-
gay
hele nevite nahodou jestli je gay jak se povida doufam ze ne bylo by ho skoda *1* *1* -
-
Re: gay
já si teda rozhodně nemyslim že je gay..a i kdyby tak s tim nic neuděláme....ale byla by to velká škoda..hoyyy -
-
Re: Re: gay
NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* NENI!!! *1* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* A NIKDY NEBUDE!!! *15* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: gay
Souhlasím,s tebou Kene!Není.. -
-
Re: Re: Re: Re: gay
Takže, pro tebe, Kristý a myslim, že to využije i více lidí!! *15* Uložim ti první díl ze čtyřky na internetovou stranku. Chvili to bude trvat!!! Vy všichni, co chcete taky stahovat z moji stranky *15* tak si musite nejdriv stahnout prehravac ZADARMO na stahuj.cz jmenuje se BSplayer!!! Bez toho vám útěk nepůjde přehrávat!! Instalace je lehká, kdokoliv bude něco potřebovat pište mi na mail!!! kenmayer@volny.cz!!! *15* Nebo na muj profil tady na osobnostech.cz jsem tam jako Ken!!! *14* *15* Doufám, že budete, budeš Kristý sdílet semnou zážitky útěku, jako já!!!!! *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: gay
Jakto, že ti to nejde? *9* No, můžu to zkusit ještě na jinou stránku!! Jestli chceš!! *4* -
Nejde mi to): -
Já to zkusím.(; -
Jakto, pravím na něj kliknout a stáhnout soubor!!! Zkus to ještě *15* -
Kene,ta stránka mi jde,pak to soubor se začne stahovat za 10,9,8,...to se mi tma taky ukazuje pak to enjde jde tam ten rámeček,odškrtnu ho ,ale nejde mi to...:( -
Tak ještě jednou, snažim se vám tu napsat internetovou stránku, ale když ji pak zkusim najít, tak mi nejde naskočit!!!! *1* *15* Stránka je správně, jen jak máte download.php ?
Tak tam za php nesmí být mezera!!!
Až to vložíte do adresy, tak smažte mezeru mezi php a otazníkem!!!! Nevim proč, ale vždy, když přidám přízpěvek, tak se mezi nimi objeví mezera!!! -
Ou pardon, už hned poprvé a asi je to špatně, když vám nenaskočí adresa, tak jsem se asi překlepl takhle je to správně: http://www.iskladka.cz/download.php ?file=1227813213_prison_break01.avi
Ještě jednou se omlouvám!!!! *3* -
Takže, díl první ze čtyřky můžete stáhnou na stránce: http://www.iskladka.cz/download.php ?file=1227813213_prison_break01.avi
Je to lehké, okopírujete odkaz do adresy a dáte vyhledat. Zobrazí se vám úvodní stránka (iskládka.cz) a napravo v rohu bude napsano: Odpocitavani bude zahajeno za 10, 9, 8.... Pak vám vyskočí okno s ulozenim souboru!!! Date ulozit do sve slozky a uz stahujete!!! *1* *15* Pokud-li, jako me, okno po uplynuti casu nevyskoci, mel by se nahore na strance objevit takový žlutý pruh, kde je napsáno: V zájmu ochrany zabezpečení zablokovala..... Kliknete na něj pravým tlačítkem a dáte stáhnout soubor!!!! *15* *1* Myslím, že to zvládnete bez problémů, jste přece šikulky!!!! Jestli k tomu nebudou titulky, tak pošlu, napište a pěkně jukejte!!! *1* *15* -
Ok.(: -
Jasně, dnes to tam bude!! *15* Ještě chvíli momentík, nahrávám to tam. Potom napíšu, jak to stáhnout, zvládnete to je to to nejlehčí, co může být!!! *14* -
Nainstaluju.A jaká je tvá stránka?A kdy to tam bude nám povíš?.. -
ano toto téma že Wentík je gay už tu dlouho nebylo *1*
-
-
-
-
-
Re: gay
Áhoj tralala,to opravdu netušíme.Sice by to byla škoda,ale my to musíme tolerovat.Myslím,že není.(; -
-
Re: Re: gay
A je to tu zas, opět tu řeči kolují pořád dokola!!! *15* Já nevim, proč si každý myslí, že když si vyrazí chlap s chlapem *1* tak že je hned gay!!! *15* *1* To víte že neni!!! V seriálu (Sára) i mimo líbá spousty holek!!!! *1* *15* Nemusíte se bát, znám ho dobře!!! *15* *14*
-
-
-
...PB
Kene,tákže...je KONEC 3.řady,a teď ybch se asi chtěla koukat na tu 4.řadu...:)jak to všechno bude probíhat?? *15* -
-
Re: ...PB
Ahojky, takže si tě přidám do přátel a nejak to probereme!!! *1* *15* Jakpak se jmenuješ!!!??? *14* -
-
Re: Re: ...PB
Supéér budem probírat 4.sérii huráá!!!!Kene viděl jsi už 12.díl???? *7* -
-
Re: Re: Re: ...PB
Kene,kde myslíš?? -
-
Re: Re: Re: Re: ...PB
Jasně, úplně bezva super!!! *1* Až na Selfa, ale já už od začátku věděl, že v tom jede a tak jsem jen čekal, kdy to vybuchne!!! *15* *14* Jinak myslim Kristý, že si napíšem tady normálně přes vzkazy na tvém profilu, jen nevím, jestli tě mám v přátelích!!! :-))) Každopádně mi brzo napiš, ať můžeš jukat co nejdřív!!! .-) *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...PB
Ále nebudeš!Tu 3.řadu si někdy pusť....třebas když máš volno v práci bo tak(:a uvidíš,že to rychle skoukáš...a pak můžeš stahovat!(: -
Mno a já budu uuuplně mimo... neviděla sem ani tu 3.řadu mam jí celou nahranou ale prostě neni čas se na to dívat mno...chjooo *9* *9* *9* -
Jasný.Máš mne.Přezdívka je kasnic(:jinak se už těším..
-
-
-
-
-
-
Víkend . .
Ahojky zlatíčka!*14*Tak co jaký jste měli víkend????Povídejte , přehánějte jak jste se měli????? *7* *3* -
-
Re: Víkend . .
ahojky lidičky tak já sem měla pracovní víkend takže nuda v práci. ale ten pracovní víkend mi zpestřil v sobotu miláček takže to bylo superky... *3* -
-
Re: Re: Víkend . .
Haničko,chceme slyšet detaily:D -
-
Re: Re: Re: Víkend . .
chcete detaily jo? Mno tak sme byli spolu na vínečku a krásně sme si povídali...pak sme přišli domu následoval kráásnej sexík a nádherný ranní probuzení. Pak sem šla do práce a když sem se večer vrátila domu z práce tak miláček už byl pryč ale nechal mi tam obrovský překvapení... celá postel byla posypaná srdíčkama který vystříhal z papíru vybarvil červeně a napsal na to "Ti amo angelo" a z druhé strany těch srdíček byli básničky...potom na skrínkách byla ze svíček udělaná taková cestička a všude po pokoji byli lístky se vzkazem "Ti amo angelo"...pak mam takovýho medvídka od něj a toho navonil svojí vonavkou...no úžasný prostě...to byste museli vidět *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Víkend . .
wow to je tak krásnýý =) jak vidím užila sis to a já ti to ze srdce přeju =) je to vážně krásný a ty srdíčka a lístečky mě dostali je to skvělýýý!!!!! *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Víkend . .
Tak tohle bych chtěla zažívat(;...
...ROMANTIKA NADEVŠE!NÁDHERA!NIC VYTKNOUT! *14*
-
-
-
-
-
Re: Víkend . .
Áhoj:)tak já jsme vcelku měla pohodový víkend..spala,jako vždy:D:Dv neděli jsme šli s rodinou něco nakoupit a vyrazili jsme do pizzerky.Byla mňamka:)...a co vy?
-
-
Rozhovor s Honzou - vysvětlení
První co jsem mu řekla bylo že vím co řekl Marii , že vím že jí řekl že spolu nemůžeme být protože je mezi námi takový věkový rozdíl , pak jsem mu řekla že mě jen mrzí že mi to neřekl do očí.On mi řekl že jo že spolu nemůžem být protože je mezi námi takový věkový rozdíl a taky psychologický a třídní rozdíl ale že hlavně kvůli tomu věkovému a psychologickému , že jak bychom se líp poznali zjistili bychom že jsme úplně jiní.Řekla jsem mu že ho chápu a on mi řekl že měl X způsobů jak mi to říct ale že mi nechtěl nijak ublížit a zranit mě.Já mu řekla že ho chápu , že jsem ráda že vím pravdu , že se s tím srovnám a on řekl že obdivuje mojí odvahu a já mu řekla že už jsem od základky tak trochu zvyklá a on že se mu to taky stávalo až do střední školy a já mu na to řekla že alespon v něčem jsem stejní a on řekl že jo a začli jsem se smát.Taky jsem mu řekla že se divím že jsem vůbec sebrala odvahu abych mu řekla že ho mám ráda.Pak jsem mu řekla že už vím že dneska nezůstane po škole (měl nám pomoct s nástěnkou) a on řekl že né že Petr (jeden kluk ze třídy) ho zase do něčeho uvrtal takže nemůže , řekla jsem mu že je to v poho a taky jsem mu řekla že budu ráda když zůstanem kámoši a on řekl že jo že to je jasný.Pak jsem se ještě bavili o příštím týdnu a když odcházel usmál se na mě a podíval se na mě těho jema milýma očkama.*14* Jsem ráda že jsme si to vyjasnili.Konečně vím pravdu a jsem ráda že to takhle dopadlo konečně to ze mě spadlo a ted už vím jak to mezi námi je.*3* Hodně mi to pomohlo i když bych ho vážně nejradši zabila hned po tom co jsem se to dozvěděla.*1*Ted už jsem ráda že to takhle dopadlo.Dííky všem za pomoc a za rady jste skvělíí!!!! *14* -
-
Re: Rozhovor s Honzou - vysvětlení
No tak to sme pedrisko mooooc rádi že ste si to takhle vysvětlili a že už je vše oki. Asi to bude nejlepší když zůstanete kamarádi...nemáš nám vůbec za co děkovat ...dyt tu sme jeden pro druhého *3* -
-
Re: Re: Rozhovor s Honzou - vysvětlení
Máš odvahu.A jakou!(:Si úžasná.
Honza teď byl k toně NAPRSOTO UPŘÍMNÝ,a ty jsi řekla,co jsi CHTĚLA.Teď už DOBŘE víš jak to mezi vámi JE!Kamarádství je krásná věc,která vás může sblížit,důvěřovat si, apod...myslím,že tím posílíte váš vztah.Nikdy nevíš,co se stane.:)Třeba rozbalíš ten správný BONBON! *1* .....
........Jsme tu jeden pro druhého,že Hani?!:) -
-
Re: Re: Re: Rozhovor s Honzou - vysvětlení
Díky za podporu Holky!!!Jste úžasní všichni!!! *3* Dneska jsem byli na gastrofestivalu , byli jsem tam se třídou a když jsme čekali na třídu chtěli jsme napsat Honzovi jestli náhodou neví kde je třída ale Zuza neměla kredit tak psala z mýho mobilu , už mám honzovo číslo jsem ráda . . . Honza nám napsal že třídu nenašel a tak jsme mu psali kde je a on napsal na cestě , začli jsem se se zuzkou smát.*1* Když jsem našli třídu zjistili jsem že když Honza a kluci jeli autobusem skolabovala v autobuse jedna holka tak vystoupili a pomáhali jí , nakonec to dobře dopadlo a když už jsem byli ze třídou tak chyběla jen marie a Honza , marie nedorazila vůbec a Honza dorazit měl , když jsem vešli dovnitř všimla jsem si že už konečně dorazil tak jsem běžela za ním a řekla mu že jsou všichni ve vnitř a že Petr má pro něj lístek tak mu Honza volal , když jsme měli končit s prohlídkou a úča nás chtěla rozpustit tak si zuzka všimla že opodál stojí holka a říkala že ta holka vypadá jako Honzova bývalka , zuzka už jí totiž párkrát viděla , podívala jsem se na tu holku . . -
-
Re: Re: Re: Re: Rozhovor s Honzou - vysvětlení
ta holka měla dredy a po obličeji vypadala tak trochu jako já , taky nosí brýle a je mi podobná sice né moc ale trochu jo, když jsem se otočila zpět za zuzkou řekla jsem jí pár vět a pak jsem se otočila a viděla honzu jak tu holku objímá , ta holka brečela a honza byl smutný.řekla jsem zuzce že to musí být jeho bývalka a zuzka si toho taky všimla.už ráno jsem přemýšlela nad tím že bych tu holku jednou chtěla poznat ale nečekala jsem že to bude tak brzy i když něco uvnitř mě mi ráno říkalo že tu holku brzy poznám. . . zuzka se mě pak snažila uklidnit a říkala at se neotáčím.Věděla že je to pro mě těžké , i když jsme si to s honzou vyjasnili tak zuzka věděla že hned tak se můj vztah k němu nezmění tak jsem šli radši pryč a v autobuse mi pak zuzka řekla že si dano všiml že mi něco je ale že mu zuzka neřekla co.Taky mi zuza říkala že už když věděla že se mi líbí honza tak že tušila že mi dva se k sobě moc hodit nebudem.A taky mi řekla že včera když vyletěla z těch šaten chtěl Honzu seřvat proč ten důvod proč my dva spolu nemůžem být tak proč to říkal Marii a proč to neřekl mě do očí.Byla na něj naštvaná ale taky toho měla už dost , bylo toho na ní včera moc. . . .Když jsem přišla domů mluvila jsem s tatkou o tom co se děje a tatka se mi snažil pomoct , objal mě a řekl že tohle se v lásce stává , že ted to probrečím ale časem to bude dobrý.Jsem ráda že ho mám!!! *14* *3* a jsem ráda že mám vás!!!!! *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rozhovor s Honzou - vysvětlení
Tak vidíš.Jsou jen KÁMOŠI!:)
Jsem ráda,že to takhle bereš!Jsi naše odvážné zlato...x) -
Já vím že už jsi mnohokrát psala at neděkuju ale já musím! *3* Jsem ráda že jsem tě rozesmála XD XD . . taky jsem ráda že máme ve třídě tak schopný lidi . . . =) .. jo a k té jeho bývalce , podle zpráv co mám spolu nejsou , od tý doby co se rozešli jsou prý jen kámoši . .. a neboj já se s tím vyrovnám , snažím se stát nohama na zemi a všechno zvládnou ale i když to jde těžko tak já to ZVLÁDNU!!!VĚŘÍM že to DOKÁŽU!!!! *3* -
Kolikrát jsem už říkala,aby sji NEDĚKOVALA!
S tím Honzou a tou třídou si mne rozesmála:D:D....jsem ráda,že té holce se nic nestalo a že máš tak schopné KAMARÁDY:)
S tou holkou....nevíš jestli spolu chodíš bo tak,ikdyby jo,vím,že tě to bolí,ale někdo ti musí říct jaká je REALITA a stát NOHAMA na ZEMI!(:
Já vím...a mrzí mne to.....ale musíš to USTÁT!VŠEHCNO!Taťka je SUPER!Opravdu.....
všehcno dopadne DOBŘE.....jen VĚŘIT!a být nohama na zemi(:
-
-
-
-
-
-
Honza . . . . lhář????
ahojky všichni!Tak co zlata jak se máte????*3* Já mooc špatně . . . *9* Odpoledne napíši snad víc , ale ted jsem ve škole tak píšu narychlo.dneska jsem se dozvěděla dost špatnou věc , Honza totiž dneska seděl s Marii v čejáku protože dělal vzadu bordel tak ho tám úča posadila. . . Po čejáku jsem mluvila s Marii a dozvěděla jsem se že jí Honza řekl že by se mnou nemohl chodit protože je mezi námi takový věkový rozdíl . . . tahle zpráva mi vyrazila dech . . . nechápu proč mi to neřekne do očí???čeho se bojí????Proč????Lidišky nevím co mám dělat , prosíím pomozte mi co mám dělat . . . .*9* vážně nevím . . .jsem smutná , chce se mi brečet a nevím jak dál . . pomozte prosíím!!! *9* -
-
Re: Honza . . . . lhář????
Pedri,kolik je ten věkový rozdíl?...
..Myslím,že by jsi Honzovi měla na rovinu říct,ať je k tobě upřímný a řekne ti pravdu!Vždyť je to to samé jako když řekl,že s holkou ze třídy by nemohl chodit!Řeknu,že je to vůl no...nechápu,proč ti to hend neřekl!Myslím,že je lepší,že je ten věkový rozdíl,než ,že jsi ta "holka ze třídy"co myslíš?Musíš vědět ty...
Hlavně se nesmíš litovat!Tak budeš říkat,co sji udělal špatně apod...nesmíš se trápit.......rozumíš?? -
-
Re: Re: Honza . . . . lhář????
Mooc dobře ti rozumím Kristýý!!K tomu rozdílu Honzovi je 19 a mě 15 on je narozenej 3.6 a já 25.3.No ale mám dobrou zprávu.ale začnu od začátku.po tom co jsem se to dozvěděla jsem měla chut honzu zabít , kdybych ho potkala asi bych na něj vyjela ale pak když skončila poslední hodina jsem šla do šaten se převlíct a viděla jsem tam zuzku , řekla jsem jí co vím , chtěla jsem vědět jestli to náhodou taky nevěděla ale ona řekla že ne a vyletěla ze šaten jak blesk chtěla hned mluvit s honzou ale já jí řekla že né že si to vyřídím sama , zuzka byla nějaká divná čekal jí totiž rozhovor s jednou holkou kterou nesnáší . . . no a tak mi potom řekla že si mám dělat co chci.Ptala jsem se jí co jí je ale ona mi to neřekla.a pak jsem šli měla jsem divný pocit , pak za mnou byla ještě marie že jí zuzka vyčítá že mi to řekla tak jsem zuzi vysvtlila že to nemá marii vyčítat a zuzka řekla že fajn.Když jsem byli venku zuzka se ještě musela pro něco vrátit a tak jsem se dala do rozhovoru s honzou.Zbytek viz článek Rozhovor s Honzou - vysvětlení. *3* -
-
Re: Re: Re: Honza . . . . lhář????
Jak spolu teda můžete chodit do jedný třídy když jemu je 19 a tobě 15???To nechápu... kam to chodíš na školy panebože??? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Honza . . . . lhář????
chodím na hotelovku do Havířova a jsem v prváku a Honza taky , Honza totiž už byl na jedné škole učil se za kuchaře 3.roky ale chce maturitu tak proto je na té škole =) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Honza . . . . lhář????
Tj:D -
To je blázen...zahodit takhle 3 roky jo?! dyt si mohl udělat jenom dva roky nástavbu a měl by maturitu taky a nee přestupovat na jinou školu kde bude tvrdnout 4 roky. No nezávidim mu to *9* -
4roky??To není hodně....
...jinak s tou maturitou jsi říkala,že to chtěl ten její táta,ne?..Stejně,jaký blázen by nechal školu,když už mu chyběl jeden rok...(myslím):D..
-
-
-
-
-
-
Všechno kolem..WENTA!
Vím,že už dlouho jsme nediskutovali o WENTOVI,takže jsem vymýšlela téma kolem něj.Zajímalo by mne hodně věcí..např.:
Má někoho?
Co každý den dělá?
Má vůbec sex?
Jak žije?
Kde bydlí?
.........co si myslíte??.... -
-
Re: Všechno kolem..WENTA!
no tak...
myslim ze nikoho nema jinak by se s ní uz pochlubil aby vyvratil naky spekulace...
kazdy den zajde na frapucino a pak je nataceni a jinak asi relaxuje a kouka na pravo a poradek *4*
jestli ma sex to nevim ale nejstarsi remeslo snad jeste existuje kdyby bylo nejhur *3*
žije si asi jako prase v žitě když je tak populární *1*
a bydlí v Beverly Hills (90210) *1* kde jinde taky *7* *1* *3* -
-
Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Tak to sjem nevěděla,že NĚKOHO MÁ!Kde sji to četl, Kene??
............Jinak souhlasím s Kenem:) -
-
Re: Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Je to na fotkách, něco jsem četl na Foxu *15* a pak na těch různých jeho odkazech *14* jsou tam o něm super bezva nový informace!!! *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Já no Fox nechodím,ale chodím vždy na jeho stránku www.wentworthmilleronline.cz a www.went-miller.sblog.cz a NIC!!....TÁÁK já nevím...:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Ahá..mno nic:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Všechno kolem..WENTA!
Já chodim spíše na jeho anglické odkazy, tam toho píšou víc *1* Skoro každý den jsou tam o něm novinky a hlavně spousty fotek!!! *15* Škoda, že mi je sem nejdou přidat *14*
-
-
-
-
-
Re: Všechno kolem..WENTA!
No, myslím, že jeho život je momentálně uspěchaný!!! *14* Neustále jezdí z místa na místo, kvůli natáčení *15* Každý den se určitě šprtá obsah, který pak před kamerou vždy tak krásně přednese!!! *4* *3* Co se týče jeho soukromého života, tak sice všude píšou, že někoho má *1* ale jaký je jeho sexuální život? *14* Na jednu stranu si myslim, že mu nějak nevadí, jak žije, ale také jednou řekl, že už by chtěl děti a s útěkem jednou pro vždy skončit!! *15* Nedivim se!!! *14* Akorát bych chtěl vidět jeho vyvolenou!!! *4* Sára se k němu totiž absolutně hodí!!! Viděl jsem na jedné fotce, jak sedí vedle sebe!! NO, jsou úplně jeden člověk, jedna duše!!! *14* *15*
-
-
Víkend..
Tak co lidi??Jak jste si užili víkend??......já nijak zvlášť:Dhlavně jsem relaxovala,spala,četla..:DTaková nuda.:D....a co vy?? -
-
Re: Víkend..
no tak to ja taky mela po dlouhy dobe odpocinkovej vykend...i kdyz no nevim jestli myti oken je relax ale svym zpusobem asi jo...konecne sem videla Nestydu.no jirka machacku proste bozi clovek...takze sem nabirala sily na tenhle vykend kdy budu zase asi parit a na prosinec kdy me ceka dalsi vylet...tentokrat do budapesti...takze se moc tesim....na konci listopadu me jeste ceka tenis pro vozickare kde budu opet sbirat micky takze sem docela natesena...no teda dneska mam jeste tridni schuzky tak sem zvedava s jakou mamina dorazi domu *9* ale snad nebude radit! *1* a co vy cekaj vas taky naky akce? nebo mate naky novy zazitky?povidejte prehanejte....mam konecne zase doboru naladu po dlouhy dobe me opustila deprese *1* -
-
Re: Re: Víkend..
Vidím,že jste si užívali!Do Budapeště?Co tam,a na jak dlouho?:)
My jdem zase v pátek se třídou do kina na MÁJ,takže se těším:D...jinak ňák žádná akce není..:) -
-
Re: Re: Re: Víkend..
hmmm do Budapešti ...to by se mi taky líbilo. Já sem dneska dělala zkoušku z managementu ale asi sem jí neudělala *9* takže sem z toho taková smutná a hrozně mě to štve *9*. Jinak jdu tedka čtyři dny do práce takže mam super vyhlídky na tento víkend *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Víkend..
Tak to je super,že máte to volání zdarma,táta ho má taky,a je to fakt SUPER!Ikdyž chápu,že je úplně ěnco jinýho mít ho vedle sebe a slyšet jeho hlas......
Ten den,si naprosto UŽIJTE!A už ho nikam nepouštěj *1* *15* ......a žádné vyvádění:D -
Re: Re: Re: Re: Víkend..
Tak to kino bylo dneska:D.Máj=>z části se mi to líbilo a z části ne,ta holka byla fakt hezká,ale jako musím říct,že jí asi hodně skákala,když jí nestačil jen jeden:D:D(promiňte:D)...
Ten Budapešť..taky bych jela,ikdyž je to jen se školou,musí to být super,takže si to užij!..
Hani..jak víš,že dopadla blbě??..už máš výsledky??...třeba o dopadne dobře!...tu práce mne mrzí,ale zase s emusíš nák uživit(: -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Víkend..
Jo jo voláme si pořád ...má na mě udělaný volání zdarma takže to je super...ale stejně nemam ho usebe a jenom ho slyšet to je hrůza. Ale udělal mi radost a zítra mi přijede do Prahy mělo to bejt překvapení ale já sem ho pěkně prokoukla...on totiž vůůůůbec neumí lhát *3* *14* -
To znám.Blbý pocit,že sem se na to málo připravila apod..Ale tak nikdy nevíš...(:
To chápu.Ale voláte si nebo tak??.. -
Výsledky sice ještě nevim ale vim že sem to nedala tu zkoušku protože vim moc dobře jak sem to napsala *9* jj uživit se nějak musim to máš pravdu Kristýnko ...jenže ono je to bez toho mýho miláčka takový těžší než normálně. Mno nic musim to nějak zvládnout *3*
-
-
-
no jedu tam opet se skolou na 4 dny podivat se po pamatkach.....no ja se spis tesim ze vypadnu z domu....jinak maj prej neni nic moc ale tim nechci kazit ocekavani.:) -
wow vídím že jste si všichni užívali a to jsem ráda! *3* *1* Hanisko jsem ráda že sis to s miláčkem užila! *3* Kene s verčou taky supééér *3* a kristý nuda *1* *1* A Verů vikend taky fajn jak vidím . . a neboj mamka řádit určitě nebude !!přeju hoodně štěstíčka *3*
-
-
-
ahojík tak já sem měla úžasnej víkendík od pátku až do dneška sem byla s miláčkem. *14* V sobotu sem byla s kamarádkama na diskotéce kde byl i muj miláček a pak sme šli spolu k němu domu a celou neděli sme se jen váleli v postýlce atd...takže supééér *3* *14* -
Supér, já *3* byl doma!!! Nepočítám to, že jsem byl venku a pak s Verčou, no super, víkend, rodiče byly pryč *14* Sem byl s Verčou sám, takže fakt moc moc super!!! *15* *3*
-
-
Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????
Ještě jednou všem moocky děkuji za rady a názory.Hanisko to víš že si nám CHYBĚLA!!!jsem ráda že jsi zpět!!! *3* No a jinak jsem dneska mluvila s Honzou. *4* Ale začnu od začátku.V dějáku byla celkem sranda , Zuzka totiž začala psát dost srandovní příběh a tak to dala číst Honzovi a ten se smál a Zuzka z jeho smíchu a z poznámek jednoho kluka ve třídě nemohla , *1*celý děják byla sranda ale Honza mi vůec neřekl že chce se mnou mluvit nebo tak něco tak jsem se rozhodla sama.Po dějáku ho Zuzka zastavila a řekla mu at chvili počká že by s ním nějakej človíček chce mluvit , samozřejmě jsem stála hned vedle ní a všichni jsem se začali smát a Honza řekl že počká.šli jsem si do šaten dát věci , když jsem si je dávala do šatny začala se ptát Marie proč s ním chci mluvit a já jí řekla že je to osobní že si s ním potřebuji promluvit o něm a o mě.Pak jsme šli ze šaten a Honza čekal , Zuzka odvedla Marii pryč a já se začala bavit s Honzou. -
-
Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????
Díky za podporu.No zítra zase do školy tak přeji všem hoodně štěstíčka a zvládněte to zlatíčka!!!! *14* *3* -
-
Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????
Ty se hlavně DRŽ:).
Já zejtra do školy nejdu.Táta se bojí,po tom co se dnes dělo.Víte snad,co?V Janově,taky byli u nás v Chomtuově a v Jirkově.Takže kvůli tomu.:(
Držte se!:)
-
-
Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????
řekla jsem mu že vím od Zuzky že s ním mluvila ale že mi Zuzka nechce říct o čem a že jediný co mi řekla bylo že ho musela k něčemu přemlouvat.Honza mi řekl že ho Zuzka přemlouvala k tomu aby si se mnou promluvil a že mu včera řekla že se trápím.řekla jsem mu že jsem to včera řekla Zuzi že si toho na mě všimla (podle jeho výrazu bylo znát že si toho asi taky všiml)a že jsem jí to řekla ale že jsem jí prosila at mu nic neříká ale že ona mě neposlechla.Taky jsem mu řekla že jsem s ním původně vůbec mluvit nechtěla že jsem nevěděla co mu říct . . Honza mi řekl že se nemám trápit a taky mi řekl že by nemohl mít holku ze třídy , že to vidí na svým kámošovi který má holku ze třídy a všechno co si provedou si pak ve třídě dají sežrat.řekla jsem mu že to chápu a že děkuji že jsem si s ním mohla promluvit a on mi řekl že je to v poho , že si se mnou klidně promluví.Pak jsem mu řekla o tom šíleným nápadu na lyžák a o tom aprílu.Smál se tomu ale zároven souhlasil se Zuzkou že by to pro mě nemuselo být zrovna nejlepší s tím aprílem.Pak už jsme šli ven za ostatníma.Poděkovala jsem Zuzi že mi to domluvila a ona mi řekla že nemám zaco děkovat.Bylo mi fajn a Marie šla s námi a Honza na ní že nemá být zvědavá a ona že není zvědavá , ušli jsem asi 3 kroky a on se mě potichu ptala o čem jsem si povídali a já zavolala na Honzu že už je to tady a Marii jsem řekla že jí to neřeknu že je to moje věc.Pak jsem ještě mluvila se Zuzkou a ona mi říkala že jí taky napadlo něco v tom smyslu co napadlo kámoše Kena*1*.Bylo mi fajn po tom rozhovoru s ním ale říkala jsem si že bych potřebovala víc času abych si s ním promluvila pořádně a abychom si všechno vyjasnili , a tak mi Zuzka řekla že by zkusila Honzu přesvědčit aby jeden den zůstal s námi po škole.řeknu vám když jsem s ním mluvila byl takový milejší , takový jiný , hodný , lepší než když je s ostatními.Bylo mi s ním fajn.ale když jsem se vrátila domů uvědomila jsem si že je mi ještě hůř než mi bylo včera . .*9* začala jsem brečet , už jsem to nevydržela a jen mě mrzí že jsem holka z jeho třídy. . . *9* -
-
Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????
Pedri *1* proste te jen má rád *14* Treba se to nejak spravi, promin, ale nikdy jsem neslisel neco o tmo, ze spúolu nemuzou dva chodit protoze jsou ve stejne tride!!! *15* VZdyt je to uplne jedno, odkud jsi *14* No, držim ti palečky, snad se ti to nějak podaří *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????
Taky si říkám že bychom spolu mohli chodit i když jsem ve stejný třídě vždyt by ten náš vztah klidně mohl fungovat.*4* No uvidíme jak to nakonec dopadne , každopádně díky všem co tu jste za pomoc *3* snad všechno výjde *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????
Díky moc!!!Já se pokusím to ZVLÁDNOUT i když vím že to bude hodně těžké!!!snad se mi podaří to všechno překonat, . . . bud to skončí dobře a nebo špatně. . . pořád si říkám že budu bojovat , ale někdy už mi dojde síla na ten boj . . ale i přesto se pokusím všechno zvládnou . . je mi jasný že to nebude "jako dřív" a je mi jasný že tam v tý třídě budeme spolu ještě 3 roky . . .. ale já to snad dokážu . . . a děkuji všem za podporu!!!MÁM VÁS MOOCINKY RÁDA! *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????
Jak sji řekla.Možná si budete lézt na nervy,ale možná taky ne.Nikdy nevíš.:)
Jsme tu pro TEBE!♥ -
Holky moje děkuju za to že VÁS MÁM. . děkuju za to že VÁS VŠECHNY MÁM!!*3* *14*Jste ZLATÍČKA!!!!*3* *14*Kristýý taky pořád doufám že ten boj bude úspěšný a že to krásné příjde , ale někdy to tak vůbec nevypadá , ale každopádně se pokusím být silná . . *3* děkuji za podporu . . .*3* a Hanisko tobě taky děkuji za to co jsi napsala , možná máš poravdu , asi bychom si lezli na nervy , i když se ve škole vidíme jen ve středu , ve čtvrtek a v pátek poslední dvě hodiny , ale i přesto bychom si asi časem začínali lést na nervy a to by nebylo dobré!Možná by to bylo jinak , možná bychom to zvládli skvěle , ale možná ne . . . každopádně díky za všechno všem!!MÁM VÁS MOOC RÁDA ZLATÍČKA MOJE!!*3* *14* -
Pedrisko všichni ti tady píšou že na tom neni nic špatnýho mít kluka ze třídy...já neřikám že to špatný je ale dobrý to zrovna taky neni. Zachvili byste si lezli strašně na nervy protože byste spolu byli ve škole, doma, v soukromí prostě pořád skoro 24 hodin denně. Honza potřebuje svoje kamarády ve škole a ne aby se tam věnoval tobě jako holce...věř mi kluci jsou v tomhle takový jiný. My holky bysme snima chtěli být pořád ale oni ne...připadal by si před klukama hrozně blbě že zrovna ON má holku ze třídy. Úrčo tě má rád o tom nepochybuju ale když budete kamarádi tak to bude pro vás lepší i když se kvůli němu budeš tedka trápit. Hlavně měj očíčka pořád otevřený aby si náhodou nepřehlídla kvůli Honzovi kluka kterej o tebe bude stát a bude tě milovat. Pá mám tě moc ráda *3* -
,,Život je boj,ale někdy krásnej!".......třeba to KRÁSNÉ bude,nemůžeš předem vědět.Myslím,že ten BOJ ustaneš.Je to těžké.Chápu tě.Buď silná.Měj vůli.Uvidíš,že všechno dobře dopadne.
Já tě mám taky ráda,myslím TEDA URČITĚ vím,že VŠICHNI:)
-
-
Re: Re: Re: Re: Dnešek . .aneb úspěšný nebo neúspěšný rozhovor????
Pedri,NETRAP SE! *9* Nechci,aby jsi se TRÁPILA.Vím,je to těžké.Ale,NETRAP SE...
Musím souhlasit s Kenem,je jedno odkuď jste či tak,jde hlavně o LÁSKU,DŮVĚRU,UPŘÍMNOST,VĚRNOS T..a myslím,že když jste ve třídě spolu má to i svá +!Vidíte se každý den,máte společné kamarády apod....
Myslím,že ten "rozhovor"nebyl až tak jak jsme si PŘEDSTAVOVALI.Honza,tě má určitě RÁD.A myslím,že by bylo určitě DOBRÉ,kdyby jsi s ním promluvila ještě jednou,ale ne hned třeba další den či tak.Možná tak za týden.Třeba se něco stane,co by tě nenapdalo či tak.Nikdy nevíš.Dej tomu čas.Zatím můžeš přemýšlet o jiných věcech.Můžeš jít ven,třebas sportovat,jít do kina,učit se.Prostě se BAVIT a NEMYSLET!:)
Až si pak s Honzou "zase"promluvíš,určitě budeš vědět co mu chceš říct,ujasníš si city,a Honza si myslím,bude taky vědět.Možná si uvědomí,že nezáleží na tom,že jsi ta "Holka ze třídy".
Dej tomu čas.:) -
-
Já vím.Je to těžké.Ale musíš to ZVLÁDNOUT!..
Myslím,že to nebude "jako dřív"....pro tebe určitě ne,Honza už ví,co k němu cítíš....a myslím,že to není "jako dřív"...prostě.....
To,že budeš vedle něj,chodit kolem něj,a portsě budeš u něho.Ti asi neprospěje,ale musíš to brát jako SAMOZŘEJMOST.Ikdyby si např.zůstala doma či tak,tak i tak tam "BUDE" a "BUDE"tam i další 3roky.Takže to musíš brát takhle.
Jak sjem řekla....DEJ TOMU ČAS.
Věřím,že to ZVLÁDNEŠ.:)PUSU.. -
Kristýý já věřím že nechceš abych se trápila ale ono je to těžký , kdykoliv zavřu oči vidím před sebou Honzu a slyším tu jeho větu "nikdy bych nemohl mít holku ze třídy . . " pořád tu větu slyším je to děs . . . *9* Nevím jak dál , přemýšlím co mám dělat .. . pořád mám slzy v očích . . a je mi ještě hůř než mi bylo ve čtvrtek . . *9* *9* ted mám tři dny volna na to abych se vzpamatovala a upravila si svoje city a od středy zase budu chodit vedle něj , možná si s ním povídat a zase bude všechno jak bylo , on a já budeme snad "kamarádi" . . o tom rozhovoru přemýšlím , zuzka slibila že to s honzou domluví tak abychom mohli spolu mluvit ještě jednou , prostě poprosí honzu o pomoc s nástěnkou a když tam budem jen my 3 tak to snad bude v pohodě , myslím si že si musíme ještě hodně vyjasnit . . pak nás čeká lyžák což taky může být fajn . . .uvidíme jak to všechno půjde kdyby se cokoliv změnilo dám vám vědět.a děkuji za to že jste!!!Díky moc za všechny skvělý kámoše co mám!!! *3* *14*
-
-
-
-
-
-
Zuzka moje skvělá kámoška
ahojky všichni. *3* Zase píšu na rychlo ze školy . . *3* tak co jak se máte????co je novýho???? *3* U mě hlavně dnešní den.Není mi dnes moc dobře , když jsme šli ze ZPV zuzka si všimla že mi není nejlíp a chtěla vědět co se stalo.Tak jsem jí řekla že je mi smutno , že mi není dobře a že to všechno na mě zase dolehlo.(Tím vším myslím Honza atd . . )*9* Prostě už to nezvládám , měla jsem vážně náladu na nic chtělo se mi brečet , chtěla jsem utéct , prostě jen tak zmizet.*9* Říkala jsem si že se Honzovi začnu vyhýbat ale Zuzka řekla že to nejde.Pořád budu vedle nej ve škole , pořád ho uvidím.Když se dneska v matice podíval dozadu uhla jsem očima.Mám pocit že už to nezvládám.Vadí mi jak se baví s ostatními , a mrzí mě že se s ním takhle nebavím já. . . já vím jsem strašná . . *9* už vážně nevím jak dál.*9* Zuzka se mi snaží pomoci jak to je jde , řekla že bych si s Honzou měla promluvit osamotě jen my dva ale já jsem jí řekla že na to nemám.Zuzka říká že když jsem mu zvládla říct co k němu cítím zvládnu s ním i normálně mluvit a tak jsem jí řekla že to prostě nezvládnu , že nevím co mu říct.Málem jsem se rozbrečela když jsem s ní mluvila.Zuzka mě objala a snažila se o to aby mi pomohla.Jsem ráda že jí mám je jediná ve třídě komu jsem to mohla říct a jsem ráda že jí mám. *3* -
-
Re: Zuzka moje skvělá kámoška
Pak jsem se vrátili do třídy a Zuzka mi řekla že mi to s Honzou domluví.Prosila jsem jí at mu nic neříká a ona že buť si s ním promluvím já nebo to udělá ona a bude to horší.Řekla jsem jí že na to prostě nemám abych si s ním promluvila a zuzka řekla že si s Honzou promluví a prostě ten rozhovor mezi námi dvěma domluví.Vážně jí prosím at je ticho ,ale ona mě prostě neposlouchá.Vážně nevím co mám dělat.Doufám že mu nic neřekla.Jestli jo tak jsem v háji.Omlouvám se že vás tím zatěžuji a otravuji ale vážně nevím komu bych to řekla.Poradte co mám dělat??? *7* -
-
Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška
Prosím tě.Jsme tu pro tebe.
Je mi to líto.Nemuší se za to stydět.Zamilovanost je těžká věc.Zuzka je oprvadu skvělá.Bylo dobře,že tě podržela a všechno.Víš já si nemyslím,že je to až tak špatný,když si s ním chce promluvit.Ale rozhdoě by bylo lepší,kdyby jsi s ním mluvila ty.Je jasný,jak sji to řekla,že to "nezvládneš",ale já myslím,a Zuzi to taky řekla,že když jsi mu řekla,co k němu citíš tohle by bylo snažší.Možná.
Zuzi může jen Honzovi NAZNAČIT o co jde či tak.Ale stejně mu to musíš říct.
Dojde na to.On to bdue chtít od TEBE.:)Takže....bojíš se ještě? -
-
Re: Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška
Nemusíš se vůbec ničeho bát *1* To zvládneš levou zadní *4* Neni vůbec špatný, když ti Zuzka pomůže *15* Jaký já měl nervy, když jsem se snažil přijít Verče na kloub!! *3* Bylo to úplně stejné, taky se pořád bavila s někym jinym a mě připadalo, že mě bere jen jako kámoše *14* Nakonec mi kluci domluvili schůzku, aniž bych o tom věděl *15* Šel jsem si tenkrát něco koupit do obchodu a nikomu jsem to neřekl, ale došlo mi, že jsem se o tom musel zmínit, protože tam Verča byla *3* Začli jsme si povídat a nějak to vyplinulo *15* Ted uz vim, ze to bylo domluveny *1* *15* S Verčou jsem se seznámil ve škole, jsou tam dva obory, jeden pro nás a druhý pro holky *4* Něvim jak, kamarád si jednou všiml, že pořád pokukuju po Verče po delší době mě jednou zastavil a něco říkal*3*Zrovna šla kolem Verča. Jen jsem se za ní otočil a pousmál *3* Kámoš se zasmál a řekl: "Úsměvem ji nedostaneš!" *15* Já jsem se na něho obořil, jak to mám tedy podle něho udělat a on řekl: -
-
Re: Re: Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška
"No, nevim jak, ale musíš si s ní promluvit *1* Vím, že budeš mít trému, ale je to jako když stojíš na schodech a do davu holek rozhazuješ několik růží. Mezi růžemi je ale také jedna, nejčervenější.. Ta která ji chytne, bude pro tebe ta pravá!" *15* Po těhle slovech mi dal takovou sílu a v tvém případě, Pedri, chytil Honzík tu nejčervenější!!!! *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zuzka moje skvělá kámoška
Díky mooc Kene jsi zlatíčko!!!! *3* Přeju všem hoodně štěstíčka!!!! *3* *14* -
Děkuju! *1* Nevim, myslim že i bez kámoše bych to zvládl, ale možná by to nebylo takovéhle!! *15* Trvalo by to asi hodně dlouho a možná by mezi náma ke vztahu vůbec nedošlo *14* Každopádně to s tou růží mi dalo velikou sílu, kterou teď předávám tobě Pedri a hlavně vám všem, co hledáte *3* *15* *14* -
No vidíš,Pedri.Honzík je vystrašenější než ty.Myslím,teda vím,že to dopadne určitě DOBŘE.
TÁÁkže........dej nám vědět,co mu švehcno chceš říct apod...:)A nemusíš za nic DĚKOVAT!Jsme tu pro tebe...
Ááááá Haničko,ty jsi nám taky CHYBĚLA a MOOOC!Jak se máš?Co škola??...já se mám zatím vph,jde to..jsem právě ve škole a odtuď vám také píši.Máme ájinu a pak občankua jdu dom:DUžijte si víknedík!:) -
ahojky lidičky tak mě tu zase máte...máte radost??? *1* Moc se mi po vás zase stýskalo! Jinak Pedrisko ten rozhovor zvládneš určitě ničeho se nemusíš bát ...až mu vše povíš tak uvidíš jak to z tebe spadne a uleví se ti. Hlavně nám pak písni jak to vše dopadlo a co ti na to řekl. Jinak Kene ty si hotovej romantik normálně (no teda si tvuj kámoš) s těma růžema to je úžasný! *3* -
S tou RŮŽÍ.NÁDHERA *14* .
Jinak myslím,že kdyby nebylo kámošů,ale taky Tebe a Verů,tak by jste nebyli ani spolu!:(.........Je dobře,že to na Tebe kámoši NARAFIČILI:D.
Jinak Pedri,souhlasím s Kenem.
Ty to ZVLÁDNEŠ. *15* -
Děkuji všem za rady snad to zvládnu.*4*Mluvila jsem po třídnické totiž se Zuzkou a ta mi řekla že mluvila s Honzou a že prý mu naznačila něco z toho co jsem jí dneska říkala a že prý ho k něčemu přemluvila. . . Vůbec nevím o čem s ním mluvila nic víc mi totiž neřekla a jediné co dodala že Honzovi dala čas do čtvrtka příštího týdne aby si se mnou promluvil a že jinak s ním bude mít rozhovor ona. . . . Jinak mi říkala že když šla po schodech dolů a mluvila s ním takže Marie chtěla poslouchat ale Honza jí řekl že je s tím posloucháním trapná , vsadím se že chtěla poslouchat aby mi to pak všechno mohla říct. . . Taky mi zuzi říkala že to co řekla Honzovi a to co dělá je jen pro mé dobro a taky že když řekla Honzovi že s ním chce mluvit o něm a o mě takže honza je z toho prý vystrašenější než já. . . . *1*Vážně ještě jednou díky za rady.*14* *3*Jste zlatíčká a já jsem ráda že vás mám.*14* *3*Děkuji za všechno!!!!*14* *3*Jak se věci pohnou dám vám vědět a Kene to s Verčou mě dost pobavilo.Doufám že to tak dobře dopadne i u mě.Díky za všdchno lidičiky!!! *14* *3* *14* *3*
-
-
-
-
-
-
Pro nezadané holky...
Tahle zpráva je určená hlavně asi Verunce a Kristýnce... *3* Rozhodně nemějte deprese,že jste nezadaný nebo že vám teď momentálně štěstí nepřeje...taky jsem byl dlooouho sám a kdybych měl mít depky tak už tu dávno nejsem.Věřte,že i mi kluci se někdy trápíme tím,že jsme prostě sami.Já se věnoval svým zájmům,nehledal jsem protějšek,jen si užíval svobody,prostě žil... *3* Láska přijde,ta si najde každýho,pak už jen záleží na nás jestli se jí chopíme nebo zavřem oči a půjdem dál.Já musim přiznat,že jsem byl hodně slepí a tuhle holčinu jsem taky málem nechal aniž bych ji dal šanci,ale tenhle anděl mi otevřel oči..asi svou vůní *3* Nebuďte vůbec bez náladičky...Jo,a další citátek "miluj život a život bude milovat tebe".Mám vás holky rád! *3* Tak že úsměv,nový účes,ohoz,krásně se namalujte a žijte,protože mi chlapi nejsme slepí jen nám déle trvá než otevřem oči... *3* -
-
Re: Pro nezadané holky...
Mooc hezky si to napsal Patriku! *4* Asi máš pravdu záleží na nás jestli zavřem oči a půjdem dál a nebo jestli tu lásku uchopíme . . *3* A věř že my tě máme Taky rádi Patriku . . teda alespon já ano *3* -
-
Re: Re: Pro nezadané holky...
Děkuji.(:
Musím říct.
Víš....já se netrápím či tak,ani mi to nelez na mozek,jen ybch snad "jednou"chtěla toho "ňákého"...:)
Citát.Další pravda.
Já tě mám taky ráda.Nehorázně.A jak jsem řekla.Cením si tě. *15* *14*
.....(: -
-
Re: Re: Re: Pro nezadané holky...
Takže Páťulo s holčinou ti to klape jo???Je fajnky že si jí nepustil...moc ti to přeju at si štastnej! Mam tě mocinko ráda...pááá *3*
-
-
Re: Re: Pro nezadané holky...
Děkuji.(:
Musím říct.
Víš....já se netrápím či tak,ani mi to nelez na mozek,jen ybch snad "jednou"chtěla toho "ňákého"...:)
Citát.Další pravda.
Já tě mám taky ráda.Nehorázně.A jak jsem řekla.Cením si tě. *15* *14*
.....(:
-
-
Re: Pro nezadané holky...
diky moc za podporu...to ze sou kluci slepi vim...holky ale nekdy taky akorat nam to asi dojde driv...dlouho sem cekala az jeden otevre oci a pak mi doslo ze se to nestane...tak nechavam zivot plynout a uvidime co bude dal...jesi je nekdo skutecne pro me otevre *3*
-