Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kristáá

Pedri!!Teď to jde vidět *1* ..moooc vám to spolu sluší! *15* ...Honzík vypadá sympaticky a Zuzy taky!:)....
    Ať se ti všechno splní!!Přeju,zlato *14*
    • pedriska

Re: Kristáá

Dííky moc Kristýý!!Ted si na Honzíka musím pár dní počkat , je nemocnej a Zuzi taky takže sedím sama!*9*Ale zuzi se má příští týden ve čtvrtek vrátit a Honza se má alespon podle posledních zpráv vrátit už zítra , no uvidíme! *3*
      • Re: Re: Kristáá

Ále......jen já jsem to prohodila pro jiné-místo uživatele jsem napsala titulek!.D:DCo už....
        Teď právě jukám na zprávy a dávají,že je CHŘIPKOVÁ EPIDEMIE,tak třeba ji maj:(....ale hlavně,ať sjou ZDRAVÍ! *3*
        • Re: Re: Re: Kristáá

Zuzka mi říkala včera že má chřípku a že příjde až příští týden ve čtvrtek.*4* Honza už byl ve škole dneska , ale skoro vůbec jsme spolu nemluvili.Ani mě nepozdravil , když já jsem ho pozdravila.*9* Nevím co se děje , nevím co mám dělat.S tou holkou se kterou sedí na matiku dneska kecal skoro celý den , trochu tý holce závidím !*9* Nevím jestli se se mnou Honza náhodou nebaví jen kvůli Zuzce , protože když je Zuzka ve škole většinou jsem s ní a kecáme spolu a ona sem tam mluví s Honzou.*9* Vážně nevím co mám dělat.*9* Mám dneska nějakou divnou náladu , tak promite ty řeči lidi.Už fakt nevím co mám dělat , když jsem ho dneska viděla jak se směje s těma holka , a když jsem ho viděla štastného , říkala jsem si že chci asi moc když s ním chci být kámoška.*9* Už nevím jak dál , nevím jestli mu jít z cesty a nebo s ním dál "mluvit".A opravdu se omlouvám ze tu slohovku a za ty moje řeči. *9* *9*
          • Re: Re: Re: Re: Kristáá

Pedri,přestaň!Neděkuj a už vůbec neříkej,že jsou to "jen"řeči!!!V žádném případě!....
            ¨Jak jsi mi to tak řekla,tak nebudu koukat přes růžové brýle....jak jsi řekla,tak asi je to kvůli té Zuzy,víš já nevím co si on "myslí"apod...
            prčo tě nepozdravil?když ty sji ho ZDRAVILA!!....to fakt nemá špetku slušnosti??To teda naštve...ti povím.............,ale vím "jaké" to je,když koukáš na někoho,koho chceš a on se baví s jinýma....dost hnusné!.
            Pedri!!Chci pro tebe to nejlepší,bo si to nejlepší zasloužíš a jestli se s tebou baví jen kvůli Zuzy tak si tě nezaslouží!Jestli budeš mít odvahu a taky chuť vědět proč,jestli to myslí vážně apod..tak si s ním promluv-musíš čekat to nejlepší,ale i to nejhorší....však víš....
            To zvládneš!Máš naši podporu!.... *3*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Kristáá

Omlouvám se Kristo *1* ale fakt kolikrát nevim, co k zadanému tématu napísat *15* Nezlo bse, pořád na tebe myslim, na vás na VŠECHNY!!!!! *3* Spíš píšu vzkazy na mém profilu, tak se klidně ozvěte, jsme tam každej večer *14* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Kristáá

Detaily????O jakých detailech to mluvíš???? *1* *3* Jo a jinak šlo dneska zatím všechno v pohodě , ještě nás čeká třídnická hodina! *1* No a Honza se mnou mluvil a vytáhla jsem se Zuzky že prý jí Honza řekl že mě bere jako dobrou kámošku! *3* A co vy ostatní co prázdniny a co dnešek jak to šlo???? *3*

Keníčku!!Už dávno jsem si všimla,že jsi třebas online,ale nenapíšeš..dokonce men to štvalo!!:D:Dale co..:D:D..my s holkami se SNAŽÍME!:)...
              Jinak Pedri,prázdniny nic moc..ale jak vidím chytla tě MIAMIMÁNIE *1* ,taky ju miluju,ale nák jsem se přestala jikat,bo dávala moc pozdě apod...:)Zítra DETAILY!:)
            • pedriska

ahojky lidičky!! *3* Tak co prázdniny????Jak to šlo???Doufám že jste si je užili!!Já celkem jo , tři dny jsem sledovala některý díly CSI:Miami 5.série.Nahrávám si tu sérii z Novy , protože v jednom díle hraje Danay! *3* No a jinak jsem se snažila jakkoliv odreagovat , jenom nemyslet na školu , ale zítra už zase musím zpátky do tý třídy tak snad to zvládnu!!Mám vás ráda a hodně štěstí všem!!! *3*
            • ken

Wau *1* Vidím tu samé příspěvky Pedriska, Kasnic, Pedriska, Haniska *1* *15* To je super holky, že to tu takhle udržujete *3* Chodim sem často, ale kolikrát nevim, co na to téma napsat *1* Tak prostě přemýšlím a pak mi vždy do toho něco vleze *14* Jinak jste super *3* Jen pokračujte *3* *14* *15*

Pedri,no to teda budeš!! *1* Já tebe Hani,mooooooooc milunkám *14* a všechny lidičky tady!! *15* *14* *14* ...
              Je SUPR,že ty testy jsi ZVLÁDLA ÚSPĚŠNĚ!Je to DOKONALÉ!My jsme věděli,že to zvládneš a zvládáš!Je jasné,že je to makačka,ale za ten úspěch to stojí,co myslíš?!Mám z tebe RADOST *15* *15* ....Užívejte si víkendík!:)
            • pedriska

Jasně že tě chápeme!Máš toho hodně , takže se neboj že bychom tě nechápali!Určitě budu mluvit snad za všechny když řeknu že tě máme moc ráda!!!! *3* *14*

Ale jo Kristýnko daří se mi docela dobře..už mam ve škole zasebou dva zápočtový testy úspěšný takže to jde ale je to makačka no. *9* sem moc ráda že mě chápete... taky mi chybíte a moooc!!!

Hani,to nevadí,že nepíšeš,ikdyž nám chybíš....ale TOLERUJEME TO!:)A jak se ti daří??...
              Jinak Pedri,určitě si to promysli,a dej vědět!:)
            • pedriska

Já vím že jste psali že nemám děkovat ale já musím!!! *1* Díky za všechno !A díky za rady , zkusím si to promyslet a uvidím jak to udělám .Každopádně jsem ráda že Marie bude pryč a že bude od ní týden klid! *3* Promluvím si se Zuzkou jestli náhodou něco neví , jestli o mě Honza něco neříkal a uvidím jak dopadnu.Jestli nic neví , budu přemýšlet jestli jí požádam o pomoc s tím aby něco zjistila. .. . .Přejí vám krásný prázdniny a užívejte si je!!A Hanisko vydrž to v tý práci!!!! *3* MÁM VÁS RÁDA ZLATA MOJE! *14* *14*

Přesně jak napsala Kristýnka pedrisko vůbec nemáš za co děkovat.Já sem sice moc nepíšu ale neni to tím že bych nechtěla ale tím že nemam vůbec časík je toho na mě moc...ted sem v práci tak sem písnu něco. Nesmíš na to myslet že Zuzka bude přecházet jinam na školu rok je dlouhej a za rok se změní tolik věcí že si to ani nedovedeš představit *3* Hezky si holky užijte prázdniny závidim vám je normálně *4* Taky bych potřebovala náký ty prázdniny *1* hezký víkendík přeju *3*

Pedri...NEDĚKUJ!MY tebe taky máme moc RÁDI!!Jsi naše ROMANTIČKA *14* ...
              Jinak,Marie může zjistit co si o tobě Honza myslí,ale POZOR!může to dopadnout blbě,protože je to vyzvídání a určitě Honza pochopí,oč jde ,bo tak!Ještě jsi promysli,co uděláš..máme rázky,jak sji řekla se odraguješ,takže na to nemysli!....
              s tou Zuzy je mi to líto,ale do příštího roka je času dost,lecos se změní apod...nemylsi an to,že bude přecházet do Těšína,idkyž vím,že ti po ní bude mustno apod..ale UŽÍVEJ si VŠECH chvil!!:)....a s tou Marií-si UŽIJ klidu!Tááákže SAMÉ UŽÍVÁNÍ *1* ...úča je fakt fajn,když si s vámi o nich povídala....x)

Užívej,odraguj ,nemysli,směj se a vyspinkej! *15* *3* *15* *9* OK?...
              + NEDĚKUJ!a já tě mám taky mocinečky RÁDA *14* ...
            • pedriska

a ještě včera když jsem se bavili s třídní to marie dorazila tím že se zeptala jak se Danovi daří v angličtině a mě to nedalo a zeptala jsem se na Honzu.Honza je na tom líp než Dano , Dano ajinu nemá rád.Třídní se nas pak ptala proč se ptáme prý jestli si myslíme že kluci jsou dobrá partie a tak jsem jí řekli že se nám kluci líbí a že už to ví. *1* Marie dotedka nemůže pochopit jak to mohla říct! *1* No a Zuzka mi dneska řekla že přístí rok přechází na školu do těšína,Bohužel se jí nepovedlo přesvědčit její mamku. *9* Ještě to zkusí a uvidíme. *3* Jinak jsem moc ráda lidičky že vás tu mám! *14* MÁM VÁS MOCINEŠKO RÁDA JSTE ZLATÍČKA!!!!!! *14* *3*
            • pedriska

Děkuji Krstýýnko!Moc ti děkuji za podporu a pomoc.Včera jsem nad tím přemýšlela.Napadlo mě že když Zuzka dokázala zjistit co si Dano myslím o Marii možná může zjistit co si Honza myslí o mě.Jsem ráda že mě chápete a že mi pomáháte!Jste SKVĚLÍ a já vás mám MOOOC RÁDA!!!!!! *14* *3* Jste všichni strašně super!!!!! *14* *3* Jinak dneska byl Honza ve škole , slyšela jsem ho na chodbě když jsme šli do Tosky a Marie pořád chtěla jít na chodbu protože tam stál Dano ale já jí říkala že tam nejdu , protože je tam Honza že ho nechci vidět.Prostě srdce mi radí jednu věc a mozek druhou.Neviděla jsem ho a když bylo před čejákem čekala jsem jestli příjde ale Dano pak řekl že Honza odešel,prý mu bylo špatně.Asi bylo dobře že jsem ho neviděla a ted mě čekají prázdniny tak se zkusím odreagovat a načerpat sílu a navíc bude po prázdninách na pár dní klid od Marie , protože jede se školou na dějepisný výlet do Itálie!!Jsem ráda!!!! *3*
  • :)

Kruci lidi sem nejde nic psát, pak jsou všichni naštvaný že to sem lidi píšou. Mám tolik informací a tolik otázek :(
    • Re: :)

Mno tak sem s těma informacema a otázkama! Rádi se zase pobavíme o Wentíkovi *3*
    • Re: :)

Myslíš PB??Tak to je mi líto,Tery!... *9*
  • pozdrav

Moc Vás všechny zdravím *4* !Dnes mám volno tak sem taky napíšu pár řádek.Je tu hodně zajímavé diskuze,jsem si opravdu početla,je to fajn a jsem ráda,že se vám daří.Z Pedrisky mám obvzláště radost jak se rozepsala,její příběh je napínavý a zajímavý.Doufám,že ti to s Honzou vyjde.Kristýnka je pořád taková holka šikovná a snaživá co se foteček týče,z Hanisky už je studentka na plný úvazek ať ti to ve škole jde a ať to zkloubíš i se svojí láskou,Kene ty si opravdu gentleman jak se chováš k Veronice.Mám z vás radost,že písáte atd.Já příští týden odjíždím do Peru na týden,tak jsem trochu nervózdní už teď.Taky mám docela dost zakázek hlavně na prosinec se mi to nějak hromadí.Tak že budu mít dovolenku asi v listopadu nebo až v lednu.S Lonem si stále píšu a je to čím dál tím hlubší,mám z toho dobrý pocit.Až přijedu z Peru,pojedu do ČR na prodloužený víkend,snad to klapne.S Grace máme novou spolubydlící Johanku.Jinak Patricku pokojíček super,k tobě tu moc nepíšu,protože ti píšu soukromě.Mám vás ráda ať se vám dáří *4* Vaše mamina Macík! *4*
    • pedriska

Re: pozdrav

Ahojky Marcy!Jsem moc ráda že jsi napsala!! *3* Přeji ti at se ti všechno vydaří a at všecičko zvládneš v klidu a v pohodě *3* A neboj se určitě ti všechno v Peru výjde! *3* A doufám že ta vaše nová spolubydlící bude fajn!A děkuji za vše , taky doufám že všechno s Honzou půjde fajn.Tak se měj a určitě se zase někdy ozvi!Papap! *3*
      • Re: Re: pozdrav

Ahojky Macíku tak to sme moooc rádi že si nám zase napísala sem už totiž moc lidiček nechodí *9* *9* Neboj v tom Peru to určitě zvládneš a je fajn že si pořád s Lonem píšete a že to je mezi váma čím dál tím hlubíš moc ti to přeju. Až tu budeš na prodloužený víkend tak si zase odpočineš ne?! zatim se měj krásně a at ti vše vychází pááá *3*
      • Re: Re: pozdrav

Ahoj Macíku!! *15*
        Sem ráda,že jsi napísala jako ostatní!..Taky ti moc děkujkůů!Se snažím!:)Ikdyž někdy nervy a dranc,ti povím *1* ...
        Jinak-v Peru to budou taky určitě nervy,ale jak tě "znám"tak to ZVLÁDNEŠ!a myslím,že se ti tam "možná"bude LÍBIT!Nikdy nevíš...:)S Lonem,si to pořádně užijte!Až "nastane"ta dovolenka,taky je dobře,že máš hodně nabídek,ikdyž pěkná dřina-spíš legrace:D....UŽÍVEJ!..
        táákže ...MĚJ SE,SMĚJ SE!Pa Kristínka *15* *14* *14*
  • kasnic

new.........

Lidi,do konce týdne pokud s emi to podaří,přidím snad milion fotek Wenta!Went teďka byl v Šangaji,kvůli kolekci Me&City,takže hromada fotek,Went vypadá úžasně!:)moc se těším,až ty fotky uvidíte!....+ otázka...co se vám na Wentovi líbí??Vím,že tahle otázka tu byla hooodněkrát,ale chci trošku "vrátit"téma Went..chybí mi *15* tak pište!...Papa *14*
    • Re: new.........

no Kristýnko už se moc těšíme na ty nový fotečky. Jinak mě se na wentíkovi líbí uplně všechno...ale hlavně ty jeho oči a ten pohled zamračenej a ta jeho pusinka k zlíbání *3*
      • ken

Re: Re: new.........

Mě se líbí celkově *15* Má super postavu vypracovaný tělo *3* hned bych s nim dal pokec *4* Nosí stylové oblečený a je takový normální, *1* Doufám, že si o mě nebudete myslet něco divného, ale když se usmívá, tak vypadá jak čertík *1* *15* Strašně se mi to líbí *3* Ŕozhodně mu ale sluší krátké vlasy *4* Ale když je měl tenkrát v útěku úplně krátký, skoro žádný, tak to k němu moc neslušelo *3*
        • Re: Re: Re: new.........

Určitě jeho pohled,oči,je milej a souhlasím že má velmi dobrý vkus co se oblečení týče a je fotogenický,což z mé profese hodně oceňuji *4* .
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: new.........

JJ Wentík má strašně krásný očíčka a ten jeho úsměv je taky skvělej ! *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: new.........

Fotečky budou,jenže nevím kdy....:(pokusím se opravud do týdne:).....
              Mne se taky líbí celkově,myslím,že mu delší vlasy,až tak nesluší,ale v krátkých-k SEŽRÁNÍ,miluju jak se směje,tváří,jeho obličej,zadek *1* všechno...:)
  • Pb 4ever :)

Ahoj, lidi nemáte potuchu kdo umře v 8-9 díle??? Psali, že umřou tři lidi a jeded z toho bude člen týmu....asi to bude Balick, ale nejsem si jistá protože psali, že to Michaela dost vezme tak nevim *13* Doufam, že to nebude Michael, Linc ani Sucre :)
    • ken

Re: Pb 4ever :)

Neboj, nikdo z hlavni trojky to neni *1* Ale vic neprozradim, mám to tu totiž zakázané *15* *14* Ale už zítra se těšim na osmičku *1* *3* *14* *15*
      • Re: Re: Pb 4ever :)

Seš zlééj :(( Ale bude to Belick, T-Bag a ten černej agent xD Doufám :)
        • ken

Re: Re: Re: Pb 4ever :)

Kdo si počká, ten se dočká *15* *1* Ne, promiň, ale fakt nemůžu to bych si tady vyslech *3* *14* Jinak se neboj, pokud jsem si to dobře přeložil, tak to nebude nikdo z hlavních postav *1* Ale to už jsem psal *3* Co právě teď sleduješ? Myslim za díl?? *15* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Pb 4ever :)

Viděla sme semdičku čtvrté řady a čekám až najdu někde osmičku. Musim si jí enchat na dýl, když příští úterý nebude nic :(( Jinak Michael prje pude v 15tce na operaci a na chvilku ho ztratí, kruci to bude napínavý :)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Pb 4ever :)

héééj stačí ne?! už nic vědět nechceme! pšššššt *13*

Radši fakt nic řekíje, radim dobře *15* Ten zraněný je Sucre a víc už neřeknu ani slovo, jen to, že dvacítka je napínavá *3* tak se máte na co těšit *15* *1* *3* čekám na další, ale už poslední díly, tak se mějte hezky *14* *15*
      • Re: Re: Pb 4ever :)

mno to máš taky štěstí že nic neříkáš... *1* pššt..nemůžete to přece vědět všechno dopředu...vy ste ale zvědavý
        • Re: Re: Re: Pb 4ever :)

Né asi:D....Hani kdžy už jsme u PB koukalas??teďka v neděli a minulou??minule to bylo takové nic moc,až na tu Sářinu hlavu,ale tenhle díl byl fakt dobrej!Já se bála,že ho zastřelí,fakt krutý! *1*
          • Re: Re: Re: Re: Pb 4ever :)

Kristýnko minule sem nekoukala protože sem uplně zapoměla že to dávaj a kecala sem po telefonu s miláčkem a on mi pak v 11 řekl:nedávaj ti náhodou útěk???a já ty woe..hmm už zkončil *9* uplně sem byla naštvaná.Ale tedka sem koukala bylo to uplně napínavý taky sem měla strach *3* . No Kene to si piš že by sis vyslech *1*

To nevadí + jsi o nic nepřišla,zdál se mi takový "nudný" + povídala jsis s miláčkem,a to je mnohéém krásnější!:)
              Tenhle díl byl oprvaud dobrej!!Už se těším na další *4*
  • kasnic

Fotky,fotka......

Pedri!!Až na to,že sjem slepá.D:Dbo Ňák pořádně tam nejdete vidět,vám to spolu slušší!!!:).........
    Fotky,mám na to nervy!!!Ale úplné....asi před 2-mi dny jsem sem dvala hromadu fotek-ze 4.řady se Sárou,pak náké nové,ale i staré a co z toho??zase se ukázaly jen 3!!Tak to jako fakt..........těšila sjem se,že uvidíte new fotky apod........mno mám faktický nervy! *9* *9* *9* *9* *3* *9* *9* *9*
    • ken

Re: Fotky,fotka......

Nic si z toho nedelej!!! *4* Já se tam snzim dat uz asi pet mesicu par super fotek, kde ma Mikle se Sárou mimčo a spolu ho držej v náručích *14* Vubec se neobjevili a to se neukazali ani moje jine fotky, které jsem sem přidával!!!! *9* *5*
      • pedriska

Re: Re: Fotky,fotka......

jo to je normální že tu nepřidávaj fotky , *5* taky jich sem i k osttním osobnostem dávám hodně a né vždy mi všechny přibydou ,*5* jinak kasnic díky za pochvalu fotky ,*4* je mi moc líto že to nejde vidět , napadlo mě že bych tu fotku mohla nahrát na svůj 2.blog a pak sem dát odkaz aby ste to pořádně viděli co vy na to??? *7* *4*
        • ken

Re: Re: Re: Fotky,fotka......

To je super nápad *3* *15* Už se těšim, ale nemá tu někdo svůj blog, že by tam vždy dával své fotky??? *4* Taky bych moc moc rád viděl fotky odKasnic, ta je má vždy moc super *3* Jinak, co se týče videí tak ty mi sem jsou přidávat bez problémů *14* *15*
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: Fotky,fotka......

Tak dobře na svůj druhý blog později nahraju fotky mě a Honzy , A zuzky a Marii a Dana tam dám taky , ale dnes ne protože blog.cz má zase nějaký problém! *5* Ostatně jako obvykle!! *5* Takže jsem fotku mě a Honzy nahrála na hosting a tady je odkaz.Tý mojí vizáže si moc nevšímejte holky se se mnou trošku pohrály a tak to dopadlo! *1* ¨

http://img.enter4u.eu/Bazantk a054opgt.jpg
            • Re: Re: Re: Re: Re: Fotky,fotka......

Jo Kene *1* ..ale máš pravdu,to přidávání je fakt blbí!!.......a Pedri,juknu!!
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Fotky,fotka......

Jistě že by to šlo tady je odkaz na blog , jak se dostat na celou fotku je napsáno v článku!Takže se těším na komentíky! *1* *3*

http://prisonbreak-fr.blog.cz/0810/ja-my-friends
            • ken

Jo, jo myslel jsem Wenta *15* Mám spoustu jeho fotek, ale prostě mi to sem vůbec nejde přidat!!! *9* *14*

Mno,jenže mne to úplně leze na nervy *15* *5* ....mno adši e nerozčiluju!:D..
              Kene,nepobrala jsem koho fotky?Mé či Wenta?........:D:DASI Wenta......kdybych měla blog tak ej tam dám,ale bohužel blog nemám a ani do budouctna neplánuju,bo to neumím apod *1* ...
              Pedri!Mne ten odkaz nejde..........ňáká neschopná asi jsem,ale nejde mno...že by jsi třeba poslala stránku blogu a "návod"jak se k té fotce dostat *4* co?šlo by to?.......
              Jinak souhlasím s Hani! *15*

Mno pedrisko tak sem koukala na tu tvojí fotečku s honzíkem...je hezkán moc vám to tam sluší *3*
            • pedriska

http://img.enter4u.eu/Bazantka054op gt.jpg

trochu se mi to zbláznilo takže tady je ten odkaz
  • pedriska

Den jak na houpačce!

Ahojky všichni!Dnešní den jsem měla jak na houpačce.*9*Ráno jsem šla na 7:00 aby mi Zuzka udělala líčení a vlasy.Všechno šlo v poho , Zuzka a Tamara (jedna holka ze třídy) mě upravili a šli jsme na bažantku.*3* Bažantka probíhala v pohodě , třída měla program , všechno v klidu a pak jsme fotili fotečky se Zuzkou a Honzíkem!*3* *14* Fotku s Honzíkem už mám v profilu!*3* *14* No a pak jsem šli do šatny , zjistila jsem že mi Marie vrátila foták ale obal na foták ne.*16*Marie pak přišla do šatny a ptala se co se děje.Seřvala jsem jí , ptala jsem se kde je obal a ona mi odpovedela že ho dávala jedný holce ze třídy , poslala jsem jí ho najít.*16*Nakonec ho našla a měla štěstí kdyby se ztratil táta by mě zabil , protože v tom obalu byla ještě jedna karta do fotáku , plná rodiných fotek.No a pak jsem jela domů.Když mě viděla mamka , vůbec se jí nelíbilo líčení. *9* Pak chtěla vidět fotky tak jsem jí to ukázala a ona začala nadávat na Honzu , že to je určitě kluk kterej holky mláti , atd. . . *9* prostě se jí nelíbí a má strach že mě on a Zuzka naučí kouřit atd . . . *9* pohádala jsem se s ní kvůli toho . . *9* nejvíc mě mrzí že ona Honzu vůbec nezná. *9* nevím co mám dělat *9* , a jinak s Honzíkem normálně mluvím.Ve škole je zatím všechno v poho.Tak se mějte. *3*
    • veronika16

Re: Den jak na houpačce!

je mi lito ze se tvy mame nelibi...ale tak to bohuzel je..muzes skusit ji rict ze takovej neni...ale asi se nic nezmeni..mozna kdyby ho poznala osobne tak by zmenila nazor...ale jinak se s tim asi budes muset smirit...jinak si ale mela super den az na maly chybky... *4*
      • pedriska

Re: Re: Den jak na houpačce!

Jo asi se s tím budu muset smířit.Mluvila jsem s ní a řekla jsem jí že takovej není.Mamka mi řekla že jen vyslovila svůj názor.Má pravdu jen řekla svůj názor.Možná je dobrý vědět co si myslí . . možná ne . . každopádně už je to doma v poho , dneska jsem to řekla tatkovi a ten mi na to nic neřekl , ale asi si myslí svoje . . . *1* *3* přeji všem pěkný den a hoodně štěstí =) *3*
        • Re: Re: Re: Den jak na houpačce!

Souhlasím-den jak na houpačce *1* .....
          Ale musíš,uznat,že byl fajn ten den,ikdžy jak řekla Verů16,s malými chybkami.......musíš chápat vtou mámu,ale ona taky by měa chápat tebe........jasné je to její názor,ale neměla by soudit lidi podle vzhledu,a ty by jsi měla pochopit,že chce pro tebe to nejlepší!:)..
          co by jsi měla udělat???seznámit je spolu!!a pak tvá maminka rozhodne...:)na tu fotku hned jdu juknout a pak řkenu! *3*
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: Den jak na houpačce!

díky moc za rady! *3* doma už se to trošku uklidnilo , a vypadá to že to bude fajn.*3*Snad už mamka nebude nadávat.*3*Já vím že pro mě chce to nejlepší chápu jí , má o mě strach , je to moje mamka a mám jí ráda! *3* A ttěším se na hodnocení fotešky *1* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Den jak na houpačce!

Prosím tě neděkuj!Je fajn,že už to u vás tak "nehoří" *1* ..uvidíš....časem to bude mnohem lepší!:)a tvá mamka si Honzíka oblíbí....dej tomu čas! *15*
  • kino...

Ahojky!!Co právě vyvádíte??.......já sedím,poslouchám soundtrack MAMMA MIA!musela jsem si ho stáhnout:D.....
    Včera jsem byla na tom filmu-tedy na MAMMA MIA!a byla to BOMBA!
    Kdo máte rádi ABBU,tak vás to potěší,já to znám od mamky a taťky,a mě samé se to líbí,takže an ten film sjem msuela...ÚŽASNÉ,takže když sjem řpišla dom,tak sjem to msuela zpívat pořád dokola:D:D.....a co vy lidičky??jak přežíváte??? *15* ..
    • veronika16

Re: kino...

jo to ja sem na tom stejne...ten film sem videla uz dvakrat a porad se nemuzu nabazit....soudtrack sem taky musela mit hned...uplne me to uchvatilo....fakt supr...sem rada ze je tu nekdo stejnej magor ak ja! *1*
      • Re: Re: kino...

To dík:D:Dale máš pravdu,já se toho taky nejak nemůžu nabažit..je úžas:D...
    • pedriska

Re: kino...

je fajn že sis to užila , skupinu ABBA mám taky moc ráda! *3* Je to super skupina *3*
  • Mejdan

Ahoj lidičky tak včerejší mejdánek byl fakt super...sešlo se nás tam docela dost a byla fakt sranda.Poznala sem spoustu nových lidí a fakt sme si pokecali.Takže už jen kvůli těm lidem se na tý škole musim nějak udržet *3*. Trošku víc sme se s kámoškou opili a já sem přišla domu asi v půl 3 ráno mno a v půl 9 sem vstávala do práce *9* *9* Jsem dneska jak přejetá a to se musim učit *9* tak zatim pa mějte se *3*
    • Re: Mejdan

Je fajn že si poznala nový lidišky *3* Přeju ti hoodně štěstí a hlavně se na té škole udrž. *3* a řeknu ti v půl třetí ráno . . to je fakt síla , ale hlavně že sis to užila *1* *3* akorát to stávání musela bejt velká hrůza . . . *9* Tak se mějte a hoodně štěstíčka ! *3*
      • Re: Re: Mejdan

To ej pravda-UŽIVAT SI MUSÍŠ,DOKUĎ JSI MLADÁ/Ý! *15* *15* *15* ...
        Jinak věřím to vstávání,bylo asi ost těžké.D:D........ale za to to šlo,ne?:D:D....jinak co jiného??máš už známečky ňáké?:D
  • out...

Tomáš je nějaký bez elánu,co jsme v neděli přijeli z tý chaty,ta holka ho asi docela vzala...?Byla hezká a i když opilá tak i chytrá...(v posteli to už nevim *4* ,ale Tomáš taky ne *4* )Ráďa psala,je spokojená,byly na výletě za Fedovou ségrou někde v Galicii nebo tak nějak,prodloužený víkend.Asi jí to fakt prospělo.My s Tomášem budem následující víkend malovat,trochu to rozjedem aby ten byt nebyl takový nudný.Můj pokoj bude úplně crazy *3* .Jinak je to fajn bydlet se spolubydlícím a o nájem se aspoň podělíme.Tomáš uvažoval že bychom ještě někoho přibrali,nejsem proti,tak uvidíme,pokoj ještě pro jednoho by tam byl.Na víc mi Tomáš před tím přišel někdy takový vážný,seriózní a teď to rozjel,uvolnil se.Tak se mějte a zase napíšu.Jinak holku stále hledám a možná mi svitne naděje,ale nehrotim to,jsem v poho *3* .
    • Re: out...

Proč bez elán??To se tak zamiloval?:D:Dne,ale jako čím to je..je mi smutno,že není s tou holkou nebo co?Ňák jsem to nepobrala.
      Hlavně,že je šťastná!:)to je hlavní,ikdyž je mi to líto,jak to švehcno udělala,mno co.
      Malovat?Mno málo hej *1* a jekej bude tvůj pokoJ?jakou barvičku? *4* ...spolubydlící je fajn,a ještě víc,že je to Tom!:)s tím uvažováním máš pravud,další spolubydlící by byl vhod,taková panská jízda každý den *1* .......
      Hledáš??Ty nehledej,ona si tě najde sama,a když ne,tak ženský jsou fakt blbé,že si nevšimnou MILÉHO,CRAZY,HEZKÉHO,TOLERANTÍHO,UPŘÍMNÉHO...CHLAPA!:) *14* .......páčko!:)
      • Re: Re: out...

Teda,měl bych se červenat *3* takový poklony,díky *3* Vidíte a nevšimnou *1* Můj pokoj bude zeleno-šedo-bílý a bude mu vévodit oslík ze Shreka *1* ,který ho budu mít namalovanýho na jedný stěně,bude to hodně barevný,veselý a hlavně doplňky,ty pojedem nakupovat v neděli.Jinak spolubydlící se rýsuje,Tom přišel s nějakým Lukášem,ještě ho neznám...uvidíme... *3* Jo,pánská jízda,bordel...né máme rozpis s úklidem a musim říct,že tu máme na dva chlapi pořádek ukázkovej.Haniško,dobrá pařba... *3* to ti schvaluju až na ty raní následky-vstávání.Dnes mám volnější den tak už vyklízim na malování.Mějte se shrekovatě nebo úžasně to je fuk,prostě pohoda domova *1* .
        • ken

Re: Re: Re: out...

Tak to mate super, *4* takovy bytecek a jenom dva opusteni kluci *15* to musi byt super *4* Jinak jsem uplne zapomel napsat...s Verčou to bylo moc moc super *3* byly jsme v kine a pak jsme sli ke mne domu *1* Pustili pisnicky naplno a uz to jelo!!! *14* Nejdriv jsme jen tak tancovali a pak jsme spolu skoncili ve sprse!! :-) *15* *14* No uplne super bezva vecer, hned bych si ho zopakoval *3* az na druhej den, jsem musel vstavat v sest, ale tak to mi tak neva *14* hlavni je, ze jsem s ni mohl byt, protoze se s ni ted moc nevidim *4* Jinak mejdan musel byt moc super!!! *3* Nevim jestli by se ten muj za to mohl povazovat, neznam moc mejdanu ve dvou, *1* ale kazdopadne si to tady kazdy uziva *15* *1* Jo a Pedrisko, vubec se neboj nam napsat, je to fakt super roman *15* Jen pokracuj *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: out...

Jo jo Páťo pokoj bude vypadat úrčo superky... tak at se ti v něm hezky a útulně žije! *3* Jinak Kene fakt superky randíčko si měl držím vám s Veru palečky at takovejch randíček máte co nejvíc i když se ted moc nevidíte jako asi my s miláčkem *9* A copak ste v tý sprše spolu dělali??? *7* Pedrisko až budeš mít ty fotečky s Honzíkem tak si jí dej nachvili jako profil jo...chcem vidět toho tvého prince *3* zatim se mějte krásně... a přeju hezký víkendík *3*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: out...

Mě to nějak vůbec nevadí *15* Nejsem typ kluka, kterej se bez sexu neobejde!!! *14* Mel jsem kakaradku, která se rozešla se svim klukem, protože mu šlo jen o sex *9* *3* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: out...

*1* Patriky *1* mno konec... *1* Se rozhodně ví,že nešlo jen tak o náké sprchování...víš co obdivuji??že i přes to,že nemáte sex,tak si plně užíváte..což je dost BEZVA!:)....přeju,přeju *15*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: out...

*1* *14* *1* Vím, úplně jsem zapoměl, detailíky jsou tady důležité *15* No, asi všichni víte, že nešlo o normální každodenní mytí ve sprše a bylo něco víc *14*Nic ale vážného se mezi náma nestalo, jak už jsem psal, pořád čekám *14* kdy bude chtít ona sama, takže v brzké době malé Patriky neočekávám *15* *14* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: out...

Týýjováá....mám zasík co číst! *1*
              Páťo,ten pokík bude nádhernej!Já mám se ségrunama a máme ho zelený a já na stěně mám azse Kačera Donalda,bo mi rodinka říká Kačerka(Kačer):D:Dtakže takové znamení..ale ÚŽASNÝ FAKT,by men nenapdalo Osla!zelená,šedá a bílá bravička-DOBRÁ volba!tak ať se to podaří!:)Jinak ty poklony-to je pravda!:).....ta pravá se najde! *4*
              Kene,to muselo být žůůůžo!!!!Hlavně,že jste si to oba užili!Bych řekla,že to byl akový mejdan:D:Dpro dva:D:D......:)jen si užívejte....
              Pedrisko,všechno dobře dopadne!! *15* Ty fotky sem musíš dát...aby jsme viděli!!!A bavíte se spolu??s Honzíkem??..........co?......
              Han ičko,ses rozjela:D:D....
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: out...

No téda , ten tvůj pokoj Patriku bych chtěla pak vidět *1* určitě bude suprovej . . *1* hlavně ho pořádně vymaluj at tam máš útulno *3* a Kene jak vidím ty sis to s Verčou taky pořádně užil *1* a nebojte určitě budu psát dál tenhle super román! *1* Dneska jsem to celý řekla mamce a málem jí kleplo když zjistila že se mi líbí Honza *1* a jinak mi naše Mrs.Ocas neboli Mrs.Inteligent (jak říkáme s kámoškou Marii ) zase podělala celou přípavu na zítřejší bažantku.Zuzka mě chtěla po škole upravit jenže ocásek tam pořád musí oxidovat , takže jdu zítra na 7:00 , zuzka se pokusí domluvit s účou TEA (techniky administrativy) aby holky pustila na nácvik a pak mi bude dělat vlasy a líčit mě.Snad to výjde.a jinak se od pondělka stěhuju - sedím se Zuzkou! *1* Jsem štastná!!!!*1* a zítra možnááá budu mít fotešky s Honzíkem! *1* *14* Tak papa všichni *3*
      • Re: Re: out...

Ahojík Páťulko tak to je fajn že vám to takhle s Tomem hezky vychází moc vám to přeju a i to abyste si k sobě vzali ještě nějakého spolubydlícího..jak řekla Kristýnka ...pánská jízda každý den *1* Je superky že je Ráďa v tom španělsku štastná i když mi je hrozně líto Toma...musíš mu ten elán nějak dodat zase *3* A s tou holčinou jestli ti teda svitne nějaká ta naděje tak budu mocinko moc držet palečky *3* pááá
      • pedriska

Re: Re: out...

Tak to má teda Kristáá pravdu , hlavně s tím že si holky nevšimnou MILÉHO,CRAZY,HEZKÉHO,TOLERANTÍHO ,UPŘÍMNÉHO...CHLAPA . . . *1* ale neboj se tebe si ta tvoje vyvolená určitě najde.*3*Jinak je fajn že se Ráďa ozvala a že se má dobře , přeju jí hodně štěstíí a tobě samozřejmě taky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit