!Mě to taky zajímá kdo kam pojede na prázky a jiný věci ...občas snad můžem odbočit od tématu nebo ne?!
          • Re: Re: Re: Re: Neserte!!!

Jo..ikdyž je Went dooost zajímavej,a dá se kecat o tisíc věcěch,ale zajímají nás i tyhle věci... *15*
        • Re: Re: Re: Neserte!!!

a navíc....mne to zajímá!!!Zajímají nás věci,které každý z nás prožíváme a díky tomu to tu držíme nad vodou!!!Ikdyž jsme spadli hodně dolů...JSME tady!!!
  • ken

Románky

Ahoj, už se z toho asi zbláznim! Pořád mi přeskakuje net! *9* Jednou jde a jednou zas ne! *9* Chtěl jsem vám v sobotu napsat a prostě nic! *10* Tak ted mi naskočil, tak rychle píšu, jinak jsem přečetl příspěvky *1* *14* Velmi zajímavé:-) Já to Ráďe přeju! Jestli se jí líbí, což asi že jo, a jestli se mu líbí i Ráďa, tak neni o čem mluvit *15* Patricku *15* alespoň nejsem sám, já se taky tenkrát na oslavě mé sestřenice líbal s její kamarádkou *14* Jenže tady to bylo naopak, jí bylo dvacet a mě 16 *1* *3* Jo a ptali jste se jestli mám nějakou přítelkyni? Tak to mám *3* *14*
    • kasnic

Re: Románky

Já ji to též přeji!:)a obě taky!Ať ti to s ní baví,a vydrží:)
  • pomoc

Potřebovala bych poradit jakse mám přihlásit do fanoušků.Nejde mě to *9* Tak písněte, chtěla bych do party *4*
    • Re: pomoc

ty chceš do party a kritizuješ hned když přijdeš!!! To fakt jako nechápu... *13* *7*
      • Re: Re: pomoc

No..to by mne zajímalo,o čem by jsme s ní kecali
    • Re: pomoc

Promiň Dájinko,ale proč by jsme ti měli pomáhat??Nechci být hnusná,ale ejstli tě nezajímáme my tak proč chceš do party??....to mi vysvětli
  • ken

I need a HELP!!!

Tady to je úplně nakažlivý! *15* *14* Člověk se kolikrát směje, jak jde druhý na večeři, na svadbu, rande a tak... *15* Jenže já teď pojedu v pátek do Francie na dovolenou s rodiči a moje přítelkyně chce jít semnou do nějaké restaurace na véču *3* Byl jsem s ní zatim třikrát a to jsme se akorát drželi za ruce, jinak nic *15* *3* Jasně, že s ní ve středu! Půjdu, ale jsem z toho docela nervozní! *1* *15* Tohleto je tady nějaká romantická horečka! *1* Jasně, že tam s ní půjdu, ale co když se zaseknu nebo udělám nějakou blbost? *3*Úplně se vidim, jak tam sedim a nic neřikám
    • Re: I need a HELP!!!

Prosimtě Kene všechno bude oki neboj hlavně žádný stresy!!!Chovej se normálně jako dycky prostě přirozeně...všechno klapne. Žádnou blbost neuděláš ani se nezasekneš...!Bude to super uvidíš...hlavně nám pak písni detailíky jak to probíhalo atd jo?! Kolik je přítelkyni jestli se můžu zeptat??? *3*
      • ken

Re: Re: I need a HELP!!!

Díky za podporu *1* Ale bude to namáhající! Je jí 16 a její jméno je Verča! *1* Docela se těšim, ale nadruhou stranu to bude poprvé, co s ní takhle někam půjdu *3* Nepočítám kino, ve kterém jsem s ní byl *15*
        • kasnic

Re: Re: Re: I need a HELP!!!

Věřím a doufám:)že to dopadne DOBŘE!!!!a úplně souhlasím s Hani!Jsi supr,milej,kamarádskej,hezkej,vtip nej...tk nač ten strach??..dopadne to SKVĚLe!! *15*
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: I need a HELP!!!

J eto roztomilý..:)ještě víc by to bylo roztomilý napsaný na lístečku...kino?:D...
            • Re: Re: Re: Re: Re: I need a HELP!!!

Hodně,hodně štěstí Kene! *14* Budu na tebe myslet a držet palce! *14* Mey,kolik ti je?Jinak super vztah *14*

Patricku řekla bych,že to s holkama hodně umíš *5*S Vladem se známe den před Silvestrem,seznámila jsem se prostřednictvím našich partiček a strávili jsme společně silvestr,pak se naše cesty rozešli a za tři tejdny jsme se zase dali dohromady už na pevno a teď spolu vlastně bydlíme od června *5* Byla jsem kvítko,Vlado mě hodně zkrotil,což asi potřebuju *5* *7* *5* Kene,zatim to vypadá dost dobře a Verča asi ví co chce a romantička bude *4*

Mey,to je fakt dobrý a vidim,že pro lásku člověk odpustí hodně... *3* Jak dlouho si s Vladem... *3* Já se teda nikdy neopil,ale opila se mi holka,taky hodila šavli,ještě před barem a já ji držel vlasy a vůbec sem ji držel celou,protože se kácela...zážitek jak hrom,ale druhý den přišla s omluvou napsanou na dvou listech A4.Kdo by ji neodpustil? *3* Restaurace dobrá... *3* tak ať to vyjde,jo a až se budete loučit nezapomeň na pusu,pokud se ti rande bude líbit,stačí i na tvář... *3* a jestli má dlouhý vlasy,kup růži ulom ji a dej jí ji za ucho... *3* Ve tvým věku je ještě nějaká kytice fádní,ale růže za uchem je roztomilá a mladistvá nebo až budete odcházet můžeš jí dát plyšového méďu,když se to jmenuje u medvídků,ale musí to být romantička jestli je to holka drsňačka tak pak by tě poslala kam si...Užij si to a neboj,borec na konec budeš ty! *3*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: I need a HELP!!!

Jo, jo ja jsem z Prahy, bydlim v Bubenči *1* a jdem do restaurace U Medvídků *15* *15* Docela se těšim *14* Já myslel, ze vite, ze jsem z Prahy *7* a ty jsi odkud, Hanisko? *7* *1*

wau..mno tak to bude krásný randíčko v restauraci při svíčkách...romantika jak blázen. *3* Mno fast food by byl asi dost blbej na večeři ...vymyslel si to fakt skvěle. A do jaký restaurace jdete jestli se můžu zeptat??? Jak sem tak pochopila tak seš Kene asi z Prahy co když se máte sejít u metra?! *3*
            • ken

Tos mela teda hezky zacatek, Mey! *3* *1* Teď jsem docela v poho, ale zítra to v šest začne, protože ve třičtvrtě na sedm se máme sejít na metru a v sedm máme zamluvený stůl v restauraci *4* *1* (Chtěla to prostě se všim všudy, tak jsem zamluvil stůl v jedné restauraci uprostřed města) *3* Připadá mi, že to bere všechno vážně, řekla že chce na večeři do nějaké pořádné restaurace! *1* *4* Nevim co tim myslela, ale nejpíš nechtěla jít do nějakého Fast Foodu! *14* Což se jí nedivym, večeře prostě musí být při svíčkách *1* *14*
          • ken

Re: Re: Re: Re: I need a HELP!!!

No, ono se vám to řekne, když jsem jí tenkrát chtěl pozvat do kina, hrozně jsem se zasek! *3* Prostě jsem úplně zakoktal a trvalo mi dlouho, než jsem řekl kino! *3* Bylo to: "....A nemohl bych tě?" *3* "Co? Jen povídej?" pobízela mně. "Víš, myslel jsem, vlastně jsem ti to chtěl říct dřív, už o tom přemýšlím delší dobu!" *3* "Tak mi to pověz *1* " doléhala na mě! A pak jsem se zasekl a pořádně: "Nechtěla bys, do...do...třeba...do...kina? *1* Připadal jsem si tak trapně! A ona jen odpovedela jasne ráda! *14* Mel jsem obrovskou radost, ale pak mi došlo, jakym způsobem jsem jí to řikal *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Já byla s Vladem asi na druhým rande na diskošce,mělo to být v klídku,jen že se děsně opil a já ho pak vedla domu,ještě doma hodil šavli,prostě dojem *9* ale líbil se mi,tak že jsem to přešla *5* prý se ožral protože byl nervní a měl strach,dal si na kuráž jenže si jich dal jaksi víc *8* dneska se nad tím fiaskem pobavíme *15* jestli tě má ráda,tak si nelam hlavu,zasekávání je ještě v pohodě *5*
            • ken

*1* *1* Vy jste všichni tak povzbudivý *14* *4* To prostě dodá člověku sebevědomí! *3* Uvidíme? *7* *3* Za týden se tomu budu smát *15* *15*

To je jasný že to nechceš pokazit ale to ona taky ne...uvidíš bude mít uplně stejný myšlenky jako ty aby nic nezkazila. Ráďa má pravdu. *4* A to jak sí jí řek stim kinem vůbec nevadí že ses trošku zakoktal...když máš totiž někoho rád a záleží ti na něm tak prostě koktáš no...to stává a mě to tak přijde roztomilý. První rande si užiješ neboj bude to OKI!!! *3*
            • ken

Ahoj *15* Díky moc Ráďo *3* Alespoň teď budu trochu vědět, co si holka myslí nebo o čem přemýšlí *3* *1* Jinak tobě přijde roztomilý, to jak jsem koktal? *4* Nejdříve jsem si připadal trapně, ale teď se tomu směju *15* Také se mi líbí, že se jmenuje Veronika-jako z Útěku! *15* *3* Strašně jsem se vždycky smál, jak si lidi nacvyčují rozhovor před zrdcadlem a obávám se, že to budu musel zkusit také *1* *15* *3* Ještě jednou moc děkuji za rady, to víte je to moje první rande a nechci si ho zkazit *4* *1*

Jé,Kene to je bomba *4* úplně super *14* Je jedno jak si to řekl,mě to třeba připadá roztomilý *14* Hlavně neměj obavi,věř mi ona je bude mít taky,zda jí to sluší,zda radši neměla jít v tom či onom,co si asi o ní myslíš,doufá,že neřekne nějakou blbost,a jaký téma nasadit atd.atd.buď v klidu *4* a prostě si to užij.Verča,to je hezký jméno *4*
        • kasnic

Re: Re: Re: I need a HELP!!!

Věřím a doufám:)že to dopadne DOBŘE!!!!a úplně souhlasím s Hani!Jsi supr,milej,kamarádskej,hezkej,vtip nej...tk nač ten strach??..dopadne to SKVĚLe!! *15*
  • Sbírka Wenta

Čau lidi měl by někdo zájem o sbírku Wenta a útěku z vězení.vyfocený mám jen plakáty a těch článků je asi tak 8 tak kdy by něl někdo zájem pište na mail: lucibus-buffy@seznam.cz
    • ken

Re: Sbírka Wenta

*15* *1* Mám všcheny díly útěku, takže kdo by chtěl, je pro něj přichystaná 1,2,3 a 4sezóna! *15* *1*
  • Wentworth

Mno jako to tu fakt nepobírááám nemá se tu kecat o nějakejch normálních věcech jako na jaký fotce mu to sluší nejwíc a tak ? *1* a ne si tu nadawat ? jako newim mno kdyby to widel Wentworth tak by asi koukal :D jako je tu asi milion stranek popsanej jenom o tom kdo je wic debilni :D nechapu :D *3* *3* *7* *1*
    • Re: Wentworth

kecalo s ao normálnych veciach ale len do chvíle kým slečna "dokonalá"nezačala všetkých naokolo urážať *3*
    • Re: Wentworth

no on by tomu ani nerozumnel *13* *13* *13*
  • Scofield o Sáře

Večer,když usíná v cele,slyší Sáry hlas a ráno když probouzí se tak to byl jen sen zas.Druhý den opět to samé a on stále opakuje:Zas jsem s tebou Sáro,má lásko.A ty jsi se mnou má krásko.Mám rád tvé vlasy,které jsou plné záře,oslepující mé tváře.Ty jsi mé slunce malé,které svítí stále. *1* *1* *4* Přeji vám všem veselé vánoce a bohatého ježíška
    • Re: Scofield o Sáře

Pěkný *4* Taky neco zkusim složit *3* o Wentovi *14*
  • HLASUJTE!!!

Hej lidi, hlasujte všichni tady - http://www.souboj-serialu.cz/hlasov ani.php pro PRISON BREAK, musí být přece první!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit