-
hmm
Kdykoliv jsem jdu...nic mne neosloví,dřív jsem se tu tááák těšila..:(co už.............,ále chybí mi tu Keníček a Ráďa taky nepíše.... -
-
Re: hmm
Nefňukej veverko *1* už píšu.Teď jsem to měla pracovně náročný,tak jsem to moc nestíhala *9* .Co mě,ale překvapilo je,že se sem přidal brácha,fakt čučim *7* *1* *7* Ken,už se snad taky brzo vrátí,říkal že na Domčikovi narozky už tu bude,tak že přijede cobydup.Zůstaň na příjmu,sííím? *4* -
-
Re: Re: hmm
Nediv se,ráno se nudim tak jsem tady.......... *3* -
-
Re: Re: Re: hmm
wau rodinka se nám tu sešla... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: hmm
Zůstávám skunku:D,nojo.ta rodina se nedá zapřít,že?:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hmm
........... *3* :-) -
To,že se rodina nemůže zapřít... -
S čím?:D -
Jak to myslíš:-) *1*
-
-
-
-
-
-
fotka
ja jenom ze v naky hooodne stary diskuzi se mluvi o ty fotce co je tady s tou holkou s tou blondynou a nikdo newi jeci je to fotomontaz ci neni takze bych se jenom chtela zeptat tech co si mysli ze fotomontaz to je :od kdy ma went tetovani ?????hm?.... *7* *7* *7* *3* -
-
Re: fotka
on nema tetování jestli myslíš to jak ma v PB tak to ma uměle udělaný...to nema doopravdy *13* -
-
Re: Re: fotka
no to jo to wim ale ze na ty fotce kde ma bejt asi udajne s ,,tou svoji holkou,,ma na zadech tetovani vite.....ale newim no *7* *3*
-
-
-
blázen:-)
Jinak všem crazy pozdrávek a jedem písáme a lidi co sem chodí občas sem tam tam tak se přidejte nebo přidejte aspoň krátký odkázek *3* *3* *3* ať víme že nás fanynek je alelúja! *1* Wenťáckej super pozdrav! *3* -
-
Re: blázen:-)
Jo lidičky,snad tu nejsme jenom MY!!!:)
-
-
zpátky doma
Čau Wenťačky..... *3* Tak už si mě brácha přivezl domu,jsem utahanej jako kocour,hrozný vedra a ještě v nemocnici blbá kombinace....Díky za vaše zprávičky,nedopadlo to ani dobře asni špatně,ledvina funguje pořád stejně bídně a lepší už to asi nebude... *9* A jak se máte?Pokračuju ještě dole,máte zase zajímaví téma........... *3* -
-
Re: zpátky doma
Ahojík Páťulko tak to sme moooc rádi že už si tu snáma zpátky a v pořádku a že si to tam přežil ve zdraví a v pohodě ikdyž to tam muselo bejt strašný. Mno jinak my se tu máme moooc dobře ale chyběl si nám to je jasný!!! Tak zatim pa pa a doufám že ses pobavil u našich příspěvků.. *1* *3* -
-
Re: Re: zpátky doma
Je fajn,že už jsi tady:)a všechno co holky řekly s tím souhlasím.Musíš se uzdravit aby jsi nás mohl nakazit tvýma kecama:DMtr♥ -
-
Re: Re: Re: zpátky doma
Děkuju vám holky........ *3* Vy jste na mě táááááááááááááák hodný *3* Jsem zdravej,dnes jsem si poležel a zítra už jdu do práce.... *3* prohánět sestřičky atd........... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: zpátky doma
ty jeden:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zpátky doma
:Djj -
Re: Re: Re: Re: Re: zpátky doma
.......... *3* to je volání divočiny... *3*
-
-
-
-
-
Re: zpátky doma
ahojky Patriku! *4* Je super že už jsi zpátky. *3* Je dobře že jsi to v tý nemocnici přežil a doufám že tam na dlouhou dobu nebudeš muset. . . . hlavně teď musíš načerpat sílu , tak přeju hodně štěstí . . . *3* *4*
-
-
Kde jsou??
ahojík lidičky...kdepak jsou všichni??? *7* Koukám že tu píše jen Kristýnka Ken a já..jinak je to mrtvý nějaký.chjo *9* Jinak abyste byli v obraze tak ze mě už je druhý den vysokoškolačka...takže fakt pecka.Tedka už mi to začne učení práce a praha *9* Hrozně se mi stýská po mym miláčkovi...sem bez něj uplně hotová a mam strach že ho skoro vůbec neuvidim.chjo poradte co stim mam dělat *7* *9* .A jakpak se všichni máte vy..co novýho???písejte pa pa *3* -
-
Re: Kde jsou??
Máš pravdu,jsme tu jen my 3!!!!Hrůůza.........,ale snažíme se!:)...Jinak GRATULUJUUU *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* .....a ty to zvládneš! -
-
Re: Re: Kde jsou??
Ahojky všichni! *3* Hanisko přeji hooodně štěstí ve škole *3* . . ze mě už je měsíc a něco středoškolačka a zatím se držím . . no jde to . . a neboj Hanisko všechno zvládneš a svýho miláčka určitě uvidíš =) -
-
Re: Re: Re: Kde jsou??
Ahoj pedrisko...moc děkuji...taky přeju hodně štěstí na střední ve škole...vše zvládneš neboooj... *3* drž se... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Kde jsou??
pohádala jsem se s "nej"kámoškou.......já vím,bude to zase dobré,jenže je to asi moje chyba bo se prý hádám kvůli píčoviněxD...ŽÁRLÍM....od té doby co sjem se odstěhovala,tak se vůbec nevídáme když nepočítám školu,vůbec nechodíme ven a skoro si nemáme co říct..jednou jsme měli jít spolu do města a ona si šla na hokej,jasný jsem tolerantní takže bych jí pochopila a tolerovala,jenže ona ani neřekla:,,Kristo,dneska nepůjdem ,chci jít na hokej!"ani to nemohla říct,když sjem byla na icq ,tak ani nenapsala,a když sjem jí napsala proč ani nenapíše odpověděla:,,To musím vždy psát,když sjem na icq?!"to men dostalo...ještě víc,když jsem šla z fotbalu na který ona nemohla(nechtěla)tak věděla,a byli sjme domluveni,že půjdem ven ,tak dobrý šla,a pak mi řekne za chvilku mám čekat na Kamilu a djem do parku,byli jsme venku ejště s mojí segrou a s Radkem,mno tak jsme šli za tou Kamilou a ona se sebrala,a šla s ní,ikdyž se nás ptala jeslti jdeme,tak jsme nešli,ale ona sebrala a šla s ní!Žárlím na Kamilu(kámoška nás obou)nechci ji zakazovat další kamarády a taky aby se jen bavila s emnou.Takováhle pipka nejsem..........
O tomhle všem jsem s ní v pátek mluvila z očí do očí,ona řekla,že je to úplně píčovina tohle všechno,a když jsem mluvila dělala jenom ksichty,rpostě úplně jsme nemohla ani mluvit,tak mne to nasralo,že se neuměla ani VYJÁDŘIT!jako kdyby neměla ani CITY!ví,že mne to bolí,ale prostě jsem se SEBRALA a ODEŠLA pryč......a od té doby už s ní nadobro nemluvila.......dokonce na jedné hodině,když seděla za mnou o mne něco špatného řekla.............já nevím co už mám dělat..jsem tak špatná???Nevím,asi to moc řeším...........nechápu sama sebe *9* *9* .......co mám dělat?nechat to být?...vykašlat se na ní,na tohle všechno?.........asi áno...=konec mne....!
Co vy??jaký jste měli týden??co ty Hani,škola???... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kde jsou??
Ne,Hani,fakt děkujku i tebe Keníčku....s Haní souhlaísmxDjsme hloupí...a to,že jsi nevěděl,jak mi máš pomoct tak sji pomohl!Jen tím,že jsi napsal!:):)Jste moje zlatíčka *14* *14* ....nebudu!:) -
Kristýnko nemáš mi vůbec za co děkovat...to je přeci samozřejmost že ti budu radit v čemkoliv a myslim že další lidičky taky i když tu tedka zrovna nikdo není kromě mě a Kena *9* . Tak vidíš že máš další kámošku Gábi ..a ikdyž je od tebe přes celou republiku tak pořád ste ale kamarádky... čas všechno spraví uvidíš...! A Kene ty se přeci nemáš za co omlouvat... je pravda že my holky řešíme spory trošičku jinak než vy kluci...my holky sme trošičku hloupoučký no *1* ... mám vás ráda lásky moje... a ty se Kristýnko netrap!!!!!!! *3* -
Moc nevim, jak ti poradit, nevim jak vy resite hadky *1* U nas je to jine, jednou jsem se pohadal s kamosem, ale kvuli uplny prkotine, pak jsem uznal ze to byla fakt kravina *4* ale on se nastval, vydrzel se mnou dva dny nemluvit a pak nahle *3* zazvonil u me u dveri a rekl, jestli nepujdu ven!! *1* A bylo to v poho, vim asi to resite jinak, *7* rad bych poradil, strasne moc, ale nevim,fakt ne *9* *15* *14* -
Kene tobě taky děkuji,ikdyž nevěřím,že to už dobré nebude!Pro mne...pro ni by to bylo moc lehké!?
Ale ty si náš optimista...:):)Děkuji ti taky!!!Si zlato *15* *14* -
Mno,Hani...musela jsme vám to řícta veřit se *1* ..Moc děkuji za názor,a za to,že jsi mne tak "vylíčila"..za to ti děkuji,a myslím,teda vím to,že máš pravdu...děkuju ti,hlavně za to,že jsi mi otevřela oči!?!A za to ti děkuji.......za všechno!!!Ona mi asi za to fakt nestojí,bude to pro mne těžké bo mi byla fakt blízká,ale musím to zvládnout..navíc mám vás a Gábí a další kamarády!Mimochodem Gábí je moje druhá nej kámojda,bohužel bydlí na druhé straně ČR,ale stojí mi za to,a vy také!Mám vás ráda....jste a JSME jako rodinka! *14* *14*
Moc děkuju!!!!Tobě Hani...... *4* *14* -
Já si myslím, že se třeba něco stalo, možná v jejím soukromém životě, nebo tak a prostě neví co dělat a vylévá si zlost na někom jiném *5* Nevim jak ti poradit(my kluci to neresime, po chvili je to zase v poho), ale zkus ji dat trochu cas, i kdyz ho asi posledni dobou mela hodne a treba za tydne se ozvy, jen tak ji neco napis treba na icq, mozna to bude zase OK! *15* Ja ti to preju, snad zase budete nejlepsi kamosky!!! *1* -
Wau Kristýnko hezky si se rozepsala!Takže já ti na tohle řeknu svůj názor jo?!... myslim že ti ta holčina za to vůbec jako nestojí aby ses trápila.Tohle prostě neni nejlepší kamarádka protože takhle se nejlepší kamarádky nechovaj...když neni schopná ti říct ani pravdu tak se na ní prostě vykašli a najdi se nějakou lepší kámošku...!Ona si pak určitě uvědomí jak moc ti ublížila a bude tě chtít zpátky a uvědomí si že ztratila suprovýho človíčka jako jsi ty!!!Vůbec se tim netrap Kristýnko...máš na lepší kamárady kteří si tě budou víc vážit!!!!! *3* Jinak já a škola dobrý už tam mam 3 kámošky stejně trhlý jako já takže good...akorát to bude asi zabíračka no...hodně těžký ale budu to muset nějak zvládnout. *9*
-
-
-
Re: Re: Re: Kde jsou??
Takto taky gratuljkůů!!! *14*
-
-
-
-
Wšechno nej!!!!
Wšechno nejlepší k narozeninám Wentííku... *14* *14* *14* ...Hodně štěstí,zdrawí,lásky,pohody a spokojenosti do dalších let...A taky mnoho úspěchů w kariéře...A prostě wšchno nej... *14* *14* *14* -
Tak teda všechno nejlepší ke 41 narozeninám. Vůbec na to nevypadáš... Doufám že uděláš nějaký Comeback v nějakém opět úspěšném seriálu jako PB. *3*
-
dotaz
Zdárek holky a fanynky Wenta...já ho teda zas tak moc nežeru a moc o něm nevím, takže spoléhám na to, že vy budete vědět víc a odpovíte mi, zda je pravda, že je gay...zaslechla jsem to, docela by mě to zajímalo..tak díkas. -
-
Re: dotaz
Už se to tu řešilo a ne, neni to pravda. *13* Bulvár už totiž neví, co si vymyslet! A Wentík to popírá a říká, že v budoucnu chce určitě ženu a děti. Takže neni to pravda. x)
-
-
jakto!!
Chtěla bych se zeptat proč proč ty body nebo co to je pořád obejvá nemělo by se to spíš přidávat děsně mě to štve tak předem diky!!!! -
Pravda nebo lež?
Já jsme četla článek kde se on sám přiznával že je gay taky by mě zajímalo co je na tom pravdy... doufám že není *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Pravda nebo lež?
On sám říká, že zatím nemá čas na hledání té pravé a také popírá, že je gay. -
-
Re: Re: Pravda nebo lež?
Moooooc dlouho jsem tu nebyl *9* Ten p.... net mi vůbec nešel. Ale mám dobrou zprávu. Na foxu.com nebo na europeangoldfinch.net píšou docela dobrý novinky. Například, že se Went zná s nějakym kámošem(Jméno bylo divné) a spolu chodí do hospůdky. Nic prý mezi nima není a Went tam doslova popírá vše, co si o něm myslí média. "Je to odreagování od práce" - tohle přesně řekl Went v jednom rozhovoru. I když jsou o tom pořád spory a člověk neví, čemu věřit, je ale pravda, že se líbal se Sárou a četl jsem, že ve 4.řadě se možná dočkáme nějakého sexu a romantiky. Režisér řekl, "...že dosud mezi nimi byly bariéry. Mikle ve vězení a poté na ůtěku.." Jen chci říct, že nátačet milostné scény by bylo pro geye stresující. Went to vše dosud zvládl na 1. *1* Takže pochibuji všem těm blábolům. Mějte se hezky a já jdu překládat *1* *1* *1*
-
-
Re: Pravda nebo lež?
Zajímalo by kde....,ale pokuď ano,tk by se nic nestalo ne?a myslím,že by se neřpiznal ne?
-