-
otázečka
Kdo sledujete Útěk z vězení na Nova Cinema??? *4* -
-
Re: otázečka
sleduju...jak bych mohla vynechat :D
Michael Scofield *14*je nejhezčí..kam se sere Brad Pitt :D *3* -
Re: otázečka
Já bohužel ne...protože neni časík *9*
-
-
klikni a pošli dál:
www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php ?id=2191" -
-
Re: klikni a pošli dál:
www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php ?id=2191"
Hsou tam chyby..musíte tam kde je ten otazník dál zpět-je tam mezera..
-
-
Jsem zpět!
Ahojky zlatíčka!Tak jsem tady!!Byla jsem týden (od 1.2. - 6.2.) na lyžáku a už jsem doma!Lyžák byl celkem fajn , i když prvních pár dní jsme chtěli někteří domů nakonec jsme si říkali že chceme zůstat.Myslím si ža na tom lyžáku jsme se dost poznali a zjistili jaký kdo je a taky jsem se dozvěděla hodně informací o některých lidech ze třídy a hlavně zajimavý informace o jednom určitém člověku.No a co vy Kene , Kristýnko , Hanisko????Jak se máte???A jak jste to tu zvládali????Mám vás ráda!! *3* -
-
Re: Jsem zpět!
Pedri,doufám,že jsis to UŽILA!...Já sjem hodně zvědavá,tak se ptám,o jaké človíčkovi??:D...
Já se mám docela fajn,teď máme týden prázdniny,tákže se budu válet doma:D.Zvládali jsme to tu jak jen šlo.:)Doufám...:D..co ty? -
-
Re: Re: Jsem zpět!
Kristýnko jsem ráda že jste to tu alespon něják zvládli.Já jsem si to celkem užila i když jak jsem psala ze začátku jsme chtěli někteří domů , určitě ti o všem povykládám (napíšu) , za chvili jdu ven tak ti jen napíšu že mám dost informací o Honzovi.Určitě brzy písnu více zatím pap =)a užíj si prázdniny! =) *3* -
-
Re: Re: Re: Jsem zpět!
Jsem napjatá,co se dovím!:) -
-
Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!
Kristýnko mám prosbičkuJestli jsi registrovaná na osonosti.cz napiš mi prosím tvoji přezdívku! =)Díky mocinky! =) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jsem zpět!
Souhlasím s Kristou.Potřebuješ odpočinek! =) *3* -
Užij si to,Hani!Potřeboješ si oddechnout..:) -
ahojík pedrisko tak to sme mocinko moc rádi že sis ten lyžák užila. jinak vám všem přeju krásnýho valentýna. Já sem bohužel v práci takže s miláčkem budu až večer...je to jako naschvál. mějte se hezky a užívejte víkendík... už vám zase začíná škola...a mě od pondělka týden volna...ááá už se těším *1* -
Jasně:) kasnic
-
-
-
-
-
-
Filmografie
Nevím jestli to víte, ale Wentworth hrál i v Let's Dance ( v orig. Step Up ), v jedničce, hrál tam hlavní postavu, Taylora... *14* -
-
Re: Filmografie
vy jste všichni asi hodně blbý, že?on tam nehrál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* -
To si děláš srandu nebo to myslíš vážně?!?!? *9* booožee... -
-
Re: Re: Filmografie
Možná,že jsou TROŠKU podobní,ale neuměla ybch si představit WENTA jak tancuje hip hop! *1* ..
-
-
mila sikes on tam nehral ..hlavni roli hral Tatum *13* -
ja sem si taky drive myslela ze tam hral, ale neni to pravda,koukni se na titulky -
Nu já si teda nejsem jistá, ale nemyslím si že to je on *4* -
-
Trošku blbost ne?! Kristýnka má pravdu!! -
Ták to jste na omylu!Tylera hrál Channing Tatum!..
Úplně nevím jak jste na to přišli... -
-
Re: Re: Re: Filmografie
Nu já sem na to nepřišla já sem jí taky psala že si nemyslím, že to je on .... -
-
Re: Re: Re: Re: Filmografie
Promiň IF!To mělo být na sikes *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Filmografie
Já si ty dva zase spletla v Super náhradníkovi, pak jsem si to uvědomila.
-
-
-
-
-
-
tak po dlouhy dobe
aahoj ted sem tu nebyla ta mesic a koukam co vsechno mi uteklo.mam rozbitej net takze nemuzu nic...tak pisu aspon ze skoly..ted sem tu mesic nebyla kvuli praxi takze to proste neslo vubec....taky koukam na cineme kazdej den...doufam ze mi to brzo spravi abych sem mohla chodit casteji...moc mi to chybi....zatim paa *9* -
-
Re: tak po dlouhy dobe
Taky vůbec neznám *7* -
-
Re: Re: tak po dlouhy dobe
aaa sry ja sem se podepsala jinak......ja sem veronika16 jinakk.akor sem nebyla prihlasena...sorry:) -
-
Re: Re: Re: tak po dlouhy dobe
ááá už si vybavuju *3*
-
-
-
Re: tak po dlouhy dobe
Promiň.Kdo jsi?:)
-
-
PB
Ahoj,
teďka jsem nově začala koukat na nově cinemě na PB a jsem úplně uchvácená.. Snažím se to stíhat, ale občas něco promeškám. Slečna (asi:D) přede mnou psala že si stáhla PB 3 (brala bych i všechny jiné díly) z netu. Mohla bych se zeptat odkud? Jak dlouho se to stahuje? Stáhne se to celé, nebo po částech? Už jsem to řešila i na jiných webech, ale vždy to tam bylo jakési podivné a já nevěděla jak to stáhnout. Mohl by mě to někdo naučit, nebo aspoň doporučit nějakou solidní stránku, nejlépe takovou s kterou se mi nestáhne do PC žádný VIR :) Znáte to nee?
Děkuji moc všem za odpovědi :) Kunni - Verča *3* -
-
Re: PB
Čauky, neni problém, rád ti nahraju trojku, ale teď v březnu ji budou dávat na nově a v dabingu, já ji mám s titulkama(rád poslouchám, jak anglicky mluví) ale mám i čtvrtou řadu, myslim ale, že ta bude aktuální až později! :-) *15* *14* -
-
Re: Re: PB
v aj je to nejlepší protože jim i občas rozumíš a dabing je hroznej překládají to hrozně na PB koukam už jedině v AJ jinak některý díly si můžete skouknout na sleduj.org ciao -
Re: Re: PB
Ahojda, měla bych zájem i o třetí (nevadí mi že je s titulkama :) i o čtvrtou řadu. Možná jsme natvrdlá ale nepochopila jsem jak ty to dopravíš ke mě :D Poslat poštou na dvd? Nebo jak:D? Omlouvám se jestli otravuju, ale tohle mi jaksi nedocvaklo.
Po dnešním úmorném dnu (škola) je to super zpráva, miluju PB tak už se moc těším až to všechno zkouknu :)
Určitě se mi ozvi Kene, buď sem nebo na meil (Barborka.11@seznam.cz) Děkuji moc za ochotu.. Verča *3*
-
-
-
PB,Went,diskuze..
Ahojky lidičky!Konečně jsem se dostavila na comp,ták chci něco napsat!:)
Chybíte mi!A to moc!Je to teď pro všechny složité,protože každý píše jen když má chviličku čas.Ale i to se cení.Went není v 10osobností,ani v 10herců..ale i tak!Pro nás je to osobnost s velkým O!:)Co?
PB.Možná,že už to někteří víte.Není to ňáká novinka,ale pro ty ,kteří to nevědí to určitě bude.PB končí 4.řadou,budou,ale 2 extra epizody k dokončení seriálu.Je to smutné.Bude mi to chybět.Je to součást života.Nevím no..:(
Kene,vím,že nemáš čas...stáhla sjem si akorát asi tak před 2měsícema bo dky to bylo ten třetí díl,ale nák sjem nestačila koukat.Jestli budeš hodný,tak ybch byla ráda,když to konečně "dokoukám" jestli by jsi mi neposkytl další díl.Ale vůbec to nespěchá a ani by mne nevadilo,kdyby to nebylo vůbec.Vím jaké máš teď starosti apod..:(..
Co WENT?Mám hrozně moc fotek,které bych Vám chtěla ukázat,ale je málo času.Budu je sem dávat po částech.Aspoň tak!Budu ráda,když je uvidíte.
V BRAVÍČKU,což taková "bulvární"časopis byla Wentova fotečka s ňákou slečnou.Prý,že ji sbalil,a ej s ní do té doby,co přiletěl z Číny.Nevím co je na tm pravdy,ale Went na té fotce byl trošku při těle.:D:DÁle slušelo mu to!:)
Diskuze....mělo by se to tu trošku rozhíbat,ale jak sjem psala na začátku,není čas.Možná kdyby sem chodili i "nové"lidi apod...jenže..HLEDAT JE?:D..to asi ne...snad to bdue lepší..
Chci Vám jen říct!Doufám,že si aspoň trošku užijete ty prázky,víkend,každou chvilku volna.....UŽIVEJTE SI!:)Mám Vás ráda
*14* -
-
Re: PB,Went,diskuze..
ahoj lásky moje tak mam chviličku tak sem zase tady...moc mě mrzí že už to tady neni jako dřív ale já sem chodim jak nejčastěji můžu...to víte škola, práce, miláček, rodina atd...nestíhám! Jinak sem vám chtěla říct že sem měla úžasný narozky...miláček byl naprosto úžasnej dostala sem od něj tandemový seskok padákem a dortíček s 20 svíčkama...no prostě skvělý *3*
A co vy ostatní? jak se máte? a jaké bylo včera výzo??povídejte...
zatim pa zase se tu objevim *3* -
-
Re: Re: PB,Went,diskuze..
Áhoojte!:)
Děkuju KENE!Moc si toho vážím:)....
Je fajn,že jsi si je PARÁDNĚ UŽILA!Já ybch se teda bála,ale co no.:D:D...Jednou za život se musí zkusit něco takového....:)Chápeme tě!My máme taky povinnosti a všechno...
Taky men to mrzí..ale nic s tím neuděláme...
Vyýzo?........
No oo....SAMÉ jedničky!:).....A co vy?...
Učitelka mi pogratulovala,ale nák to mezi náma v poslední dobou vře,nevím co s tím,je zlá.Nechápu to...co no...
Co vy?..Jak se máte?Užijte si VÍKEND!:) -
-
Re: Re: Re: PB,Went,diskuze..
Tak to Kristýnko moooc gratuluji k samým jedničkám. *3* Jsi šikula. -
-
Re: Re: Re: Re: PB,Went,diskuze..
Čauky, lidi, tak u já měl na vízo jednu dvojku, z čj! *1* Nemám ji rád no *14* jinak sleduji PB na nova cinema, jak o závod, *14* viděl jsem to snad už dvakrát, ale vůbec mi nevadí, když to vidim po několikáté! :-) *15* Jinak, co bude s PB které díly chcete? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PB,Went,diskuze..
Moc děkuji, Hani!Snažím se..:)
No ,Kene!Ty jsi teda parádní jednička!Chválím a klaním se ti.Úžasný!:)..Čeština je pruda...to tě chápu:)..jinak na cinemu...ani ejdnou sjem bohužel nekoukala..buď sjem už dávno spala,nebo koukala na něco jiného..co už:D...jinak myslím,že ZATÍM nové díly nemusíš..teda pokud je někdo nechce...já mám na sebe velkou zlost,protože jsem ještě neviděla ten 3DÍL!Jsem hrozná_...ale DĚKUJI!:)
-
-
-
-
-
Re: PB,Went,diskuze..
Ahojky, jasne ze ti poslu dalsi dily, jen.... rekni si, ktery protoze jsem nejak zapomel... *14* mam ted spoustu lidi, co to po chteji a pro tebe, bych klidne stahnul celou serii! *15* Preju vam vsem pekne vysvedceni!!!! *1* *14* *15*
-
-
wenty
ty vago ten wentas to je ale kadak ty vole kunda jedna *14* *14* *14* *14* -
Verča!!!
Takže lidi, jsem z toho úplně mimo!!! *1* Je to hrůza, je toa si čtrnáct dní, co jsme se s V. rozešli!! *9* Byl jsem s ní a měla šanci mi to vysvětlit!! Ale nebylo to nic platné!!! *5* Bylo to strašný, sešli jsme se v jedné restauraci a všechno si to vyříkali.... neuběhlo ani deset minut a už jsem odcházel....No strašný, nikomu bych to nepřál... *9* -
-
Re: Verča!!!
Takže ti to asi moc nevysvětlila co když si po 10 minutách odcházel???chjo je mi to moc líto že vám to takhle neklaplo...ale život jde dál *3* -
-
Re: Re: Verča!!!
No jo, jinak to nejde!!! *9* -
-
Re: Re: Re: Verča!!!
Já doufala,že se to ňák vysvětlí.Asi za to opravdu nestála.Proč to enchce říct?Bo tak....to asi anicňák nevyjádřila?To je hrozné.....
Mrzí mne to Kene.
Žvot jde dál,to máte pravdu..ale pořád to bolí. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Verča!!!
aa, nechme toho, co vy, jak se máte, no povídejte!! :-) *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Verča!!!
Já tebe taky ,HANI! *14*
Pedri,to chápeme...já jsem chodím tak ob den,též to nestíhám...,ale snažím se jak to jen jde:)
Jaké problémy?
Kene..Pedriska má pravdu:)VEŘ!.. *15* -
Ahojky lidičky.Moc se omlouvám že jsem se tu už delší dobu neukázala.První dva týdny v lednu jsem měla praxi , a ted učení , výzo a navíc problémy ve škole.Snad už se tu budu ukazovat častěji.
Hanisko taky přeji všechno nej!!!!!At se ti ty narozeniny vydaří!!! *3*
Kene s V. mě to mrzí , přeji ti hodně štěstí a zvládni to , všechno bude zase dobrý jen musíš věřit! *4* -
jéééé děkuju moc Kristýnko ...to vůbec nevadí že to je takhle předčasně...si zlatíčko moje. Mám tě moocinko moc ráda *3* -
Hani!:)To zvládneš..:)...
...Jinak...
V ŠEHCNO NEJLEPŠÍ,HODNĚ ZDRAVÍ,LÁSKY,ŠTĚSTÍ,PENĚZ,DOB ROU PRÁCIČKU,DOBRÉ ZÁPOČTY VE ŠKOLE A VŠECHNO CO JSI PŘEJEŠ!.. *14* Mám tě ráda...koočoo mojé:)..
Trošku předčasně..,ále snad nevadí:)...a nejsi stará!MLADÁ,KRÁSNÁ,HODNÁ,INTEL IGENSTNÍ...a rpostě všechno! *14* -
Mno tak já se mam docela dobře sice ve škole je to samá zkouška a zápočet ale nějak to zvládám.Ted mam o víkend volníčko tak jdu slavit narozky...v pondělí mi bude 20...už budu stará *1* *3* -
Mám se fajn.Akorát teď je to hodně chaotické.Známky,vydvědčení,p
-
-
-
-
-
-
Obrovská omluva
Ahojík lásky moe já se vám táááák mooooc omlouvám že sem tu tááák mooooc dlouho nebyla...snad mi to odpustíte a přijmete mě zase mezi sebe *9* moc mě to mrzí. Měla sem ale tolik starostí že sem prostě nestíhala chodit na net. Tak vám opožděně přeji vše nej nej do nového roku. Patriku nestačím se divit že ste se s Verčou rozešli...dyt vám to tak skvěle klapalo...nechápu to vůbec a hrozně mě to mrzí...at se z toho brzo dostaneš. Jinak u mě je vše oki... s miláčkem nám to klape takže páradička v pátek jdu na jeho maturitní ples tak už se moooc těšim. páá pááá mám vás moc ráda *3* -
-
Re: Obrovská omluva
Taky tě mooooc mooooc pozdravuju *15* Jsem rád, že jsi se ozvala *14* Hlavně si na maturitáku uzijte! *1* Co se tyce Verci, tak jsem z toho porad celi nestastny, ale na jednu stranu jsem taky docela rad *4* Dostal jsem totiz super nejlepsi vanocni darek, jakej jsem si kdy mohl prat *15* *14* -
-
Re: Re: Obrovská omluva
Jooo???a jakej to je ten nejlepší dárek sim tě??? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Obrovská omluva
*1* Na příští a můj poslední školní rok *15* jedu studovat do Ameriky!!!!! *14* Jsem štěstím a blahem bez sebe!!! *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Obrovská omluva
Tak to je úžasný,KENE!!Musíš si to žít..,ale doufám,že budeš mít možnost i nám napsat!:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Obrovská omluva
Ále Kene!Já vím,že jsme chodí i sostatní,a ty patříš mezi ně!Kdyby kdokoliv z nás odešel tak by nás to mrzelo apod..:) -
Mno téééda gratuluju...ty se máš...taky bych hnedky odjela studovat do ameriky..mno to nám jako musíš napsat na 100% *3* -
Ále, Kristý, neříkej *1* nejsem jediný, kdo sem chodí *4* takže jeden Ken sem, jeden tam, na tom už nesejde!!! *15* -
Ne. -
Ále, určitě byste to přežili! *1* *15* -
Tak to sjem ráda!Nevím co bych bez TEBE dělala...VŠICHNI co by bez TEBE DĚLALI!:) -
Jo, to snad budu mit urcite... no stoprocentne.... na vas nemuzu zapomenout: *14* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: Obrovská omluva
Áhojdáá *14* ..chyběla sji nám!!A MOOC_♥
Je fájn,že s miláčkem Vám to klape!Jsem ráda za Vás oba!:).....Souhlasím s Kenem-->Užijte si ten maturák:)
Jinak,,,....taky by men zajímalo ,co to bylo?!:D
-
-
-