-
:)))))
Tak trošku bycho ho dupala *4* -
Kristýnce
Kristý,tak jsem se poptala a nejlepší bude,kdýž vystuduješ gimnáziu na co nejlepší známkový průměr,budeš chodit na kurzy angličtiny,protože tu musíš ovládat precizně a pak nastoupit na právnickou fakultu v Praze,stačil by ti rok,dve s nejlepšími známkami aby sis to oťukla co právničina obnáší a pak teprve zkusila zahraniční školu,určitě bych ti doporučila Anglii a myslím že Oxfort neni jediná nejlepší právnická škola tady.Taky je tu koleje pro studenty skoro u škol a nejsou nikterak drahý,i když do začátku je to taky o penězích *4* -
-
Re: Kristýnce
Ježiš,Macíku...Ty na mne asi fakt myslíš:)..
Si moc hodná *14* ...Děkuju!!
No jak sji řekla,to poslední..je to o penězích mno!Nemůžu říkat hned hop...
Ale děkuji,že jsi mi napsala:)jsem ŠŤASTNÁ *14* ...
Budu etda doufám,chodit k nám na Gympl do Chomutova nebo chci do Klášterce(tam men pořád posílá třídní),ale taťka mi ho nehce dovolit,že je to daleko..mno....do Prahy už mám namířeno:DChci tam.,...a doufám,že tam budu....
Angličtina mi jakože jde,ale oproti dětem v Anglii jsem teprve začátečník..takže snažit,snažit a zase snažit:(....Vím,že Oxford je asi dost drahý,a vím,že tam berou jen ty nejlepší,a to zrvna já nejsem...:Dco užxD..ještě uvidíme....ale nemluvme pořád o mne
Co ty???....Jak se pak máš??Jak ti vyšli fotečky??....povídej:) -
-
Re: Re: Kristýnce
Fotečky se mi teď daří,vycházejí dobře a mám se taky dobře.Čekám až Grace přijde z práce a vyjdem do ulic Londýna,chtěla jestli bych ji neudělala nějaký pěkný fotky.Mluvila jsem s ní o tobě a navrhla,že bychom se mohli nějaký víkend vydat na výlet do města škol Oxfordu,prý tam byla jen jednou,tak uvidíme třeba i něco vyzjistíme *4* Nejdřív si dej menší laťku,gympl na výbornou a pak nasaď laťku další.To víš,že na tebe myslim a nejen na tebe,na všechny co tu jste.Ukazovala jsem Grace Wentovi český stránky,koukala s údivem.Taky sledovala PB a její kamarádka Wenta viděla na dálku,ta kamarádka se o něj nezajímá,je to mamina dvou dětí,jen prý viděla chumel lidí a jeho.Posílám vám Londýnský pozdrav Macík *4* -
-
Re: Re: Re: Kristýnce
Ta to je fajn,že se ti fotečky daří:) *3* .Ta Grace se teda má!Fotou od profíka *15* ...byhc taky brala *5* .
Děkujkůů moc,už si pro men toho hodně udělala,a to ani se neznáme osobně!
*4* Si vážně,naše MAMINKA *14* ...
K té Grace.Proč koukala s údivem??To neviděla partičku lidí? *1* *15* ...a ta její kamarádka.Ta se teda měla!!!Pro ní to jak si psala,nic není,ale pro NÁS!To by bylo NĚCO!Každý by ho chtěl vidět,i na dálku *14* *3* ...co už...
Děkujkůů,za odpověď,Macíku náš *14* ..a zase napiš!Posílám pusu do Londýna *15*
-
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz -
Jo mám,tady je: 471839697 .Jinak ti moc děkuju .Jsi moc ochotnej. *1* *4* -
fuj
Nevím, příjde mi nechutný, že tolik obdivovaný idol všech náctiletých je ve věku jejich otců.... -
-
Re: fuj
tak se zamiluj do "Harryho Pottera!" ten neni zas tak strý *1* *1* *1* *1* *4* *4* *1* -
-
Re: Re: fuj
Tomu je něco kolem 29. To bych si moc nepomohla. -
-
Re: Re: Re: fuj
coze danieloj je 20 a ne 29 kdyz se v tom vubec neorientujes tak bud radsi ticho laskave!bye -
no tak aspon vime jakej mas pojem o veku *9* kdyz si myslis ze potterovi je 29 *1* *1* *1* ono je mu totiz este 19 vis *9* sekla ses jenom o deset let ale nevadí.......si spis ted myslim ze ty nepotrebujes chlapy nebo kluky ale naky maly haranty aby vyhovovali tve vekove kategorii...ale fagt nevadííí *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: fuj
Nerada jsem zlá... ALe když je někdo hloupý, musím být. V posledním dílu je jasně napsáno (konkrétně strana 281), že Lily a James zemřeli v roce 1981, Harrymu byl právě rok. Což znamená, že mu letos bude 29 let ;-)
Takže se narodil 1980...
To víš, když je někdo moc chytrý jako ty, terezko, nekončí dobře...
*13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fuj
srandu????no tak to sme se zase jednou zasmali ,ze???....... *7* jo obhajuju se dlouhyma odstavcema a vis proc ???protoze si myslim ze kdybych to napsala dvema slovama tak to nejspis nepochopis.......takze si rikala sranda ne????takze hahaha..... *9* *8* *9* -
No já se hádat nechci. Já to beru jako srandu. To ty se jen obhajuješ odstavcem několik desítek slov dlouhým. ALe jo, dokázala si to!!! Jsem vrcholně setřená a patří mi to. *1* -
no........mne v tom pripade taky nevadi ze si blbka ktera se musi za kazdou cenu hadat i kdyz nepochopila o kom ani o cem je rec *9* jasne sme se bavili o herci a ne o postave a ty tu na mne pak vytasis jak sem straaasne hloupa ze newim kolik je harrymu let *7* pak ti reknu ze je to vlastne uplnej omyl ze sme se nepochopily a ty na mne zase ze sem hloupa ........nechapu fagt ze te nechapu......... *10* *10* *10* -
Já s tvou chytrostí ale žádný problém nemám. Mě vůbec nevadí, že si hloupá. *13* -
mila zlata ......taky si ty chytrosti moc nepobrala ze?????za prve je fajn ze o mne hned rikas ze sem hloupa...... *15* nevadí .......za druhe si to nejspis asi nepochopila.....je jasny ze nemyslim HARRYHO jako HARRYHO vek ve filmu ale v normalnim zivote ....taky sme se tu celou obu bavily o hercich a ne o postavach ze???? nebo ne???*13* takze tvoje chytrosti typu ,,kdyz je tady nekdo hloupej ,,nebo ,,ja sem zla vrrrrr,, mne fagt neberou *13* mozna sme se fagt jenom nepochopily nerikala sem ti to nijak zle ale rikat hned ze sem hloupa???ee...to se nedela,,.... *13* *9*
-
-
-
To máš úplně jedno, kolik jim je...starší chlapi jsou mnohem lepší *3*
-
-
-
Já už mezi náctileté nepatřím a líbí se mi taky. On na těch svých 35 let vůbec nevypadá a hlavně má pro mě dost důležitou věc a tou je jeho charisma. -
-
no to je fakt že na těch 35vůbec ale vůbec nevypadá... je to fakt krásňoučkej mužskej,má krásný oči,pusu,mno prostě všechno a jak si taky už zmínila má i charisma... podle mýho se takový mužský moc často nevidí...I LOVE WENTWORTH MILLER *14* *14* *14*
-
-
no a co???? *7* nezalezi na veku kdyz je clovek krasnej ,nekomu se muze treba libit chlap co je mu 60 a co....dyz je nekdo hezkej tak proc ne ne??????a wentisek stejne nevypada na tolik kolik mu je vypadaaa o hooodne let mladsi ....dyby se mneli vsem libit herci nebo herecky v jejich veku tak by to bylo na pytel..... *9* *13* -
-
Souhlasím s tebou..Nezáleží na věku, Wentworth je úžasnej, ale to třeba taky William Petersen- představitel Grissoma a je ve věku mýho dědy a taky mi to nevadí :)
-
-
-
poslední?? 8-O
nedápu na jakym principu je to hodnocení založený Went byl na prvním dlouho pak se den po dni propadal a dlouho byl na 9 a teď už je jako na 10!!Chytám nerva!!! *16* *8* -
.............
Kdy se tady ty fotky objeví já sem je sem dala aspon před měsícem a ještě tu nejsou !Poradte mi pls *4* :-) -
Kam zmizel??
Ahojky..pls newite na kolikatym miste je utek???ja jen ze byl na 5.miste a ted ho nikde nemuzu najit -
-
Re: Kam zmizel??
Taky jsem se koukala,a nikde,ale když dám do vyhledávače útěk z vězení tk se zobrazí..no newim *13*
-
-
plosím
prosím vás neví někdo kde by se dalo PB sledovat online (bez stahování),kdyby to jen šlo i česky??díkuu za ¨každou odpověd ahoj -
-
Re: plosím
čau koukni se na: iserialy.sk *1* -
Re: plosím
NO, tak to nevim, nebo takhle vim o jedné stránce, ale nevim, jestli je tam už čtvrtá sezóna! *15* xkrat.cz -
-
Re: Re: plosím
jj..díky ti moc..ae já pako se na tom xkrat.cz nějak nevyznam :(ae stejně díkuju -
Re: Re: plosím
Nebo na vii.sk *15*
-
-
-
Kristáá
Krásný,šťastný vstup do Nového roku 2009!
Ať se vám splní co si přejete,hodně zdraví,štěstí,radosti,smíchu,p ohody,sexu:D...a všeho!
Vaše
Kristinka:) -
-
Re: Kristáá
Taky přeji všechno nej do nového roku a at je tento rok pro vás štastný a plný pohody a at se vám všechno vydaří a splní se vám vaše sny a přání!!!To vše přeje Pedriska!!! *3*
-
-
... a co dal ?
Souhlasim, nadhernej chlap, kdyz se usmeje, trochu pripomina Steva McQueena. Jako herec me nadchnul, sleduji Prison Break se zatajenym dechem, co zase jeho postava vymysli dal. Doufam, ze az skonci Prison Break, bude se objevovat casteji v dalsich vecech, ze ho nenechaji zapadnout kvuli proflaklym hvezdam typu Tom Cruise. Je nacase, aby bylo vic takovych Wentworhtu, Dominiku, atd. *5*