Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde jsou??

ahojík lidičky...kdepak jsou všichni??? *7* Koukám že tu píše jen Kristýnka Ken a já..jinak je to mrtvý nějaký.chjo *9* Jinak abyste byli v obraze tak ze mě už je druhý den vysokoškolačka...takže fakt pecka.Tedka už mi to začne učení práce a praha *9* Hrozně se mi stýská po mym miláčkovi...sem bez něj uplně hotová a mam strach že ho skoro vůbec neuvidim.chjo poradte co stim mam dělat *7* *9* .A jakpak se všichni máte vy..co novýho???písejte pa pa *3*
    • Re: Kde jsou??

Máš pravdu,jsme tu jen my 3!!!!Hrůůza.........,ale snažíme se!:)...Jinak GRATULUJUUU *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* .....a ty to zvládneš!
      • pedriska

Re: Re: Kde jsou??

Ahojky všichni! *3* Hanisko přeji hooodně štěstí ve škole *3* . . ze mě už je měsíc a něco středoškolačka a zatím se držím . . no jde to . . a neboj Hanisko všechno zvládneš a svýho miláčka určitě uvidíš =)
        • Re: Re: Re: Kde jsou??

Ahoj pedrisko...moc děkuji...taky přeju hodně štěstí na střední ve škole...vše zvládneš neboooj... *3* drž se... *3*
          • Re: Re: Re: Re: Kde jsou??

pohádala jsem se s "nej"kámoškou.......já vím,bude to zase dobré,jenže je to asi moje chyba bo se prý hádám kvůli píčoviněxD...ŽÁRLÍM....od té doby co sjem se odstěhovala,tak se vůbec nevídáme když nepočítám školu,vůbec nechodíme ven a skoro si nemáme co říct..jednou jsme měli jít spolu do města a ona si šla na hokej,jasný jsem tolerantní takže bych jí pochopila a tolerovala,jenže ona ani neřekla:,,Kristo,dneska nepůjdem ,chci jít na hokej!"ani to nemohla říct,když sjem byla na icq ,tak ani nenapsala,a když sjem jí napsala proč ani nenapíše odpověděla:,,To musím vždy psát,když sjem na icq?!"to men dostalo...ještě víc,když jsem šla z fotbalu na který ona nemohla(nechtěla)tak věděla,a byli sjme domluveni,že půjdem ven ,tak dobrý šla,a pak mi řekne za chvilku mám čekat na Kamilu a djem do parku,byli jsme venku ejště s mojí segrou a s Radkem,mno tak jsme šli za tou Kamilou a ona se sebrala,a šla s ní,ikdyž se nás ptala jeslti jdeme,tak jsme nešli,ale ona sebrala a šla s ní!Žárlím na Kamilu(kámoška nás obou)nechci ji zakazovat další kamarády a taky aby se jen bavila s emnou.Takováhle pipka nejsem..........
            O tomhle všem jsem s ní v pátek mluvila z očí do očí,ona řekla,že je to úplně píčovina tohle všechno,a když jsem mluvila dělala jenom ksichty,rpostě úplně jsme nemohla ani mluvit,tak mne to nasralo,že se neuměla ani VYJÁDŘIT!jako kdyby neměla ani CITY!ví,že mne to bolí,ale prostě jsem se SEBRALA a ODEŠLA pryč......a od té doby už s ní nadobro nemluvila.......dokonce na jedné hodině,když seděla za mnou o mne něco špatného řekla.............já nevím co už mám dělat..jsem tak špatná???Nevím,asi to moc řeším...........nechápu sama sebe *9* *9* .......co mám dělat?nechat to být?...vykašlat se na ní,na tohle všechno?.........asi áno...=konec mne....!
            Co vy??jaký jste měli týden??co ty Hani,škola???...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Kde jsou??

Ne,Hani,fakt děkujku i tebe Keníčku....s Haní souhlaísmxDjsme hloupí...a to,že jsi nevěděl,jak mi máš pomoct tak sji pomohl!Jen tím,že jsi napsal!:):)Jste moje zlatíčka *14* *14* ....nebudu!:)

Kristýnko nemáš mi vůbec za co děkovat...to je přeci samozřejmost že ti budu radit v čemkoliv a myslim že další lidičky taky i když tu tedka zrovna nikdo není kromě mě a Kena *9* . Tak vidíš že máš další kámošku Gábi ..a ikdyž je od tebe přes celou republiku tak pořád ste ale kamarádky... čas všechno spraví uvidíš...! A Kene ty se přeci nemáš za co omlouvat... je pravda že my holky řešíme spory trošičku jinak než vy kluci...my holky sme trošičku hloupoučký no *1* ... mám vás ráda lásky moje... a ty se Kristýnko netrap!!!!!!! *3*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Kde jsou??

Moc nevim, jak ti poradit, nevim jak vy resite hadky *1* U nas je to jine, jednou jsem se pohadal s kamosem, ale kvuli uplny prkotine, pak jsem uznal ze to byla fakt kravina *4* ale on se nastval, vydrzel se mnou dva dny nemluvit a pak nahle *3* zazvonil u me u dveri a rekl, jestli nepujdu ven!! *1* A bylo to v poho, vim asi to resite jinak, *7* rad bych poradil, strasne moc, ale nevim,fakt ne *9* *15* *14*

Kene tobě taky děkuji,ikdyž nevěřím,že to už dobré nebude!Pro mne...pro ni by to bylo moc lehké!?
              Ale ty si náš optimista...:):)Děkuji ti taky!!!Si zlato *15* *14*

Mno,Hani...musela jsme vám to řícta veřit se *1* ..Moc děkuji za názor,a za to,že jsi mne tak "vylíčila"..za to ti děkuji,a myslím,teda vím to,že máš pravdu...děkuju ti,hlavně za to,že jsi mi otevřela oči!?!A za to ti děkuji.......za všechno!!!Ona mi asi za to fakt nestojí,bude to pro mne těžké bo mi byla fakt blízká,ale musím to zvládnout..navíc mám vás a Gábí a další kamarády!Mimochodem Gábí je moje druhá nej kámojda,bohužel bydlí na druhé straně ČR,ale stojí mi za to,a vy také!Mám vás ráda....jste a JSME jako rodinka! *14* *14*
              Moc děkuju!!!!Tobě Hani...... *4* *14*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Kde jsou??

Já si myslím, že se třeba něco stalo, možná v jejím soukromém životě, nebo tak a prostě neví co dělat a vylévá si zlost na někom jiném *5* Nevim jak ti poradit(my kluci to neresime, po chvili je to zase v poho), ale zkus ji dat trochu cas, i kdyz ho asi posledni dobou mela hodne a treba za tydne se ozvy, jen tak ji neco napis treba na icq, mozna to bude zase OK! *15* Ja ti to preju, snad zase budete nejlepsi kamosky!!! *1*

Wau Kristýnko hezky si se rozepsala!Takže já ti na tohle řeknu svůj názor jo?!... myslim že ti ta holčina za to vůbec jako nestojí aby ses trápila.Tohle prostě neni nejlepší kamarádka protože takhle se nejlepší kamarádky nechovaj...když neni schopná ti říct ani pravdu tak se na ní prostě vykašli a najdi se nějakou lepší kámošku...!Ona si pak určitě uvědomí jak moc ti ublížila a bude tě chtít zpátky a uvědomí si že ztratila suprovýho človíčka jako jsi ty!!!Vůbec se tim netrap Kristýnko...máš na lepší kamárady kteří si tě budou víc vážit!!!!! *3* Jinak já a škola dobrý už tam mam 3 kámošky stejně trhlý jako já takže good...akorát to bude asi zabíračka no...hodně těžký ale budu to muset nějak zvládnout. *9*
        • kasnic

Re: Re: Re: Kde jsou??

Takto taky gratuljkůů!!! *14*
  • ken

Fotky!!!

Tak ty fotky jsou uplne bezva!!! *15* Me tam vubec nejdou pridavat!!! *5* Nevim proc, proste to nejde, ale mam jednu uplne super *14* je tam Went se Sárou a držej spolu svoje miminko!!!! *14* Zkousim to pridat uz asi dva mesice a porad nic *7*
    • kasnic

Re: Fotky!!!

Děkujkůů,snažím se....:)
  • kasnic

Včerejšek...

Hani,jukalas??...No úžasné.....Wentík úplně k sežrání,i Domča....no,já to žeru..nejlepší jak on spravil tu vodu,a přišel nahoru a ten jeho pohled......... *14* *14* *14* *14* Jinak jsem přidala fotečky,jenže se neobjevili všecky....no uvidíme..:)
    • Re: Včerejšek...

Mno to si piš Kristýnko že sem včera jukala... jo máš pravdu že stou vodou to bylo fakt nejlepší...on je prostě úžasnej a k sežrání *14* *3* *14* . Těch foteček je tu hodně novejch...seš fakt bezva Kritýnko že je sem dáváš...pořád je na co koukat *3*
      • ken

Re: Re: Včerejšek...

Tak to jste teprve u vodičky? *1* To je zatim v poho, ted nevim, ale uz volal z mobilu Sáře? *7* *15* Počkejte teprve teď to bude napínaví!!!! *1* *3*
        • Re: Re: Re: Včerejšek...

Jo my sme teprve u vodičky.A Sáře ještě z mobilu teda nevolal.My víme že nám to chceš Kene říct ...ale nemusíš nám to řikat takhle nenápadně těma otázkama *1* my si na to s Kristýnkou počkáme... *3*
          • ken

Re: Re: Re: Re: Včerejšek...

Jo jo! *4* Omlouvám se, ale je to tak super!!! *14* Prostě jsem nikdy nebyl takový blázen do seriálu!!! *1* Ale jakto, že vy se koukáte na jojku? *7* Já tu pomalu nechitím ani primu *1* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek...

To je SAMOZŘEJMÉ!!!!V Anglii se budete mít dobře!Ale musíte makat....:)moje teta tam je má se fajn,ale aby se uživila tak musí makat,makat,makat..ale když máš vzdělání apod..tak se chytneš!Ty i V!Ať se vá splní vaše sny!!!Přejuuu.... *15*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek...

Jsem rád, že mám tak super kamarády *1* co me podrzej *15* Doufam, ze to jednou pochopi *3* Na neco se ale tesim *4* doufam, ze po skole budu moct nekam odjet *3* hodne daleko, chceme s Verčou do anglie *15* naucit se anglicky a tak, *14* premyslime o studiu *3* ale nejvic se tesim na to, ze tatovi dokazu, ze na neco mam *3* a konecne budu daleko od neho *15* i kdyz mi bude mamky lito! *14*

Bych se měla stydět!!!Za to,že jsme na tebe "talčila":Dnebo tak!Fakt se stydím,ale myslela sjem to v dorbém....
              Tvýho táty si nevšímje,ikdžy vím,že to nejde!!!!Snaž se to překousnout,však on ejndou pochopí "co jsi zač"a bude litovat toho,že tě takhle ponižoval apod.......
              Hlavně ,že máš Verču,mamču a jak sji řekl i NÁS!Jsme tu pro tebe *15* *4* ...
            • ken

Díky *1* a taky hlavne mam vas *15* a vy jste super!!!! *14*

Kene to je mi fakt moc líto že to máš doma takhle pořád s tim tátou...to se ti ani nedivim že si jim to nechtěl říct...asi bych to taky neřekla bejt na tvym místě *9* Musíš to nějak zvládnout... máš přece Verču ta ti v tom pomůže ..a taky mamču!Drž se... *3*
            • ken

No, uz jsem tu rikal, jaky tu byly problemy s V.rodicema a u me to taky neni nejlepsi *9* Muj tata si ted dost casto nosi domu alkohol *9* a nekdy to je fakt k nevydrzeni *3* Navic me neustale schazuje pred ostatnima, ze je neschopnej a tak... *9* Mamka se me snazi nekdy chranit, ale to vite, jako by nic nerekla!!! *4* Kdybych rekl, co se stalo, urcite by to dopadlo v tom smyslu, ze se neumim prat, nic nevydrzim, at nesymuluju, ze to nemuze bolet.... *9* Proto jsem to radsi tajil, ale bylo to jen tak tak *14* *15*

Hani,věřím v tom,že to oba zvládnete!:)a jestli se opravdu milujete,tak to všechno překonáte!:)....
              Jinak doufám v tom,že máš prvadu..s těma klukama *1* ..děkujků

Jo taky doufám že to náš vztah vydrží a pak to bude už čím dál tím lepší...máš pravdu ještě že existujou ty mobily *3* .Jinak to neni o tom že to neumíš s klukama...oni sou blbý a slepý..neni to v tobě ale v nich...ale nesmutni on ten pravej úrčo přijde...dyt si ještě hooodně mladounká a máš vše před sebou *3*

Souhlasím s Hani:)V si tě bude víc vážit,ale ty jí také..také musím podotknout a souhlasit porč jsi to neřekl rodičům?!Sám,ale musí vědět,V tě podržela,takže ok:)
              Hani,je super,že je to super *15* ,ale to,že se nevídáte je sice smutné,ale tím se na sebe budete víc těšit a to pak bude vzrůůšo *1* ..ale chápu tě!Aspoň,že existuje mobil atd...věřím,že i přes to všechno to zvládnete a váš vztah se bude rozvíjet a rozvíjet a rozvíjet *15* ...
              Jinak já a NĚKDO nejde dohromady...jsem osamocená jednotka:D:Dnevím......nák to nejde......asi to neumím nebo men nikdo enchce nebo já nevím prostě........chtěla byhc mít někoho,ale nejde to mnoxD...ani bych na to něměla teď náladu,ale spíš bych chtěla podržet(více na hoře)

JO Kene úrčo počkej až bude chtít ona...je dobře že na ní netlačíš...tím víc si tě bude Verča vážit. *3* Ty si byl jako jeden den v nemocnici kvůli tý rvačce jo a rodičům si to neřekl??? *7* Mno téééda...to neni dobrý *13* ...ale tak hlavně že už si v pořádku. Jinak Kristýnko já a Jiřík uplně super...ale vůbec se nevidíme *9* *9* naposled sme viděli ve středu...spinkala sem u něj.Ale pořád si voláme...včera sme trhli rekord v telefonování přes 2 hodiny.Je úžasnej!A co ty Kristý nějaký objev??? *3*
            • ken

Víceméně na nic nespěchám *4* Počkám si, dokud bude chtít ona sama *14* Je bezva, strašně ji miluju a to, že nic *3* mezi náma neni, mi vůbec nevadí *15* Pořád přemýšlim, že kdybych se tenkrát toho klučiny nezastal *7* tak bůh ví, co by se stalo! *7* Navíc rodiče o ničem nevědí, to bych si vyslechl!!! *9* Když jsem byl na ten den v nemoc. tak mě Verča kryla a mím rodičům zalhala a řekla, že já jsem u ní!!! *4* Tak to bylko teprve něco! Dnes spí u mě, takže se už těšim, až půjdem do hajan *1* *15*

To je jasné,že si musí užívat!!!Kene,myslím,že je to na jedné straně dobré,že spolu ještě nespíte-myslím jako,že v tom není třeba jen sex apod..ikdyž vím,že ty takový nejsi,ale na druhou stranu myslím,že by jsi už chtěl být její "plný"partner(mno snad to pochopíš *1* ).....ale nikdy nevíš!!v 18letech bych to zrovna nemyslela,ty svatební zvony...ale myslím,že to je a bude vztah,který určitě vydrží!takže svatební zvony budou:D:DA co ty Hani?Jak se vám dvou vede??...... *4*

Ne informace nechceme teda...neboj budeme tě informovat jak se nám líbí třetí serie *3* Jinak je mi to moc líto že tě takhle zbili...musíš na sebe dávat větší pozor...hlavně že to neni nic až tak vážnýho.Verče se ani nedivim že to špatně nesla...taky bych to asi nesla špatně kdyby muj miláček dostal přes hubu od někoho *9* Na svatbu je ještě moc brzo...jen si hezky užívejte života oba dva...ste mladý... pááá MVMR *3*
            • ken

Svatebeni zvony v osmnacti? *7* *1* To vis ze bych to bral, ale jeste jsme spolu nic nemeli *15* takze je to pomerne brzo na svadbu *14* Informace tedy nechcete, dobra, ale hlavne piste vy, jak *4* se vam libi treti serie!!! *3* Protoze ja ji sledoval dvakrat!!! *1* *14*

Máš pravud!!!Hani,promiň...já jsem z toho celá:D:D...mno.......
              A jak se pak máš Hani??....jo Kene,ještě že to není tak strašné,ikdyž to docela je strašné!Dávej na sebe pozor a informuj nás!!!:)...Verča je moc supr holka a myslím,že za chvilku budou svatební zvony co?:D:D.......Jiank ,souhlasím s Keníčkem..gratuluju a všechno!!!Mvr....
            • ken

Me to neva *3* Holky, ale dohodnete se, jestli chcete novinky nebo ne! *15* *1* Jinak skola celkem ok! *3* Az na praxe, kdy opravujem motory a jsem opravdu nekdy v koncich *9**3**4* Vcera jsem byl v nemocnici, protoze jsem se asi pred trema dnema zastal *3* jednoho kluka v tramvaji *4* ,kteryho otravovali nejaky tri typci!!! *3* Kdyz jsem pak vystoupil, tak si me v parku chytli a "trochu" me zbili!!! *9* *9* Mam porezanou ruku a par modrin, ja jsem v poho, *5* ale Verča to nesla spatne, dnes jsme byly spolu, vlastne jsme porad a je to super!!!! *15* *1* Jinak Hanisko, gratuluju k vejsce, hlavne se tam udrz a mas pravdu, *15* ze je to tu mrtve, chodim sem skoro porad a nikdy tu nic moc neni!!! *9* *1* A ke svemu klukovi, ja myslim ze na tebe porad mysli *14* urcite si rika, kdy se zase uvidite *14* a ja pevne verim, ze to bude brzo!!! *15* *14*

Nééé jako žádný informováni Kene. Kristýnko řekli sme že si nato přeci počkáme ne?! *3*

Jo,to jsem četla myslím na prison-break.cz-doufám,že mu nic nebude..!!!informuj nás:)jinak co jinak???škola??V?? *15*
            • ken

Zatim mezi nimi nic nebylo *14* Jen se obcas polibej a to je vse*4* *14* Miklovi ale zacla obcas tect z nosu krev a kdyz to Link zjistil, tak mu Mikle nakazal, aby to nerikal Sare!!! *4* Zatim nevim, co se s nim deje, doufam, ze to nebude vazny! *3* *9* *15*

Jo??..a už tam něco bylo?,Myslím M a S...??...jinak dík...:)Pusu *14*
            • ken

Jo *1* sesty ze ctyrky a je to uplne super, *14* *1* *15* Me je to jedno jestli kasnic nebo krista oboji je super *14* *15*
            • kasnic

Jo aha,mno to je na každém,že?:)...
              Jinak kasnic,KRISTA!!:)..je to takové divné,kasnic:D:D..mno to je ejdno..:D:D
              Jo jsme nadržená:D:D:D *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *15* *15* *15* ...:D:D:D..Jinak myslíš 6.díl ze 4.řady??.....
            • ken

Ne, já ho nemám a hlavne ted opravujou vysílač *4* tak jsou nejaky problemy s televizi *15* Ja si radsi najdu tv na netu *1* tam je lepsi obraz, kvalita a navic tam mam skoro vsechny programy!! *14* Dokonce i Fox!!! Ale oni mluvej tak strasne americky, ze se jim neda rozumet!!!Navic to je nejak omezeni, takze mi to treba za hodinu vypadne!! *3* *4* Jinak to se mate, ze mate tolik programu, taky bych chtel *4* *3* Kasnic jsi nadrzena Jo? *15* V poho ja taky na dalsi dil!!!! *14* Dnes jsem skoukl sestku a hned bych chtel dalsi *1* *3* Skoda ze to vysilaj jen jednou tydne *9* *15*
            • kasnic

Jo,Keníčku!!My si na to s Haničkou počkáme...jsme trpělivé:).....jinak už se těšímn na další díl!!Jsem nadržená:D:D *1* *1* *14* *1* *14* xDxD....
              My máme setabox,přes UPC,a je to good,idkyž se to někdy sekne ,to pak chytám nervy,ale dobrý......:)

Mno vidíš všechno je jednou poprvé *1* Jak jako chytíš sotva primu???Vy doma nemáte seťák??přes ten chytneš uplně všechny programy... *3*
  • Went...

Jééé,tak už se vrací téma Went?A kde že to dávaj tu třetí sérii?Já bohužel tv moc nestíhám:-(ale ráda bych se jukla aspoň na nějaký díl.A co T-Bag:-)taky mu to sluší?To je hrozný,že jsem tu tak dlouho nebyla,až mě to zaskočilo,ale co se dá dělat.I Patrick psal,to je super,mám radost;-)
    • Re: Went...

Jo jo už se zase vrací téma Wentík *3* ...dávají to na Jojce ve 22:00 v neděli!!!!T-bagovi to někdy slušelo??? *9* ...mno mě se on nelíbí nemam ho ráda!!!
      • Re: Re: Went...

Já též né,ale umí dobře hrát..:)....Jinak už se těším na neděli!!jsem nedočkavá,,.... *14* *1*
        • ken

Re: Re: Re: Went...

Je bezva!!! *4* Sem rád, že se vrátilo jeho téma *1* *15* Jinak doufám, že dostane nějakou roly do filmu *14* protože tam by to bylo super *5* jen si představte, dvou hodinový film a v hlavní roly Went!!! *3* Asi by mi vadilo jen to, že kdyby to bylo nějaký zamilovaný a on by musel natočit milostnou scénku s nějakou cizí herečkou! *5* Chci říct, že Sára k němu prostě patří a teď vidět ve filmu, že se líbá s jinou, no trochu divný *15*
          • Re: Re: Re: Re: Went...

To jo hej!!!Ale zase filmík s ním bych chtěla vidět....to by bylo přehnaný..ne holky?? *14* *1*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Went...

Presne, hodí se k sobě *1* a když vidíš čtyři série jen se Sárou, *14* tak prostě jiná holka se k němu nehodí *15* *4* No, uvidíme, kazdopadne filmík *14* bych ocenil *3* *1* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Went...

Týý jova dvouhodinovej filmík s Wentíkem v hlavní roli to by bylo fakt super!!!! *3* Ale máte pravdu že by to bylo takový divný kdyby tam byla miolostná scéna s jinou herečkou než se Sárou. Oni se k sobě prostě hodí.. *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Went...

*15* *14* *1* *14* *3*
  • Fota

Lidi,viděli jste už to??Já se v tom vůbec nevyznám!Jak se tam vůbec dáváají otky??a proč to udělali takhle...sice sjou tam i fakt hezů foty,ale to musíte klikat a klikat.D
    • Re: Fota

Já sjem dement.Ona je to nová sekce"TAPETY"mno idiot....:D
  • ken

4čtvrtá sezona je super!!!

Lidi, tak vám musim říct, že čtvrtá řada je fakt bezvadná!!! *15* Konečně je tam Mikle se Sárou a maj tam na sebe čas! *14* Je to tak zamilovaný *14* Neustále se líbaj a mazlej *14* konečně mezi nima něco je! *14* *14*
    • Re: 4čtvrtá sezona je super!!!

Tak já jsme 4.řadu neviděla a neuvidím:D:Dbo já to chci vidět v telce a navíc neumím to ani stahovat apod...mno neřeště:DViděla jsme poprvé!1.díl 3.řady,kterou dávají na slovenském programu JOJ od 22:00h:)...k té 4.řadě..prý má S a M spolu i spát..mno:)ou..to bdue hustý.D
      • Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!

No,já budu nejspíš na třetí řadu čekat... *3* Čtvrtá vypadá,ale zajímavě *3*
        • Re: Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!

Mno ona určitě bude a je zajímavá.DJinak říká se,že možná bdue i 5.řada
          • Re: Re: Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!

Já sem taky 4.řadu neviděla a asi dlouho ještě neuvidim...ale zní to fáákt hezky. Jinak Kristýnko taky sem koukala na 1. díl z třetí řady...a bylo to fááákt hustý *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!

Aspoň budem o čem kecat *15* ...mno to máš pravdičku...jemu to sluší VŠUDE..ááách.... *14* *14* *14* *14* *14*

NO neboj se Kristýnko v neděli zase budu jukat na druhý díl ze 3. řady. Máš pravdu že ten první byl bombička...Wentík tam byl fááákt úžasnej *3* *14* Hrozně mu to slušelo.Ale kde taky ne vid?! *3*

Já taký:D..jiank Hani,v neděli se zase jukej:)ten 1.díl byl úplně bombovej:D:D,,,,Went úplně k sežrání..bože.... *15* *8* *14* *14* *14*

Jééé dobrý...nemusíte nám to tady líčit!My co sme to neviděli a ani dlouho neuvidíme máme na vás nervičky...nebo teda aspon jááá *1*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!

Vyspat? *1* M a S? *15* Tak to by opravdu udělali hezky!!! *1* Natocili to tak, ze ji porad objima, liba a je to nejzamilovanejsi par pod sluncem!!! *3* *15* Dnes jsem se dival uz na patej dil a byla takova mensi libacka, jinak v kazdym dile je neco a to je super!!!! *14* *14* Nejlepsi bylo, kdyz se nasli a byly spolu v postylce *1* *14* *14* *15*
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: 4čtvrtá sezona je super!!!

jj 4.řada je super a jestli bude pátá bude to fajn *3*
  • a co vy.............?

Tak a co vy ostatní?Práce,škola,lásky...... .......? *3* Za mnou je tu teď Tomáš,tak že zase můžu napsat.Pořád v nemocnici,ale už je mi úplně dobře,připadám si tu zbytečně.....V pátek už mě pustí *3* Ledvina mi,ale nefunguje tak jak má,dřív to bylo aspoň na 40% teď na 15%tak že budu hodně hlídanej,aby se situace neopakovala.Ale budu se moc vrátit do práce,co nejdřív a pomalu začít se sportem,ale pomalu.... *3* a taky se pořádně najim... *3* Jsem tu na pokoji ještě se dvěma kluky,tak je docela sranda.... *3* hodnotíme sestřičky,jsou tu i dvě učenky,tak si trochu vymejšlíme... *3* ale jsou šikovný.Tomáš přijde asi i zítra,tak vám zase napíšu! *3* Jinak Ráďa je divná,říkal Tomáš,trošku si postěžoval...má sice hrozně práce a samej přesčas,ale jednou jí chtěl vyzvednout z práce a ona už tam nebyla,domu přišla až v jedenáct večer...tak nevim,budu s ní muset hodit řeč.Nehledě na to,že sem ani nepíše... *13* Páčko Wenťačky! *3*
    • Re: a co vy.............?

Jééé ahojky Páťulko to je fajnky že si zase napísal...sme mocinko moc rádi. A je super že už tě v pátek pustí konečně domu.Těšíš se co?? *3* To víš hlídanej být musíš aby si byl v poho.Hmm to by vám šlo co hodnotit sestřičky...no jo no chlapy *1* A jako s tou Ráďou si mě docela dostal...copak sní je??Ona za tebou nebyla v nemocnici???Já sem si všimla že sem ani nenapíše už nic...nechápu co se děje...promluv sní a dej nám úrčo vědět...chybí nám tu *9* Jinak já práce hrůza...furt se nám tam ztrácí peníze...šílený ale za to moje láska je super...lítám v tom až po uši.Dneska jdu k nim zase večer na véču tak se moc těšim *3* .Do školy nastupuju 1.října...mam strach ale i se těšim poznám noví lidi atd....tak snad to bude oki.pá pá zatim *3*
      • ken

Re: Re: a co vy.............?

To jsem moc rád,že už tě pustí *1* *15* Jinak na Ráďu se určitě zeptej, nechci aby měla nějaký problémy, ale na druhou stranu, třeba si potřebovala odpočinout a někam si vyrazit, uvidíme *7* *1* *15* *7*
        • Re: Re: Re: a co vy.............?

Zdarééc.Potěšil jsi mne,že sji napsal!!Už jsi nám tu scházel.Mno škola jde jako vždycky,láska nic:(.Jsem ráda,že je ti líp,ale budeš to muset asi vydržet ,že?Aspoň,že tam máš koho obdivovat,že? *1* *5* .....všechno bude fjanky!!:)
          S tou Ráďou.To jsi men fakticky dostal!Co se děje??Nemá Ňáký problém??Napadl men i milenec....ale to určitě nepřipadá v úvahu!Ráďa taková není!Ken má asi pravdu,musí si odpočinout..ale co my víme??.......Já nevím,ale opravud máš prvaud s tím,že si s ní musíš promluvit... *4* Ať dopadne dobře.Informuj nás,o sobě i o Ráďě...:)
          • Re: Re: Re: Re: a co vy.............?

Né,Ráďa sem chodí po práci,ale tak na půl hoďky,je teď nějaká divná,bez elánu...Mám tu Tomáše,nejdřív chodí za mnou a pak do práce....jsme docela fajn kámoši,i když je mezi námi věkový rozdíl,tak máme o čem mluvit...se těšim až půjdem na pivo *3* No,jo jsem jen chlap... *3* když tady se nic jinýho než koukat na sestřičky nedá *3* a mám pocit,že blbnu i z hladu... *3* Těšim se domu,na to až vám budu psát a taky do práce na děti...Hanisko,škola bude fajn,hlavně na ni budeš muset najít v hlavě místečko,protože přes prázdniny to místo zabral Jirka *3* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: a co vy.............?

To zvládneš,Hani!!! *15*

chjo Ráďa si musí fakt asi odpočinout.Jinak máš Páťo pravdu že místečko v mý hlavě zabral Jirka...ale na tu školu tam ještě místo je...ale bude to těžký... *9*

Tělo bez duše a duše bez těla.Ráďa!Asi toho má moc,neví co dřív..musíme ji chápat:)My se na tebe taky těšíme,zlato!..Pusinkuu..
  • samá láska

Už taky konečně píšu,raději častně ráno,protože pak už se sem zase nedostanu.Přítelkyně spolubydlícího je furt na netu,pořád něco hledá,tak nemám skoro šanci.Tady je to teda maxim.zamilovaný *5* To je dobře! *4*Já byla včera s Vladem u toho bráchy co mají tu holčinu,bylo to suprácký.Dnes razíme k mým rodičům,táta už navrhl nějaký nábytek do pokojíčku tak jestli se mi bude zamlouvat *5* Máma jela s kamarádkou někam do háje,tak že tam bude bez ní aspoň klid *5* Jinak už mám další dvě kilča nahoře *4*
    • Re: samá láska

Ahojík Mey to je fajnky že si písla zase.Hlavně nám pak napísej jaký tvůj tatka navrhnul ten pokojíček a jak se ti to vše líbilo.Wau další 2 kilíčka nahoře jo?!to je dobře...miminko hezky roste ...hlavně papej vitamíny ovoce zeleninu atd...at je to mimčo hezky zdravý! pááá *3*
      • Re: Re: samá láska

To je fajn,hezký.Tvůj taťka je hodný.Určitě nám o tom pokojíčku napiš víc.A papej *4*
        • ken

Re: Re: Re: samá láska

Tak to je suprovi, *1* hlavne si dopravej moc moc jidla! *15* Kdy jindy v zivote se muzes tak poradne najist:-) *3* *14* Hlavne, at se ti v novem bytecku libi *14*
          • Re: Re: Re: Re: samá láska

Tvůj táta je suprovej!:)ten pokojík se určitě bude líbit,musel se asi hodně snažit vždyť je to jeho první vnouče?!..:)Jinak s tím netem,až budete mít byteček hotový tak budeš samička chodit na net a budeš tu denně:)....
            Kilča už jdu nahoru,to je supr:)a už ti vyrostlo bříško??aspoň trochu..:)povídej:)
            • Re: Re: Re: Re: Re: samá láska

Krásný *3* je fajn jak ti to teď krásně vychází a klape.Bříško bude úžasný na Vánoce už budeš kulaťoučká *3* Vlado je prima chlap,taky se jednou na tu taťuldovskou roli těšim... *3* Moc si to užívej! *3*

To čumím.:)Všechno jde supr,pokojík,byt,Vlado.....mno musím moc chválit!!!Hlavně i za tu starost všech ze tvého okolí!!Fakt suproví lidičky co? *15* To je dobře:)....bříško ať roste:)

Jééé to je uplně krásný takovej pokojíček to bude fakt bombička *3* . A Vlado je fakt super že ti takhle dává pusinky na bříško a hladí ti ho. To je uplně nejkrásnější zařizovat pokojíček a nakupovat malinký oblečení pro miminko... *3*

Bříško už trochu mám,začíná to být pomaloučku vidět,když mám doma jen tepláky a uplý tričko *5* Vlado než jde do práce nebo když přijde tak mi dá pusu a pohladí mě po břiše,od chlapa je to fakt roztomilý *4* Jsem netušila,že ho to tak vezme,i na nákupy chodí dobrovolně se mnou.Jinak pokojíček super!Světlý dřevo,všechno stejný,postýlka,přebalovací pult,velká skříň tři nízký skříňky,stoleček se dvěma mini židličkama,nemá to chybu!Vladův kolega z práce přislíbil,že něco do pokojíčku namaluje,podle toho co to bude,za pohlaví.On totiž bezvadně maluje,různý postavičky.Babička z tátoví strany,nám sehnala do pokojíku zavěsy buď modrý s medvídky nebo růžoví s kočičkama.Taky máme od ní povlečení na peřinky dva druhy,tak že super babička!Hrozně mě to těší,že nám takhle pomáhaj!Kolegyně má mamču co plete,už mi přinesla botky a svetřík,je super!Fakt nemám slov! *4* *4* *4*
      • Re: Re: samá láska

To je fajn,hezký.Tvůj taťka je hodný.Určitě nám o tom pokojíčku napiš víc.A papej *4*
  • Super středa

Ahojík lidičky tak jakpak se máme??já suprově včera sem byla na seznamovačce u Jiříka.Byla sem u nich na véče a seznámila sem se jeho mamčou ...je fakt super.Uvařila kuřecí maso a bramory ... pili sme martiny a vínko... povídali si atd..no prostě bombička večer *3* Jirka mě před ní pořád pusinkoval a držel mě. Mno a noc byla ještě krásnější *4* *4* a ráno to samý ani nešel do školy hajzlík jeden *1* Asi sem se zamilovala *14*
    • Re: Super středa

Neni náhodou pátek:-)?To je fajn,že jsi si to tak užila a že si s jeho mamčou rozumíte,super!Teda je to hezoučký,další po ouška zamilovaná.Pro lásku ani do školy nejde,i ten sičák jeden:-)Vidíš jak se ti to krásně vybarvuje ten vztah?A já ti říkala,že se do něj zamiluješ.Já měla den klasika práce,práce,práce.Zítra zase,mám dvě klientky,jedna jde na oslavu a druhá na dámskou jízdu.Tak to bude dobrý líčení,snad rychlí.Příští týden jedu na tři dny na školení,né jen ohledně líčení a kosmetiky,ale bude tam možnost i kadeřnictví,chtěla bych si rozšířit obzory,tak uvidim.A v prosinci je další školení už jsem se na něj přihlásila a mělo by to být ve Francii,ale to je ještě daleko.
      • Re: Re: Super středa

To je fajný!!Tak vidím,že je tu na obzoru další vážný vztah!:)...
        ..Přeju,přeju,přeju !!!.....Musí to vyjít..po tom všem,že Hani??Cítíš,že je to ten "pravý"??...Mno,hlavně,že sji s jeho mamkou rozumíte,to je hodně důležité,ale prostě fajnky!!:)...
        ..Wall,vidím,že máš spoustu práce!Ať ti to uteče jako voda a to školení si ňák užij!:)...Jinak já měla celkem nudnej tejden....prostě škola....v po,út,st to ušlo ,ale ve středu už men to neba a dnes tedy v pátek jsem málem usla na hodině..:D:Dtakže okééj.D......co vy??
        • Re: Re: Re: Super středa

Hanisko,gratuluju ke krásnýmu vztahu *4* Já už vám opět píšu z Anglie(Londýna)V ČR to bylo skvělí,vychutnala jsem si české chvíle doma a taky českou kuchyni,svíčkovou,králíka atd.jsem jako prasátko,ale tady to zase schodim raz dva.V neděli jsem byla na tom sezení s těma"feťáčkama"bylo to super,sešlo se nás tam dvanáct a bylo to hrozně fajn popovídat si,podělit se o zkušenosti a dodat jim sílu.Seznámila jsem se s jedním klukem,má přezdívku Lon(jako lonely)byl hrozně fajn a myslim,že bude chtít hodně bojovat s minulostí.Mám jeho číslo i meil,tak jsme v kontaktu *4* V pondělí jsem byla u psycholožky,taky fajn a v úterý za Patrickem,vypadá dobře,ale hodně zhubl,humor mu ale rozhodně nechybí,tak se nebojte.Ve středu ráno už jsem byla opět na letišti.Včera jsem měla hromadu práce,vyvolávat fotky.Dnes mám volno,tak půjdem s Grace do centra.První týden v říjnu nebo dtuhý odlétám do Peru na týden,moc se mi tam ale nechce.Mějte se hezky,mám vás ráda *4* Macík.
          • Re: Re: Re: Re: Super středa

Ahoj Marcy!Je fajn,že si napsala;-)Peru to je docela zajímaví,jo proč se ti tam nechce?A co Lon?To mě taky zaujalo;-)Že by další lásečka na obzoru?Jinak už mám připraven kufříček a za hoďku vyrážim za první klientkou.Ještě jsem vám chtěla jen napsat.Hezky si užijte víkend!Jinak na školení se těšim a užiju si ho,díky.Pa zamilovaní!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Super středa

Dej prostě jen na svoje srdce.Upřímně a ruku na srdce,kdo by chodil s ukrajincem?O nich se taky nepovídá kolikrát nic dobrýho.Všichni jsme lidi ať už z blbou minulostí,ukrajinec,černoch nebo rom *5* Marcy má až moc velký srdce a srdce pro všechny,to jí lze jen závidět *5* Každej si zaslouží šanci,jestli k Lonovi,Alexovi cítíš něco co tě s ním spojuje,tak neváhej.

Jste se trošku rozjeli a já enstíhám.D:D..takže trošku opožděně...
              O tomhle Peru sjem neuvážila,ale máš prvadu mne by se asi v tomhle pohledu taky nechtělo,ale co víš....k tomu Alexovi!Souhlasím s tebou Mací,ale i s holkami....víš...taky by to bylo fajný kdyby byl s tebou v Anglii,ty by jsi mu mohla pomoct aby to překonal a sama jak jsi řekla,že by jsi mu pomohla.Máte společné zájmy,prožili sjte si stejné....mno podle mne by jste si skvělě rozuměli,pokuď chceš..:)s holkami souhlasím s tím,že zase chodit nebudu říkat feťákem,ale prostě nikdy nevíš,co by mohl udělat,přei ho jen ještě pořádně neznáš.....:)Jinak si užij to focení!a vy ostatní taky víkned!:)
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Super středa

Já se jet podivat do Peru, tak bych byl asi moc šťastný! *1* Přeju si cestovat, až budu dospělí a mít nějakou takovouhle příležitost, tak bych ji hned využil *15* *14* Holky, jste to tu pěkně rozjely, nestíhám číst příspěvky *3*

Vaší starosti si moc vážim *4* Lon(vlastním jménem Alex)má za sebou rok léčby,zatím úspěšné.Jenže bydlí ve sqotu nebo u bratrance,což neni dobrý.Potřeboval by změnu a někoho kdo na něj v uvozovkách dohlídne.Taky jsem byla feťák a měla jsem kluka čistýho jak lilii,bez průserů,šprt.Pravda jeho rodiče byly zděšeni *8*Uvidím jak se to vyvine,jedno je výhoda víme jak se ten druhý cítí,máme společnou zkušenost a to je dobré než v záchvatu zuřivosti od protějšku slyšet výčitky,že jsem byla taková či onaká.Tak se snad do toho Peru budu těšit *4* Dnes jdu pracovat fotim dnes v aťasu nějaké modýlky,jedný návrhářce,co začíná.Mějte se hezky a pište.Až bude zase chvilička tak napíšu *4*

Marcy já si taky nemyslim že je to moc dobrej nápad chodit s fetákem a ještě ho brát do anglie... až bude čistej atd tak potom možná o tom můžeš uvažovat ale ted nevim nevim.Ale samozřejmě to je tvá věc a musíš se rozhodnout ty!Jinak s tim Peru..zase to bude něco jinýho než obvykle?!Třeba to bude good.Já když už cestuju tak jen na dovolenou takže vidim jen moře pláž bazén a hotel nic víc *1* . Jinak já už sem od pátku v práci ...ještě dneska to tu musim přežít a pak pojedu domu na dva dny...těšim se až si odpočinu.Spala sem o víkend tak 4 hodiny protože u mě byl Jirka tak sme si užívali *14* *3* pá pá zatííím

Marcy good *5* !Chlap na obzoru,myslíš že by bylo dobrý ho brát do Londýna?Vim o tom houby,ale chodit s feťákem,neni to trochu riziko?I když kdo neni riziko co?Jakej je?Peru je bomba,třeba to tam nebude tak špatný *5* ?Každopádně nám pak o tom povyprávíš.Já se v životě pomalu nikam nepodívala,klasika 2x Chorvatsko,Německo,Ukrajina,mám tam babí a ještě nějaký příbuzný.Babí jsem viděla za svých 20let pětkrát *9* ale píšem si.

Protože budu v Peru cestovat po menších městečkách a vesnicích,žádný centrum hl.město Lima.Peru je chudá země,méně civilizovaná,taky jsou tam nemoci a jiné poměry,žádná úžasná dovolená,jak by se mohlo zdát.Budu tam fotit,zejména lidi,krajinu,momentky *4* Cestování mi vůbec závidět nemusíte,nejsem cestovatelka,nejraději bych byla na jednom místě,ale práce si žádá své a zpočátku mi cestování pomáhalo,teď už mě nebere.Lon je opravdu fajn,nejsem do něj zamilovaná a kvůli cestování a domově v Anglii,to neni ani možný,i když uvažuju o tom zda-li by nechtěl přijet,pokoušim se vymyslet co by tu mohl dělat za práci *4* Jinak jsem měla dnes super den,nic nedělání *4* Macík!A co vy? *4*
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: Super středa

Mooocinko ti gratuluji Hani a přeji ti aby ti to vyšlo! *3*

Hani,když cítíš,že je to ten pravý tak asi určitě bude!Hlavně ať se pořád láskujete:)....
              ..Marcy,proč se ti nechce do Peru??Já bych hend jela:D....jinak je sůůpr,že jsi si to tady užila!:)To je hlavní...:)a prácička ať ti utíká!:)..Pusu..

Mocinko moc vám děkuju za vaší podporu...hrozně moc si toho vážim *3* Já cejtim že to je ten pravej tak snad se nemýlim a vydrží nám to...nic víc si nepřeju než být prostě snim.Jinak Wall hezky si užij to školení a nauč se nějaký kadeřnický kousky *3* úrčo se ti to bude líbit...a ta Francie bude taky úrčo super ale máš pravdu že to je ještě daleko...jenže to uteče jako voda *4* Marcy sem moc ráda že sis to v čechách užila. Copak budeš dělat v Peru???Ty si jako malá cestovatelka...taky bych chtěla takhle pořád cestovat *4* Jsme rádi že Pátovi nechybí humor...a to že zhubnul to neva...až bude zdravej tak to zase všechno nabere... *1* pa pa
  • lidi!!!!

Hele lidi víte o tom že Went spadl na 25.místo a vy se zatím tady bavíte.Je tady vůbec ještě stránka o Wentovi?Moc se mi nezdá.Zdar
    • Re: lidi!!!!

Shannye,děkuju za tvůj názor,i když byl negativní.Jinak ano,mluví se tu o osobních věcech,ale o Wentworthovi už skrátka bylo téměř vše řečeno a já se vsadím,že se brzy téma o něm sem vrátí.Mimo to si sama mohla napsat něco o něm místo o nás,když ho máš tak ráda.Taková Kristýnka co sem píše sem dává i hodně foteček,bez ní by si těžko viděla něco novýho *4* Tyhle lidi na víc něco dokázali,co?DRŽET SPOLU! *4* Je to málo?Ne,neni je to mnohem víc,protože v dnešní době držet spolu,pomoct si,popovídat a svěřit se je něco hrozně pěknýho a vzácnýho.Taky se tu lze poučit,nejen já něco zažila ošklivýho je tu víc lidí kteří přidali něco ze svého dna,něco o čem se svámi chtěli podělit a to byste kritizovat neměli.Až sem bude zase nějaký pisálek psát,zmiňte se,pište o Wentovi,né o nás pokud chcete psát kritiku.Nutno dodat,že nás tu i někteří pochválili a za to zase moc děkuji *4* Macík
      • Re: Re: lidi!!!!

Marcy tak to bylo uplně krásně řečeno tohle... fakt si mě tim uplně dostala...máš uplně super názory. Plně stebou se vším souhlasím... *3*
        • Re: Re: Re: lidi!!!!

Já souhlasím!!Prostě NEUVĚŘITELNÉ!!!Moc děkuji,za pochvalu:)..fotečky musím zase nastřdat a dát je sem...zatím co sjem sem dávala i z mládí,tak se tu vůbec neukázali,což men mrzí... *9*
    • Re: lidi!!!!

Shannye!Áno,my víme!Chceme aby se Went vyšvhl na to nejvyšší místo a snažíme se o to,ale každý má práci,školu apod.a tak se to nezvládá,ale snažíme se všichni poctivě tu psát!Nezlob se,ale mne prostě uřáží,že takhle na nás "nadáváte"nebo spíš "upozorňujete"jak to tady vedem....a sami sem nechodíte!!!!To men opravdu rozčiluje!Byli tu spoustu lidí,kteří si stěžovali,napsali pár příspěvků a nikdy se už "neozvali"..ale jak vidíš my tu zůstáváme,a ejslti se bavíme o nás,o našich problémech a ne o Wentovi,to je věc každého..nás to baví a jestli se vám to nelíbí tak se zapojovat nemusíte atd..Týnka:)
      • Re: Re: lidi!!!!

Kristýnko fakt si to napsala moc hezky...a se vším stebou souhlasim. Komu se to nelíbí o čem si tu píšem tak sem chodit nemusí nikoho nenutíme aby sem chodil...páško *3*

Holky děkuju!!:)Prostě miluji upřímnostx)...
      • pedriska

Re: Re: lidi!!!!

tak to jsi napsala hezky Kristo , právě jsem po dlouhé době dorazila , měla jsem toho moc a na pc jsem se skoro nedostala.Moc mě to mrzíí *9* ale i tak vidím že to tu vedete skvěle *3* jsem ráda že se tu držíte . . . *3* *3* pokusím se psát častěji , uvidím jak mi to půjde ve škole . . a shannye tohle je stránka o Wentovi ale když zrovna není žádný téma kolem Wenta tak se tu bavíme o ostatních věcech , takže jestli se ti to nelíbí tak sem nemusíš chodit . . *16* *5*

Ahoj pedrisko,fajn že jsi napsala;-)Co školička,učíš se nebo děláš základku?Co ty a lásečky?

Kristý,to si napsala naprosto bezchybně!Shannye nebýt tady tý partičky úžasných lidí,tak sem nikdo ani nejukne.Pravda,každý sem napíše jeden řádek a tím končí a nebo kritiku,to umí každý:-(Dřív tu bylo spoustu anketek ohledně Wenta a kdo odpovídal?Lidi"stálice"ale ty si asi zaspala dobu:-(Já se připojila taky až časem,ale člověk má o kámoše víc a to je fajn.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit