-
nová verze
Lidičky,vyzkoušeli jste u novou verzi??Je sice nova,ale já si zvykla,na tu starou..no nevím nevím:D -
-
Re: nová verze
jaká nová verze...vůbec nevim o čem mluvíš??? *7* -
-
Re: Re: nová verze
takže..když dáš osobnosti.cz máš tam hlavní stranu ne?...a nahoře je červený rámeček s logem,,VYZKOUŠEJ NOVOU VERZI OSOBNOSTI.CZ A ZÍSKEJ NOVÉ MOŽNOSTI.''klikneš a je tu nová verze.... *3* -
-
Re: Re: Re: nová verze
a jooo ...héééj tak to je hustý...ale já sem teda taky zvyklá na tu starou verzi..ale je to hustý *1* -
-
Re: Re: Re: Re: nová verze
Jo..:)
-
-
-
-
Re: nová verze
Tk se mi líbí ta new:D......
-
-
narozky........
Čautě koťata!
Tak až bude mít ty narozky tak mu napište nějaké přání aspoň na tuhle stránku,jen tak... *3* *5* *4* jako že si na něj vzpomenete.
A co byste mu koupily k narozeninám kdyby to šlo? *7* *1* -
-
Re: narozky........
Teda,dobrý,ale když mu dá každá sebe,co s náma všema bude dělat? *1* *1* *1* To bude mít každý večer jinou,sakra to bude dřina *1* *1* *1* holku si musí najít sám *3* Vždyť je jedno jestli je slavnej nebo ne,i slavný ster dárek potěší,třeba blbost.Má rád Simsíky tak bych mu koupila pěnu do koupele v postavičce Bárta,je to sice dětská pěna,ale co *1* nebo plyšovýho psa v životní velikosti,nějakýho hrozně důvěryhodnýho i s vodítkem *1* *1* *1* -
-
Re: Re: narozky........
Výborně Ráďo!! Alespoň nějaký nápad na dárek už tu je. To s tou koupelí není špatný *1* Víceméně, co jiného jinak? *4* *14* *3*
-
-
no já nevim ...určitě by to ale chtělo něco originálního!!! -
-
Re: Re: narozky........
No právě, ale co? *3* Je to hvězda a určitě má všechno. Tak co dát jako dárek takové populární osobnosti? No, to je otázka. *3* *15* -
-
Re: Re: Re: narozky........
Tk já bych mu přání spíš vyrobila,než koupila:)a Kika má pravdu,hvězda má všechno,ale pozor..ON NEMÁ HOLKU:Dněkoho mu pošleme...NABÍZÍM SE:D -
-
Re: Re: Re: Re: narozky........
Taky se nabízím!!!! *3* *14* ... jj slavný osobnosti mají právě všechno... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: narozky........
No, přesně! A právě proto že je osobnost, tak vůbec nevim, co mu dát *9* Myslím, že by pro něj byl nejlepší dárek nějaká holka konečně!!! *3* *14* A hlavně ať se pořád nevimlouvá, že má moc práce s natáčením *14* Vždycky se nějaký ten čas najde pro řádění v postely ne? *14* *4*
-
-
-
-
-
No na int. psaly, že je na kočky a psy alergicky. *3* Se zvířecýma miláčkama by to tedy nešlo. Je ale těžké mu něco vybrat, když je tak slavnej. Stačilo by třeba nějaké přáníčko nebo věc. Asi bych se s někým musel nejdřív poradit, než bych mu něco koupil. *1* *4* Co myslíte vy?
-
-
Wentworth
Ahojky lidičky nevím co to tady bylo za divnou holku která tady nadávala,je dost ostrá,ale mohli by ste mě taky pomoc,mě to taky nejde.A jinak je went naprosto úžasnej *14* -
-
Re: Wentworth
No,já jsem pod přezdívkou kasnic,a nejdřív jsem musela dát stát se fanouškem zaregistrovat a pak nvím,je to divný..ale když jsem dala novou verzi tak se mi ukázalo,že se přihlášená takže nevím.... *9*
-
-
Čau
Ahoooooj!!!!!!!!!! *14* *1* *14* -
-
Re: Čau
Nazdárek Kene..tak co už ses vrátil jo???Jak bylo ve Francii???Povidej přeháněj... *3* -
-
Re: Re: Čau
Moc koc se omlouvám, ale mám strašně moc veci ktere musim udelat, ale slibuju ze vecer napisu *1* -
-
Re: Re: Re: Čau
ahojik Kene je fajn že už jsi zpátky *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Čau
Takže Keníček se nám vrátil *13* *15* .D....KONEČNĚ *15* !! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Čau
Soorrrýýýý.....to měo být k Rádě:) -
Ráďo-tak to myslím,že je to hodně VÁŽNÉ:)...s tou sekretářkou,třeba nebude až tak hrozná..:D...Možná má asi nervy,že ji sebeerš místo,si to ber přijdeš a budeš hned šéfíkova pravá ruka....ale co!!!Palečky!:) -
Ahoj zlato *14* Ty si se nám teda toulal dlouho *1* a co Veronika?Už jste se uvítali? *14*
-
-
-
-
-
-
lulu je bečka
ty musíš být fakt nechutná bečka,protože se říka,že jak blbá tak široká.....fuj -
-
Re: lulu je bečka
a určitě má tlstou a nechutnou prdel s celulitídou... -
-
Re: Re: lulu je bečka
jdi někam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A nedýchej kyslík *9*
-
-
Re: lulu je bečka
*1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Pro nezadané holky...
Tahle zpráva je určená hlavně asi Verunce a Kristýnce... *3* Rozhodně nemějte deprese,že jste nezadaný nebo že vám teď momentálně štěstí nepřeje...taky jsem byl dlooouho sám a kdybych měl mít depky tak už tu dávno nejsem.Věřte,že i mi kluci se někdy trápíme tím,že jsme prostě sami.Já se věnoval svým zájmům,nehledal jsem protějšek,jen si užíval svobody,prostě žil... *3* Láska přijde,ta si najde každýho,pak už jen záleží na nás jestli se jí chopíme nebo zavřem oči a půjdem dál.Já musim přiznat,že jsem byl hodně slepí a tuhle holčinu jsem taky málem nechal aniž bych ji dal šanci,ale tenhle anděl mi otevřel oči..asi svou vůní *3* Nebuďte vůbec bez náladičky...Jo,a další citátek "miluj život a život bude milovat tebe".Mám vás holky rád! *3* Tak že úsměv,nový účes,ohoz,krásně se namalujte a žijte,protože mi chlapi nejsme slepí jen nám déle trvá než otevřem oči... *3* -
-
Re: Pro nezadané holky...
Mooc hezky si to napsal Patriku! *4* Asi máš pravdu záleží na nás jestli zavřem oči a půjdem dál a nebo jestli tu lásku uchopíme . . *3* A věř že my tě máme Taky rádi Patriku . . teda alespon já ano *3* -
-
Re: Re: Pro nezadané holky...
Děkuji.(:
Musím říct.
Víš....já se netrápím či tak,ani mi to nelez na mozek,jen ybch snad "jednou"chtěla toho "ňákého"...:)
Citát.Další pravda.
Já tě mám taky ráda.Nehorázně.A jak jsem řekla.Cením si tě. *15* *14*
.....(: -
-
Re: Re: Re: Pro nezadané holky...
Takže Páťulo s holčinou ti to klape jo???Je fajnky že si jí nepustil...moc ti to přeju at si štastnej! Mam tě mocinko ráda...pááá *3*
-
-
Re: Re: Pro nezadané holky...
Děkuji.(:
Musím říct.
Víš....já se netrápím či tak,ani mi to nelez na mozek,jen ybch snad "jednou"chtěla toho "ňákého"...:)
Citát.Další pravda.
Já tě mám taky ráda.Nehorázně.A jak jsem řekla.Cením si tě. *15* *14*
.....(:
-
-
Re: Pro nezadané holky...
diky moc za podporu...to ze sou kluci slepi vim...holky ale nekdy taky akorat nam to asi dojde driv...dlouho sem cekala az jeden otevre oci a pak mi doslo ze se to nestane...tak nechavam zivot plynout a uvidime co bude dal...jesi je nekdo skutecne pro me otevre *3*
-
-
miláček
Michal Scofield tohle jméno mu sluší ještě víc než původní a já ho prostě miluji!!!!!!Je to ten nekrásnější chlap na světě!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: miláček
jjj jako michael scofield je boží *14*
-
-
Povedený...
Kamarádka je asi velká fanynka jako vy a poslala mi spoustu písniček z You Tube a já musim přiznat,že jsou některý vážně povedený *3* Moc se mi líbí"Amazed"a"Mad World"a pobavila se na tim jak Went a Dom měli přečíst RTL TVI *1*roztomilí *4* -
Dneska!
Nezapomente si dneska ve 22:00 zapnout Novu.... *14* -
-
Re: Dneska!
To je jasný, že se budeme dívat *5*
-
-
Páááá...
Já se bohužel zatím loučím,zítra odlétám do Anglie *4* ale nechám tu písat brášku,tak na něj buďte hodný *4* A já se na vás budu zase těšit!Mám vás ráda koťata *1* Jo,a mám plakátek Wenta z Bravíčka je super *1* -
-
Re: Páááá...
Bude se mi stýskat.......:'(
-