-
tu som
Patricku,kariéra super,zítra jedu v poledne na prodloužený wellnes víkend,se moc těšim;-)Jinak je toho docela dost,hodně ženských chce vypadat o.k.o líčení je velký zájem;-)Kene mi se asi ještě neznáme co?Teda já tebe jo,z přízpěvků;-)Mumie 3 bude určitě super,taky bych šla.Hanisko,toho máš jako jen na"to"jedno toho Jirku,to si dobrá:-)Já kdysy měla kamaráda,nikdy jsme spolu nechodili,nerandili,ale asi pětkrát jsme se spolu vyspali jen tak nezávazně.Nevim jestli to bylo dobře,asi bych ten čas vrátila.Jinak se Patrick ptal i na hobby ostatních to by mě taky zajímalo,moje hobby je vlastně moje práce,aqua aerobic,plavání,fitko,nebo jen čtení a mám ráda safari zvířátka,tak že mám v posteli,slona,tygra,zebru,žirafu a na stěně mega plakát přírody jak zachází slunce někde v buši,miluju svíčky voňaví a hudbu přírodní nebo i vážnou.Jsem se rozepsala nějak moc:-)ale zase tu dlouho nebudu:-(Pa *4* -
-
Re: tu som
Užij si ten víkend a napiš:) -
-
Re: Re: tu som
Mno tak Wall každá ženská chce vypadat krásně... tak si to tam na tom wellnes víkendíku úrčo užij a pak budeš vyprávět *3* . Mno Wall já bych ho nechtěla mít jen na "to" jedno jenže on vztah prostě nechce víš?!Ale ty noci snim jsou prostě úžasný...neni to jen o sexu...prostě se mazlíme furt se líbáme hladíme říkáme si krásný slova atd... *3* *14* Jinak moje hobby jsou hlavně sport (spinning, step aerobic, H.E.A.T. program, In-line), diskošky, internet, řízení autíčka, svíčky, fotky atd... *3* -
Re: Re: tu som
Já tě taky vlastně znám z příspěvků *1* *15* Jinak, co se stalo, to se stalo *14* Já myslim, že jsi tenkrát udělala chybu, ale co, nic z toho neni tak to je důležitý *1* *15* Jinak moje záliby jsou kola, turistika a volejbal *3* *1* Jinak se zajímám o Ameriku, v tom smyslu, že si čtu třeba encyklopedie o státech, různých amerických městech a podobně *1* *3* *15*
-
-
-
Jdem do kina
Tak jdem dneska s Verčou do kina *1* Pozval jsem ji a byla hrozně nadšená! *15* Po tom včerejšku budu rád, když na den vypadnu z domu!! *3* Budu spát u ní, ale štve mě, že je ráno škola, takže budem muset brzo vstávat, ale to neva *14* *15* *1* -
-
Re: Jdem do kina
Týý jova tak si to v tom kině hezky užijte.A na co jdete??Na nákou romantiku???Budeš spát u ní jo??hmm...! *3* To neva že je zítra škola...ten muj "kamarád" taky vstává do školy a zvládá to i když chodíme spát třeba ve 2 ráno *1* .Tak přeju hezký večer a krásnou noc *3* -
-
Re: Re: Jdem do kina
Jdem na Mumii 3 *3* Nic jiného mi nepřišlo příhodné, ona taky nemá ráda drasťárny a horory, no a Mumii docela chctěla vidět, tak jsem jí splnil přání:-) *1* *15* Večer bude krásný, zase opět po několika týdnech spolu, už se moc těšim *1* *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Jdem do kina
hmm Mumie dobrá... já bych ale na ní nemohla jít protože sem viděla jen jedničku *1* . NO čekáme na detailíky z večera a z noci *3* -
Re: Re: Re: Jdem do kina
Na Mumii bych taky chtěla.Dobrý výběr!!Určitě si to spolu užijete,a pak nezapomeň detaily:)
-
-
-
-
WENTWORTH MILLER
JE SUPER *15* *1* *15* -
WENTWORTH MILLER
JE NEJLEPŠÍ HEREC NA SVĚTĚ, VŠICHNI HO MILUJEM!!! -
tak že...stručně
Rychle a stručně... *3* Kene pohoda,že se ti ve Francii líbilo,Monako bych taky rád viděl,už jen proto že se tam koná závod F1,s Verčou držim palce,svůdníku *3* Hanisko,to teda koukám jak si se rozjela,doufám,že se dozvíme víc *3* Týnko,co škola?Wall,co kariéra?Mey těhotenství?Pedrisko,jaký jsou tvý hobby?Na to by vlastně mohl odpovědět každý *3* Já mám autíčko,je to super už si ho nemusim jen půjčovat a víc toho stihnu,jsem v jednom kole šílený,práce na plný ůvazek,učim házenou,v pondělí mám fitko s kámošem a taky se ještě domlouvám na kurz buď řidič sanitky nebo rehabilitační kurzy...... *3* zatím uvažuju za pomocí dvou doktorů na co by mě daly *3* Čau a velkej pozdrav! *3* -
-
Re: tak že...stručně
Teda Páťo to bylo hodně stručný...ale dobrý *3* Mno to zrovna neni muj novej objev ale brala bych ho jako partnera...jenže on nechce! A navíc já se stěhuju do Prahy a on má ještě poslední rok na střední takže musí být tady.Jinak se teda jmenuje Jirka, má černý vlasy, hnědý oči, krásně vypracovanou postavu, 185 cm...prostě přesně muj typ *3* Dneska nás čeká další noc...máme se sejít už v 6 hrozně se na něj těšim *3* -
-
Re: Re: tak že...stručně
Proč jako nechce??to mi vrtá hlavou.....no jinak vypadá fajnově *15* -
-
Re: Re: Re: tak že...stručně
Já nevim no ...on se prostě nechce vázat ... prej je na to ještě mladej.Jenže včera mi pořád řikal jak na mě pořád myslí jak mu chybim když nejsem snim, že nechce abych odjela do Prahy...prostě uplně krásný slovíčka a já mam hroznej strach že se do něj postupně zamilovávám a to nevim jestli je zrovna dobře.Nechci aby to bylo jen z jedný strany... protože neopětovaná láska je k ničemu.Chjo nevim co snim mam dělat... *9*
-
-
-
Re: tak že...stručně
Ty vago,to bylo tak stručné:).No škola-fajnky,ve čtvrtek se už budem učit takže vopruz,ale myslím,že to zvládnem.Jinak jsme si ty 2dny užili:DVe škole sranda,atd...:D
Nestačím tě stíhat!!!Já bt tebou tak nevím co dřív *1* ...
-
-
MILUJU WENTÍKA
DEKUJU ZA ODPOVĚĎ *14* *14* *4* *4* *3* *3* *1* *1* *1* *1* -
nový den,nový šéf
Tak dnes to bylo náročný *9* pravá ruka šéfa budu až tak za tři měsíce *9* Sekretářka jeho je dost přísná a odměřená *9* šéf je fajn,odpoledne jsme tam byly hoďku bez tý semetriky,říkal mi co a jak a byl milej,prý Tomáše zná už léta a prý je to dobrej chlap *1*určitě mě prý hodně naučí *1* tak jsem zvědavá co *15* *15* *15* protože mám pocit,že Tomáše znám až moc dobře,ale ještě mě může překvapit *3* Klape nám to suprově! *3* Hanisko to je fakt bo-mba! *1* Povídej,to musíme vědět,jak vypadá,jméno,randíte spolu?atd.atd.atd.piš *4* Patrick má nové autíčko dnes se předvedl ukázat,tak mám radost,že má radost *1* -
-
Re: nový den,nový šéf
3 měsíce utečou jako voda.To si piš:)takže za chvilku bdueš pravá ruka:D:D...
Tomáš.No co by tě asi měl naučit:D:DSe nech překvapit.
Hanisko-ty máš nový objev!Povídej,přeháněj,detaily: )Ty vole,Patrick má autíčko,a jaké??? -
-
Re: Re: nový den,nový šéf
Má renault megane sedan,pěkný *14* ale né úplně nový,ale to nevadí,hlavně že je a že jezdí,je jen 2roky ojetý,což neni moc *5* Patrick si teď toho nandal na bedra moc,mám o něj trochu obavi aby to zvládal atd. *9* V práci to mám docela dobrý pracovní doma od 8-16hod.Tomáš usnul u televize,byl nějaký out z práce *4* tak ho vzbudim a půjdem spát,tak že Dobrou noc,koťata! *3* -
-
Re: Re: Re: nový den,nový šéf
hmmm renaultík je superky..tak at mu to hlavně hodně dobře jezdí. Jinak taky koukam kolik toho Páťa má ...ale tak je šikovnej kluk a úrčo to zvládne *3* Ráďo tři měsíce ti utečou jako voda a pak už bude všechno oki...zatim to tam stou semetrikou musíš nějak zvládnout. Tvoje pracovní doba je fakt super to já budu dělat od 10 do 21 takže 11 hodin ale zase se budu jen flákat takže vám budu asi hodně psát protože se v tý práci budu fakt asi nudit *9* Asi od pondělka se stěhuju do Prahy...docela se těšim ale nikoho tam neznám takže tam budu furt sama ze začátku chjo *9* *9*
-
-
-
-
Francie
Tak konečně PÍŠU!!! *3* Bylo to super, koupaly jsme se v Azurovim moři, vlny obrovský a na pláži spoustu holek, (ale nebojte měl jsem oči zavřený! *1* )Jinak jsme byly na představení kosatek a delfínů, podívat se do Monaca a různých měst, jako fakt bezva!! *14* Vzpomínal jsem na vás určitě by se vám tam taky líbilo!Veronice jsem koupil náramek na ruku, ty má hrozně ráda! *15* A pak jsem pro ni vystřelil na pouti medvěda!!! *14* Měla obrovskou radost! Včera jsme se viděli, ale jen před domem! *4* Tak a teď jsem tady! Sice moc nestíhám, ale určitě na sto procent tu každý den něco napíšu! *4* Jen Ráďo, co je s tou sekretářkou? Jen mi to okresně řekni, asi si nestihnu přečíst všechny příspěvky! *14* *15* *1* -
-
Re: Francie
Mno tééda Kene tak aspon že sis to tam krásně užil. A ty kostatky a delfíni museli bejt super...jednou sem na takovym představení delfínů byla taky *3* To se ani nedivim že měla obrovskou radost...taky bych měla. Je bezva že si na ní nezapoměl a hlavně že už si tady.A kdy jdete na další nějaký rande s Verčou???? *3* -
-
Re: Re: Francie
No, chvi jí pozvat do kina, ale asi až někdy příští týden *3* *15* Nějak to teď ve škole vůbec nestíhám, máme občas do pěti a jinak minimálně do dvou *9* je to strašný *9* Ale na Verču a hlavně na vás si vždycky čas najdu *1* *15* Mám vás totiž všechny moc rád *14* -
-
Re: Re: Re: Francie
Francie.Krása!!Tam chci!:)Hlavně,že sis to užil,musela to být paráda...:)
Jo škola,dává zabrat,ale tak za chvilku to všechno doženeš:)My tě taky máme rádi *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Francie
*14* *14*
*14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14*
*14* *14*
*14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Francie
Ach,ach,to muselo být vážně super,sis aspoň pořádně odpočinul,nabral sílu a elán a teď to půjde všechno samo *14* Je hezký,že si na Verču nezapoměl *3* super!
-
-
-
-
-
-
písám,písám...
Čautě koťata *3* Jak se vede? *4* Já byla o víkendu s Tomášem na chalupě,soused tam pekl prase a dělal takovou párty tak jsme se zůčastnili *4* představil mě jim jako svou přítelkyni už né kolegyni jako tenkrát *1* soused se pobavil *1* že jsme to dali dohromady *14* Jinak zítra jdu k novýmu šéfíkovi a bude mě tam mít nastarost i jeho sekretářka *9* neni zrovna nejsimpatičtější *5* Písejte,pá!Kene jak bylo ve Francii?Hanisko jakou noc si prožila a chci vědět detaily! *4* -
-
Re: písám,písám...
Ahojík Ráďo takže sis pěkně užila víkendík koukam co?!Jinak mezi váma je to asi hodně vážný co když už tě představuje jako svou přítelkyni. A jak bylo dneska u nového šéfíka???Povídej...! *3* JInak já tedka zažívám jednu noc krásnější než druhou. Nemůžu vám tu noc líčit až do detailu přece jen tu jsou mladší lidičky.Asi takhle provozuju uplně úžasnej sex s uplně krásnym klukem (znám ho už dlouho), je sice o rok mladší ale je to fakt bombička.Sem za tu noc dycky tak zničená že pak celý den spim *1* Mno zachvili jdu cvičit a pak znova za nim uplně se těšim. *3* pa pa *4* -
-
Re: Re: písám,písám...
Tak to je bezva! *15* Jsem rád když slyšim, že máte přítele, protože vim jaký to je být sám *15* *1* Když má člověk kamarády, tak je to super, ale když máš přítele, je to nepopsatelný *1* *14* *15* -
Re: Re: písám,písám...
Ráďo-tak to myslím,že je to hodně VÁŽNÉ:)...s tou sekretářkou,třeba nebude až tak hrozná..:D...Možná má asi nervy,že ji sebeerš místo,si to ber přijdeš a budeš hned šéfíkova pravá ruka....ale co!!!Palečky!:)
-
-
-
Čau
Ahoooooj!!!!!!!!!! *14* *1* *14* -
-
Re: Čau
Nazdárek Kene..tak co už ses vrátil jo???Jak bylo ve Francii???Povidej přeháněj... *3* -
-
Re: Re: Čau
Moc koc se omlouvám, ale mám strašně moc veci ktere musim udelat, ale slibuju ze vecer napisu *1* -
-
Re: Re: Re: Čau
ahojik Kene je fajn že už jsi zpátky *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Čau
Takže Keníček se nám vrátil *13* *15* .D....KONEČNĚ *15* !! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Čau
Soorrrýýýý.....to měo být k Rádě:) -
Ráďo-tak to myslím,že je to hodně VÁŽNÉ:)...s tou sekretářkou,třeba nebude až tak hrozná..:D...Možná má asi nervy,že ji sebeerš místo,si to ber přijdeš a budeš hned šéfíkova pravá ruka....ale co!!!Palečky!:) -
Ahoj zlato *14* Ty si se nám teda toulal dlouho *1* a co Veronika?Už jste se uvítali? *14*
-
-
-
-
-