-
z nemocnice...na kraji města:-)
*3* Se asi divíte,že píšu.Ne,nejsem doma,přišel za mnou Tomáš i s notebookem,poprosil jsem ho aby ho vzal sebou abych mohl vyřídit nějaký meily atd.a vám napsat *3* Tomáš je super,musim ho fakt chválit *3* No,jinak ležim s kapačkou v ruce,úplně bezva....moc hezky se tu o mě starají,i sestřiček je tu dost.Už mám za sebou pár vyšetření a dobrý,snad.Ještě si poležim... *3* Kene,super noc si měl s Verunkou,pěkný,jseš frajer,fakt... *3* ať ti to klape,úžasný!Nemyslete,že mi nějaká zprávička ujde *3* čtu to poctivě,díky za chváli...vtip my zůstává... *3* Bavte se a když to bude možný tak zase napíšu!Kenovi pozdrav a holkám pusu na celou tvář! *3* -
-
Re: z nemocnice...na kraji města:-)
Páni!!To je moc milé,že sji napsal!Jsem ráda!Hlavně,že je zatím vše v pořádku a že se o tebe dobře starají:)Sestřičky s eo tebe musí roztrhnout co?,:D:D..Tomáš je fakt bezva!:¨No jo,Ráďa si umí vybrat *1* ....Tobě posílám taky pusinečku *14* ..:-* -
-
Re: Re: z nemocnice...na kraji města:-)
Tak to jsem rád, že se o tebe tak hezky staraj!!! *14* *4* Vím jaké to je být v ráji! *15* *1* Jinak si nakázal, abych proháněl holky, když tu nejsi a to prave delam:-) *14* *14* Hlavne se brzy uzdrav, ať tu zas můžeš neomezeně písat! *15* *14* -
-
Re: Re: Re: z nemocnice...na kraji města:-)
Páto to je superky že si nám takhle napísal i z nemocnice...Tomáš je fakt super hezky se o tebe stará *3* A jsou tam nějaký hezký sestřičky???Brzo se nám uzdrav at můžeš zase písánkovat...myslim na tebe moc moc... pusu na čelo aby se ti hezky leželo *3* -
Re: Re: Re: z nemocnice...na kraji města:-)
Jé,já mám radost,že jsi napsal;-)Tomáš je zlato;-)Doufám,že zase brzo napíšeš,jak to jen půjde.Hlavně buď v nemocnici hodnej a poslouchej doktory ať se brzo uzdravíš;-)Vzpomínám na tebe každý den.No,Kene:-)ještě,že někdo za Patricka zaskočí co se prohánění holek týká:-)))Jsi dobrej;-)taky takový zlato;-)
-
-
-
-
byteček
Tak se začátkem listopadu budu s Vladem stěhovat.Z těch dvou nabídek jsme zvolili tu první,byteček je menší,ale úplně stačí a je levnější *5* Nikdy jsem neměla samostatnou domácnost,to bude hustý *5* a ještě s dítětem *8* Ale budem to mít blíž k Vladovýmu bráchovi a švagroví,ti už maji tříletou holčinu,tak že supry *5* kdyby něco,rady.V neděli jsme byly v nákupním centru a koupila jsem si tam bezva tričko pro těhulky a mikču,moderní žádný usedlí oufit *5* Mám radost! -
-
Re: byteček
no tak to je uplně superky že se budete s Vladem stěhovat... menší byteček vám uplně do začátků stačí si myslim...časem si pak můžete pořídit větší *3* Samostatná domácnost je docela fuška... ale ty to zvládneš a já si myslim že ti Vlado bude dost pomáhat. To je fajn že sis koupila něco pro těhulky... budeš to zachvili potřebovat *3* *3* -
-
Re: Re: byteček
Já věděla,že to bude okééj:)dej na optimismus! *1* ..Né...
Moc přeju!!Byteček ať máte za hcíli hotový ,aby jste se do něj mohli nastěhovat!Souhlasím s Hani,že pak vyměníte za větší...:)Vždycky se něco najde!:)A aspoň to máte blíže k Vladovýmu brášulovi,to je good,aspoň tam nebudete sami!:)Krása!:) -
-
Re: Re: Re: byteček
Já věřim, že ty to zvládneš! *15* *3* Mojí tetě to taky chvíli trvalo, ale teď *7* :-) Vaří, stará se o domáctnost a ještě má malího Deníka!!! *1* Vlastní domáctnost je super, moc moc moc štěstí *1* *14*
-
-
-
-
chybí mi:-(
Chybí mi Patrick,jeho humor,zprávičky,rady,optimismus,v tip,ach jo:-(Né,že byste vy nebyly fajn,jste a moc,ale Patrick je jako sluníčko,který když napíše tak je najednou hezky a když je člověku smutno nebo má depku ukáže svůj vtip a to zahřeje.Asi jsem taky zamilovaná:-))) -
-
Re: chybí mi:-(
Mě Páťa taky moc chybí...máš pravdu Wall on je fakt takový sluníčko co to tady dycky rozzáří...už aby byl zase zdravej a byl tu snáma *3* -
-
Re: Re: chybí mi:-(
Taky souhlas,Patrick je super! *4* -
-
Re: Re: Re: chybí mi:-(
My jsme se do něj zamilovali všichni:)souhlasím se vším,holky!:) -
-
Re: Re: Re: Re: chybí mi:-(
Se budu červenat *3* Děkuju moc,jste úplně perfektní a hned mi je o fous líp *3* Wall,nesmutni.....všichni nesmutněte a pište,protože si pak všechno přečtu *3* Zamilovat je docela silný pojem,řekl bych spíš,že mě máte rádi...? *3* Jste super......... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: chybí mi:-(
Ptaricku my tě milujeme:)se vším všudy:D:D *15* *15* ...že,holky?? *14*
-
-
-
-
-
-
Anketka pro holky
Takže Wall já používám líčidla od značky rimmel...dávám docela dost v tomhle na reklamy. Někdy si koupim fakt kvalitní drahou řasenku třeba a někdy jen nákou levnou... fakt podle nálady. *3* -
-
Re: Anketka pro holky
Díky za odpověď;-)byla jsi jediná.Reklamy jsou fajn,hodně lidí dá podle nich.Já pracuju s výrobky od Dermacol,L'oreal,Max faktor,občas Rimmel,ale taky snad s nejlevnější značkou Miss sporty,taky nejsou špatný,hlavně řasenky a stíny.Každýmu padne a vyhovuje něco jinýho.
-
-
Zamilovaná noc
*1* Tak večer to bylo super, hned jak jsem vám dopsal zprávu, tak jsem šel za V. do koupelny. *1* Zaklepal jsem na dveře a ona řekla, ať jdu dál *14* Naložili jsme se do vany a byly jsme tam asi hodinu *1* *15* Bylo to bezvadny, sem tam nějaký ten polibek a jinak romantika bezvadna *14* *14* Potom jsme spolu leželi v postýlce úplně nahý *1* *15* Nepočítám další líbačku, mazlení a td. *15* Když usínala, tak jsem ji hladil po vlasech, dostal jsem několik pusinek na krk, které jsem ihned opětoval *4* *1* Strašně bezvadná noc!!!!!!! *15*Přál bych ji všem zažít*14* *14* -
-
Re: Zamilovaná noc
Jéé tak to je fakt romantika ... fakt bezva... sem moc ráda že ste si to takhle užili *3* Jen tak dál... *3* -
-
Re: Re: Zamilovaná noc
No,to je paráda,co na to říct jinýho;-)Jsi dobrej;-)!a hlavně zamilovanej;-) -
-
Re: Re: Re: Zamilovaná noc
Wow,to je vodvaz,těžká romantika *4* Jen si to vychutnejte,začátky jsou vždycky nejhezčí!Ono i po čase je to krásný,ale už né takový *5* i když mám pocit,že s Vladem máme druhý začátek co jsem v tom *4*
-
-
Re: Re: Zamilovaná noc
No,to je paráda,co na to říct jinýho;-)Jsi dobrej;-)!a hlavně zamilovanej;-)
-
-
Re: Zamilovaná noc
To ej táák ROMANTICKÉ *15* ..
Já chci taky! *1* ...Né,hlavně,že jste si to UŽILI!
Byla to asi fakt ZAMILOVANÁ NOC! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
všechno nejlepší k svátku;-)
Rádě,všechno nejlepší k svátku!Zdraví,štěstí,lásky,po hody a vůbec všeho co je třeba.Jsi skvělá holka,prosím napiš už. -
-
Re: všechno nejlepší k svátku;-)
Já se přidávám!Ráďo,všechno nej,ať ti to vydrží s Tomem,v práci ať sji jednička a pro nás bude vždycky naše hvězdička!:)Pusu *14* -
-
Re: Re: všechno nejlepší k svátku;-)
Omlouvám se vím že píšu o den později ale byla sem včera náká mimo.Takže Raduško snad se na mě nezlobíš... všechno nej nej k svátečku hodně štěstíčka zdravíčka lásky a sexíku s Tomáškem...hodně uspěchů v práci. *3* -
Re: Re: všechno nejlepší k svátku;-)
Já taky přeju hodně moc štěstí, lásky a hlavně ať se ti splní všechny sny *4* *15* *1*
-
-
-
Zase v Praze
Dnes jsem byla celé dopoledne a odpoledne v centru Prahy s kámoškou,úplně super den,byly jsme i v muzeum a pak na hodně dobrym obědě,ale taky nechutně drahym,ale co jednou se můžu rozšoupnout *4* Večer se vyrazim bavit do společnosti a jak to tak bývá,budu mít sebou foťák,tak doufám,že budou nějaké úlovky *4* Zítra jedu na srazík lidiček,kteří brali nebo ještě berou drogy,bude to na tři hoďky dopolednea a odpoledne někam vyjedu s mamčou na nákupy *4* .Musim si to tu maximálně užít *4* Bezva víkend všem! *4* Patricku neboj,však ty už budeš taky holky prohánět,jak tě znám *4* V úterý tě navštívim v nemocnici,frajere *4* se těš. -
-
Re: Zase v Praze
Jsme se minuli:-)Určitě si to tu užij,stojí to za to:-)Zajímaví,jak si stále oddaná těm lidem co mají zkušenost s drogama,asi tě to naplňuje?Já s tím zkušenost nemám ani nikoho neznám,kdo by bral,tak že to asi nemůžu úplně pochopit,ale je to od tebe opravdu hezký;-)!Já dnes po včerejšku vyspávala,přijela jsem ve tři ráno,hrozný.A na odpoledne jsem měla dva kšefty na líčení,teď už mi konečně padla,hurá!:-)Pustim si CD a budu lenošit. -
-
Re: Re: Zase v Praze
Wau teda Marcy hezky si se rozšoupla ...ale co jednou za čas to přeci nevadí ne?! *3* To každopádně si to tady musíš maximálně užít jinak to ani nejde přeci... *1* A jak si se bavila večer...máš nějaké ty foto úlovky??? *3* Já sem včera přijela z Prahy a byla sem večer s Jiříkem na romantický véče - hudba, jídlo, vínečko atd...byl to uplně super večer! Mno a dneska jedu zase do Prahy *9* vůbec se mi z domova nechce ale musím zítra do práce bohužel..ale ve středu ho zase uvidim ...jdu na véču a na seznamovačku s jeho maminkou tak snad to bude oki...těšim se docela *3* -
-
Re: Re: Re: Zase v Praze
No,super;-)Tak,že sis to užila,vlastně obě dvě,ty i Marcy.Já včera byla doma a prostě klid.Za chvíli jdu ke kámošce,uděláme si pleť.masky,manikůru,pokecáme,se těšim.Na večer jdu za druhou kámoškou,ktrá má randíčko s novým objevem,tak že si jí vezmu do parády,trochu ji načančám,že bude objev koukat;-)V pondělí mě čeká jedna z příjemných věcí,vyrazim nakupovat zásoby,make-up,řasenky,rtěnky atd.už mi něco dochází tak si musim doplnit kufříček:-)každá klientka potřebuje něco jiného,nemůžu mít jednu řasenku pro všechny tak že to bude zítra nákupní maraton:-)Holky a holčiny,jakou kosmetiku(značku)používáte?Dáv áte na ceny,na kvalitu,jak kdy...?Docela by mě to zajímalo,tak že taková anketka,pro holky;-)
-
-
Re: Re: Zase v Praze
To sji se teda rozšoupla:)...Ne!!Užij si to:),musíš!:)...Pusu *14*
-
-
-
odpolední siesta...
Ségra s Tomem jeli na nákup tak mám odpolední siestu... *3* Je to paráda být z nemocnice...aspoň na chvíli.Večer za mnou přijede mamča.Nebydlim doma kvůli tátovi a ani se tam nehodlám vracet,zatim.Než se úplně uzdravim,budu pod dozorem ségry a pak si najdu podnájem nebo tak něco...Táta mě nepřišel navštívit,nezavolal jak se mám,nenapsal ani se ségry nebo bráchy kteří byly u mě snad každý den nezeptal co já.Na víc se nemůžu psychicky namáhat,rozčilovat,taky jsem na tom vozíku a znám tátu,že jsem simulant atd.Ale jinak pohoda... *3* Holkám díky za pusy!!! *3* Kene co Verča? *3* Aspoň jeden z nás může prohánět holky *15* *3* Zatim... *3* -
-
Re: odpolední siesta...
S Verčou je to dobrý, jestli jsi četl příspěvky, tak se s ní *14* teď scházim jen na metru a o víkendu jsme spolu skoro pořád! *4* Je to bezvadny, ale dneska si muj tata koupil vino a tak jsem se hned sbalil a ted jsem u Verči! *15* *1* Nemá rodiče doma a momentalne je v koupelne! *14* Musim koncit, ale jsem zvedavi, jak to dnes vecer bude vypadat *14* *14* *14* Tak zatim pa pa (napisu podrobnosti *4* ) -
-
Re: Re: odpolední siesta...
Wau Wau Wau... Kene už se těšíme na podrobnosti ze včerejší noci... jak to probíhalo co bylo co nebylo atd!! *3* Páťo to že se táta na tebe ani nezeptal mě moc mrzí ale musíš to nějak zvládnout... máš přeci jiný lidi kteří tě milujou a mají rádi *3* jako třeba MY!!!!! *3* -
Re: Re: odpolední siesta...
Žhavá noc:D..ne ať to vyjde a ty podrobnosti napiš!Jsem zvědavá až z toho za chvilku bduu stará *1* ..
Patricku!Já vím...je to těžké,když tě táta "nebere",ale zatím byhc na něho momentálně zapoměla,protože jak jsi řekl-nesmíš se nervovat a rozhodně ti thole to ulehčí!Nemůžu říct,jaké to je,když tě táta odhazuje,nevšímá apod.ale soucítím s tebou!Vím,že máš supr ségru a brášku,kteří tě milujou a my také!:)Doufám,že se brzo uzravíš a budeš zase fit!Jak řekla wall:,,Vydrž prťka vydrž!":D:D....Musíš!!Pusu *14* *14*
-
-
Re: odpolední siesta...
Ten táta je opravdu hroznej:-(ale Tomáš je senza:-)aspoň si tam kde tě mají rádi a kde budeš mít klid;-)Myslim,že určitě budeš za chvilku prohánět kdejakou holku;-)vydrž prťka vydrž až se uzdravíš a zotavíš;-)Je to bájo jak jsou tady někteří po uši zamilovaný,hrozně ráda to tu čtu,kdo jak proč a co:-)Přeju vám to!;-)Pa pa pa!
-
-
marod...
Čauky Wenťačky! *3* Jak se máte holky?! *3* a Kene?To byl absťák vám nenapsat... *9* Tomáš mě teď přivezl z nemocnice,pro ségru to bude překvápko až přijede z práce,měli mě pustit až zítra *3* Jinakuž je to se mnou lepší,ale jsem naštvaný,měl jsem toho tolik v plánu a teď mi to zhatí tohle.Ségry Tomáš je fakt kádr,přivezl mě a u něj doma mi zařídili dočastně pokoj,krásný a hlavně bezbariéroví,jsem teď na vozíku,nesmim chodit.V pondělí se zase vracim do nemocnice asi na týden dva.Potřebuju kapačky a dohled,ještě mě čekají nějaká vyšetření atd.Beru troje léky a po jednich se mi chce pořád spát.Jsem rád,že vám aspoň přes víkend budu moct napsat *3* Taky děkuju o vaši starost,jste hodný.Ještě tu na něco odpovim... -
-
Re: marod...
Ahoj marodi:-)!Patricku a Kristý,vy si teda umíte užívat:-)Patricku jsem ráda,že si napsal a že ti je líp,moc moc moc ráda!Velkou pusu posílám!Hani,to máš čupr prácičku;-)já ti říkala,že ti bude tvůj idol chybět,ale dobrý,že ho můžeš vídat aspoň o víkendech.Všechny zdravim a hlavně se uzdravte!Já ještě vyrážim na jednu pracovní akcičku. -
-
Re: Re: marod...
Vy jste skvělí!.....Jinak už mi je lépe,spíš dobře!:)Večer už to bylo lepší a ráno jsem byla jako rybička,ikdyž hlavička trošku pobolívala,ale přežila jsem to a vydala jsem se na pouť....mnemohla sjem odolat:D
Bylo to super....Zonyga byl úžasnej!chtěla jsem fotku i podpis,ale na fotku nedošlo a navíc jsem skoro neměla ani autogram!Ty lidi se tlačili,no hrůza..dospěli horší než děti!xDale good.....málem byhc tu nebyla,lidi!Byla sjem na jedné atrakci kde se to točí,a zároveň se točíte i vy v tom vozékzxDvypadalo tu super..než jste tam šli!Sedadla klouzala a vy jste se drželi nohama a rukama....ale já seděla sama,a lítala jsem sem a tam!Málem jsem se neudržela!Takže sjem málem vypadla...no HRŮZA!že jsem na to lezla....hlavně,že ŽIJU *15* Jinak co vy a víkned?? *4*
-
-
Re: marod...
No ahojík ty náš marode..tak to je superky že tě pustili aspon na víkendík domu. Tomáš je teda fakt borec že tě u nich nechal bydlet takhle...hezky se o tebe stará. A jakto že nebydlíš doma??? *7* Jinak ty plány ted budeš muset chvíli pustit z hlavy v první řadě mysli na svoje zdraví abys byl zase oki! *3* Moc si nám tu chyběl. Hezky odpočívej ... pááá pusinu marodovi *3* -
-
Re: Re: marod...
Zdraví.To je hlavní!Souhlasím s Hani:)se vším...Tomáš je borec a Ráďa bude určitě v klidu,když tě bude mít u sebe!Ty dva týdny..to bude určitě trochu horor,ale ty to zvládneš a bude vše zase v normálu.Naši a všech podporu máš!Co by jsme neudělali??Pro našeho Patricka... *14* ...už se těším,až nám bdueš zase psát,a všechno a hlavně tvé zdraví bude zdravé:)
Jinak.....dnes tedy v pátek,jsem taky marodila.....je mi zle,už v pět hodin ráno mi bylo blbě,zvracela jsem atd..no hrůza.....asi náká VIROZA,bo ji měli i mé sestřičky....nemůžu hýbat skoro tělem,jsem mimo,ale snad to bude ok!Musela jsem vám napsat,bo bych to nevydržela!
Milunkám zlatí... *14* -
-
Re: Re: Re: marod...
jééé Kristýnko to je mi fakt moc líto že ti je takhle špatně...tak hezky lež a pij čajík a ber nějaký prášky at se ti brzo uleví..snad to bude zítra oki. Písni jak ti je zítra jo?! pááá *3* -
-
Re: Re: Re: Re: marod...
Tak to jsme rád, že jsi v pohodě! *1* Myslim alespoň, že nám můžeš napsat *15* Je super, že tě na víkend pustili domu, protože v nemocnici je to hrůzu *3* Mluvim z vlastní zkušenosti *14* Hlavně se nám brzo uzdrav, ať zas můžeš vesele běhat a nám psát zprávičky *4* *1*
-
-
-
-
-
Už v Praze
ahoj lásky moje...tak já už od úterka bydlim v Praze...ma tu trošku z toho depky protože tu nikoho neznám a sem tu sama ale snad to bude časem oki a zvládnu to.Dneska sem poprvé v práci takže dřepim a nudim se..zatim byli na masáži jen 3 lidi. Mam depky protože mi včera vypadla spolubydlící a musim rychle sehnat do pondělka náhradu za ní...vůbec nevim co mam dělat *9* umírám...poraďtě prosím -
-
Re: Už v Praze
Zákazníci budou....ale tu náhradu musíš určitě sehnat!Protože mylsím,že v Praze,sama......docela drahé!!Ale hodně studentů,nebo "ňáký"lidičky určitě hledají podnájem,bo tak....zkus hledat třeba v novinách nebo vyvěs někde letáček...uvidíš! -
-
Re: Re: Už v Praze
Já bych se do podnájmu hlásil *3* ale mám teď jinej,nemocnici *3* Každopádně někoho najdeš a určitě poznáš spoustu super lidí *3* A co ten kluk,kterýho si nechala doma? *3* -
-
Re: Re: Re: Už v Praze
No škoda že máš tedka jinej podnájem (nemocnici) hned bych si tě tam nastěhovala *3* Snad někoho splašim no...jinak ten klučina kterýho sem nechala doma musí ještě rok chodit do školy v Mostě pak může jít teprve do prahy...šileně se mi po něm stýská ale furt mi volá tak aspon něco..zítra za nim jedu už se těšííím *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Už v Praze
A co dělá??teda na co učí?....jo někoho splašíš!!a ať si to užiješ! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Už v Praze
Tak to je goodish,když máte společnou i školu:Durčitě mu po,áháš:)..jiank za chvilku asi budete spolu co?? *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Už v Praze
No on dělá tu samou školu kterou sem ted já dodělala...takže ekonomie a marketing bude maturovat *1*
-
-
-
-
-