-
Bylo by super!
Docela bych byla ráda,kdyby to bylo normální dyskuzní forum kam chodí fanoušci a né ty co ho chtěj pomlouvat nebo tak ten kdo ho neobdivuje a nezajímíáho tak at pěkně rychle vystřelí z toho diskuzního fora a nevtíráse jinak ostatní co ho mají rádi at sem chodí kdy budou chtít a přidávaj fotky i příspěvky! *1* -
-
Re: Bylo by super!
Hej jako to jsou moje slova!!! *3* -
-
Re: Re: Bylo by super!
Lennie ty píčo proč kradeš??? *5* -
-
Re: Re: Re: Bylo by super!
PROSIM, SEŠ NORMÁLNÍ??? Říkám že mám stejnej názor! *7* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Bylo by super!
laskave se uklidni!!! *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bylo by super!
to bylo na lennie *10*
-
-
Re: Re: Re: Re: Bylo by super!
Děvko *8* *16* *5* *10*
-
-
-
-
-
Fotou
Ahojky,přidala jsem tu nové fotou,tk doufám,že se vám líbí:)budu sem postupně přidávat fotečky.....ať je na co koukat *1* -
-
Re: Fotou
Kristýnko ty si fakt zlatíčko... ty fotečky sou uplně boží...taky sem tam náký hodila ale už je to dýl a prostě se neukázali nevim proč *7* -
-
Re: Re: Fotou
Já to dělám pro radost:)..taky se mi to stává a stalo!Dala jsem sem asi tak 30fotou a ukázali se jen 10!!!hrůza....
-
-
-
ÚNOS WM
tak s tim unosem by to nebyl tak spatny napad s tim vam pomuzu *14* *4* -
-
Re: ÚNOS WM
no tak to uskutečníme..ale asi by nám moc vděčnej nebyl,protože by ho štáb z prison breaku asi pěkně uháněl *1*
-
-
tu som
Patricku,kariéra super,zítra jedu v poledne na prodloužený wellnes víkend,se moc těšim;-)Jinak je toho docela dost,hodně ženských chce vypadat o.k.o líčení je velký zájem;-)Kene mi se asi ještě neznáme co?Teda já tebe jo,z přízpěvků;-)Mumie 3 bude určitě super,taky bych šla.Hanisko,toho máš jako jen na"to"jedno toho Jirku,to si dobrá:-)Já kdysy měla kamaráda,nikdy jsme spolu nechodili,nerandili,ale asi pětkrát jsme se spolu vyspali jen tak nezávazně.Nevim jestli to bylo dobře,asi bych ten čas vrátila.Jinak se Patrick ptal i na hobby ostatních to by mě taky zajímalo,moje hobby je vlastně moje práce,aqua aerobic,plavání,fitko,nebo jen čtení a mám ráda safari zvířátka,tak že mám v posteli,slona,tygra,zebru,žirafu a na stěně mega plakát přírody jak zachází slunce někde v buši,miluju svíčky voňaví a hudbu přírodní nebo i vážnou.Jsem se rozepsala nějak moc:-)ale zase tu dlouho nebudu:-(Pa *4* -
-
Re: tu som
Užij si ten víkend a napiš:) -
-
Re: Re: tu som
Mno tak Wall každá ženská chce vypadat krásně... tak si to tam na tom wellnes víkendíku úrčo užij a pak budeš vyprávět *3* . Mno Wall já bych ho nechtěla mít jen na "to" jedno jenže on vztah prostě nechce víš?!Ale ty noci snim jsou prostě úžasný...neni to jen o sexu...prostě se mazlíme furt se líbáme hladíme říkáme si krásný slova atd... *3* *14* Jinak moje hobby jsou hlavně sport (spinning, step aerobic, H.E.A.T. program, In-line), diskošky, internet, řízení autíčka, svíčky, fotky atd... *3* -
Re: Re: tu som
Já tě taky vlastně znám z příspěvků *1* *15* Jinak, co se stalo, to se stalo *14* Já myslim, že jsi tenkrát udělala chybu, ale co, nic z toho neni tak to je důležitý *1* *15* Jinak moje záliby jsou kola, turistika a volejbal *3* *1* Jinak se zajímám o Ameriku, v tom smyslu, že si čtu třeba encyklopedie o státech, různých amerických městech a podobně *1* *3* *15*
-
-
-
Mrtvá Sára
Prosím vás, objasněte mi to - jsem zmatená. Dívám se na 3. sérii a už několikátý díl se tam mluví o tom, že Sára je mrtvá, že ji uřízli hlavu!!! Ale vy tu píšete, že bude mít s Michaelem dítě a bude stát někde u jeho hrobu... Tak je mrtvá nebo není? Furt čekám na nějaký zvrat, že není, ale zatím se k tomu vůbec neschyluje! :-// -
-
Re: Mrtvá Sára
Jen se dívej dále :)..hned v prvním díle 4. série se dozvíš jak to je...Ale řeknu ti ,že Link si tu hlavu neprohlížel do podrobna!!!:D -
-
Re: Re: Mrtvá Sára
Já si taky myslím, protože já když jsem se na tu hlavu dívala, tak to šlo poznat, že to není Sára! *1* schválně jsem si to stopla, abych se podívala pořádně a nebylo ji to podbné ani trochu. Ale tak řekla jsem si, že on to musí asi vědět lépe *1*
Už si stahuju 4. sérii, tak se nemůžu dočkat, jak to bude :) jsou tam úžasné zvraty :) ... Akorát jsem to nenašla v češtině, ale jenom s titulkama. Ona ta 4. série ještě není předabovaná? -
-
Re: Re: Re: Mrtvá Sára
Není ,nebo o tom aspoň nevím.Já to mám jen anglicky a jsem nadmíru spokojená ,protože si tak super procvičím angličtinu...Nemáš náhodou 3. sérii díl 13-22? -
-
ahoj 3 rada ma jem 13 dilu *3*
-
-
-
-
-
...
Ahojík lidi.Jsem na táhle diskuzi poprví a moc se mi tu líbí.Fakt tu máte hezkou partu lidí.Mimochodem se jmenuju Nicol.Ale všichni mi říkají Babu nebo Betty. *4* -
-
Re: ...
ahojky Betty... vítám tě mezi námi.Partičku tu máme ale všichni jsou tedka pryč na dovolené atd...!Doufám že se k nám připojíš a hlavně vydržíš *3* -
-
Re: Re: ...
Taky tě vítám mezi námi Betty.Doufám že tu s námi dlóuho vydržíš *3* -
-
Re: Re: Re: ...
Já se přidávám...:)víš,mám pro tebe otázečku!?Proč ti říkají Betty ,když se jmenuješ Nicol??Bez urážky:)jen jsem zvědavá:) *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Taky doufam že tu vydržim *1* .No Krystí je to jednoduchý.Když jsem byla malá tak na mě jeden kámož(on je stejně starej se mnou je od sousedů)volal Betty.A už mi to zůstalo.A z toho to vzniklo rodiče mi říkají normálně jménem, ale všichni kámoši mi říkají Betty.Říkali mi tak už ve školce.Ze začátku mi to vadilo ale ted už ne. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Aha...ale GOOD:)
-
-
-
-
-
-
gay??
Tak je gay nebo není? -
-
Re: gay??
neni gay...nema duvod aby to popiral, to by delal fakt jen vygumovanej clovek!je to neco jakobyste popirali ze uz mate mencky-stejna blbost! pokud si to nekdo mysli a snazi se o tom vsechny presvedcit, tak mu opravdu krivdi
-
-
sport
I když Went sportu moc neholduje,jaký sport byste s ním provozovali,kde byste se předvedli? *7* *14* (sex se nepočítá *15* )
Já asi volejbal,ten máme v rodině *4* a aerobik -
-
Re: sport
Ty jo,my se furt mýjíme *5* tak nevim asi bych si s nim zahrála tenis nebo prostě zaplavat *5* -
-
Re: Re: sport
Tak já bych šla s Wentíkem bud do posilky nebo plavat abych viděla to jeho krásný tělíčko.Mno ale v aerobicu bych ho asi trumfla *1* -
-
Re: Re: Re: sport
To já asi taky *1* ,ale máš pravdu,chce to sport kde se ukáže co? *14* tělo,hbitost,jak je spocenej *1* umim si to přdstavit a slintám *14* -
-
Re: Re: Re: Re: sport
Orgie jedou:D
-
-
-
Re: Re: sport
Jasný volejbal,basket,nebo jen posilovna a pak na dobře vychlazený pivo... *1*
-
-
-
:-O
holkyyy?To mu je vážně 35???nebo je to jenom překlep???páč 335 bych mu váážně neřekla ani náhodou... -
-
Re: :-O
jjj je mu 35..taky mě to hodně překvapilo ale pro něj je to výhoda že na to nevypadá *4*
-
-
bozee
ahhhhh....vy jste trapaci...boze porad to nereste *13* *13* *13* -
-
Re: bozee
drz hubu ty kundo pakundo! nas to bavi resit tak se do toho neser a radsi si bez vylizat -
-
Re: Re: bozee
mas nejakej problem???tebe bavi porad resit jestli ja gay nebo ne??snad jeho vec neee??/tak se do toho nesere a laskave mi nerikej pakundo a jine sproste vyrazy *13* *13* -
-
Re: Re: Re: bozee
a ty na me nemluv ty pico vymrdana. ti rikam bez, bez, bez do pice. yako nevim esli ty pochazis z kuby nebo co, ae ja sem z ceska takze bych ti mohla klidne i prokopnout hlavu XD -
-
Re: Re: Re: Re: bozee
hej ale to je drsny........to rada rikas ze?? prokopnu ti hlavu.....hmmm...ja ti zase vyndam streva.......je to pro tebe dost drasticky? ses vazne kravka...... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bozee
a ty ses vazne pakunda...hah nejlepsi je jak tu pises ze bys mi nafackovala a takovy hovna, kdyz ani nevis kdo sem *1* si myslis ze si naky rambo ze
-
-
-
-
-