Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peta.z

Je božskej

On je prostě ÚŽASNEJ...poprvé jsem ho viděla v seriále Prision break...
    a tam to prostě vypuklo...on je tak roztomiloučkej a neodolatelnej...ale mocky mu to sluší když se směje...to je úžasnej pohled... *14* *14* a s tím tetováním vypadá skvěle, ale sluší mu to i bez něj...je prostě k sežrání... *14* *4* *14*
  • 1fanynka1

xD Wentík

Wentík je vážně krásný. Až na to že s ním nejsou v časopisech mos plakáty.TAkže jich mám málo.Ale kdyby byly v každém časopisu mám vylepený celý pokojíček XD *14*
  • Kristáá

Krásný,šťastný vstup do Nového roku 2009!

Ať se vám splní co si přejete,hodně zdraví,štěstí,radosti,smíchu,p ohody,sexu:D...a všeho!

Vaše
    Kristinka:)
    • pedriska

Re: Kristáá

Taky přeji všechno nej do nového roku a at je tento rok pro vás štastný a plný pohody a at se vám všechno vydaří a splní se vám vaše sny a přání!!!To vše přeje Pedriska!!! *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Re: dotaz -

Jo mám,tady je: 471839697 .Jinak ti moc děkuju .Jsi moc ochotnej. *1* *4*
  • Užili??

Áhojdá.

Doufám,že jste si plně užili Vánoce!:)
    Dostali to ,co jste si přáli a vaše touhy:).

Já,když se přiznám jsem se vůbec netěšila na Vánoce,mám je opravud ráda,rodinnou pohodu a všechno,ale tenhle rok vůbec....:(...
    Hlavně,že je to za mnou:D....

Co vy?? *15*
    • Re: Užili??

Chci ještě podotknout: OMLOUVÁM SE!

Omlouvám se za to,že sem vůbec nedávám fotky,ale mrzí mne to..nebudu se vymlouvat na to,že je málo času..sice je,ale taky mne hrozně mrzí,že si s tím dám takovou práci,a pak se to vůbec neukáže,což jsem psala snad milionkrát.....
      ....Zkusím sem dát new fotečky přes tyto prázky.....ale i tak se hrozně OMLOUVÁM
      • pedriska

Re: Re: Užili??

Ahojky!Vánoce jsem strávila v pohodě ale jsem ráda že je to za mnou.No a vidím že ty sis je taky užila , to jsem moc ráda!! =)
        • ken

Re: Re: Re: Užili??

Vánoce byly super bezva!!! *1* Dostal jsem, co jsem si přál *15* A hlavně nejlepší dárek od rodičů!!!! *14* Akorát teď prožívám takové odpočinkové období s Verčou! *9* Je taková jiná a hlavně nešťastná kvůli mě... *9* A co vy, koukám, že jste si užili vánoce, tak to jsem moc rád!!! *15* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Užili??

Sem ráda,že jste si to užili:)

Kene,copak??....něco se mezi vámi stalo??
            • Re: Re: Re: Re: Re: Užili??

SEm ráda.Musíš to zkusit.:)
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Užili??

Mno, je mi jedno, ja kmi budeš říkat!!! *14* *15* Zkusim si s ní ještě promluvit, ale pochybuji!!! *9* Uvidíme no! *14*
            • _sabruska_

Fákt??Já myslela,že se normal jmenuješ KenxD....tak to je good.....

Nevadí ti,když ti budeu říkat Kene?Už jsme na to hodně zvyklá:)...ale ejstli en tak klíďo ti bduu říkat Patriku:)

Víš......zkus věřit....třeba to není takový..možná je a možná není!
              Nesmíš být až tak TVRDOHLAVEJ!Je jasný,těžko se dá věřit...ale zkus to...
            • ken

*1* *1* No, já jsme Patrik!!! *15* Jinak, uz jsme o tom mluvily, ale nemelo to cenu! Neverim ani slovo *9*

Cože?S tím Patrikem sem to nepochopila.......ále...

Co když to byl kámoš bo tak?Mluvili jste o tom?
            • ken

Kdyztak Patrik! *1* Me to tak mrzi, pres tydnem mi zavolal kamos, at zavolam Martinovi, ze jeho kamos videl Vercu v baru(kde jsme spolu taky nekolikrat byly) a ze pry byla s nejakym cizim klukem *9*
            • pedriska

Ten rozchod mě vážně moc mrzí Kene.Doufala jsem že se to zlepší a že bude všechno zase dobré.Vážně mě to moc mrzí Kene. *9*

Cože,Kene???...TO SI DĚLÁŠ PRDEL!
              Jak to?..Je mi to moc líto............

Bože,tak to by mne nikdy v životě nenapdalo! *13*
            • ken

Teď vůbec nestíhám!!! *1* Kristý, kdyby tak bylo usmiřovaní!!! *9* Bohužel jsme se rozešli!!! *9* Je to takový zamotaný, ale jsem teď z toho úplně mimo!! *9* Najednou tak sám a opuštěný!!! *9* No, hlavně co vy, doufám, že se vám daří dobře!!! *15* *14*

Aha....no uvidíš!Já si myslím,že se to zlepší!..
              Někdy se stává,že se dva lidi nepohodnou,každý má jiný názor,apod....to bude DOBRÉ!
              Aspoň máte potom krásné usmiřování,ne?:)
            • ken

No jo! *9* Má teď problémy s rodiči a prostě se nějak neshodneme v názoru *9* Uvidim, jak to bude dál vypadat! Třeba se to přes svátky vylepší! *1*
  • christmas

Takže všem přeju hezký Vánoce,jasně bohatýho Ježíšku..a hodně štěstí do Nového roku všem.....banzaiii... *1*
  • ken

Vánoce....

*1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15* VESELÉ VÁNOCE a HLAVNĚ BOHATÉHO JEŽÍŠKA!!!!! *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15*
  • Vánoce,svátky...Silvestr

Ahoj,miláčci!:)

Chci vám popřát....

Pedri-->Věřím ,že pro Tebe bude Nový rok radost,až poznáš tu opravdovou lásku.

Kene-->Tobě přeji,aby jsi do Nového roku a dalšího,a dalšího zůstal s V co nejdéle!Milujte se..a přeji hodně štěstí i ve škole....

Hani-->Tobě také přeji,aby jsi byla se s vým miláčkem co nejdéle!A co nejdéle si opětovali svou lásku!Ve škole,ať jsi nejlepší a v práci též..:)

Pro všehcny:

Krásné,veselé Vánoce plné radosti,zdraví,štěstí,cukroví, dárků,splněných přání a šťastný NOVÝ ROK 2009! *15* *14*

PS:Doufám,že se tu budeme scházet i do dalšího roka...:)
    • pedriska

Re: Vánoce,svátky...Silvestr

Wow děkuji moocinky.Věřím že se tu budem i nadále scházet a že nový roku bude super!!!*3*
      Všem vám přeji hodně zdravíčka , štěstíčka a všechno co přeje Kristýnka myslím si že to napsala vážně skvěle!!! *3* *4* *3*
      • ken

Re: Re: Vánoce,svátky...Silvestr

Děkuju!!! *1* Vám všem taky veselé vánoce a hlavně bohatého Ježíška!!! *15* *14* Já tu budu i příští rok a když to bude možné *3* i přes příští!!! *14* a doufám, že nebudu sám!!! *15* *14*
        • Re: Re: Re: Vánoce,svátky...Silvestr

Já tu budu! *15*

Moc děkuji:)........
  • dotaz

Prosím,mohl by mi někdo poradit kde a jak bych si mohla stáhnout jednotlivé díly PB? Dík za budoucí odpověď.. *4*
    • ken

Re: dotaz

Ahojky, no stahovat na stránkách je docela těžký, potřebuješ několik programů a tak... *15* Já mám všechny, řekni jakej chceš a já ti ho nahraju na server, kde si ho můžeš snadně stáhnout!!! *1* *14*
      • Re: Re: dotaz

Jé to bys byl moc hodnej..no chtěla bych si stáhnout 1.4 díly 3.řady dyby to šlo..páč já se v tom stahování moc nevyznam..sem levá na pc techniku *1* díky moc..
        • ken

Re: Re: Re: dotaz

Promiň, jasně nahraju jakýkoliv chceš!!!Ale nějak nechápu 1-4 díly z třetí série? *7* *14* Napiš! *15* *14*
          • Re: Re: Re: Re: dotaz

No totiž já bych chtěla celou 3. řadu,ae bylo mi trapné napsat o celou,páč je těch dílů hodně,tak sem chtěla aspoň pár :)Promiň...čau *1*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: dotaz

V pohodě, pro fanoušky prison breaku COKOLIV!!! *15* *14* Zítra začnu s nahráváním, jinak nemáš třeba icq? Tam se lépe domluvíme *7* *14* *15*
  • Problémy at už doma nebo ve škole!

Tákže Kristýnko a vy ostatní tady je ten článeček.Poslední dobou se toho u mě děje trošku více.První přišel tatka s tím že mě na konci roku dá pryč.Začala jsem protestovat , ale táta že prostě půjdu.Pak se kvůli tomu s mamkou pohádali mamka po mě řvala že jsem si měla vybrat jinou školu ale táta se mě zastal že ted už je pozdě na to po mě řvát.No a nakonec mamka přišla na způsob jak bych tu mohla zůstat.No a pak jsem se dozvěděla že Honza chce jednu mojí kámošku z 1.HB.Ta kámoška se jmenuje Lucka.Lucka mi včera řekla co jí Honza napsal za SMS , že prý jí chce že věkový rozdíl není problém a že je přizpůsobivý.Pak mi Lucka řekla že ví od Mrs.OCas všechno o rozhovorech mezi mnou a Honzou , já na ní koukala a nemohla tomu uvěřit.Vzpoměla jsem si na ty rozhovory mezi mnou a Honzou na to co mi říkal proč spolu nemůžeme být atd . . . kupodivu mě neštvalo to že to lucka ví ani to co jí Honza napsal a ani to že i honza "lhal"ale štvalo mě to od koho to lucka všechno vlastně ví.Lucka chtěla honzovi včera vlepit facku ale já i zuzka jsme jí zastavili no a tak lucku napadlo že ho dneska na výdeji polije polívkou , no a Zuzka si chce promluvit s MArii chce jí říct co si o ní myslí a pak jí chce seřvat za to jak se ke mě chová , protže Ocásek poslední dobou připomíná všechno co Honza udělá , úplně všechno , každý jeho pohyb a je jí jedno jak mi je.Prostě je to hnus.Už to poslední dobou zase nezvládám , jednou jsem ležela večer v posteli a měla jsem chut zvednout mobil a zavolat honzovi a seřvat ho ale věděla jsem že na to nemám právo.Já už prostě nevím jak dál . . . někdy mám dost smutnou náladu a minulý týden když honza byl na školním baru tak jsme za ním s OCáskem šli , jenže každý den co jsem přišla na bar tam byla HOnzová bývalka a ocásek se nezapoměl"polohlasem!zeptat jak to zvládám.Bylo mi hrozně . . . vážně někdy nevím jak dál . . tohle je asi ve skratce to co se děje!
    *9*
    • Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Jak to mám nazvat.....PŘÍŠERNÉ!
      Opravdu.. .nechápu co to máš za "kamarádku"...cohle je příšerné..nepověděla sji mi ejstli Lucka chce honzu?..Myslím,že vůči tobě se Lucka zachovala dobře,jakože nebyla lhostejná a zlomyslná...
      Honza je převelikej ZMRD!Promiňte,ale jinak se to "nazvat"nedá.....nechápu...proč ti to dělá?lže?...má to zapotřebí?co z toho má?...Nepochopím........
      Ocásek (Marie?)pěkná kráva..to dělá naschvál,raduje se z toho,že jsi nešťatsná..jak takové potvory mohou existovat??....je to děs běs..
      Chápu tě........být já tam s tebou tak tě budu objímat,tak dlouho dokuď ti nebude líp....Šla bych za Honzou,a hend bych mu napálila,za TEBE!Takový hovado,si nezaslouží tebe...
      .....je mi to líto,opravdu..................nech ápu jak se k tobě tak mohou chovat! *16*
      Já být tvou kámojdou,tak se k tobě budu chovat úplně jinak....................
      ........ ......HROZNÍ LIDI!
      • pedriska

Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Přesně jak si napsala je to ZMRD!Je to HAJZL a dneska mi to potvrdil.Jen mimochodem Lucka Honzu nechce . . No a dneska jsme stáli před školou a jednu holku napadlo že si vypáálí s Honzy (nemá ho moc v lásce)no a tak mu napsala že ho někdo chce zabít at si kope hrob , pak mu v další SMS napsala že je to sranda a podepsala tam Zuzku , sebe a mě , přitom já s tím nemám nic společného.Honza odepsal že jsme to posrali , že prý nevíme s kým si to zahráváme.Před chvílí jsem mu psala že jsem v tom nevině , že mě podepsala míša a on mi odepsal že nevěří ani jedné z nás že prý kdybych nechtěla tak tam nejsem. . . . je to celý v háji . . *9*
        • Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Děkuji všem lidišky.*3*Jsem ráda že jsem vám to mohla říct.*3*Kristýý , Zuzka byla u toho když to míša psala ale Honza první smskou kterou odepsal když zjistil že si z něj míša vypálila bylo že u Zuzky je toho prý víc čím to ona podělala.Zuzka říkala že mu bude psát aby zjistila co víc v tom je no tak uvidíme.Když jsem to včera s brekem řekla mamce co se stalo tak mi mamka poradila abych mu napsala a vysvětlila mu to já jí pořád říkala že to nemá cenu ale nakonec jsem jí posledchla a tak to dopadlo.*9*

Kene kdybys mi mohl něják pomoct určitě bych ti ti řekla , jenže bophužel není jak!Ale i tak vám děkuji alespon za to že jste napsali.*4*

Hanisko už včera jsem říkala mamce že na něj kašlu.Ten kluk je HAJZL.a já nechápu jak jsem mohla být tak blbá a pořád mu chtěla pomáhat . . jsem vážně pitomá a nedávno když jsme se zuzkou přemýšleli o oslavě jejich a mých narozenin tak jsme tam chtěli pozvat Honzu a taky mě nedávno napadlo že bychom Honzvoi jako třída udělali dort protože v červnu bude slavit 20 let ale jak to tak vidím asi se na to vykašlu , ten dort asi zrušíme a ani to třídě neřeknem že nás to napadlo a na tu oslavu jestli si to zuzka a honza vyřeší já nepůjdu.Kašlu ho.Určitě je hodně lepších kluků než je on.(Jenom jsem je asi ještě nepotkala . . . )

Ale ze všeho nejvíc děkuji vám všem , i když mi nemůžete pomoct fyzicky tak alespon vaše zprávy mě potěší.Děkuji za to že vám mám!!! *4*
          • Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Určitě ho potkáš pedrisko neboj se...jsi ještě mladounká a vše máš před sebou takže se neboj. Na Honzu se vykašli..nezaslouží si tě! *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Sem ráda...
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Kristýý já už ho přestala milovat!!!Na ten dort se určitě vykašleme a když to náhodou Zuzka řekne třídě tak já se toho nezúčastním.A s tou oslavou se ještě uvidí.Děkuji všem za to že jste napsali a přeji všem Veselé Vánoce!!!a hoodně dárečků!!!Mám vás ráda!!!! *14* *3*

Ken a Hani mají pravud..já taky nechámu ak thle někdo může udělat....

Vkyašli se na něho!Je jasné,že ho miluješ,ale musíš myslet na to,že to bude dobré pro tebe...nebudeš se trápit,nebudeš muset myslet na to co ti řekl apod...jen lépe pro tebe..!

Mamka to myslela dobře,to jen on se chová jak debil,však on je..
              Ty jsi mu dělala laskavosti,za které yb ti on měl poděkoavt!Za všechno a vůbec...
              Vždycky když potřeboval pomoct tak jsi mu pomohla a teď udělal tohle..

Na ten dort,se vykašlete!Si ho vůbec nezaslouží.......Jestli ho nechceš pozvat,tak nemusíš !Je to tvoje oslava..
              A kdy vůbec máš narozky??...:)

Je mi též líto,že ti pomáháme jen slovy!Ráda velmi ráda bych byla vedle khokoliv z vás.....:)Snad jednou....
              Te pravý přijde!.....uviídš...
        • Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Jak si řekla...je to HAJZL....
          Sem tušila,že ho nechce....
          Ta Míša,to pěkně posrala...tohle bych nenapsala ani já akord s tím bráchou...což mi řpijde docela hodně krutý,ale to ,že ti nevěří...ŠKODA SLOVA!
          Zuzce věří?Bo teda Zuzy věděla,že to ta Míša píše?
          • ken

Re: Re: Re: Re: Problémy at už doma nebo ve škole!

Určitě to Zuzka neví!!! *3* Máte tam tedy ale pěkné rozbroje!!! *3* Co se týče Honzy, tak debil největší!!! *16* Vykašli se na něj!!! *4* Je mi tě strašně moc líto, kdybych ti tak mohl pomoct *7* Vůbec nechápu, jak to může někdo udělat *10* Nikdy bych nedokázal takhle druhýmu ublížit!!!! *9*

Tak tohle už fakt nechápu.Proč ti takhle pořád ubližuje???Přijde mi že neni vůbec normální a když ti nevěří tak to je jako jeho problém. Taky mi tě je mocinko moc líto...škoda že ti nemůžeme pomoct nějak fyzicky ...néé jen slovama *9* chjo...vykašli se na ně pedrisko!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit