-
druhý místo...pro mě
Tak z osmi týmů jsme skončily druhý,no neni to špatný...zaváhali jsme...Do konce tam byla moje bejvalá,vidět jí po takový době,zajímaví pocit...Dnes s ní jdu odpoledne na schůzku,ale žádný rande,chtěla si jen promluvit,o čem netušim a moc se mi tam nechce.Co,vy jaký je víkend?Hanisce bude zase špatně,předpokládám *3* Jo,Wall hrajem v tričkách bez rukávu,tak začínáme,musíme aby lidi věděli co jsme za tým,pak si je sundaváme,podle počasí,spocený jsme ale hrozně... *3* -
-
Re: druhý místo...pro mě
Páťo druhý místečko je fakt super! Jinak mě špatně nebylo..za co mě tu máte? Za nákou alkoholičku??? V sobotu sem sice pila ale nebylo mi špatně héééč *3* Jinak včera sem prožila fakt super noc...uplně sem nějaká štastná *1* *3* A jaká byla schůzka Páťo s bejvalkou???Povídej co chtěla přeháněj... *3* -
Ještě něco,blázen ta která nechala takovýho kluka;-) -
Pěkný 2.místečko;-)to můžeš být spokojený.Víkend?Včera jsem chtěla jet za našima na chalupu a padlo to,volala mi dceruška jedný docela vážený klientky,že potřebuje na rychlo namalovat na nějakou oslavu,tak že jsem tu 17ti letou slečnu načesala a namalovala a ještě jsem jí tam odvezla,jinak by tam přišla pozdě,myslela si,že ji nalíčim za půl hoďky,frajerka:-(Dnes jdu ke kámošce aby mě ostříhala a uděláme si manikůrua příští týden vypínám v pátek mobil a jedu na wellnes víkend;-)Jinak vám,ale krásný víkend,sluníčkoví;-) -
2.místo!!!Nádhera *15* !..
K té bejvalce...třeba by tě zpátky chtěla,co ty víš....:)
-
-
Narozky
Vsimli ste si ze bude mit Went za 14dni narozky? -
-
Re: Narozky
on bude mít narozky zrovna když já budu maturovat...jéé to hezkýý...tak doufám že mi to přinese štěstí *3* -
-
Re: Re: Narozky
Měli bysme to nějak oslavit! Ale jak? Je to proste uzasny *1* *1* Chtelo by to mu neco poslat, ale jak to prece... *14* Jezis ja z toho mam takovou radost. Myslite, ze to bude slavit na verejnosti? *4* Je to uplne uzasny!! *14* *3* Mam z toho znad vetsi radost nez on. *14* *14* *14* *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Narozky
Na veřejnosti??To si nemyslím...a víš kolik by to stálo peněz mu něco poslat?? -
-
Re: Re: Re: Re: Narozky
Ja vim!! Stoji to hodne penez, ale stejne ani nevime, kam to poslat. *3* To je jedno. Staci, kdyz se na int. objevi nejake fotky *1* *1* *15* Urcite ho nekdo vyfoti to stopro!!! *1*
-
-
-
-
-
Smutno...
Á lidi....je mi smutno z toho,že nejsou o něm žádné novinky,fotky..nic!!...Jako kdyby snad neexistoval..:(... -
=o)
nevim co tady pořád řešítě za ...... *5* ale on je fakt krásnej *14* *8* a PRISON BREAK taky *14* ... -
-
Re: =o)
to že jeho holka fetuje.... -
-
Re: Re: =o)
Ty voe si vul??On holku nema!Chapes?asi ne...ty totiz nevis co znamena bulvar, mno ajeste fetuje... tvoje inteligence rovna se hovnu ty krretene, kdyz o tom nic nevis, tak se radsi nepis *13* *8* -
-
Re: Re: Re: =o)
snažíš se se mnou komunikovat ty blbko?tak nejdřív se nauč mluvit.... -
-
Re: Re: Re: Re: =o)
Já umím mluvit... a nesnažím se s tebou komunikovat, to fakt né... jenom jak si to tu každý den čtu... tak se to tu nejak zakroutilo a šup Wenta fetuje!!Jezis ty jsi ale DALSI ENSTEIN... hmm takhle chytryho kluka jsem nevidela ani nepamatuju *5* *13* *9*
-
-
-
-
-
Ahooj
Ahoj :-) Tak jsem se sem přihlásila... pokus budete chtít tak můžete zkouknout můj blog o Wentovi. http://went-miller.blog.cz ... No zatím je Vás tu hodně :) Ale snad to bude ještě lepší!!! *4* -
Wentworth Miller - já ho chci!!!
ahoj já jsem Deniska nikdo mě nechce chceš mě??? -
k sakruuu
k sakru..uz je patej...i ten zac efron ho predbehl.... *9* *9* *9* -
-
Re: k sakruuu
Koukala jsem, jsem z toho docela naštvaná *10* Zajímalo by mě, jak určujou kdo je první .. podle mě Hillary Duff ale moc nikoho nezajímá *7*
Zac Efron? Nechtějte slyšet můj názor na něj *8* *16* *15*
-
-
podívám se
Jo určitě se na ten blogís kouknu!
:) :) *4* -
-
Re: podívám se
:)))
-
-
Už wim!
jestli někdo chce tu písničku když sou titulky tak si najede na google a dá to 1 nahoře pak na tý stránce je vlevo ve sloupci napsané videa a pak vám naskočí tabulka a tam dáte znělka a pak už budete vědět!
jestli to nikomu nepůjde tak mi napište e-mail a já vám to pošlu! -
-
Re: Už wim!
ahojky, prosím tě mohla bys mi poslat na mailovku znělku z toho seriálu?moc díky, moje mailovka je:kolarovadiana@seznam.cz
moc díky,měj se hezky.ahojky *3* -
Re: znělka
ahojky, prosím tě mohla bys mi poslat na mailovku znělku z toho seriálu?moc díky, moje mailovka je:kolarovadiana@seznam.cz
moc díky,měj se hezky.ahojky *4*
-
-
Wow
Ve středu sem viděla 1 díl útěk z vězení a Wentworth Miller je fakt neodolatalně boží *4* *1* *14* přijdemi pořád hezčí a hezčí *1* *1* *14* *14* *14* *4*