-
co dřív?
No,fotky jsou suprovoučký,bomba,se kochám! *14* Sluší mu to,děkujeme *14* !
Nechápu to,žádná hvězda nemá tolik odkazů jako Went,v tom lámem rekordy,já už nevim co s tim *9* *9* *8* Snad to v září klapne a budem písat.Teď dávaj PB opakování,ale ve dvě ráno,si nějaký díleček asi nahraju *1* *14* *3*
Pro zvědavé:v úterý to s Tomášm klaplo,šli jsme na věc a stálo to za to,nezdá se,ale je dost vášnivý *14* Včera jsme byly na pozdní večeři a projížďce autem,hrozně rád jezdí a řídí,přijeli jsme po 21hod.a už mezi dveřma jsme po sobě zatoužili,Tomáš se rozjel,ho žeru! *14* *14* *14* -
-
Re: co dřív?
Ach ta láska... *3* -
-
Re: Re: co dřív?
Je to hezký,Ráďa si to zaslouží *4* Taky mě mrzí,že Went takhle klesnul,ale jste tu prima lidi bez něj byste se takhle dohromady nedaly,tak že jemu velký"díky" *4* -
-
Re: Re: Re: co dřív?
No co jsem říkala-Umí to s ní!!:) *1* *15* ...
Zamilovaná,vášnivá,milovaná no naše Ráďa *5* -
-
Re: Re: Re: Re: co dřív?
Jo,jsem teď šťastná,od úterý budu na novém úseku pracoviště,byla jsem na pohovoru u budoucího šéfa,je mu přes 50 hodně seriózní,ale nebude přísný,první měsíc bych dělala přines,udělej,každý pondělí a středu tam budu o hoďku dýl bude mě učit co a jak a když mi to půjde budu jeho pravou rukoua bude mě brát na různá obchodní jednání atd.tak že dobrý vyhlídky *3* Tomášovi bude smutno,bude tam mít o jednu sílu míň tak že bude mít sám víc práce *9* no ale co,že *1* aspoň si mě bude víc vážit *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: co dřív?
wau wau,Ráďo to je pěkný;-)tak hlavně že to klape a v práci snad brzo povýšíš,to jsou dobrý vyhlídky.Tomášek se na tebe bude aspoň více těšit a vážit si tě bude určitě,chlapi mají rádi když má holka svoje cíle a snaží se. -
ahojky úrčo to Ráďo zvládneš ...začátek bude sice asi trošku horší ale pak už to pujde samo...mno a Tomáš to bez tebe v práci přežije...doma si tě užije až až... *3* -
To bude:)Myslím,že to vzládneš.. *4*
-
-
-
-
-
-
20.:(
Went je 20. nebo 21.!!!to je strašné!!Měli by jsme něco dělat!
Sůíbili jsme si,že to tu v září rozjedem,tk doufám,že to splníme:) -
Fotou
Ahojky!!!Konečně se mi autorizovali ty fotky,některé jsou staré ještě z doby kdy natáčel film Lidská Skvrna,ale doufám,že se vám budou líbit!!!Našla jsem ještě pár fotek a budu je sem dávat,ať je na co jukat:)....doufám,že se vám líbí:) *1* *1* -
-
Re: Fotou
Zapoměla bych!!!Jsou tam nové fotky k 4.řadě:)promo i k dílům....zatím jich moc není ,ale budu se snažit je najít:) -
-
Re: Re: Fotou
Jo,písnu to Marcy bude ráda,že jsou tu nová fota a tky je tam její Dominic *1* bude ráda! -
-
Re: Re: Re: Fotou
To víš,že jsem,jé Dominic *4* Fotky jsou nádherný,Kristý ty nás zásobuješ.Ta fotka s tou blondýnou,je ale děsná,holka tam vypadá nemastně neslaně,bez života a Went tam vedle ni moc nevinikl,spíš naopak,poslala bych je domu se převlíknout a upravit hlavně ji.Fotky k další sérii jsou pěkný,ale na můj vkus moc retušérské práce,dřív byly více přirozený,hlavně Went,Dominic ani Sarah jsou fotogenický i tak a velmi přirozený.Ta první fotka se mi líbí nejvíc,ale jinak i ostatní kde je Went jsou perfektní,moc pěkný kluk,model jen to fikne *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Fotou
No ta fotka s tou holkou je děsná,ale dala jsem ji sem,aby jste viděli jak vypadal dřív:D:Dmyslím si,že čím je starší tím je hezčí:).....a budu zásobovat víc:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Fotou
Souhlasim,dozrává v krásnýho muže.I když nějaký fotky kde je mladší jsou povedený,ono můžeš fotit sebehezčího člověka,ale když ho děsně vyfikneš a vyfotíš ho před špatným pozadím ve špatném světle,tak ten člověk naprosto ztratí tu krásu,která tam má právě vyniknout.Když prohlídnu všechny fotky tady,je to znát,která je viditelně hezčí a ve který zaniká.Upřednostňuju přirozenost otevřené prostředí ulic nebo jednoduchý jednobarevný pozadí,žádné počítačové nebe apod.I když jsem přemýšlela o kurzu na pc,retušérství někdy je to zajímaví,ale jsem klasik *4* Jednu fotečku jsem si vytiskla a nalepila u velkýho zrcadla,co máme s Grace,lepí me tam naše celebrity,vypadá to umělecky *4* máme jich tam asi 14.
-
-
-
-
-
-
Chata
Ahojík lidičky tak já vás na dva dny opustim jedu s kámoškou a dvouma klukama na chatu na dva dny *3* budem kalit ....mějte se tu hezky a nezlobte..v pátek sem tu jak na koni! Mám vás ráda *14* pusinku všem *3* -
-
Re: Chata
To je dorbý:Ddva dny,dvě holky dva kluci:D:D....budeš mi chybět:)v pátek to tu roztočíme,drahoušku.D:D...Pá,u -
-
Re: Re: Chata
To je vodvaz,si to užij naplno *5* !To máš dobrý,to ti možná vyléčí i depky *5* hukot!Já zase napíšu až o víkendu,kolegyně je marod *9* tak jsem v trafice sama od 7-19 šílený *16* Jména vymejšlíte dobrý,v tomhle ale máme jasno,kluk bude po Vladovi a holka buď Marika nebo Vanessa *4* se mi tyhle jména líbí,hlavně mám ráda houslistku Vanessu Mae *1* -
-
Re: Re: Re: Chata
Dvě holky,dva kluci,to zní hodně dobře *3* Ráda kalíš co? *3* Pozor na kocovinu a na sebe... *3* určitě si to užij a pak podej zprávu ať se něco dovíme... *3* Mey to je úděl práce co?Jména si vybrala pěkný,taťkové jsou rádi když se kluk jmenuje po nich,ale holčičí jména jste vybrali fakt pěkný... *3* super. -
-
Re: Re: Re: Re: Chata
Musím přiznat,žese mi tyhle jména taky fakticky líbí!!!Vanesska je kráné jmnéno a Marika též a Vlado to je jasné:).. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Chata
Na velký kalby jako dřív už nechodim.Nějaká párty,trošku se opít beru,ale žádný velký jízdy.Taky na to nemám moc času a když už je chodim se spolubydlící Grace na skleničku do baru,který je od nás kousíček a je to tam prima,každý pátek a sobota se tam hraje,tancuje,tak že to je relax,po práci *4* .Ale va vašich letech jsem hodně a silně pařila a taky se to i kolikrát silně zvrtlo *5* -
Taky rád pařim,ale ještě radši si dojdu se dvěma nej kámoši do hospůdky na dvě piva,pokecáme a domu...já teda nejvíc piju pivo,mám rád i nealko.pivo a finskou vodku,jinak je to celkem jedno,pokud toho neni moc... *3* ale hodně sportuju... *3* -
Ty jména jsou super *14* !V práci to moc nepřeháněj a buď opatrná *4* Já ráda pařim,když je nějaká akce,svatba,narozky,sešlost nebo když jsem nešťastná,ale že alkohol škodí postavě i pleti jsem si vědoma,snažím se pít hlavně lehký bílý víno *4* To snad jde ne? *1* Jsem ráda,že si napísala!Že nás taky podržíš. -
Já se přidávám k ostatním,též ti blahopřeji Mey a doufám že si těhotenství i mateřství užiješ,je to dar.Jména jste vybrali hezoučký.
Hanisko,užij si to tam s partičkou a pozor na alkohol a následný bolehlav:-))))jak píše Patrick.Kdo tady ještě rád kalí?Já nějak ne,piju minimálně,škodí to postavě a hlavně pleti:-)))tak že pozor pozor?
-
-
-
-
-
-
Jsem happy!
Jsem happy,proč?Mey je těhulka,ať jste oba ty i mimi zdraví *14* !Hanisce se nic nestalo *4* !Jinak je to vážně mazec *5* !No,já s Tomášem být 24hod.určitě být nemusim *1* Dnes jsem se do práce vyfikla,měla k nám přijít kontola ze zhora,každý měl nervy.Pak mi Tom v kanclu diktoval dopis-upomínku a já psala,pak se ke mě naklonil a políbil na krk,prý se dnes těší domu,že by dnes něco bylo? *14* Už je doma,momentálně v koupelně *1* Moc se mi před ním psát nechce aby si nemyslel kdo ví co *13* Patrick zase září,oznámil to doma a hned mi volali jestli to vim,že je to hrozný a táta to zase prožívá a zase výčitky se zbláznim *9* Hezký večer,koťata *3* -
-
Re: Jsem happy!
Aspon někdo je tady happy...což teda já nejsem. Mam uplně dneska náký depky, na všechny sem zlá, sem znuděná atd...vůbec nevimi co se děje ani nevim co mam dělat..chjo *9* *9* *9* Jo Kristýnka má pravdu že to Tomáš stebou umí ...je fakt borec...! Páťa udělal dobrou věc že už to oznámil...chce to čas táta to přežije určitě *4* -
-
Re: Re: Jsem happy!
Ale copak Hanisko?Už jsou ti prázdniny dlouhý....?Vyjdi si koupit něco hezkýho,dobrýho nebo na dlouhou procházku... *3* nebo si pusť nějakou pořádnou hitovku,rychlou a vyřádi se,trsej... *3* Včera u nás bylo živo,mamča byla v klidu a táta se rozjel jako vždycky,má hroznýho syna,prý snad nejsem ani jeho,jsem hajzl k pohledání a doufá že mám zase někde nějakej průser,tak jsem uklidnil mamču a odešel ven a pak ke kámošovi,teď jsem se vrátil a půjdu do práce dřív...děti mi zvednou náladu,budeme dnes kreslit sportovní disciplíny z olimpiády... *3* -
-
Re: Re: Re: Jsem happy!
Jo asi jsou ty prázky už moc dlouhý ale snad zachvili budu mít v praze práci tak to bude lepší... *3* Díky za tipy Páťo! Neboj doma to bude lepší musíš dát tátovi trošku čas on se stim srovná brzo a zase to bude OKI *3* Jo to máš pravdu že děti zvedaj náladu...tak hezky kreslete. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Jsem happy!
Patricek má pravdu!:)ale to zvládneš Hani:)....já taky mám takový depky:(a je to hrozný....ale uvidíš,všechno bdue vph.... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jsem happy!
Jo,užili jsme si s Patrickem se nudit nedá *1* ale je to náš mazlík *1* -
Souhlasím s Wall:) -
Mám chviličku tak se pokusím taky napsat,když už jsem se k vám tak nějak přidala:-)Patricku,ty jsi pěkný číslo,souhlasim s Kristýnkou,tátovi se moc nedivim,ale co bylo to bylo pořád jsi jeho syn a měl by stát za tebou akord teď když si se polepšil,měl by tě podpořit,obejmout,moc tvýho tátu nechápu:-(a je mi to upřimě líto.Já mám s rodiči krásný vztah,naštěstí.Ale máš úplně skvělou ségru a i tvůj starší brácha ti jistě pomohl.Třeba až se oženíš a najdeš si báječnou holku tak trochu povolí.Stejnak si číslo;-)a stihnul si toho opravdu hodně,ale teď je z tebe vyrovnaný,úžasný kluk,kterýho tu mají všichni rádi;-) -
No,jasné když se jukneš z jeho hlediska tak by mne asi taky odvezli:Dale to,že ti nevěří,apod...to fakt není táta..prostě,měl by se za sebe stydět!Jak může táta nechat vlastní dítě,vyhodit ho z domu??BYlo mu někdy smutno??........třeba to drží v sobě,nevím...ale vím,co řekla Mey a já to řeknu taky-Máš nás,sourozence,lidi co tě mají rádi,ikdž nemůžou pořádně nahradit tátu,tk přeci se snaží......nezapoměň-jsme tu s tebou!!! *14* *14* -
Holky mě chtějí potěšit a podpořit,já to beru,je to od nich hezký... *3* jsou milý.I když Mey máš pravdu ty,dobrý to nebude,už to neni dobrý 6let,ze dne na den se to nezlepší...Začlo to v 16ti,když jsem začal kouřit(jinka jsme nekuřácká rodina)a flákat se u každýho seriálu.Pak jsem se flákat přestal v 17ti vyzkoušel extázi,žádná výhra,radost na čtyři hodiny a pak šílená bolest hlavy a někdy i zvracení tak že nezkoušet...!To už táta pěnil,když se to dozvěděl týden na to si pro mě přijel na policejní stanici,za napomáhání u výtržnictví,smázlo se to,ale tátu skoro odváželi.V 18ti jsem měl řidičák a šup na černý závody,ale jen 2x,vyhrál jsem 7tisíc v tý době velká částka,táta peníze viděl a obvinil,že kradu na drogy,těžko vysvětlit,že to tak neni,nevěřil mi ani slovo.No,a pak konečná,rvačka,ublížení na zdraví,hrození vyhazov ze školy,zápis v trestným rejsříku,soud atd.....ale na konec se to vyřešilo domluvou a bylo to dobrý,ale táta mě málem vyhodil z domu.Šklou jsem,ale vždycky zvládal,byl jsem šprt.Teď už nekouřim a přes dva roky sekám latinu,ale tátův vztah ke mě se nezměnil a nezmění,né jednou mi dal facku.Toď vše o mě...jo a ještě tetování ho roznítilo.... *3* Co ty a máma? -
A kdo depky nemá,co? *5* Hlavní je se s tim umět vyrovnat a něco dělat,nesedět *13* Patricku no to je síla,já teda taky ještě neřekla našim,že jsem v tom.Líbí se mi jak každej říká,že to bude o.k.Z předešla vim,že si tu snad ty nebo ségra psal,že ten vztah máte na draka už delší dobu,jak to vzniklo,teda jestli chceš o tom mluvit? *5* Někdy jsou rodiče prostě proti nám *9* ale co tobě řekl fotr je hustý.Ale máš tady nás? *15*
-
-
-
-
-
Re: Jsem happy!
A jak dopadla ta kontrola?,Určitě DOBŘE:)Já toho Tomáše fakticky žeru:D:D..on jak to s tebou umí ne?,:D:D...J fajn,že už to Patricek doma řekl,a myslím,že váš taťula to rozdejchá:)...
-
-
Sorry
omlouvám se ale špatně sem označila ten příspěvek obrátila sem svoje jméno a název příspěvku...ale vy ste chytrý tak to pochopíte ne?! páá mám vás ráda *14* -
-
Re: Sorry
TÝÝ JOVA:Dtoho jsem si ani nevšimla:)
-
-
Haniska
ahojík lásečky normálně sem tu jeden den nebyla a nestačím se divit co se to tu všechno děje. Páťa odešel ze školy, Mey je těhotná, Krístýnka se nám vrátila, Ráďu chce šéfík poslat na jiný oddělení...no nevim na co odepisovat dřív jako!Mey moc ti blahopřeju k miminku moc ti to přeju a neboj mamča to zvládne. Jinak Páťo to že si přerušil tu školu uplně je tvoje volba ale mohl sis to nechat aspon na dálkový studium. Ráďo když tě Tomášek přeřadí na jiné oddělení tak to zvládneš ..nemusíte přeci spolu být 24 hodin denně ne?! *3* Kristýnko drž se svého snu a bojuj za něj...pokud to opravdu chceš tak to dokážeš *3* . Jinak já sem včera byla v tý Praze a bourali sme s autobusem stáli sme asi 10km před prahou na dálnici asi 3 hodiny no hrozný.Po 3 hodinách přišel policajt a zeptal se nás jestli se nikomu nic nestalo dobrý ne?!Debil jeden..naštěstí se nikomu nic nestalo... tukli sme náký osobní auto a to odlítlo na kamion a my sme to škrábli o svodidla...to je vše ale trvalo to všechno hrozně dlouho.Takže místo toho abych přijela do prahy v 11 sem přijela ve 2.Málo sem byla nasraná *16* -
-
Re: Haniska
Se ti vůbec nedivim *13* Ten policista byl nějaký magor ne,zeptal se vás fakt brzo *5* -
Re: Haniska
Hani moc děkuji,a jsme ráda,že jsi se zase vrátila!!!:)Moooc..chyběla jsi mi:)Děkuju:)..
K té bouračce!Ještě ,že se ti nic nestalo!!!To je strašné!Bože...
Nic by jsme nevěděli co se s tebou děje,to je hrozný....ještě,že je to OK! *15* ...
-
-
škola.....
Tak jsem se včera odhlásil ze školy,dřív než začne.Nějak mi stačí základních pět-šest let a končim.Rozhodl jsem se učit s kamarádem volejbal a házenou dorostence,ještě musíme složit zkoušky jestli to sami vůbec umíme *3* a dostal jsem nabídku stále pracovat v nemocnici s dětma a dělat učitele.Jestli to vyjde tak začnu dělat sanitářský kurz,ale to až tak od října,dřív bych to asi nezvládl.Ještě jsem to neřekl rodičům...táta mě přetrhne jako hada.... -
-
Re: škola.....
To tě asi přetrhne,rodiče jsou na tohle háklivý *9* a co jim je do toho,plnoletej už si.Já jsem prozměnu v tom a máma to taky neví,radost z toho mít nebude,nemá Vlada v lásce *9* *5* *13* Tak že už tu vidim *9* to rodeo,jak si mi to mohla udělat atd.My teď s Vladem musíme najít nějaký podnájem,tady v tom bytě je nás pět,jsem dítě už by nešlo *9* Taky nás napadlo jet na slovensko za jeho bráchou,fakt nevim co bude,jediný co vim,že za pár měsíců budu mít sakra velký břicho a pak moře starostí i radostí *4* -
-
Re: Re: škola.....
Ikdyž by bylo dobré zůstat ve škole,tak myslím,že v práci budeš jednička!:)Určitě!Ale pokud půjdeš do práce tak můžeš školu dělat dálkově ne??to by také šlo,teda jestli jsi se už definitivně rozhodl....Jinak Mey,je mi líto,že tvůj taťka ho nemá v lásce,ale co ty víš,..třeba bude rád,a ten podnájem si najdeš,všude někoho hledají:) -
-
Re: Re: Re: škola.....
Ne,táta je v pohodě,ale máma je na draka *9* kašlu na ni,ona sama měla bráchu v 19ti s ukrajincem a pak zdrhla sem za tátou a s tim má mě a bráchu vzal taky za vlastního *9* se divim,že s mámou vydržel *13* -
-
Re: Re: Re: Re: škola.....
Ježiši tak to sorry,jak tam pořád naskakuje ta reklama tak nic nejde přečíst,sorry!!...
No,souhlasí m s tebou,nemá tě co kritizovat apod.když tohle taky udělala,ale ensmíš zapomenout,že ona je tvoje máma a tvoje máti ,že jsi její dcera...tak ať na to myslíte obě!:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: škola.....
Neboj za chvíli to vidět bude... *3* Hlavně,že ti chutná a příznaky se můžou dostavit i později... *3* -
Jo,Vlado je supráckej,dost mě podržel *5* Na bříško jsem zvědavá,furt mám tehdence se koukat do zrcadla,trapný *5* nepřipadám si jako těhule,nemám žádný příznaky až na to že mám furt hlad jako vlk a snim toho víc než Vlado *8* *15* se mějte! -
Mey,taky to máš veselí,co?Ale bříško ti bude slušet... *3* -
To musí *15* -
Hódně štěstí! *3* Neboj máma to zkousne,každá chce být přeci babičkou *4* vyměkne neboj až uvidí bříško a dubačky,změní názor.Vlada neznám,ale musí to být vážně skvělí chlap *14*
-
-
-
-
-
-
For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Ahojky!!Moc se omlouvám,že jsem tu nebyla myslím tak 3dny,a měla jsem co dohánět to vám povím:D..jinak musím říct,že jste mi vyloženě CHYBĚLI!!a čekala jsem kdy se můžu konečně dostat na net......chci se tímto článkem vrátit k nezodpovědným otázkám a odpovědí...:)
Nejdřív k Marcy-Jestli to budeš číst,coš doufám:)....Normálně tě obdivuji!Já bych to asi nezvládla,ale musím pokuď něco chci.....Zatím jsem na základce teprve jdu do 8.ročníku a doufám,že se budu mít takové známky jako tento školní rok abych šla na gymnázium bez přijímacích zkouškách,uvažovala nebo spíš už tento sen mám od 1.třídy být právničkou.Jet do Ameriky mne popadlo až tento rok:Dále sny,jsou jen sny....doufám,že se mi aspoň něco povede:)!!....Chtěla bych vidět tvé fotky,miluju focení,ale jsem amatér:(:Dmyslíš,žeby to šlo,kdyby jsi nějaké fotky dala jsem na web??Myslím,že by to nikomu nevadilo a pokuď ano,ať poví....přeci musíme vědět i názor ostatním...jenom tě OBDIVUJU:)opravdu...
Pro Ráďu-Ráďo ty sji se pěkně šoupla,ale i TOMÁŠ!!Krásné,romantické..pros tě DOKONALÉ.Věřím a doufám,že vám to vydrží pěkně dlouho,a pak nás pozveš na svatbu:D(sranda:D)...Určitě!...
Pro Patricka-Patricku,jsem mooooooc ráda,že jsi zpět.Moc jsi mi a nám chyběl!Nevím,co by jsme si bez tebe počali!:)Už nikam neodcházej jasný:D:D:D...
Pro Hanisku,Mey,Wall a Pedrisku-Hani,Mey,Wall a Pedri jsem ráda,že jsem tu zase s vámi!A také chci mezi nás přivítat Wall!Doufám,že tu s námi dloooouho vydržíš a doplníš partičku,jinak jsi men také zarazila tou REALITY SHOW-pobavila jsem se:)ale asi máš pravdu...Pedri,už jsem se bála,že sem ani nepřijdeš nebo nenapíšeš!!!Sm ráda,že jsi zpět..A Mey!!Tobě GRATULUJI:)k mimču,moc přeji...:)
A pro vás všechny!Mám vás moooc ráda:) -
-
Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Ty jo,ty si se rozepsala *3* super!Dnes jsem jela s Tomášem do práce,byl to klasický pracovní den.Šla jsem domu dřív než on a uvařila večeři,furt je to takový zvláštní s někým bydlet,ještě ke všemu s nadřízeným,nikdy jsem u nikoho ještě nebydlela *4* Pak jsme povídali a chtěl by mě poslat ke kolegovi na jiné oddělení,kde bych měla víc možností postupu,prý už mu ukázal mojí práci a že se za mě zaručí,tak nevim *4* Chci jít vejš,ale zároveň mám Tomáše jako šéfa ráda *14* Jinak právnička proč ne,jdi za svými sny *4* když si budeš věřit tak to určitě dokážeš *4* věřím ti.Marcy jsem poslala sms,že tu má od tebe velký vzkaz.Na net moc nechodí,ale tohle ji potěší! *4* Zatim vás všechny pozdravuje. -
-
Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Já vím!Musela *4* ...
S Tomášem souhlasím.Tedy,že by tě dal na jiné oddělení.Ne,že bych chtěla aby jste nebyli spolu,ale proto,že by se třeba provalilo,že jste spolu a pak znáš některý lidi..že ti nadržuje,apod....nevím,jak to máš v práci,ale lidi takoví jsou,a já je vůbec nechápu!?...Jinak je krásné,že jsi s ním:)Opravdu!...moc ti to přeju,však si to zasloužíš *15* *4* *14* ...Právnička.Těžké povolání,ale pokud to chci musím tvrdě makat.A to chci!:)Děkuji Ráďo,že mi věříš.Jsi zlato *14* ....Moc děkuji,že jsi napsala Macíkovi *4* ..moc ráda,bych chtěla znát její odpověď nebo tak..:)DĚKUJU *3* *3* Pozdravuj ji také,prosím....:) -
-
Re: Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Macíku!!!Než jsem dopsala další příspěvek jako odpověď Rádě,tak jsem se nestačila divit,že už jsi napsala!! *3* Moc jsi mne potěšila!!...
Moc bych chtěla vidět tvá fota,takže doufám,že sem nákou tu dáš,ale enchci na tebe tlačit,vím,že máš spoustu práce!Nechávám to na tobě *14* ...
Jinak moc děkuji za tip,ještě ani nevím co bude,takže cokoliv co teď řeknu se nemusí stát,ale jak jste i vy sami řekli-Musím jít za svými sny.Anglie.V Anglii je myslím Oxford??A ejstli se mýlím tak men to mrzí,ale vím,že tam je ňáká přestižní škola.A asi budu muset souhlasit s tebou.Anglie a Amerika-těžká dvojka,ale Anglie je blíže.Uvidíme.Moc děkuji.
Vím,že ty jsi PROFÍK!!!!Vždyť tady zvládáš partičku lidí:)a PROFÍK jako takovej jsi určitě:)Pro mne ANO! *4* *14* .....
Už předtím jsem tě obdivovala,že jsi překonala sama sebe a teď ještě více.:)
Už ani nevím,co ybch mohla psát,protože ty víš asi sama ,co chci říct(doufám) *4* ...Mám tě ráda *14* Kristínka:) -
-
Re: Re: Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Týnko,už nikam neodjedu,to ti zatim slibuju.... *3* Souhlasim s tebou Marcy je šikovná holka,bojovnice.......... *3* Taky jí mám rád,znám ji osobně od Rádi a je úžasný člověk,který nejen dobře fotí,ale pomáhá i druhým drogově závislím v Anglii,což by asi nedělal každý k takový na čas náročný práci..... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Patricku,men se to moc líbí:)aspoň se lišíš od ostatních:)to samé já....,prý mám moc složité jméno.DKristina to přeci není??!!:):D...Natálka je také pěkné jméno..a co ty Páťo,který se ti líbí?? -
Týnko,nevim jak to ségra chce,ale já se píšu opravdu Patri"c"k...... *3* holky už vymyšlí jména.... *3* Mey,taky gratuluju i Vladovi... *3* -
Patrik je uplně úžasný jméno...fakt to jméno žeru..taky bych chtěla kluka Patrika a holčičku Natálku... *3* -
Patrick a Adélka=KRÁSNÉ....
Jen....chceš normálně Patrika nebo Patrica s "c"??...a Patricek je s čím??:D -
Já bych chtěla holčičku nebo rovnou dvojčátka,jména se mi líbí Adélka a kluka bych chtěla po bráchovi Patrick *1* nevim *1* Mey pověz? -
No to jsem ráda:):)...a na jakou střední jdeš???Určitě ti to dobře dopadne,nová škola atd...:) -
Ahojky Kristýnko *3* Jsem ráda že jsi zpět a neboj občas sem napíšu , jen se tedˇ málo dostávám na net , protože rodiče zas plaší se školou , nastupuju do prvního ročníku na střední tak se ted toho musí hodně zařídit.Ale neboj určitě budu ve volném čase psát. *3* *4* A jinak Mey gratuluju k miminku , myslím si že budeš dobrá mamča ! *3* *4* -
Ale Mey!Nemáš za co děkovat!To je jasné ne??!!:):)..zlato...
Moc děkuji,moc i pomáháte...nejen ty,ale všichni...jsem vám moc vděčná....jste moje další rodina *1* *14* ...děkuju za všechno!
A Mey-co chceš??Kluka nebo holčičku??..vím je to předčasné,ale máš náké jméno??...Já už mám rozdhoně vybráno *1* ..myslím,že moje holčička by se měla jmenovat Justina-nevím proč,toto jméno mne zaujalo,ale i Tatiana je krásná..a klučí by mohl být Majk:Dmyslela jsem,že by se měly děti jmenovat Michael a Sára.D:Dblázen jsem.. -
Kristý,děkas,myslela jsem že blahopřeješ předčasně,ale odhadla si to *15* Já nikdy žádný velký sny neměla tak že ti to docela závidim tvý cíle,určitě budeš dobrá,když to budeš hodně chtít *4* jen si dej pozor na nesprávný lidi a na průsery,který číhaj na každym rohu *5* protože se dá snadno škobrtnout a těžko to vrátit.Marcy i Patrick i já s tím máme zkušenosti,tak že víme co myslíme *5* Ty buď ale tvrdá a jeď,kamkoliv kde něco dokážeš!Věří ti tu víc lidí *4* *4* *4* *4* *4* -
Tak to jsem ráda!:)...
Ona je báječná,ale vy také!Všichni! *14* *4* *15*
-
-
-
-
Re: Re: For Marcy,Ráďu,Patricka,Hanisku,Mey,W all,Pedrisku...:)
Ahoj Kristýnko! *4* Momentálně pracuji tak že v rychlosti.Moc,moc ti děkuju za zprávičku,hrozně mě to potěšilo *4* jsi zlatíčko.To nevim jestli by to šlo,nevim zda-li by je sem daly když se to netýká Wenta,zkusit to můžu.Právnickou školu bych ti spíš doporučila v Anglii,je to lepší jazykově,na víc je tu dost němců,poláků,poznala jsem i dvě slovenky,tak že spíš se dorozumíš než za velkou louži,v tom by ti mohla poradit Wall jaký to je v Americe.Taky nejsem profík studovala jsem to,ale taky mě pak vyhodily,kvůli drogám,jak už jsem o tom kdysy psala.Ale nehodlala jsem se toho vzdát a fotila a fotila.Pak mě napadlo,proč nejet do anglie začít znova,tady o focení moc lidí nestálo.Tady je to,ale jiný víc příležitostí,nevim je to jiný.Začátky byly hodně těžký a smutný,protože se mi po čechách hrozně stýskalo a po lidech který sem tam nechala.Chce to vydržet.Určitě se drž svýho snu ať je jaký koliv,nic nevzdávej a vždycky mysli na zadní vrátka co kdyby.Wall bych se chtěla zeptat jaký to bylo v Americe co jí tam táhlo atd.Tak už musim zase napíšu. *4* Váše mamina Macík *4*
-
-
-
no nazdárek!
Já už se taky vrátila z Krkonoš,bylo to hrozně suprácký,jsme si to s Vladem užili,fičák *5* jen doufám,že to nebude mít následky(mimi) *8* *15* Jinak se to tu pěkně hlo,Hanči paří o sto péro,Ráďa je stále zamilovaná a dokonce i přestěhovaná,ať to klape,Pedriska je tu,Patrick se vrátil,nováček je tu wall,no fičák,jízda *5* Tak vás zdravim,zdarec vrabec! -
-
Re: no nazdárek!
ahojík Mey tak to je good že ste si to tam s Vladem takhle užili. Myslíš že budeš mít mimi jo?!Ty nebereš antikoncepci nebo něco??? *7* Jo jo to máš pravdu že se to tu hlo... *3* ale to je dobřeeee *3* -
-
Re: Re: no nazdárek!
Čau Mey.... *3* Tak,že do práce taky pěkně odpočinutá... *3* Trochu jsme to popohnali,to víš vrátil jsem se *3* Miminko to je krásný,teda nevim jestli to neni ve tvým věku brzo,ale láska je láska,co? *3* radit ti nemůžu,záleží na tom jestli by si ho chtěla...... *3* -
-
Re: Re: Re: no nazdárek!
Jéé,to je krásný!!Já vám,to moc přeju!...a v kolikátém jsi týdnu,měsíci??.... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: no nazdárek!
Co? *7* Ty si těhotná nebo se jen domníváš? *4* Napiš pak jak to dopadlo,to je bomba,chcete s Vladem rodinku? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no nazdárek!
To je kráný!!!:) -
Re: Re: Re: Re: Re: no nazdárek!
Včera jsem byla u doktora a jsem vážně v tom,ale už asi 7týdnů,tak že se to zdařilo už před dovčou *4* se z toho picnu *5* Vlado včera skákal metr vysoko,blázen.Vlado vždycky toužil po velký rodině,má ještě tři bráchy *5* tak že musíme někdy začít *1* Vlado je chlap mýho života,nechtěla jsem aby se to tak rychle zdařilo,ale co naděm *9* už je to tak.
-
-
-
-
-