Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wau...

Týý jova pár dní je člověk mimo internet a docela se to tu rozjelo... málo koukám jako! Nechápu kdo nám má co urážet našeho Wentíka... nechápu takový lidi fakt že jo?!!! *10*
    • Re: Wau...

No moje slova!!! *16* *13* *10*
  • For Marcy !!

Jak koukám, jsme nejčastější návševnice těchto diskuzí (Já sem dřív byla, potom jsem odpadla a ted zas *4* )

Ještě jednou jsem se chtěla zeptat, kdys mi napadla ten odkaz (příspěvek ?) thanx

A jestli nevíš, jak určují kdo bude první...

A něco o tobě
    *4*
    • Re: For Marcy !!

To vážně nevim jsem tu nováček *3* ale myslim podle navštěvovanosti těchto stránek.Ten odkaz byl dýl tak o stránku,možná dvě zpět.Ta charita u Wenta mě ani nepřekvapila,je to dobrák *4* Abruzzi mě taky hodně mrzel *9* Jinak co o mě *7* Na tyhle stránky jsem narazila náhodou,chtěla jsem se původně kouknout na fotky,inspirace zahraničních fotografů.Jinak mi už neni náct a prostě mě po dlouhé době zaujal nějaký seriál. *4*
      • Re: Re: For Marcy !!

Ok dikes...
        Ja jsem hrozně baštila LOST, ale po prvním díle PB už jsem měla na práci jenom PB PB PB *15*
        Závislák, jak mi říkaj všichni *4* ale myslím že to není tak zase hrozný *1*
        Strašně baštím Wentyho, ale najednou mi začíná docházet , že prostě nějak ho začíná vytlačovat William Frichtner (Mahony)
        Když chodím na zahraniční stránky, a chtějí po mně jméno, tak si dávám ,,umělecké,, Amanda Mahony Earl Miller ( *1* Já vím šáhlý) ale psala jsem si s jedním američanem a angličankou, a oni tou věřili *4* chtěli bych mít dlouhé jméno *5*

Ve škole se nudím (Můj věk je náct, jsem ještě nezletilá *9* )
        takže každý den si počmárám ruce jejich jmény.Prostě už to jinak ani nejde, je to ... zlozvyk *4*

Thanx Amanda *5*
  • zpátky;-)

Tak,že pro zvědavé holky.... *3* Nevim jak na to Lety přišla,ale opravdu mám slabost pro brunety,jinak mi je to jedno,pokud neni dlouhovlasá peroxit blond.Mám rád holky temperamentní,co neřeší svojí postavu... *3* je mi jedno jestli je hubená nebo má kilo na víc.Jinak zamilovanej 24hodin deně jsem myslel obrazně,né úplně zamilovanej,jen se mi líbí moc holek,zdravotní sestřičky,prodavačka,bráchova kamarádka atd.je krásný usínat s pocitem,že nějakou z nich uvidim nebo,že vám zase napíšu,protože jste super holky... *3* Díky za zájem,to mě těší asi jako každýho kluka.... *3* Týnko,nevim jakou si vybrat... *3*
    • Re: zpátky;-)

No tak to jsem ráda,že jen obrazně a vím,že to bude těžký-VYBRAT SI:D,jináč se mi líbí,to,že nekoukáš na postavu...,kdybych mohla říct rovnou,že bereš co je uvnitř...no nevím ,nevím:)................
      • Re: Re: zpátky;-)

To klidně můžeš říct... *3* s jednou silnější holkou jsem chodil a byla hrozně milá a měla hezoučký obličej,jen že mě pak až moc hlídala a bez důvodně žárlila...slečna prodavačka má taky něco na víc,ale zaručeně mě pobaví... *3* Jinak vybírat si nebudu,uvidíme časem,zatim to jsou jen super holky jako vy.... *3*
        • Re: Re: Re: zpátky;-)

Tak to máš u ,me velké +!!.....:),ale to jsi u men měl vždycky:),a stou žárlivostí to chápu,to je k nevydržení.....:(,jináč ty jsi taky SUPR!!!!
          • Re: Re: Re: Re: zpátky;-)

Díky Týnko............. *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: zpátky;-)

za co,prosím tě?.... *13*
  • hahaha

http://cz.iq-test.eu/#295720 *3*
  • ještě něco

a podle čeho usuzuješ že je eventuelně homosexuál?
  • 16. díl

Jak se vám líbil včerejší díl? Sára mě hoooooooodně překvapila s tím, jak byla sjetá a nedokázala pomoct tomu klukovi, fuj-měla by se stydět!!!! *13* *13* *13*
  • Je dobrej,ale...

Hele holky,já sem to nečetla celý,ale víte, že Went je gay? Je to kus chlapa,ale má smysl se hádat kvůli klukovi, který by stejně neměl o vás zájem, i kdyby opravdu zazvonil u vašich dveří?
    • Re: Je dobrej,ale...

A proč by se gay asi zasnuboval nevíš??? *9* *13* *5* *5* *16*
      • Re: Re: Je dobrej,ale...

went je zasnubeny..to mi asi uslo,ale nepocula som o tom..to je pre mna novinka..

Tak když jsto nečetla celý, tak nemuzes prece tvrdit, ze je gay *1* *1* *1*

On není gay! Kéž bych mohla psát z vlastní zkušenosti, ale on určitě není na chlapy.

Vážně, kdyby sis přečetla příspěvky dolejc, tak by ses nemusela ptát, ne on NENI gay. A má smysl se hádat! *3* Pro mě teda na 100%!

a to len preto ze si si to precitala hned tomu veris..to nie je spravne,toto sa tu uz vela krat rozoberalo a went poprel ze by bol gay.takze ti dam dobru radu,never hned tomu co sa docitas v novinach. *13* *3*
  • anketka.......psík

Pro ty kteří rádi ankety,další otázka....... *3*

Kdybyste Wenta měli proměnit v psa,do jakého plemene by to bylo.... *3* ?
    • Re: anketka.......psík

No na praktičnost asi v Jorkšíra,abych ho měla pořád u sebe.Ale jinak v nějakýho jinýho teriéra.Čaukyyyy
    • Re: anketka.......psík

Tak to je konec:Dco ty nevymyslíš Patricku:D:Dchcípám..no....tk čivava??ty sjou roztomilé:D....no konec
      • Re: Re: anketka.......psík

To byla origoš otázka,co... *3* ?Já bych ho viděl jako zlatýho retvívra a pořádně bych ho nechal aportovat........ *3*
  • aaaaaleluja

hojec lidi.byla sem na zavodech z gymny.jak si myslite ze sem dopadla?
    • Re: aaaaaleluja

a komu to cpes??? *13* *13* *13*
      • Re: Re: aaaaaleluja

na tebe nemluvim(nepisu)tak komu ty kecy cpes ty?! *9*
        • Re: Re: Re: aaaaaleluja

Boze, zapoj mozek..-.. tohle neni diskuse o gymnastkach tak si to nech na doma papa *3*
          • Re: Re: Re: Re: aaaaaleluja

vrat se k mastrubaci pred wentovyma fotkama
            • Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaleluja

jj ja vim ze sem inteligentni...ae teda vazne mi nedochazi jak si na to ty mohla prijit dyz bys sama neprisla ani na to, ze hovno kteres vysrala bylo tvoje XD
            • Re: Re: Re: Re: Re: aaaaaleluja

Jejky, inteligence se zase ozvala *5*
  • se mám:-)

Tak co koťata,jaký máte víkend? *3* Včera naši odjeli na dovču tak že tu panuje bezvládí *5* a já včera děsně pařila,ráno kocovina,hrůza a Pat s Danem uvařili i upekli,no nemám já se? *1* *3* *14* Pište pište úplně všichni!
    • Re: se mám:-)

Já mám víkend taky dobrej *5* taky jsem byla včera na pařbě,přitáhla jsem v pět ráno *5* hustý *5* To máš dobrý bráchy.
      • Re: Re: se mám:-)

ahojík tak já sem měla good víkendík... v pátek sem byla pařit přišla sem ve 4 ráno bylo mi blbě jak svin a pak sem hned v 7 vstávala a jela sem na svatbu.Dneska sem přijela uplně chcíplá. *9*
        • kasnic

Re: Re: Re: se mám:-)

A jaká byla svatbička??:)taky bych na nákou chtěla...:)
          • Re: Re: Re: Re: se mám:-)

Mno tak svatbička byla super... ze začátku sice nuda ale pak se to tam slušně rozjelo. Ty se máš Páťo...já myslim že bys mu jí pak měl vrátit tu nevěstu. *3* A copak ste vařili dobrýho??? *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: se mám:-)

No,tak to je super,krásný...... *3* Že by osud konečně zasáhl? *3* To k létu patří... *3* Mě se taky zdá,že po mí ségře jde a ona furt tvrdí že ne,ještě není doma... *3*

Teda Ráďo už zase se šéfikem jo? Ten po tobě jede jako blázen normálně *1* Tak nám pak hlavně pověz nějaký podrobnosti jo jaký to bylo ve fitku atd...! Jinak Páťo k těm letním láskám... tak vám normálně musim povědět že sem se asi zamilovala *4* do kluka kterýho znám asi 3 roky ale nikdy nám nebylo souzeno bejt spolu dycky jeden z nás měl jinýho partnera mno a v pátek a včera se to asi konečně prolomilo *3*

Tak jako hodný bráška jsem přijel domu a hned odvezl ségru do fitka na rande,to jsem na ni zvědavej... *3* pak pro ni budu muset ještě dojet nebo jestli mi ji přiveze...hmmm *3* A co vy a letní lásky,nějaký úlet... *3* ?Pochlubte se *3*

Ten perník byl delikatesní *14* nadýchaný a čokoládová poleva *4* kluci jsou zlatíčka,dnes jim uvařim já a mizim.V 17hod. jdu se šéfíkem do fitka a možná na sguash,pozval mě jestli nechci jít s nim,jsem kývla *4* a teď nevim co si vzít na sebe o čem budem mluvit a proč jsem vlastně kývla *1* držte palce.
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: se mám:-)

Já bych si dala ten perník:)....

hmmm takový dobroty jo? mno to se teda Ráďa musela mít mnam *3*

Obalovaný file,brambory a perník s polevou...Nevěstu vrátíme,budem chtít výkupný a zase ji přivezem,unesem ji až půjde na wc,musíto být v klidu,nevěsta je v očekávání... *3*
          • Re: Re: Re: Re: se mám:-)

Tak tady se pařilo ve velkym... *3* Já jel pro sestřičku ve tři ráno do clubu a pak ještě s bráchou vařil,jsme blbci co? *3* Já jdu na svatbu v pátek a unesu nevěstu... *3* a ještě si rozmyslim jestli mu jí vrátim... *3*
      • kasnic

Re: Re: se mám:-)

Tj-a co uvařili dobrýho?:)já mám docela fajnovej víkend zase jsem doma a mám úplně v prdeli nohu od žabekxD..hrůza...
        • Re: Re: Re: se mám:-)

To máš blbý,žabky jsem taky měla a ukopla si nehet bylo to mňamino *16* o dý doby je nechci vidět *13* Zachovej optimistickej přístup *15*
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: se mám:-)

NO,tak to ses teda měla...jo optimistaxD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit