-
lálá
nádhernej.. no coment *14* -
Otázky
Takže byly tam otázky typu: Holíš se dole? Používáš při sexu nějaké erotické pomůcky,jestli jo tak jaké? Jak dlouho vydržíš bez sexu aniž bys musel masturbovat? Řekni nějaké sexuální tajemství. Jseš hetero,bi nebo homosexuál? Jaká je tvá oblíbená sexuální poloha (předved)...atd ...už si to všechno nepamatuju.A pak tam byly ty úkoly no! *3* -
-
Re: Otázky
Hele to neni diskuse o SEXU jasný??? *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Otázky
Mikel,v klidu,Haniska mi pouze odpověděla na otázku,to jsem chtěla vědět já,jestli ti to vadí tak to přeskoč a nečti:-(
Hanisko jestli souhlasíš vyberu nějakou tu slušnější:-)
Tak,že"kdo chce"odpoví na druhou(stačí napsat jen ano-ne)a třetí otázku:-)tak že pozorně číst,Hanisko ty nám taky odpověz:-)Odpovědi pište slušný a stručný,přeci jen je to stránka kam chodí i mladší tak aby to tu neznělo nezvrhle!Děkuju.Odpovím první abyste věděli jak to má vypadat:-)
Tak,že ano:zkusila jsem nějakou,vydržim tak tři měsíce. -
-
Re: Re: Re: Otázky
Á sakra.... *3* Mám odpovídat?Nepoužil,myslim,že je to spíš pro holky,pro nás jsou spíš video nebo časopisy... *3* jak dlouho vydržim...?hodně dlouho... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Otázky
To je hustý *5* Vyzkoušela,nepotřebovala jsem si nikdy pomoct,nikdy jsem nebyla bez kluka tak dlouho a teď bude mimi *4* tak že to fakt nepotřebuju *8* *1* -
Re: Re: Re: Re: Otázky
;-)o.k.jak to myslíš,že se začínám vybarvovat?:-)
-
-
-
-
-
ble
je hnusný jak prdel!fakt strašně hnusný chlap.!nesnáším ho!nechápu proč tady vubecmá profil! *9* *16* -
-
Re: ble
Wau..no néé čumim jak blázen...co to sem zase přišlo za antifanouška?! *10* Nepřijde ti to trochu ubohý ho tady kritizovat...když se ti nelíbí tak co sem vůbec lezeš?Nechápu takový lidi jako seš ty...fakt NE!!!! *13* -
-
Re: Re: ble
Každý má svůj názor na určitou věc či osobu,ale opravdu nemá cenu nám to tady kazit-těm ,kteří ho obdivují a stojí jim za to chodit sem....a kvůli narážkám sem tu nemusíš chodit...
-
-
Páááni?Má tu profil,protože je herec a docela dost oblíbený,blbý co....žárlíš? *3* Dám ti radu,nekoukej na profil jeho,ale svůj až tu budeš mít taky profil,rádi ti ho zkritizujem.... *3* Jo,a trochu slušnosti... *3* -
hmmm jeste ze nevidime tebe....na to by nebylo slov...uz jenom jak se vyjadrujes mluvi samo za sebe...ale vis co...ma vyhodu to ze na nej koukat nemusis kdyz nechces...k tomu te nikdo nenuti takze otazka je proc sem vlastne lezes? *7*
-
-
narozky
vše nej k narozkám hodně štěstí zdraví a LÁSKY *14* *14* -
...PŘEKVÁPKO!!
Čusky lidi.Nevím ejslti jste si toho všimli,ale Wentík je mezi HERCI v top 10!Je sice 9.ale je to ÚSPĚCH!
...Že by se zase vracel na svoje místo v čele?.....Uvidíme!:) -
-
Re: ...PŘEKVÁPKO!!
*14* *15* To je pravda, taky brejlim jak blázen! *15* -
-
Re: Re: ...PŘEKVÁPKO!!
:D:D:D
-
-
-
.není co dodat........
........... *14* *14* *14* .....a ten jeho dokonalej, úžasnej úsměv........ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
PB vs WM
Lidi, já nvím jak vy, ale přečetla jsem si 3 stránky a z toho co tu píšete je mi fakt špatně. Ten názor, že FANklub je pro ty,kteří té či oné osobě fandí je jasný.
SERIÁL PB je doopravdy velice skvěle zpracovaný a obsazení rolí taky vyhovuje. Hl. postava "Majkla" se zdařila ve ztvárnění prostřednictvím W.Millera a jsem taky ráda, že je tu konečně seriál,který dokáže takhle zfanatizovat kupu slečen,holek,mladých žen,možná i paní. W.M. je vynikající herec ale jako osobnost posuzovat někoho, koho znám jen z TV a hraje tam roli,kterou má napsanou v nějakém scénaři,tak to se nedá.Až si s ním někdo posedí párkrát u kávy nebo podobně,tak ať tu pak napíše jaký je a tak podobně.Mějte se moc krásně a obdivujte dále Wenta *4* -
-
Re: PB vs WM
No,můžu jen říct,že Went je prostě gentleman...chvilku jsem si sním psala (mail), je to miláček...Už aby byl zas PB!!!! nemůžu se ho dočkat...
řekly by jste mu 36let? já teda ne... -
-
Re: Re: PB vs WM
On na ten svůj věk vůbec nevypadá...já mu hádala něco kolem 25 a ono ejhle, bude mu 36 *3*
-
-
máš pravdu,ale jak můžeš vědět,že takový není,??ty už jsi s ním poseděla????já ne,nemohu říci,ale mohu doufat:-) -
-
boze ty ses hloupa...prave o tom asi mluvila..a samozrejme dilina se zase ozve.. *9* -
-
Re: Re: Re: PB vs WM
božeee.....to je jenom moje věc co napíšu tyčupko jedna... *13*
-
-
-
Pravda pravdoucí, herec se nedá posuzovat podle role, kterou ztvárňuje. Ale nic to nemění na faktu, že role Mika mu sedne jako ušitá na tělo, stejně jako Robertu Knepperovi role T-Baga(jeho herecký výkon je rovněž famózní) *3* *3* *3* -
-
jo T-Bag není sice takový miláček a ten hodŇous ale hraje mega roli, celkově se mi zdá, že všem obsazeným hercům ty role vyhovují ale kdo ví *3* , hlavně že se máme my holky konečně na co dívat (seriál plný chlapů, co víc si přát *14* ) -
-
Re: Re: Re: PB vs WM
Všichni herci jsou skvělí a všem ty role zkrátka padnou jako ušitý na tělo :--)) no právě, seriál plný chlapů a jakých, panečku :--))
-
-
-
-
jak to asi vypadá?
Tak jak pak asi pokračuje Kenovi rande?šel dneska,ne *7* Myslim na něj a držim mu palce,snad nám pak bude vyprávět *4* chci vědět všecičko *3* Já věřim,že to zmákne *5* Jinak v práci zase děs a co váš den? *4* -
-
Re: jak to asi vypadá?
To,víš že to zmákne levou zadní *5* taky jsem si na něj vzpomněla *4* Jinak den klasika,pracuju jako prodavačka v trafice,tak že to bylo dnes docela dlouhý *5* Jinak si se ptala na věk,je mi 20 a Vladovi 27let *5* idální pár asi nejsme,ale jsme v poho *5* Vlado už chrupčí,tak jdu do pelíšku za nim *4* dobrou noc *1* -
-
Re: Re: jak to asi vypadá?
Taky sem si na Kena dneska vzpoměla... sem na to fakt zvědavá co napíše!!! Jinak já dneska den docela good...byla sem s kamarádem venku s maminkou ve městě a ted s kamarádkou na limče. Až ted když sem přišla domu sem dostala ránu... *9* David (muj objev) se na mě vysral...prostě mě poslal někam.Chcípnu nevim co mam dělat...chce se mi brečet *9* *9* -
-
Re: Re: Re: jak to asi vypadá?
A co se stalo???teda jestli smím vědět... -
-
Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?
Hani,ty jsi moje lásenka♥,já souhlasím s věci,které řekly Mey a Ráďa,ale vše je na TOBĚ!a podle toho jak říkáš,3roky to by se asi na něj všichni vykašlali,pokuď za to nestojí,ale vše záleží na tobě,puso:)víš....porozmýšlej o tom....času máš dost:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?
Ty si taky moje lásenka Kristýnko! Porozmýšlim o tom a pak se uvidí. Ted mi napsal že problémy má a bude je mít asi ještě tak půl roku *9* .Jinak jak děláš ty srdíčka??????? *7*
-
-
Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?
Já ani nevim co se stalo... prostě se mi už asi 3 dny neozval...tak sem mu napsala jestli se něco děje...a on nic prostě.Mno a dneska sem jela za tim kamarádem a on mě viděl v autě tak mi hned napsal za kym sem jela atd.Tak sem mu napsala že za kamarádem kterej byl za mnou včera, že aspon o mě někdo stojí a chce semnou bejt když on na mě sere.Mno a ted sem se přihlásila na líbko a měla sem tam vzkaz že mam pravdu že na mě sere, že musí zase něco vyřešit a že svět ve kterym žije by se mi stejně nelíbil a že semnou nemůže být každej den!!!Vůbec nevim co mam dělat!!! *9* -
-
Jenže on ty problémy má už asi přes 3 roky.Nedavno mi sliboval a řikal jak je to všechno super a jak můžem bejt už tedka štastní že je vše vyřešný a ted mi napíše zase tohle.Já se v tom klukovi prostě nevyznám...on mi v jednom kuse jenom lže. Kdyby byl aspon trošku do mě zamilovanej nebo nebo chtěl bejt tak moc semnou jak píše tak si to přece zařídí nějak...já bych mu hrozně chtěla pomoct ve všem v čem jede jenže když on nechce tak to je pak těžký! *9* -
Hanisko,to je mi líto,je to škoda,že to takhle pohořelo *9* ale možná by to šlo ještě slepit,ne?Mey má asi v některých věcech pravdu,taky bych chtěla vědět co tím myslí svůj svět *7* Možná by stálo za to ho vyslechnout,zahrát si na chápavou,třeba má nějaký problémy nebo seká taky nějaký průšvihy,nebo je prostě samostatný a potřebuje víc volnosti *7* Domluv se s ním na"nezávazným"setkání,jestli o tom bude chtít mluvit *8*Jestli jo,buď na něj hrozně milá,i kdyby to dalo práci,dělej že mu rozumýš a pak se rozhodni jestli s ním chceš být *4* -
Dnes jsem si přivstala,ještě pojedu za Vladem do práce.Jinak teda čumim *9* Tvůj objev je asi pěknej dáreček *5* jen nevim jestli si mu to dobře podala *8* Říct,že jedeš ke kámošovi,kterej o tebe stojí a pak mu psát brutus zprávy,že na tebe sere *8* Vím houby jak to mezi váma je,ale možná si ho měla zkusit vyslechnout,prostě mu napsat,chtěla bych tě co nejdřív vidět,pojď na pivo a říct si to aby ti ten svůj svět přiblížil.Myslim,že já s Patrickem jsme měli taky kdysi"svůj"svět a rozhodně jsem nechtěla kluka,kterýho bych stáhla sebou *9* Prostě nebuď vostrá,tolik,zkus si s ním ještě hodit řeč.Jestli to nezabere tak kluků je ještě mraky *5* -
Děkuju Kristýnko seš moje láska... asi se na něj fakt vyseru... takovej kluk mi za to fakt asi nestojí. Máš pravdu že se chová jak malý dítě a nevim jestli žárlí kdyby žárlil tak je semnou a nepíše mi takový věci.MOc zkušeností sice nemáš (jak si psala teda) ale rady máš fakt dobrý *3* děkuju -
On asi nen normální,co??....Myslím si,že jsi mu to řekla dobře,upřímně a se vším všudy!Takže se neboj,že jsi udělala nákou chybu,chyba je v něm,když se chová jak malý dítě!!!...to není normální,žárlí nbeo co??...nechala ybch ho být,ale pokud tě má rád,tk se ozve!pokud není blbec a nechá tě!!!kretén.......no,můj názor..ale prostě,nechala bych ho plavat,ale když ho máš ráda,tk se ho jen zeptej já nevím prostě........no nemám moc zkušeností,ale tk jsem chtěla pomocxD
-
-
-
-
Re: Re: jak to asi vypadá?
Taky jsem na něj myslelaxDať mu to vyjde!Blázen jeden,vždyť on to zmákne levou zadní!Věřím tomu!Jináč den nic moc-než něco udělám tak vidím tmu:D....co už....a Ráďo kdy má přesně přijet Federiko???....to víš,jsem sklerotik:D
-
-
-
..
super kost *1* škoda, že takoví chlapi nejsou i tady *14* eště by pak zbývalo aby byli na kluky *9* haha *1* -
-
Re: ..
Myslim,že takový by se i tady našli a někteří na kluky jsou někteří ne;-)To je otázka vkusu,orientace atd.Kam patříš ty?Váhám,protože sis dal přezdívku hodný chlapeček:-)
-
-
Moc hezký chlap
Je moc sladkej, chtěl bych mu udělat orálek z výstříkem do mích úst *14* -
-
Re: Moc hezký chlap
hej seš trapná jak stěrače u ponorky..... -
ty krávo nemysli furt jenom na sex *13* -
to je naprosto nechutne, oral je pro frigidni ubozacky *13* -