Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pedriska

Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Takže tady jsou detailíky k tomu potrápení Marie. *3* Ono ten nápad vznikl čistě náhodně na autobusáku.*1* Přemýšleli jsme se Zuzkou nad lyžákem protože jsme zjistili že Marie jede a Dano ne.Zuzka přemýšlela jaký by to bylo kdyby to bylo naopak , že by Marie nejela a Dano ano.Napadlo nás že by bylo hezký kdybych se na lyžáku dala dohromady s Honzou a pak , kdyžbychom přijeli z lyžáku a šli ve čtvrtek doškoly tak bychom čekali před školou jako každý čtvrtek (máme ve čtvrtek totiž tělák na 7:00 takže se ráno scházíme před školou a ještě si chvili s klukama povídáme)a kdyžby přijela marie ke škole normálně bychom si s ní povídali a pak až by přišli kluci šla bych k Honzoovi objala ho on mi dal pusu a Zuzka by šla k Danovi a objala ho a obě bychom pak řekli marii že jsme se na lyžáku dali s klukama dohromady.*1* Je nám jasný že by po nás marie začala řvát a tak jsem si představili že by se nás kluci zastali a my pak byli celí den s nimi a říkali jim miláčku atd . . no ale pak když nás napadlo tohle zjistili jsem že to moc reálný není . .*1* no zuzka si myslí že já a Honza bychom se k sobě skvěle hodili a já jsem jí řekla že nemám u něho šanci a zuzka na mě "co ty víš . . " a já jí znovu řekla že vážně nemám šanci , no a tak zuzka přemýšlela dál a napadl jí nápad na Apríla!*1*
    • pedriska

Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Napadlo jí žebychom se domluvili s klukama a s některými lidmi ze třídy a v den apríla to udělali tak že bychom se pořád motali kolem kluků říkali jim zlatíčko atd. a v matice se domluvili s učitelem aby honzu posadil ke mě . . (zuzka z Danem v matice už sedí)no a takhle s nimi byli celý den a marii řekli že jsem s dali dohromady . . . *1* já vím je to šílenost a taky má Zuzka strach že by to nemuselo být dobrý pro mě , protože ona říka že by to zvládla zahrát , myslí si že bych to zahrála i já ale neví jaký by to pak mělo dopad na moje city . . myslí si že by to pro mě nebylo dobré. . . . takže co si o tomto šíleným nápadu myslíte vy? *7*
      • veronika16

Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

hele to je docela zajimavy..jen aby ti to opravdu neublizilo pac bys chvili byla s honzou jako par a pak najednou by bylo po srande a ty aby sis nerikala jak to bylo krasny a netrapila se...na druhou stranu do aprila casu dost a kdovi jak to vsecko skonci...treba ty a honza...*3* *1*
        • ken

Re: Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Tak to je super *1* Každopádně pokaždé budete potřebovat špetku štěstí!!! *15* Oba nápady jsou super, záleží na tom, jaký si vyberete *3* Já bych uskutečnil oba *15* *14* Ne, myslim, že ten druhý je reálnější, ale záleží, jaký vztah cítíš k Honzovi *3* Třeba ti ten lyžák vyjde *14* *15* Držim palečky, nápad je super!!! *15*
          • Re: Re: Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Je dobře,že Zuzi bere ohled na tvoje city.Což si myslím,že se cení.Ten lyžák-Přeju ,aby se ti povedl *15* .Ále nevyváděj *1* !........
            ...Jinak je pravda,že ty nápady nejsou až tak "reálný",ale mne se líbil ten PRVNÍ!Do apríla je času dost.....možná,že by se to dalo uskutečnit,kdyby jste si to domluvili s Honzou a Danym.Přeci ji myslím Dan moc nemusí a Honza je určitě na tom též.Takže nám pak pověz:)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Hrozný sen.Ale byl to jen sen.:)
              Nebuď PESIMISTA!!Nikdy nevíš,co se stane......někdy je to dobré,někdy špatné...ale stane se to...musíš VĚŘIT v to co CHCEŠ! *4*
              Tak jsem se trefila,že ji Dano nesnáší.Honza je fakt "neutrální"bych mohla říct o sobě.:)Ikdyž taky nemusíš některý lidi,ale v naší třídě se bavím se všemi.
              Marie už se asi vzpamatovala z toho,že chlast a cigarety ji silnou neudělají a proto hledá útočiště zpátky u tebe.Myslím,že se bude asi hodně snažit pokuď bude chtít zpátky vaše kamarádství(jestli bylo *1* )........dej vědět jak to dopadlo:)
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Potrápení Marie . . aneb nápad mě a hlavně Zuzky na Apríla!!!

Děkuju všem za názor! *1* Řeknu vám kdyby ten lyžák vyšel a já se s Honzou dala dohromady byla bych štastná jak blecha! *1* No ale při mým štěstí (spíš smůle) z toho zase nic nebude . . *9* Co se týče toho co si Dano myslí o Marii tak jí vážně moc nemusí , už když jí vidí nejradši by zmizel , nemá jí rád a dozvěděla jsem se že se mu líbí jiná holka ze třídy. . . jak je na tom Honza nevím , Honza mě i Zuzi připadá takový "neutrální" prostě se baví s každým . . no ale dneska jsem se dozvěděla že Marie už chce zase Dana takže to její " v Itálii jsem na něho zapoměla" byla zase lež. . . dneska na ní bylo vidět že se se mnou chce zase normálně bavit . . a taky říkala že její rodiče přišli na to že v tý itálii chlastala a tak to vypadá že nepojede na lyžák . . no uvidíme lyžák máme zaplatit do 20.11. a to je ještě dost času . . . *4* No a řeknu vám dneska se mi zdál příšerný sen , doufám že se to nevyplní , zdálo se mi že Marie čekala na někoho ze třídy před školou a když jsem se jí zeptala na koho čeká řekla mi že na Honzu , když jsem se jí chtěla zeptat proč otevřeli se školní dveře , vyšel Honza , obejmul marii a dal jí pusu , pak zazvonil budík . . děsný sen co? *1* a co vy???co je u vás novýho??? *7*
  • Wentík nějak přibral

Ahojka nezdá se vám že Went nějak až moc přibírá? Že by v LA tak dobre varili? Ale to ne me tam nechutnalo.. Ted to maskujou ve volnejsich kosilich ale my neprehlidnem nic!!! *3* Ale i pres tohle vsechno je to FESAAAAACEK *14* *14* *14* *14*
    • Re: Wentík nějak přibral

uz dlho chodim na toto forum a je mi to tu sympaticke su tu fajn ludia ale akonahle sa zacala tema ci went pribral uz mi to take sympaticke neni *9* zalezi na tom,myslela som ze went ma fanusikov ktory ho maju radi takeho aky je,snad sa nemylim *13*
      • Re: Re: Wentík nějak přibral

Presne tak! Wentik bude vzdycky nej vsak je to clovek jako vsichni ne? A ten jeho uzasnej vyraz to stejne nezmeni *14*
        • Re: Re: Re: Wentík nějak přibral

Přesně!Myslím,že ikdyby byl tlustější či tak,tak b se mi líbil!:)Je to neuvěřitelnej chlap... *14*

Nemýlíš se.My ho máme rádi,takového jaký je.Jestli ´přibral,či ne je jen jeho věc.:)Jen říkáme....
        • Re: Re: Re: Wentík nějak přibral

v pohode,verim ti,len som si chcela byt ista.. *4*
    • pitrisa

Re: Wentík nějak přibral

Taky jsem si všimla že v té košili má pěkný pupek. Ale vsadím se že to dělá ta kamera *15*
    • Re: Wentík nějak přibral

Fakt přibírá jo??to sem si nevšimla... *7*

Videla sem 4x09 a tam je to videt opravdu hodne, jen mi to k nemu trochu nesedi ale v tvari je to poznat hodne
        • ken

Re: Re: Re: Wentík nějak přibral

*1* No, nevim jestli pribral *15* Me se zda porad stejny!!! *14* Zato v dalsich dilech (patnáctý) ma normalni postavu *3* *15* NO, uvidime, jak bude v dalsich dilech vypadat *15* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Wentík nějak přibral

Tak já jsem viděla jeho AKTUÁLNÍ fotky,a vypadal normálně.Tv přidává.Ale ikdyby...KRÁSNEJ CHLAP *14*
  • pedriska

Další týden . . .

Chtěla bych se vám omluvit že jsem se tu ty dva dny neukázala.Neměla jsem moc čas , ve škole mi to nevyšlo a navíc jsem měla menší problém.Šla jsem ve čtvrtek na oběd bavila se se Zuzkou a slítla jsem před školou , mám dost odřený kolena *1* já vím jsem nemehlo *1* no ale horší bylo to že jsem si trochu poničila lodičky.Mamka a tatá řvali jak šílení i když jsem se jim omlouvala a snažila jsem se jim vysvětlit jak se to stalo.Táta mi pak řekl že místo vánočního dárku dostanu asi boty , protože v těch lodičkách podle rodičů nemůžu obsluhovat.Asi jsem si pohřbila naději na novej mobil. *9* No ale když se mi to stalo ve škole šla jsem se převlíct a zuzi měla jít psát písemku z matiky , protože jednu písemku nepsala , tak jsem jí řekla že se stavím do skřínky a vezmu si na třídnickou studijní průkaz protože ho máme mít sebou a zuzi mě poprosila abych jí ho taky vzala a já jí řekla že dobře a ona mi pak dala klíčky.Vzala jsem si svůj index a šla vzít ten Zuzčin.Když jsem odemykala její skřínku začala na mě mluvit Marie se slovy "šacuješ cizí skřínky?" a já že ne že jdu vzít zuzi index protože píše tu matiku.a Marie se mě pak zeptala jestli už je úča nahoře ve třídě a já jí řekla že nevím (neměla jsem náladu se s ní bavit a navíc mě boleli ty kolena a tak jsem jí to neřekla zrovna s úsměvem)no a v šatně byli ještě nějaký kámošky Marie (její new friends) a holky tak na mě "Mohla bys jí to říct hezčeji" a já jsem zavřela skřínku a šla nahoru a v duchu jsem si říkala "já se s ní normálně bavit nebudu".Zuzi mi pak odsouhlasila že jsem udělala dobře *4*
    • pedriska

Re: Další týden . . .

No a taky ve čtvrtek na třídnické Zuzi zachránila Honzu , protože začala třídnická a Honza a ještě další dva kluci nedorazili tak jim zuzi napsala SMS a tím je zachránila , i když pak byli pokárání od učitelky. . . . no a v pátek jsem zjistila že je Honza ostříhanej , ale sluší mu to! *1* *3* Byl to super týden a zase jsme se s Honzíkem dost bavili *1* A nejlepší na tomhle týdnu bylo že Zuzka se vsadila s Honzou o láhev vodky a gumové medvídky že rok nebude kouřit. *1* Snažila se to pak pozměnit ale Honza nechtěl a nakonec měla ve čtvrtek apsták takže jí Honza tu sázku zrušil a včera jí sám dal cigáro *1* nakonec si zuzka nezakouřila , nechala to cigáro v šatně a zamknula ho tam *1* někdy je s ní sranda (teda skoro pořád) *1* , a možná jsme přišli na způsob (nebo spíš zuzka) jak trochu potrápit marii *1* . . . . . no a co vy???co je uvás novýho??? *4* *3*
      • Re: Re: Další týden . . .

Áhoj!Já se musím taky omluvit. *9* Ňák nám blbnul net,takže jsem se vůbec nedostala.Ani fotečky,to mne dost mrzí.U mne zatím nic nového,akorát budu hrát divadlo o Zrození Ježíše Krista,hraju tam Pannu Marii.:)Takže takhle:D........¨
        Pedri,musela jsem s smát,ale bylo mi to i líto,že jsi tak slítla *1* .Nemehlo nejsi.To se stane každému + když jsi měla ty lodičky.A ty lidičky jsou hodně zničené??Rodiče jsou hold rodiče.S těma už nic neuděláme *1* .
        Souhlasím se Zuzkou,že jsi všechno udělal dobře(ohledně Marii).Už teď mi je nesympatická,a všechno...prostě KRÁVA!!I to jak na tebe mluví,má nesmyslný kecy a všechno!!Těch kamarádek si nevšímej.
        ...........Jak vypadá Honza s těma ostříhanýma vlasama...sluší jo??:)Jinak Zuzy velká odvážlice,že ABSTINUJE:D:D...držím palce:)......
        Chtěla jsem se tě zaptat,víš ňák už jsi nám neřekla,jestli tvůj vztah je k Honzovi už čistě kamarádský bo jsi pořád do něho zamilovaná.Vrtá mi to v hlavě.Takže pověz:) a musíš DETAILY ohledně toho TRÁPENÍ!:D
        • pedriska

Re: Re: Re: Další týden . . .

No tééda já jsem překvapená tolik otázek Kristýý!!! *1* Dělám si srandu není těch otázek tolik! *1* Chápu že ti blbnul net , mě se to taky stává (hlavně ve škole) . . přeji ti hodně štěstí at to divadlo zvládneš!!!! *3* . . No a k těm botám , ty lodičky nejsou moc zničený , jen na pravé botě je trochu pokažená špička , urval se mi kousek kůže , ale mamka to zpravila. . . díky bohu za to že s botama pracovala asi 2 roky. *4* A máš pravdu s rodičema nic neuděláme *1*

Vyřídím Zuzce že jí držíš palce , já taky doufám že to zvládne!! *1* *3* . . jinak na Marii kašlu , já jí k životu nepotřebuji! *3* Já mám svý kámoše a taky VÁS a to je pro mě důležité !!!!! *14* *3* No a Honzovi ty ostříhaný vlasy slušej , hlavně když má culík! *14* No a co se týče toho mého vztahu k Honzovi , tak se s ním bavím jako kámoška ale zjištuju že ho mám ráda čím dál víc . . . *4* . . akorát přemýšlím nad tím jestli je to dobře nebo špatně. *4* *9* No a ty detaily k tomu trápení napíšu do nového článku protože z toho zase bude slohovka *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: Další týden . . .

Není jich tolik. *1*
            Ještě,že mamka umí s těma botama:D.Jinak k tomu divadlu:D.Byla jsem dneska na zkoušce,všechno vph,ale na konci vyučování,tedy hodně dlouho po té zkoušce na hodině Dějaká.Mám učitelku,s kterou hraju to divadlo.Mno jsem se začala smát,a ona řekla,že jsme vyloučení z divadla *1* .Tákže jsem se musela smát ještě víc.Je mi to už jedno.Ta učitelka,je to i naše třídní pěkná kráva. *1* *10* ....
            K Honzovi.Plně ti rozumím.Já jsem stejná.Vždycky jsem se zamilovala do nejlepšího kámoše.
            *9* *9* Když to nevyšlo,ztratila jsem kamarádství a všechno.Teď se snažím se "nezamilovat":D.Ale v mémpřípadě to NEMUSÍ být jako v TVÉM!
            Tákže NADĚJE:).Rozhodně je dobře,že se spolu bavíte a udržujete kontakt!(:
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Další týden . . .

Kristýnko to víš že se nám můžeš svěřit!Klidně sem napiš co citíš , taky si někdy tak připadám a tak to napíšu vám a uleví se mi.Moc mě mrzí že si dostala od táty vynadáno , vážně moc mě to mrzí.Určitě bude všechno zase dobré , uvidíš.Víš je těžký ti poradit co máš udělat , ale snažím se vžít do tvé situace , já bych se asi upřímě omluvila.Jak říkám je to těžký.Možná by se mi líp radilo kdybych byla vedle tebe a viděla to co se děje.Každopádně věřím že všechno bude zase dobré , čas to všechno vyléčí.A s tou změnou záleželo by na tom jak moc se chceš změnit a v jakém směru. . . každopádně ti přeji hoodně štěstíí *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Další týden . . .

Všechno je možné.Honza.Musíš jen věřit.(:
              Rozumím ti.Chtěla jsem to také napsat.Ale nevím.:D...
              S tou omluvou.Šla jsem za ní.Omluvila.A byla jsem na sebe naštvaná.Mluvila jsem hrozně.Místo toho,abych mluvila upřímně apod..sjem mluvila jak pipka!Naštvalo mne to moc.Učitelka mi řekla,že jsem ji PODRAZILA,a že jdu proti NÍ.Já řekla,že ne.Nevím ejstli tu omluvu přijala.Byla jsem hrozná.Styděla se za sebe.Přišla sjem pak domů,a pověděla to rodičům.Dostala jsem vynadáno(od TÁTY),že mi to říkal apod..,že je to kvůli mým kámoškám a všechno.Že se neumím chovat.Že mne pak učitelka pomluví,a že se nikam nedostanu.Bylo mi hrozně.Musela jsem brečet.Ale tak aby to nikdo neviděl.Šla jsem na záchod.Táta mluvil a nadával dál.Diskutoval s mamkou.Bylo to hrozné.Nevím co mám dělat.Zpravit si pověst?Změnit se?Omluvit se?.........nevím,ale vím určitě,že se za sebe STYDÍM.Nejradši bych řvala.Řvala.Cítím se hrozně.Musela jsem vám to říct.Nevím komu ybch to řekla.Nemám komu ybch to řekla,svěřila...jenom VÁM.Cítím,že kdykoliv to někomu jinému řeknu,cítím takový ,,Mne je to jedno."........nevím..............
              Děkuji za všechno.Za to,že jste.
              Tu hru bych možná zahrála.Nebudu.Nechci.
              To co sjem o tobě napsala je pravda.Vždycky je to pravda.Lhát se nemá.:)

Pedri.Moc děkuju.Cením si to. *14* *14* *3* *15*
              .......Jednou se snad najde.
              ........Musím věřit.x)
              ............Děkuji.:)
            • pedriska

A Kristýý já si taky cením TEBE a VŠECH co tady jsou.Možná i díky vám zvládám hodně věcí o kterých bych si ani nemyslela že je zvládnu. a zato VÁM patří VELKÝ DÍK!*3* *14*
              A věř mi že mi to taky tak připadá že jsem pro KLUKY ta která POMŮŽE,PORADÍ,POCHOPÍ,KAMARÁDKA , ale podle mě se snad možná jednou najde ten JEDEN JEDINÝ pro kterého budeš něco víc.A moc doufám v to že takového jednou najdeš a budeš s ním štastná! *3*
            • pedriska

Aha tak už to konečně chápu *1* Je mi jasný že se ti za účou s tou omluvou moc nechtělo , ale rodiče většinou souhlasí s učitelkou i když párkrát se mi stalo že souhlasili se mnou.Bohužel rodiče jsou rodiče a nic s nimi nenaděláme *4* s tou hrou mě mrzí že to takhle dopadlo určitě by si to zahrála skvěle *3* a co se týče toho že ti rodiče říkají že ses změnila atd . . tak mě to říkají taky , takže si z toho nic nedělej *4* Gratulkuji ti k těm dobrým zmnámkam , ty jedničky jsou super *3* jen tak dál *3* *3*
              No a máš pravdu některým to štěstí padá do klína a někdy mi připadá že to spadlo do klína těm co ho zrovna nepotřebují . . (např. některé fifleny atd . . možná víš co chci říct) a je fakt že někdy si ho musíme najít sami a udržet si ho . . *4* Děkuji ti za to co jsi o mě napsala , je to moc pěkný. . .*3* víš na základce jsem si jako ta šedá myš připadala ale ted už moc ne. *4* A vděčím za to i VÁM!Mooc vám děkuji =)*3*
              Díky za to že si myslíš je Honza pro mě.Ráda bych s ním byla , ale nevím jestli je to možné. . .

Pedri,asi jsi to trošku nepochopila. *1* Ale nevadí..vysvětlím,moje třídní(se kterou to hraju)mne vyloučila z té HRY,bo jsem se SMÁLA.:DAle už to neřeším,řekla jsem to rodičům,a ty plně souhlasí s učitelkou.Takže zítra musím naklusat za ní a omluvit se jí.Moc se mi do too nechce,ale už jsem docela zpytovala svědomí,je pravda,že někdy jsem na ni dost DRZÁ,a mrzí mne to,ale ona se ke mne taky nechová zrovna nejlíp.Tu hru,už,ale nebudu hrát.Kašlu na to,stejně řekla,že si za mne najde náhradu.Rodiče měli kecy,že ji nerespektuju,že jsem se hodně změnila,že to dělají kamarádky..apod......,ále mám dobré známky,se musím POCHVÁLIT!:)Dostala jsem z prověrek samé 1,ještě čekám na matiku tak uvidíme.Jsem moc šťastná.Konec mne *13* ...
              Pedri,moc ti děkuji.Myslím,že pro každého je trocha lásky a šěstí,jen si ho musejí udržet,ale také najít,některým to spadne do klína.(:
              Šedá myška nejsi.Pro mne tedy NE!...Já osobně si myslím,že jsi KRÁSNÁ,HODNÁ,MILÁ,SYMPATICKÁ.. .,ale to jsem všechno říkala:)....

Věřím,že Honza je jen a jen pro TEBE!Chci aby jsi byla s ním.Moc ti to přeju.Už jen proto,jaká jsi.

Moc si tě cením.Nejen TEBE,ale VŠECH co jsou TADY.Dali jste mi do života HODNĚ.A za to vám vděčím velký DÍK! *14*

Moc ti DĚKUJI.Ale myslím,že pro KAŽDÉHO KLUKA jsem jen ta,která:POMŮŽE,PORADÍ,POCHOPÍ,KAMARÁDKA.... *9* *3*
              .....Ale i tak DĚKUJI(:
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Další týden . . .

Aha tak to jsem ráda že zkouška vyšla! *3* Dej pak vědět jestli jste teda hráli nebo ne.*4* Každopádně my máme skvělou třídní . . *4* ale někdy se najde učitelka která je fakt kráva . . *9* Co se týče toho zamilování , tak já mám na kluky už od základky smůlu.Vždycky jsem se zamilovala do kluka kterého jsem nemohla mít , protože já byla vždycky ta šedá myš a ten kluk byl něco víc.*9* Doufám že ted to bude dobrý , protože Honza mi připadá jako ten fakticky normální kluk , kluk kterého jsem hledala , sympatický , nápomocný , který si na nic nehraje . . . (možná je to tím že už je starší) . . . .ale neboj určitě ti to jednou výjde . . *3* myslím si že nám oběma to jednou výjde a budem štastné!!*3* Přeju tobě i všem ostatním hoodně štěstíčka protože já si myslím že každý má pravo alespon na trochu lásky . . . *3* *3*
    • pedriska

No a taky ve čtvrtek na třídnické Zuzi zachránila Honzu , protože začala třídnická a Honza a ještě další dva kluci nedorazili tak jim zuzi napsala SMS a tím je zachránila , i když pak byli pokárání od učitelky. . . . no a v pátek jsem zjistila že je Honza ostříhanej , ale sluší mu to! *1* *3* Byl to super týden a zase jsme se s Honzíkem dost bavili *1* A nejlepší na tomhle týdnu bylo že Zuzka se vsadila s Honzou o láhev vodky a gumové medvídky že rok nebude kouřit. *1* Snažila se to pak pozměnit ale Honza nechtěl a nakonec měla ve čtvrtek apsták takže jí Honza tu sázku zrušil a včera jí sám dal cigáro *1* nakonec si zuzka nezakouřila , nechala to cigáro v šatně a zamknula ho tam *1* někdy je s ní sranda (teda skoro pořád) *1* , a možná jsme přišli na způsob (nebo spíš zuzka) jak trochu potrápit marii *1* . . . . . no a co vy???co je uvás novýho??? *4* *3*
  • nestíhám...

Čau všichni *3* !Já to nějak nestíhám,práce,házená,volejbal ,thai-box, a ještě mě čekají zkoušky aby mě vzali na kurzy pro sanitáře... *3* Jinak ten list,že můžu učit dorost házenku-volejbal už mám!Kene,španělsko super!!! *3* Ráďa teď bydlí nedaleko Sevilli,přesně město Camas,maji tam s Fedem byteček,no byteček... *3* a má novou práci,dělá v květinářství a ze srandy na lidi mluví česky,prej jsou z toho lidi vykulený *15* mazec.Holky,ty vaše lásečky... *3* ať to klape!!!Pedri na tu kámošku-nekámošku kašli,takovou ty nepotřebuješ..."život je jako bonboniéra,nikdy nevíš jaký bonbón rozbalíš"kašli na Marii a jeď dááál...rozbal další bonbón.Hlavně nezůstavej na mrtvým bodě.To že někdo chlastá a kouří frajeřina opravdu neni,to je jen slabost,že se do toho nechala vtáhnout,ale ať si to zkusí ať si v tom vymáchá čumec,ještě tě ráda vyhledá... *3* Já jsem taky poznal dno a pak byl rád,že mám staro-nový kámoše...Verči,Francie super!!!Taky bych tam hned jel,ale to až s nějakou kočkou *3* Což mi připomnělo,že jsem měl v sobotu nádherný rande s osmnáctkou *3* pořád mi píše sms-ky je těžká romantička,ale mám pocit že by mi to s ní asi neklaplo a teď nevim jak ven,už jsem jí to naznačil,ale ublížit jí nechci...no holky je to na vás,můžete mi poradit??? *3* Jo,ale Tomáš ten už holku má a dost dobrý,už tu asi dvakrát přespala,je milá,vtipná,pohledná a chytrá,hodně sečtělá...ještě aby ne je to učitelka *15* ale učí prvňáčky.Tak jsem přidal slohovku a snad se zase někdy dostanu ke psaní.Pa!!!!!!!!!! *3*
    • ken

Re: nestíhám...

Tak to super že jses taky ozval!!! *15* *1* Jo, ve španělsku je fajn, jen jsme od svítání do západu na letišti *4* ale jinak dobrý!!! *14* Mám docela problémy s netem, páč mi někdy funguje, někdy ne! *3* *1* Momentálně rychle odepisuji, aby nespadnul *3* S Ráďou se asi nepotkám, což je škoda *3* Hlavně ať to Tomíkovi vyjde! Držim mu palce!! *4* Já teď hodně smskuju a píšu mailíky Verče!!! *14* Už se nemůžu dočkat, až spolu někam vyrazíme, i když na druhou stranu, španělsko je španělsko!! *15* *14* Také souhlasim s Patrikem, co se týče tvé kámošky, Pedri!!! *15* Kouř, chlast a já nevim co všechno, radši se od toho drž dál *14* *3* Moji rodiče, spíš otec pije pořád a strašně *9* takže k těmto věcem mám veliký odpor!!! *3* Jinak se mějte hezky, posílám velkou pusu všem ze Španělska!!!!!!!! *14* *15* *14*
      • Re: Re: nestíhám...

Pááááťooooo konečně si se taky ozval po tak dlouhý době ty kluku jeden *3* Moc si mě tim potěšil. Chápu že nemáš časík já toho časíku taky moc nemam ale občas sem něco přihodim hlavně když sem v práci což ted momentálně jsem *9* Je fajn že Tomáš si našel nákou slečnu a je štastnej moc mu to přeju a co se týče tebe a tý tvojí osmnáctky tak chápu že jí nechceš ublížit ale to sis sní neměl nic začínat když sní nechceš nic mít protože ted jí určitě ublížíš jestli ti píše romantický smsk tak tě úrčo chce a asi to pro ní bude dost těžký. NO věřim že to nějak vyřešíš a bude vše OKI *3* Zkoušky na sanitáře úrčo zvládneš ...držim palečky. pá pá a zasee písni...chybíš nám tu...teda aspon MĚ!!!! *9*
        • Re: Re: Re: nestíhám...

Ahojkýý,Páťo nááš!! *14* ...souhlasím s Hani,konečně jsi po dlouhé době napsal.Ikyž ti TOLERUJEME,jako všem ko nemá čas:).
          Jak vidím,Ráďa si to užívá. *14* ..Hlavně ať se ji v tom světe DAŘÍ:)Pozdravuj do nás.
          Co se týče těch zkoušek-ZVLÁDNEŠ!Jsi JEDNIČKA *15* .Ta holčina.Musím souhlasit s Hani,že jsi neměl do toho lézt,ale tak trochu ti musíme pomoct.Musí tě to asi dost otravovat(ty sms)možná ne,ale rozhdoně to s ní nesmíš ukončit přes SMS!To by myslím nepřežila *9* (kdyby tě doost milovala).Šla bych na to pomalu a jistě.Promyslet si nejdřív co ji řeknu,jaký mám důvod apod.Sejít se s ní a říct jí co si o tom vše myslim.Vím,že to ZVLÁDNEŠ!Určitě....:)
          ,,Život je jako bonboniéra,nikdy nevíš,který bonbon rozbališ!" =>KRÁSA!....tohle si navždy zapamatuju,je v tom všechno. *14* ....
          Tomáškovi přeju moc štěstí k nové lásce.Doufám,že s ní je a bude šťastný.:)Áááá tobě přeju,aby jsi tu zkoušku udělal,promluvil jsi s tou holčinou a našel lásku svého života. *14*
          Kene,užij si s V. *14* Pak detaily *15* .....
          • Re: Re: Re: Re: nestíhám...

Holčiny,díky... *3* Já jí dnes viděl,sešli jsme se a já jí to chtěl říct,že to bylo jen jedno rande a že jsem jí nic neslíbil,že jsme si jen vyšli...jenže neřekl,přišla na to smluvený místo,byla krásná jako anděl,omluvila se mi za tu hromadu sms-ek,že už je psát nebude,ale to že mě miluje nevymaže...když jsem jí dva dny nenapsal tak to asi pochopila.Dala mi pusu na tvář a chtěla odejít,jenže tak krásně voněla,chytl jsem jí za ruku a políbil,najednou mi došlo,že i když to vypadalo,že to nebude ono,bez její vůně být nechci.Tak jsme to asi dali dohromady,ale ty sms-ky omezí...to by mě nebavilo.Jiank jsme si povídali snad tři hodiny a bylo to krásný *3* ona je taková křehká holčina... *3* no tak uvidíme...
            • Re: Re: Re: Re: Re: nestíhám...

Jak řekla Verů:,,Těžká romantika!"....
              O tom se men může jen zdát.Patricku,přeju,aby jsi s ní co nejdýl vydržel.Ať se milujkujete:D,a všechno.DETAILY!! *3*
              Verů,nemusíš se za sebe stydět či tak.To je normální.Myslela jsem si,že vztah na dálku je na hovno.Nevidíš co tam dělá,s kým apod....ale přeci jen...
              Pokuď se milujete,a budete věřit,že váš vztah vydrží a překoná tu dálku,budete ten NEJŠŤASTNĚJŠÍ PÁREČEK *15* .DETAILY!! *15*
            • veronika16

Re: Re: Re: Re: Re: nestíhám...

aaaaaaaach tak tohle je tezka romatika.....fakt moc ti to preju...jak se to obratilo to je fakt nadhera.nejdriv ze nic a pak najednou to bylo...kouzlo okamziku....na me ted pada podzimni deprese takze mam aspon vas a vidim ze to muze vyjit....to je asi jediny co me drzi pri zivote jinak bych to s tema klukama asi vzdala uz vopravdu...ted sem po dlouhe dobe videla kamose, kterej takovej trosku muj byvali ale nic vaznyho sme spolu nemeli...no a zjistila sem ze je mi s nim moc dobre..a nechtelo se mi od nej pryc jenze bydli tak 120 kilasku ode me...vubec nevim co mam se sebou delat...jezismarja zenska *13* *7* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: nestíhám...

Jééé Páťulko tak to je uplně superky...fakt si to napsal krásně. A dali jste se dohromady asi nebo určitě?? Mocinko moc ti přeju aby sní byl štastnej tak doufám že vám to bude klapat *3* pá pá zase písni náký detailíky *3*
      • pedriska

Re: Re: nestíhám...

Díky moc kluci! *3* Jste ZLATÍČKA , všichni jste VELIKÝ ZLATÍČKA! *14* Patričku je fajn že si se ozval! *3* Vidím že se máš skvěle a to je dobře! *3* Kene s Verčou super!!!! *3* Mooc ti to přeju!!!! *14* Španělsko je vážně fajn , tak doufám že si to pořádně užíváš! *1* *14* Veru Francie taky supeeer!!!!!Jednou bych se tam taky chtěla podívat a možná se tam podívám už na konci roku , protože tam škola možná bude pořádat zájezd , ale radši bych tam jela sama , nebo s rodinou a nebo se svým miláčkem (pokud nějakého najdu *1* )a neboj se ty určitě nějakého miláčka najdeš a pojedeš s ním do té Francie! *3* Jsem mooc ráda že si užíváte lidičky!!!!! *1* *3* *14*
  • Lidi??

Čusky!!...tak jak se Vám vede??Co vyvádíte??....
    Pedri,co ty a Honzík??...Hani, co ty??škola a miláček??Mey,byteček?Kene,co V?...:)Já se mám docela fajn,škola dává zabrat,musím se teď hrozně snažit abych měla dobré známky,zatím ve všech předmětech fajn-dobré známky,až na fýzu...mno musím učit,učit,učit...:D...
    • veronika16

Re: Lidi??

no teda chvilku tu nejsem a mam cteni na tejden....zuzi je skoda ze se marie takle zmenila...asi ji to dava nejaky pocit drsnosti...jinak se vsem vede vicemene dobre koukam...mame noveho clena..no proste super..ja sem se ted vratila z parize.naprosto skveli..porad mam v sobe nadseni tak se bojim az vyprcha...ale mam zas spoustu fotek tak nezapomenu.. *14* proste bozi...horsi byl navrat do skoly dneska...nic moc..zase ten stereotyp...tak doufam ze to preziju! *9*a vy taky... mejte se zatim kraasne *14* *1*
      • Re: Re: Lidi??

Haničko,je jasné,že ti miláček chybí,ale o to víc si pak užíváš s ním každé chvilky.Ten víkendík musel být fakt PŘEKRÁSNÝ!Je krásné,že jsi pohádkově šťastná,ikdyž se vídáte málo.Školu zvládáš na VÝBORNOU,kotě moje!;)Ty ZKOUŠKY ZVLÁDNEŠ! *15* Si naše PILNÁ ŠTUDENTKA:)......
        Pedri,jak vidím měla jsi + - tejden.
        Jsem šťastná za TEBE,že to máš SUPERKY s Honzinem.Musela to být sranda!Jenom to co jsi napsala mne pobavilo:D(Myslím to:,,Zloděj byl okraden!")mNO MÁLO *1* .
        S tou Marií mne to MRZÍ.Vím,že ikdyž jsi ji neměla zrovna v lásce,tak je ti to líto.Mne by to bylo taky!Souhlasím s Verů,že si myslí,že ji posit DRSNOSTI bo SEVĚDOMÍ.Nechápu jak si může např.ňáká 14-ctka myslet,že když kouří či pije,že je FRAJERKA!......Sice Marii je určitě víc,ale rozumíš mi,co chci říci.
        Pokuď jsi upřímná a vadí ti,to co se sebou udělala,tak jí to řekni.Možná ti řekne,že je její věc(to říkají všichni)hned bych měla odpověď,že to dopadá na ostatní.Dej nám vědět!...jen-MÁŠ MARII a HONZINA *15* ,kteří vědí,že NEJSI ňáký VZDUCH!A máš taky nás:)
        Verů,vidím,že jsis PORÁDNĚ UŽÍVALA!:)Dej detaily! *4*
        • veronika16

Re: Re: Re: Lidi??

no takze detaily...je to tam nádherný...to starý centrum proste nemá chybu...starobyli ulice...hezký chlapi *3* Eiffelovka...nahore je to fakt mazec....ale taky romantický..byt tam s nekym koho mate rádi...aaach to by bylo.....jinak sem videla snad vsechno to zasadni...jako Vitezny oblouk...byla sem na nem nahore...Nottre Dame...Louvre....procházela se podel Seiny...opravdu je to mesto milencu...neumim si predstavit hezci misto pro dva zamilovany.....moc se tam chci podivat znova....hlavne bych chtela videt nejake predstaveni v Moulin Rouge...zvenku to vypada zajimave...ten vetrny mlyn...a co se teprv deje uvnitr *8* no nemuzu se od tech vzpominek odpoutat, pac sem se tam zamilovala...sic do cecha..ale sance ho jeste jednou videt neni zadna... *9* no ale snad nekdy najdu nekoho s kym tam pojedu *14*
          • Re: Re: Re: Re: Lidi??

Jééé tak to ti jako pekně závidim že si byla ve Francii. Taky se tam chci jet podívat s miláčkem ale zatim nejsou korunky žádný...snad se mi to někdy poštěstí. sem ráda že se ti tam líbilo a neboj milenec určitě přijde a pak tam budete jezdit jak řekla Kristýnka *3*
          • Re: Re: Re: Re: Lidi??

Musela to být fakt NÁDHERA.Závidím(:
            Jen..prčo jsi nešla do Moulin Rouge??Já bych tam hned šla.Muselo by to být ÚŽASNÉ:).Toho milence,si najdeš a do Francie budete jezdit každý víkend!:D
            • veronika16

Re: Re: Re: Re: Re: Lidi??

oooou dekuji moc....do moulin rouge sem nesla protoze nebyl cas.a hlave sehnat tam listky je dost slozity...proste nekdy priste az tam nebudu se skolou... *1*
        • pedriska

Re: Re: Re: Lidi??

Děkuji moc Kristý , za to co jsi napsala!!!Mám vás tu všechny mooc ráda!!!*14* *3* Dneska jsme se s MArii pohádaly , když jsme šli na výdej (každý úterý totiž naše skupina chodí vařit)Nepřijel mi totiž autobus a tak jsem musela čekat na další a přijela trochu později , ale pořád jsme měli čas abychom dorazili na výdej tak jak jsme měli,Rychle jsem se začala převlíkat a pak přišla Marie a začala na mě mluvit Italsky prý at si pohnu.Byla jsme už tak dost vytočená a tak jsem po ní začala řvát a ona co je se mnou a já na ní že nic , že to ona se se mnou nebaví a ona na mě že se se mnou baví a že se jen trochu změnila po tom příjezdu z itálie ale že budem kámošky dál.Já na ní tak proč mě máš na icq v ignoraci a proč ses se mnou včera nebavila.A ona že byla trochu mimo , že se právě vrátila z Itálie . .atd . . Měla jsem toho dost.Pokusím se to s ní něják přežít.Tatka mi radí at na ní kašlu , at si z toho nic nedělám a prostě at jsem v klidu a bavím se s ostatními.

Jinak Veru jsem ráda že si se v Paříži měla fajn , taky bych tam jednou chtěla jet.Tak písni jaký to tam bylo!*3*a Hanisko držím ti pěstičky at ty zkoušky zvládneš a já věřím že je ZVLÁDNEŠ!!!!*3*Tak se mějte lidičky *3*
          • ken

Re: Re: Re: Re: Lidi??

Wau!!! *15*Takový slohovky, co tu čtu! *1* No, já vám to neřekl, jsem teď ve španělsku! *14* Sice se školou, ale je to super! *3* BYdlíme v hotelu ve Valencii, na pokoji jsme dva a každý večer máme super krásný západ slunce *14* *3* Pořád na vás myslim, co tam doma v čr děláte!!! *3* Jsou tady moc bezva příjemní lidi, krásné restauračky, kam bych vás hned všechny pozval *4* *15* Ti španělé jsou prostě příjemní!!! Já se už moc moc těšim na zítra, pojedem totiž podívat na bojové letouny *14* Jinak co se týče Verči, tak je to zatim mezi náma v pořádku a jsem moc moc rád!!!! *1* *15* Sice nesla špatně to, že odjíždim, ale každý večer ji z notebooku píšu *4* jako teď vám!!! *15* *14* Tak se tam mějte, zdravim všechny!!!!! *15* *14*
            • ken

*1* To víte, že se mi nechce domu!! *3* A jediné, co mě španělska odtrhne, je myšlenka na Verču! *14* Detailíky určitě povim!!! Se těšte! *15* *14* Nevim, jak si to vy tam předtavujete, ale bohužel se tu neválim na pláži se slunečními brýlemi na očích!!! *15* Je pravda, že máme občas volno, ale jinak musíme mít pracovní úbor nepřetržitě, mluvit mluvit a zase mluvit španělsky a hlavně dávat pozor!!! *15* *14* Jo, líbí se mi tu, potkal jsem tu jednu a španělku a je docela povídavá *3* Zítra mi prý ukáže nějaká zvláštní místa v okolí *1* tak se docela těšim *15* Pojedeme nějakym místnim autem, jsem zvědav *4* NO, hlavně budeme mít volno, celí den!!!!!! *15* *14* Tak se tam mějte, pak povim, dle vašeho přání DETAILÍKY!!!! *15* *14*
            • veronika16

teda Kene docela ti zavidim....hned bych zase vypadla....a jesete takle krasne na jih k tem horkokrevnejm spanelum....no nevim jesi by se mi pak chtelo vracet.....ale tobe se asi chce..kvulli verce...fakt vam to zavidim *14* ale v dobrym *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Lidi??

Mne to zahřálo u srdce,že ti můžu říct svůj názor,poradit,uklidnit.Fakt jsem za ro já VDĚČNÁ!...
              ...Máš pravdu,tihle lidé co jsou tady,jsou NEJÚŽASNĚJŠÍ TVOROVÁ včetně TEBE! *14* .........ty slova jsou fakt náhrná:,,Máš svou HRDOST!"Fakt krása,na to nikdy nezapomenu.Zuzi si aso dost vytrpěla:D..ještě,že to bylo jen na 2h!:)
              Kene,to je zajímavé,že jsi ji nepotkal *15* *1* ..Já taky nevím,kde přesně je,ale co:DStejně ani nevíme,JAK PŘESNĚ VYPADÁ.Snad se má fajn.Ty si to UŽIJ!Do pátku času dost,ještě toho zažiješ!Pak jak řekla Hani,DETAILY! *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Lidi??

NO teda Keníku jakto že si nám neřekl že jedeš do španělska??? Tak si to tam hezky užij a pak nám budeš vyprávět detailíky jo?! *3*
            • ken

*1* *15* Příští pátek odlétám domů *3* bohužel!!! *9* Klidně bych tam zůstal, ale strašně moc se těšim na Verču!!! *14* JInak děkuji všem co mi přejí, ať si to tady užiji!!! *4* Musim říct, že jsem skoro od svítání do západu v hangáru, na letišti apd... *15* Ale každej večer sedim na notebooku a čtu si příspěvky!!! *14* Co se týče Ráďi, tak tu jsem zatim nepotkal!! *1* Vůbec nevim, kde ona je??? Já jsem ve městě Valencia, tedy kousek od něho!!! *14* *15*
            • pedriska

Kene užíj si to ve španělsku!Máš pravdu že tam je krásně sama jsem tam byla na dovolené!! *3* *14* No a Kasnic díky za to co jsi napsala.*3*Řeknu ti vážně mě potěšilo co jsi napsala , úplně to zahřálo u srdíčka! *3* *14* Jste tu všichni skvělí!! *3* *14* Víš někdy si říkám že to nezvládnu čelit takovým lidem , ale když si promluvím s tatkou a on mi řekne co a jak , jaký má názor dodá mi trochu síly a taky si vždycky vzpomenu na bráškova slova která mi řekl než odjížděl , řekl "Máš svou hrdost" vždycky si na tohle vzpomenu!a navíc vím že mám svý kámoše a vás!!!!!*3**14*a vy jste jedničky na celý čáře.*3**14*Vždycky dobře poradíte a pomůžete a zato jsem vám vděčná!!!!!!*3**14*Jste prostě NEJLEPŠÍ!!!!!!!!*14**3*Řeknu vám dneska to bylo fakt super.Honza byl zkoušený z jč , snažil se ukecat úču ale nezabralo to , bylo mi ho trochu líto.Kdybych to uměla šla bych k tý tabuli ale já neuměla ani slovo.Ale pak jsem si fajně povídali!Akorát mě mrzelo že úča na Tpt posadila Zuzi na 2 hodiny k Marii.Bylo mi jí líto.Chudák nevěděla co dělat.Pořád jsem na ní signalizovala at je v klidu.Nakonec to zmákla. *3* A ještě jednou díky za to že jste!!Jste ÚŽASNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!! *3* *3*
            • kasnic

Pedri,vždyť víš,že nemáš DĚKOVAT!!....
              Musím souhlasit s tvým taťkou,kašli na ní.
              Marie to všechno svádí na příjezd a ty jsi to zvládla na 1!Mluvila jsi s ní o tom co se stalo a všechno.Chápu,že jsi měla dost velký nervy!Já bych taky musela křičet na celé hejno!Ti povidám *1* ..........
              Pedrisko,ty sji natolik integentí,milá,hodná,krásná holka,která těmto tvorům umí čelit!:)
              Heslo zní:Nevšímat,nenervovat a kašlat(nemyslím nemocná *1* )
            • kasnic

Prý,že na nás myslíš,ale úplně jsi nám to ZAPOMNĚL ŘÍCT *1* !!...
              ...UŽÍJ si to TAM!Do Španělska bych hned jela:)...Teď mne napdalo,což je úplně nemožné,ale neva:D,že třebas tam uvidíš Ráďu!:D *1* ....
              V tě hrozně miluje,a to je pro každýho těžké,když se musí na nějakou dobu odloučit!Ješt,že je to tak na týden??Jak dlouho tam budeš?...
              Nezapomeň- U Ž Í J S I T O ! *15*
    • pedriska

Re: Lidi??

Ahojky Kristý! *3* Ani se neptej jak to jde.*9* S Honzou je to v poho . . bavíme se spolu a je sranda , zrovna minulý týden jsem se dobře bavili o přestávce před dějepisem.Zuzka si půjčila od Honzy sešit z češtiny a pak mu ho nechtěla dát vždycky když mu nabídla že mu ho dá , tak nakonec uhla rukou , tak jsem jí ten sešit zebrala vrátila ho Honzovi , ten mi poděkoval a Zuza prohlásila zloděj byl okraden a my se začali smát. *1* Bylo to v poho.Marie byla v Itálii a všechno bylo super až na dnešek! *9* *9*Marie se na tom zájezdu začala dost bavit s lidmi ze třídy , s kterými tam jela ,(Jela s ní Tamara a René), ted se vrátila a je jak vyměněná , už nechce Dana , sekla s prací nástěnkářky a nebaví se se mnou , prostě si připadám jako vzduch.Dneska mi jen ironicky řekla at jí vrátím klíč od skřínky (měla jsem ho od ní projistotu , ona sama mi ho dala)a pak ironicky prohlásila "škoda že si nejela" . . já si v duchu říkala že je to dobře.Pak jsem zjistila že v tý Itálii chlastali každou noc a že Marie začala kouřit. . . hodně se změnila , začala více mluvit sprostě a chodí s nosánkem nahoru . .dneska řekla o Zuzce že je Zuza pi** . . . a pak když viděla Zuzku dělala jako by byli nej kámošky . . . *5*Mě ráno ani neřekla Ahoj . . a když bylo po anglině tak na mě vyjela " kde si byla 6.hodinu?" já na ní že jsem byla ve třídě a pomáhala Zuzi s nástěnkou a že to mám dohodnuté s třídní a ona na mě "ty ulejvačko jedna , nemůžeš se takhle ulejvat z hodin a proč si mi neřekla že budeš pomáhat?"a já na ní že aby něco věděla musela by se se mnou trochu bavit , pak jsem zabouchla skřínku a šla jsem.Taky sedím každou hodinu sama , protože ona sedí s Tamarou.úplně děsně se změnila . . . no hrůůza . . *9*!No a co vy lidišky???Doufám že alespon vám se vede líp . . *4*
    • Re: Lidi??

ahojík lidičky mno tak mě se vede docela dobře až na to že mi teda šíleně chybí miláček. Ted sem ale snim prožila uplně nádhernej víkend tak sem štastná *14* škola jinak v poho už mam zasebou tři zápočty - uspěšný ale tedka mě čekají zkoušky takže se musim učit hodně *9* zaatim se mějte krásně a písejte *3*
  • Fotečky

Ahojky!!...jestli jste si všimli,jsou tu 5 nových foteček.Někteří už jistě věděli,že jsou ze 4.řady!Mimo jiné,ty fotky zachycují i jak Wentovi je blbě...určo to Ken už viděl(ten díl),já jsme to neviděla:(,ale určo to musí být velmi NAPÍNAVÝ DÍL!!.....Tákže...když se ukázaly ty fotky,tak se pokusím dát sem ostatní slibované fotky,které se tu neukázali(fotky ze Šanghaje).
    • ken

Re: Fotečky

Jo, jo *1* Ten díl už jsem viděl, ale v hodně moc špatný kvalitě *15* Je to nanic, spíš se těšim na úterý, to ho uvidim s titulkama celej a v super grafice!!! *14* *15* Jinak co se týče Wenta, tak to zahrál dobře, nechte se překvapit .-) *3*
      • pedriska

Re: Re: Fotečky

jj zahrál to skvěle *3* už se těším na další díly *3* a hlavně na úterý už 9.díl hurááá *1*
        • ken

Re: Re: Re: Fotečky

Presne, už se nemůžu dočkat *15* až tomu budu pořádně rozumět!!!!!! *14* *15*
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: Fotečky

Kristýý myslím to tak že kámoška stáhne ten díl z pb.cz dá tam titulky a pak to nahraje na blog.Ty si už jen stáhneš díl s titulkama. *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Fotečky

Děkuji Kene!!Jsi fakt zlato!Už se na ně těším... *14*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Fotečky

Jaképak otravování!!! *15* *14* Budu jen rád!!! *15* Ti pošlu všechny ze čtyřky *15* se těš!!!! *14* *14*
            • kasnic

Moc děkuji Kene!Určitě tě poprsím tak příští měsíc!Protože chci se dokoukat na 3-řadu,která dává na Jojce a končí právě tenhle měsíc!Táákže tě budu pak otravovat,otravovat a otravovat *1* !Snad to ustojíš:D........
            • ken

Kristý *1* Na stahování neni nic těžkého *15* Můžu ti PB 4 nahrát na stránku, která se jmenuje uschovna.cz *15* Budeš to mít i s titulkama!!! *1* *3* Stačí jen říct, budu moc rád *4* když další z vás uvidí pb, proto taky fandim Wentovi!!!! Abych jeho herecký výkon mohl ukázat i ostatním lidem, kteří třeba neví, jak se stahuje nebo jim to nejde *14* *15*

Aháá__to je sice takhle lepší,ale stejně to stahování..Mno niic..:D...
              ....Právě jsem jukala na PB,sice to dávali v neděli,ale já si to musela nahrát bo dávají už 2-díly za sebou,takže to končilo okolo půlnoci.
              Byl to 7,8-díl.
              ..............NEUVĚŘIT ELNÉ!Opravdu skvělý díl,sice jsem celou 3.řadu četla,ale to je jen něco jiné!..
              .....Trpíte SAMOMLUVOU?? *1* Já taky!.D..vždycky,když bylo něco co se mi nelíbila bo naopak,začala jsem křičet:,,Co děláš?"...,,Jen mu dej!?"...apod.Mno hustý:D:D... *15*
          • Re: Re: Re: Re: Fotečky

Se máte lidi.Já byhc to taky chtěla vidět,ale zase to stahováno a všechno.

Pedri,to jako myslíš,že už jsou tam díly,hned a nemusíš nic stahovat bo jak??....
              Hani,to je SAMOZŘEJMOST!!Chci se s vámi podělit:)....budu se snažit sem dát zas kupu fotek a doufám,že se UKÁŽÍ!:)..

fotečky jsou krásný Kristýnko ...seš zlatíčko že nás tu takhle zásobuješ ...fakt superky *3*
            • pedriska

Jo to stahování je těžký , ale kámoška to dává na blog a už je to i s titulkama *3* jsem jí mooc vděčnááá *14*
  • díky..

Fakt děkuju za kladné přivítání...sem četla ..možná že už někdo taky..na natáčení nových dílů PB byli herci v karavanech okradeni(hlavně Domča a ňáká ženská,sorry nevim jméno) a Wenta se to netýká páč je důkladnej a karavan si zamkl..ten je ale..... *3*
    • Re: díky..

Četla,četla..mimochodem ta "ženská"nevím jak se jmenuje vlastním jménem,ale je to Gretchen,a ještě byl okraden Amaury!...moc jsem se pobavila tohle větou,který napsal ejden vězeň:,,Aspoň,že to Went umí se zámkem!":D:D:D..no chcípala jsem..:D:D
      • pedriska

Re: Re: díky..

jo ta věta je dobrá ,*15* je mi moc líto že je okradli . . je to hnus!!!! *9*
        • ken

Re: Re: Re: díky..

Went je prostě nejlepší *1* Že okradly Gretchem, mě je nějak jedno *3* ale Domča? Sucre? *9* Chudáci!!!! Vůbec si se tohle nemělo stávat!! *4* Bud to byly nějací fanitický fanoušci nebo nějaký hovada, co nemaj prachy!!!!!!!!!!!!! *15* Doufám, že se Sucreho pc najde, když říká, že tam má důležité věci!!! *14* *15*
          • Re: Re: Re: Re: díky..

No ty lidi jsou fakt NENORMÁLNÍ *7* ,asi nemaj co dělat bo co...Bych tohle nikdy nemohla udělat,jenom pomyšlení na to,že ybch něco vzala,ukradla .....no HRŮZA *9*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: díky..

Myslim, že o trest nebude nouze *1* Američani soudí spravedlivě!!! *15* Otázkou ovšem je, jestli je chytí!!!! *3* Jestli jo, tak to bylo jen dobře!!! *14* *15*
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: díky..

Jo souhlasím s Kenem.Taky doufám že se ten Amauryho počítač najde *4* ještě když říká že tam má důležité věci! *9* Ty lidi jsou fakt DOST HNUSNÍ!!!!!Taky bych tohle nemohla udělat.Jestli je policajti chytí ať jim dají nějaký pořádný trest!!!!!!!
  • hustý

Hele lidičky mě udivuje kolik má Went fanoušků tady na Osobnostech,i když tady diskutuje jen pár lidí.Tím nemyslím nic zlého protože sama sem taky nedávám příspěvky.Nevim o čem se bavit,o Wentovi není moc new informací a koukat se jinde na PB nemůžu.
    Ahojky.
    • Re: hustý

ahoj Shannye taky stebou souhlasím že Wentík má hodně fanoušků ale nikdo sem na tu diskuzi skoro nechodí ...nevim proč. Jestli chceš úrčo se přidej...budeme jen rádi *3*
      • pedriska

Re: Re: hustý

Jj souhlasím holky , Went má hodně fanoušků ale málo diskutují , klidně se přidej shannye , budeme rádi!!! *3*
        • Re: Re: Re: hustý

Went má fanoušků aleluja!!!Ale chtělo by to něco novýho,nějaký pokračování PB a nebo film a nebo prostě nějaký pořádný drb! *15* ale on je vzornej tak že žádný drb asi nebude *13* .Jinak písejte aspoň občas.
          • Re: Re: Re: Re: hustý

Joo,drby,drby...to asi nebude. *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: hustý

Jo to máš pravdu...já bych mohla diskutovat o čem koliv...:)
              Sára a ostatní lidi z PB,jsou úžasní,takže je mi celekm jedno o kom:)...
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: hustý

Drby o něm asi nebudou *15* Už je totiž problranej od shora dolů!! *4* Co takhle si vybrat někoho jiného??? *4* Sára? Například? *3* *1*Ne, mě je to jedno, ale mohly bysme nahodit opět nějaké téma na někoho jiného z PB!!! *15* *14*
    • Re: hustý

Shannye!Souhlasím s tebou!Má tu hoodně fanoušků,to je dobře,ale málo diskutují!Ále snažíme se UDRŽET WEnta aspoň na náké příčce TOP 10!Sice není v TOP10osobností,ale je na v TOP10herců!Takže i tak...My,ale nezoufáme,protože tady tu naší malou rodinku milujeme,teda aspoň já,a myslím,že nám to stačí,ikdyž nemáme žádný problém,když se tu někdo přidá bo tak!Jsme rádi!..jen upozornění-Jestli tu chceč můžeš se přidat apod...jak vidíš nediskutujeme tu jen o Wentovi a PB!Bavíme se tu o různých věcech,ale hlavně o NÁS!:).......
  • těhulka

Čau lidi,tak už jsem nastěhovaná v novim bejváku s Vladem,ale píšu od rodičů,nemáme ještě net,teprve ho vyřizujem *5* Mám pěkný bříško a vše je zatím tak jak má být *4* jsme s Vladem v poho.Ještě pracuju,ale taky s omezením,už nedělám dlouhý směny *13* Jinak je tu dost dobrá debata *5* o všem,super počtení! *4*
    • Re: těhulka

Zdarec,Mey!!Konečně jsi napsala,ale chápu to!:)Tolik vyřizování apod...:)
      A byteček fajn??Bříško ybch chtěla vidět!:)..určo je OBROVSKÝ!Je velmi dobře,že pracuješ jen s omezením!....Debata tu je,ale někdy chvilku mlčení! *1*
      A co ty??Co jinak??Už máte všechno zařízené apod...?? *3*
      • ken

Re: Re: těhulka

Ahojky *14* Je super, že jsi se ozvala *1* I když chápu, práce nad hlavu *3* Jsem rád, že vám to takhle hezky vychází *1* Já být Vladem, tak jsem nejšťastnější kluk pod sluncem *15* Hodně, hodně moc štěstí *4* vám oběma *15*
        • Re: Re: Re: těhulka

Díky moc *4* No,je to bomba,bříško ještě tak velký neni,ale už nosim věci pro těhulky,do kalhot normálních už se nedostanu a trička mám hrozně těsný,tak že už nosim větší velikost,je to sranda *1* hlavně je to divnej pocit,když sedim u telky a pozoruju to břicho a myslim na to jak tam něco je,jak se ve mě něco rodí,fakt divnej,ale hezkej pocit *14* Jinak bydlíme suprově,nemáme úplně vše zařízený,ale v pohodě *5* Vlado je spokojenej a já taky.Zase jsem teď u našich tak můžu psát.Teď je to s psanim dost omezený *9* Taky chodim domu k našim,když máma neni doma,máme dost neschod a nebaví mě se sní furt hádat *13* Něco klape a něco ne,život neni jen růžoví *4* *5* ale co,pro mě je nejdůležitější mimi a Vlado a táta.Jinak superky,že se máte taky super *4* buďte happy *4* Až to bude možno zase napíšu *5* Jinak termín porodu je na přelomu února a března *4*
          • Re: Re: Re: Re: těhulka

Mey!Je jasné,že život není růžový...,ale máš kolem sebe lidi,kteří tě milují,a ty zas je..vím,že tě to určitě bolí(citově),a chápu to....:)
            Musí to být určitě krásný pocit,ale já si to vůbec neumím představit,že bych v sobě měla život.......:Dty trika apod...mno musíš s tím počítat!:D...
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: těhulka

Supér!!!!! *14* Držím vám třem palečky *15* ať vám vše dobře vychází *14* *15*
        • Re: Re: Re: těhulka

jééé ahojík Mey je fakt superky že si se zase ozvala. To je uplně super že už s Vladem bydlíte a jak vám to spolu klape?doufám že dobře! *3* Musíš se šetřit tak to stou prací moc nepřeháněj jasný?!Počkej až se ti to narodí to budou pak teprve starosti... opatruj se a hodně štěstí *3*
        • pedriska

Re: Re: Re: těhulka

ahojky Mey!Je fajn že si napsala!!Bříško máš určitě hoodně velký!! *1* Taky bych ho chtěla vidět!!Jsem ráda že se máš fajn , a že už z Vladem bydlíte!!Moc vám to přeju!!! *3*
  • kasnic

6.díl

Hani,jukalas??Nebo z vás někdo??............já měla slzy na krajíčku *9* *9* *14* *9* ..bylo to tak smutné!!!Went úplně úžasnej,mno jako málo dost hej......ty jeho slzy...........
    Stejně mi enjde do hlavy kdo zabil toho Tigera(bo jak se jmenuje).Proč by ho zabíjel Mahone??Vždyť mu nic neudělal...zvláštní!Ale chci ,aby už Samy byl mrtvej!Kvůli němu byl zabit tamten.........mno hrůůza!
    • Re: 6.díl

Kristýnko nejukala sem a hrozně mě to mrzí neměla sem kde koukat protože já u sebe nemam jojku a spolubydlící už spala...doufám že mi to naši nahráli na DVD. Neřikej mi že Wentík plakal??? *7*
      • Re: Re: 6.díl

No doufám,že ti to nahráli!Protože tenhle byl neskutečně o emocích....Áno,áno..WENTÍK PLAKAL!Bylo to tak smutné!Dozvěděl se,že Sárina umřela!To bylo něco.... *9* *15* .....ty oči a všehcno..fákt hustý!Kamarád mi říkal,že teď budou dva díly po sobě,tak doufám,že je to pravda!:)...ještě zjistím a dám vědět!
        • Re: Re: Re: 6.díl

Týý jova tak doufám že mi to jako nahráli jestli ne tak asi umřu jako! Dva díly za sebou jo??hmm tak to musim vidět...jestli to bude pravda dej úrčo vědět *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit