Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jste tu?,

Myslím,že titulek dost jasně vyjádřil co jsem chtěla napsat:D....??!!kde jste lidi???byla náká 50%sleva?:D...piště
    • Re: jste tu?,

Kristýnko tady je to uplně mrtvý nikdo tu neni to je hrůza... *9* Jaká 50% sleva zase??? Jakej byl víkendík lidičky??? Já sem ho celej prochlastala... v sobotu kámoška slavila narozky a jako dost sme se zrušili pili sme absinthi fuj už nikdy víc jako *1* *13*
      • Re: Re: jste tu?,

Tady je úplný mrtvo!:(50%sleva to byla sranda:D:Dtrošku blbá:D:Dco už....:D:Dno víkend-prospala,pokokala,uklízela ..nic moc no.....no,z tebe za chvilku bude alkoholička.D:D
        • Re: Re: Re: jste tu?,

Tady je to fakt děsný už aby se všichni vrátili!!! Ze mě a alkoholička jo? NIKDY *1* *13* Narozky se přeci musí zapít ne?! *3*
          • Re: Re: Re: Re: jste tu?,

Jasná věc,narozky jsou dobrý důvod,ale Absinth brrr *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: jste tu?,

Haha:Dto jo...
  • ...

Ahojík lidi.Jsem na táhle diskuzi poprví a moc se mi tu líbí.Fakt tu máte hezkou partu lidí.Mimochodem se jmenuju Nicol.Ale všichni mi říkají Babu nebo Betty. *4*
    • Re: ...

ahojky Betty... vítám tě mezi námi.Partičku tu máme ale všichni jsou tedka pryč na dovolené atd...!Doufám že se k nám připojíš a hlavně vydržíš *3*
      • pedriska

Re: Re: ...

Taky tě vítám mezi námi Betty.Doufám že tu s námi dlóuho vydržíš *3*
        • Re: Re: Re: ...

Já se přidávám...:)víš,mám pro tebe otázečku!?Proč ti říkají Betty ,když se jmenuješ Nicol??Bez urážky:)jen jsem zvědavá:) *1*
          • Re: Re: Re: Re: ...

Taky doufam že tu vydržim *1* .No Krystí je to jednoduchý.Když jsem byla malá tak na mě jeden kámož(on je stejně starej se mnou je od sousedů)volal Betty.A už mi to zůstalo.A z toho to vzniklo rodiče mi říkají normálně jménem, ale všichni kámoši mi říkají Betty.Říkali mi tak už ve školce.Ze začátku mi to vadilo ale ted už ne. *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Aha...ale GOOD:)
  • Fotou

Ahojky,přidala jsem tu nové fotou,tk doufám,že se vám líbí:)budu sem postupně přidávat fotečky.....ať je na co koukat *1*
    • Re: Fotou

Kristýnko ty si fakt zlatíčko... ty fotečky sou uplně boží...taky sem tam náký hodila ale už je to dýl a prostě se neukázali nevim proč *7*
      • Re: Re: Fotou

Já to dělám pro radost:)..taky se mi to stává a stalo!Dala jsem sem asi tak 30fotou a ukázali se jen 10!!!hrůza....
  • ken

Čau

Tak uz odjizdim, mejte se tu hezky AHOJ *14* *15* *3*
    • Re: Čau

Páá,užij si to:)budeš nám chybět *14*
  • vydržte a písejte...

Koťata moje,já se loučím i když hrozně nerada *9* Jedu ještě na otočku do práce,pak ke kámošce a pak pro Federika,těšim se na něj! *4* Snad se nám ten víkend vydaří *4* v neděli až ho odvezu zpátky na letiště tak jedu k babičce,ale snad se mi povede nějak napsat,nejdýl ve čtvrtek *5* to se vrátím a pak zase budu pisálkovat *3* Mějte se hezoučky! *4* Kéž by se někdo další přidal do party,jsem ráda,že je tu stále Pedriska,Mey a Letica už bude asi v Austrálii,co *7* V září to snad rozjedem!a budou tu všichni!P.S.Chybí mi Amanda *9*
    • Re: vydržte a písejte...

Týý jova takovou dobu tu nikdo nebude jo?!to je hrůza fakt! Tak si to s Federikem hezky užijte a ukaž mu toho u nás co nejvíc...úrčo se mu tady bude líbit *3* .Jo taky bych řekla že Letica je už v austrálii ta se má závidim jí. V září to úrčo rozjedem...zase tu bude lidí to bude superky... *3* Tak se měj hezky a ty Kene taky... pá pá
      • Re: Re: vydržte a písejte...

To jo,bude to dlouhá doba,jak to tu vydržíme??:(co?,:Dno,hlavně si to užij,ale nezlob:Ddračice jedna:Da v září tu budem pařit,pařit:Da Went bude v top 10!jasný...:)budeš mi chybět ty i Ken:)
  • Hanisce

No,asi bude lepší si najít někoho jinýho než Davídka *9* je mi to hrozně líto *9* *9* *9* Tenhle kluk bude asi samý problém nebo mindrák *5* nezaslouží si tě,takovou hodnou a hezkou holku *4* *4* *3*
    • Re: Hanisce

Mno asi máš pravdu Ráďo...asi bude lepší když na něj prostě zapomenu protože on a jeho problémy...toje nekonečný *9* Moc děkuju...LÁSKUJU TĚ
      • Re: Re: Hanisce

Neboj určitě se nějaká správná láska objeví! *14* JINAK HODNĚ,ZDRAVÍ,ŠTĚSTÍ,LÁÁÁSKY ,POHODY,HODNĚ SUPER KAMARÁDU A AŤ TO TADY S NÁMA ZVLÁDNEŠ A ZŮSTANEŠ JEŠTĚ HÓDNĚ DLOUHO,PROTOŽE NEJEN JÁ´,ALE I DRUZÍ TĚ MÁME MÓC RÁDI A ZÁLEŽÍ NÁM NA TOBĚ,JSI SUPER HOLKA!I Patrick včera psal abych naezapomněla,že máš sváteček:-) *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
        • Re: Re: Re: Hanisce

Hanisko,já se připojuji k Rádě,všechno nej nej nej,k svátku! *4* Ráďa napsala vše,tak ať se ti daří,kočko! *4* Jinak si teď připravuju aťas,dnes fotim dva kluky s velkým psem,to bude asi náročný,uvidíme *4* Pa všichni! *4*
          • Re: Re: Re: Re: Hanisce

Mocinko moc vám děkuju za blahopřání k svátku...fakt ste mě potěšili!!! Jste moje lásky... MIluju Váás *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hanisce

Já též!!Hodně zdraví,štěstíčka,lásky,peně
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: Hanisce

Připojuju se k holkám , všechno nej k tvému svátku a hodně , zdraví , štěstí , pohody a hlavně LÁSKY!!!!!!Máme tě moooc rádi!!!! *14* *3* *3*
  • ken

Nekoktal jsem, vyšlo to...

Tak jsem tady!! *1* Verča musela do práce na devátou hodinu-chodí na brigádu! *1* Abych začal, před sedmou jsme se setkaly na metru a pak jsme šli do restaurace *3* Bylo to supr, přivítal nás čišník a odvedl ke stolu *15* Daly jsme si nějakou jejich specialitu(rybu) *3* Když jsme dojedli, tak začalo mlčení *15* *1* Ani jeden jsme nemluvily, vzpomínal jsem na ty vaše rady a je pravda, že byla taky trochu nervozni *4* Nakonec jsem vstal a vzal její skleničku, abych jí nalil drink *1* No a při mim štěstí jsem jí trochu kápnul na šaty *3* Myslel jsem, že se propadnu, ale Verča se jen usmála a hned jsme se daly do řeči *1* *14* Jeli jsme ke mně domu, protože rodiče byly v práci a daly jsme si víno, na balkone jsme si povídaly asi dvě hodiny a pak jsem toho měl dost a tak jsem jí nečekaně políbil *15* *1* Dlouho jsme se líbali a pak jsme se odplazily do postýlky *14* Byl jsem opatrný, protože mi řekla, že jsem první kluk *3* Po dlouhém líbání a mazlení mi usnula v objetí *14* *4* Děkuju vám všem za rady, moc jste mi pomohly *1* *15* *14*
    • Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...

Mno vidíš to věděla sem že to zmákneš...věřila sem ti! A to že si jí kápnul na šaty to vůbec nevadí..vidíš začla se smát a vzala to uplně v poho.Řikali sme ti že bude taky nervozní. Doufám že nebylo něco víc než líbání a mazlení v postýlce *3* ...sem moc ráda že ti to vyšlo *3*
      • ken

Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...

Ne nebylo, jak mi řekla, že jsem první kluk, tak jsem na nic nespěchal *1* *3* Snažil jsem se být něžný a opatrný, hlavně nic nezkazit! *15* Ale vaše rady mi moc pomohly fakt vám všem děkuji!!! *1* *15* Jste nejlepší *1* *3* *14* *4* *14* *3* *15* *4*
        • pedriska

Re: Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...

Tak vidíš že jsi to zmáknul! *3* Jsi vážně borec *1* *3* Jsem moc ráda že ti to vyšlo . . a jak psala Haniska , to že si jí kápnul na šaty vůbec nevadí , když to vzala s úsměvem! *3*
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...

To,že jsi s ní nic neměl,bylo fakt NEJ *15* musím říct,že jsi se zachoval jako GETLMAN(nevím jak se to píše *1* )ale prostě,zmáknul jsi to,a my ti všichni VĚŘILI,takže si toho važ *1* *1* néé sranda,prostě my tě máme rádi,já tě mám ráda *14* *1* a určitě spolu budete dýl něž měsíc,dva a budete šťastnej páreček *15* Přeju ti to,jako všem:)
            • Re: Re: Re: Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...

Jo,od toho jsme tu:)

Od toho jsme tady a od toho jsou přátele,jsme tu úžasná partička a to jen díky Wentworthovi *14* *4* *14* *4* *14* *4* *14* *4* a Prison Break!
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Nekoktal jsem, vyšlo to...

Jo jo, nezapomenu, dekuju moc vsem! *1* *15* Kazdy mi tu preje stesti, to je tak super *14* nevim, co bych si bez vás počal! *14* *4* *15*

JJ souhlasím s Ráďou seš fakt výbornej. Budete fakt super páreček *3* a nákej ten dáreček jí úrčo přivez z tý francie ...určitě jí to potěší *3* Hodně štěstí Kene v lásce *3* moc ti to přeju

No,borec,super! *14* Jsi fakt dobrej,ne ne ne lepší než dobrej,výbornej! *3* Já myslim,že ti to klapne,už jen proto jak byla k tobě krásně upřímná,že jsi její první *14* má tě ráda,hodně štěstí,moc moc moc! *4* Ta romantika,nádherný! *14* Nezapomeň ji písat a přivez ji něco z francie *14*
            • kasnic

No nemáš zač:D *15* *15* *1* *1* *1*
            • ken

*1* *14* *1* *14* *15* *15*
  • meilík;-)

Čautě holky! *3* Tak jsem šla do práce dřív abych stihla jít na net a ještě tu fůru práce,stejnak si ji budu muset vzít i domu *9* Federiko přiletí zítra,asi kolem 14hod.mám být na letišti *7* ještě mi to upřesní *14* včera mi napsal snad 5 meilů a jeden španělský tak že nevim o co gou *1* nerozumim to mu *8* *15* tak jsem mu napsala český *15* Jinak otevřu pc a mrká na mě pošta od šéfa,mám tam extra okénko když píše on,má ho každá kolegyně *5* A tam stojí"Za odměnu,že jsi otevřela tento meil ti patří 22.8. celodení pobyt v Libereckém aqaparku zcela zdarma,jsi ráda?Každá výhra má jeden háček tahle,že s tebou bude i tvůj nadřízený(a udělal tam smajlíka)Doufám,že neobdržim odmítnutí?"jsem úplně překvapená *14* mimo *3* hned mu odepíšu,že odměnu přijímám:-) *3*
    • Re: meilík;-)

To je uplně krásný....jééé normálně ti asi začnu závidět...ba ne! Je to od něj fakt hezký...tak si to tam spolu pořádně užijte... *3*
      • ken

Re: Re: meilík;-)

V Liberci *14* *14* *14* *14* Tam je to super, byl jsem tam! *4* po pravdě řečeno, čekal jsem od šéfika něco jako: Večeře, piknik, kino...Ale aqapark? *1* To je něco tak roztomilýho! *1* *3* Hlavně si to pěkně užij a neutop se nám s nim *1* *15* *14*
        • kasnic

Re: Re: Re: meilík;-)

No aby jí viděl v plavkách:Dne moooc gratuluju:)jsem ráda za tebe *15* s Federikem si to také užij a vše do podrobna pověz *3* jasný? *15* *1* a jak dlouho tu bude Federiko??....no prostě UŽIJ SI TO! *14*
          • Re: Re: Re: Re: meilík;-)

Bude tu do neděle,v neděli odlétá zpátky *4* Nevim proč ho napadl zrovna aqapark *14* kvůli plavkám to nebude,když mě viděl i bez nich *1* Ještě jsme si napsali asi tři meili a ve 20hod.mi napsal sms"jsi úžasná holka,škoda,že jsem tak daleko,docela mi schází tvůj smích,těšim se na tebe,hezkou noc...tvůj nadřízený:-)"je úžasňákovej *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: meilík;-)

No jo,nahou tě viděl,jsem zapoměla:Dno,tady se někdo má-ŠÉFÍK,FEDERIKO....přeju,př eju♥

Děkuju moc moc moc! *14* Jo,bez plavek,když jsme se koupali ve vaně u něj na chatě *1* Jsem ráda,že konečně napsal *14* Ne,přespávat budem někde po hotýlkách,vyrazíme do centra a atd.zítra pojedem asi do Kutný Hory,tam je hodně památek,no něco ještě vymyslim,chci aby toho viděl co nejvíc *3*

A kde bude Federiko bydlet??u vás??? *7* Tééda šéfík se nezdá co?! Jakto že tě viděl bez plavek??? *7* *8* To je uplně hezký že se mu stýská jééé... v tom něco bude... rozkvétá nám tu další láááska *3* MOc ti to přeju Raduško!!! *3*
        • pedriska

Re: Re: Re: meilík;-)

To je vážně krásnýýýýý , užíjte si to tam. *3* *4* *3*
    • Re: meilík;-)

Tak mi bleskově odpověděl"jsem rád,že si přijala,těšim se"a taky psal,že je na dovolený u rodičů a že doufá,že mi to v práci jde *14* kdyby tak věděl *1* *9* *4*
  • jak to asi vypadá?

Tak jak pak asi pokračuje Kenovi rande?šel dneska,ne *7* Myslim na něj a držim mu palce,snad nám pak bude vyprávět *4* chci vědět všecičko *3* Já věřim,že to zmákne *5* Jinak v práci zase děs a co váš den? *4*
    • Re: jak to asi vypadá?

To,víš že to zmákne levou zadní *5* taky jsem si na něj vzpomněla *4* Jinak den klasika,pracuju jako prodavačka v trafice,tak že to bylo dnes docela dlouhý *5* Jinak si se ptala na věk,je mi 20 a Vladovi 27let *5* idální pár asi nejsme,ale jsme v poho *5* Vlado už chrupčí,tak jdu do pelíšku za nim *4* dobrou noc *1*
      • Re: Re: jak to asi vypadá?

Taky sem si na Kena dneska vzpoměla... sem na to fakt zvědavá co napíše!!! Jinak já dneska den docela good...byla sem s kamarádem venku s maminkou ve městě a ted s kamarádkou na limče. Až ted když sem přišla domu sem dostala ránu... *9* David (muj objev) se na mě vysral...prostě mě poslal někam.Chcípnu nevim co mam dělat...chce se mi brečet *9* *9*
        • kasnic

Re: Re: Re: jak to asi vypadá?

A co se stalo???teda jestli smím vědět...
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?

Hani,ty jsi moje lásenka♥,já souhlasím s věci,které řekly Mey a Ráďa,ale vše je na TOBĚ!a podle toho jak říkáš,3roky to by se asi na něj všichni vykašlali,pokuď za to nestojí,ale vše záleží na tobě,puso:)víš....porozmýšlej o tom....času máš dost:)
            • Re: Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?

Ty si taky moje lásenka Kristýnko! Porozmýšlim o tom a pak se uvidí. Ted mi napsal že problémy má a bude je mít asi ještě tak půl roku *9* .Jinak jak děláš ty srdíčka??????? *7*
          • Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?

Já ani nevim co se stalo... prostě se mi už asi 3 dny neozval...tak sem mu napsala jestli se něco děje...a on nic prostě.Mno a dneska sem jela za tim kamarádem a on mě viděl v autě tak mi hned napsal za kym sem jela atd.Tak sem mu napsala že za kamarádem kterej byl za mnou včera, že aspon o mě někdo stojí a chce semnou bejt když on na mě sere.Mno a ted sem se přihlásila na líbko a měla sem tam vzkaz že mam pravdu že na mě sere, že musí zase něco vyřešit a že svět ve kterym žije by se mi stejně nelíbil a že semnou nemůže být každej den!!!Vůbec nevim co mam dělat!!! *9*

Jenže on ty problémy má už asi přes 3 roky.Nedavno mi sliboval a řikal jak je to všechno super a jak můžem bejt už tedka štastní že je vše vyřešný a ted mi napíše zase tohle.Já se v tom klukovi prostě nevyznám...on mi v jednom kuse jenom lže. Kdyby byl aspon trošku do mě zamilovanej nebo nebo chtěl bejt tak moc semnou jak píše tak si to přece zařídí nějak...já bych mu hrozně chtěla pomoct ve všem v čem jede jenže když on nechce tak to je pak těžký! *9*

Hanisko,to je mi líto,je to škoda,že to takhle pohořelo *9* ale možná by to šlo ještě slepit,ne?Mey má asi v některých věcech pravdu,taky bych chtěla vědět co tím myslí svůj svět *7* Možná by stálo za to ho vyslechnout,zahrát si na chápavou,třeba má nějaký problémy nebo seká taky nějaký průšvihy,nebo je prostě samostatný a potřebuje víc volnosti *7* Domluv se s ním na"nezávazným"setkání,jestli o tom bude chtít mluvit *8*Jestli jo,buď na něj hrozně milá,i kdyby to dalo práci,dělej že mu rozumýš a pak se rozhodni jestli s ním chceš být *4*

Dnes jsem si přivstala,ještě pojedu za Vladem do práce.Jinak teda čumim *9* Tvůj objev je asi pěknej dáreček *5* jen nevim jestli si mu to dobře podala *8* Říct,že jedeš ke kámošovi,kterej o tebe stojí a pak mu psát brutus zprávy,že na tebe sere *8* Vím houby jak to mezi váma je,ale možná si ho měla zkusit vyslechnout,prostě mu napsat,chtěla bych tě co nejdřív vidět,pojď na pivo a říct si to aby ti ten svůj svět přiblížil.Myslim,že já s Patrickem jsme měli taky kdysi"svůj"svět a rozhodně jsem nechtěla kluka,kterýho bych stáhla sebou *9* Prostě nebuď vostrá,tolik,zkus si s ním ještě hodit řeč.Jestli to nezabere tak kluků je ještě mraky *5*
            • haniska

Re: Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?

Děkuju Kristýnko seš moje láska... asi se na něj fakt vyseru... takovej kluk mi za to fakt asi nestojí. Máš pravdu že se chová jak malý dítě a nevim jestli žárlí kdyby žárlil tak je semnou a nepíše mi takový věci.MOc zkušeností sice nemáš (jak si psala teda) ale rady máš fakt dobrý *3* děkuju
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: jak to asi vypadá?

On asi nen normální,co??....Myslím si,že jsi mu to řekla dobře,upřímně a se vším všudy!Takže se neboj,že jsi udělala nákou chybu,chyba je v něm,když se chová jak malý dítě!!!...to není normální,žárlí nbeo co??...nechala ybch ho být,ale pokud tě má rád,tk se ozve!pokud není blbec a nechá tě!!!kretén.......no,můj názor..ale prostě,nechala bych ho plavat,ale když ho máš ráda,tk se ho jen zeptej já nevím prostě........no nemám moc zkušeností,ale tk jsem chtěla pomocxD
      • kasnic

Re: Re: jak to asi vypadá?

Taky jsem na něj myslelaxDať mu to vyjde!Blázen jeden,vždyť on to zmákne levou zadní!Věřím tomu!Jináč den nic moc-než něco udělám tak vidím tmu:D....co už....a Ráďo kdy má přesně přijet Federiko???....to víš,jsem sklerotik:D
  • zaskočená

Tak to mě Pat překvapil,jaký má poradenský sklony,až se vrátí tak si tu musí otevřít"vztahy-rady a porady" *1* Jinak,jo Hanisko,v práci se fakt nenudim,je toho až nad hlavu *9* a ještě mi je k to mu smutno *9* takový parádní víkend a najednou utrum *9* ,ale Pat mi taky poradil *5* Jinak s nim nejedu,měla jsem,ale místo mě si vzal kámoše.Nemůžu jet kvůli Fedovi,že přijede a v pondělí jedu k babičce,bude tam i kámoška z dětství tak budem pařit *3*
    • Re: zaskočená

Vidíš Ráďo co se všechno se skrývá ve tvém bráškovi *3* Já ti věřim že ti je smutno ale tak za týden se ti šéfík vrátí...to uteče jako voda.Mě je taky smutno a hoodně moc *9* A copak ti tvuj bráška poradil???? *7*
      • ken

Re: Re: zaskočená

Ráďo!!! *15* Tvůj brácha je úplně SUPER!!! *1* *3* Nejenže má dobré rady, ale dokáže člověku pomoct, co se týče Rande! *1* Samozdřejmě jsou dobrý všechny rady které tu slyšim, od každého!!! *14* *4* Ale Patrick je prostě Borec na konec! *15* *1* Kazdymu tu poradil, nez odletel a neopomenul nikoho *14* Vůbec nevíš, *14* co máš doma za bráchu!!! *1* *4* *15*
        • Re: Re: Re: zaskočená

Teda,díky moc všem za chvály *3* Jsem rád,že jsem vám aspoň trochu poradil.... *3* Pár rande už mám za sebou a né všechny dopadli zrovna úspěšně,ale člověk se z chyb prostě učí... *3* a než jde člověk na rande musí mít jasno co chce... *3*Až přijedu tak půjdu taky na rande....ještě nevim s kym,ale snad se nějaká najde... *3* přeci tu nebudu pozadu... *3* Tak se mějte,píšu od kámoše a za hoďku vyrážíme,jinak jedem busem tak že to bude zajímaví *3* Páčko Wenťačky a Kene!Napište pak jak to dolpadlo... *3*
          • Re: Re: Re: Re: zaskočená

Šéf má dovču a já na to kašlu,takový práce nestihnu ani za pět let *13* tak jsem šla na net se rozptýlit *3* .Vím co mám doma až moc dobře *1* Pat je hodnej,hrozně moc,vždycky je tam kde ho někdo potřebuje,neřekne ne *4* Kdyby býval dřív nenadělal takových blbostí *13* máma je máma,ale táta mu moc nevěří což Pata docela zlomilo a nemají nejlepší vztah,ale má mě a bráchu,Dan je taky skvělej,ale víc samotář.Nedala bych ani jednoho *4* Vždycky poradí,mě řekl ať počkám týden a pak ať mu napíšu *4* Jste super lidičky! *14* Tak a já jdu zase pracovat *9* .
            • Re: Re: Re: Re: Re: zaskočená

Já mam ale tedka nejlepšího tátu na světě, máma snim žije už 15 let je sice nevlastní ale já ho beru jako vlastního.Takže sme štastná rodinka *3*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: zaskočená

Jo jasně, každej to zmákne *3* ale člověka to mrzí, když ho rodiče nepodporují! *15* Je mi líto a velice mě mrzí, že nemáš tátu Hanisko *9* U nás naštěstí došlo jen k tomu, že jsme volaly policajty, ale naštěstí nic jiného! *9*

Mno je to jako hodně smutný tohle...mě stačí když se trošku s našima pohádám a nemluvíme spolu tak je to fakt k nevydržení.Tohle bych asi nepřežila.Ale Páťa má silnou podporu v sourozencíh a to je moooc dobře *3* . A Kene tebe je mi taky líto protože vim co to je když táta pije...muj vlastní fotr pil taky hodně a pak mlátil mámu sem ráda že už snim nežijeme 15 let.Byla sem malinká ale tohle si člověk pamatuje napořád.To zmákneš ale... si dobrej kluk... Mám vás ráda!!!!
            • kasnic

TO mne mrzí,opravdu,ještě ,že vás má Ráďo!!!!....Jde vidět,že jste sourozenci za všechno,no víš jak to myslím:)....

Tak to vím jak se Patrick cejtí,jsem na tom podobně *9* ,ale beru to v poho ať si myslí co chtěj já jsem prostě svá *5*

To je taky špatný,když pije a pak tě schazuje *13* musíš věřit v sám sebe *4* jako Pat.Táta nějak nepije,ale spíš s Patrickem nekomunikuje jako se synem,ale s nějakým cizákem,občas se děsně pohádaj a táta mu všechno vyčte,nebýt nás jako sourozenců tak v těch vylomeninách by Pat pokračoval *9* a pak nevim kde by to mělo konec *9* Musím říct,že i on je rád,že vám může písat a občas o vás i mluví,ale hlavně musí být pořád zaneprázdněn *4* Já s rodiči nemám nejmenší problém *4*
            • kasnic

Páťa i ty jsi super!spíš VŠICHNI:)já s rodiči vycházím skvělě,podporují mne a vše co k tomu patří,ale samozřejmě jsou tam i chyby:(jako u všech:),jináč já jsem tu ráda také,a to převelice:D♥byla bych ztracená kdybyhc vás neznala a neměla:(ještě ,že vás ZNÁM a MÁMxD...MILUNKÁM VÁS♥♥♥
            • ken

To je skoda, ze to ma takovyhle s tatou *9* Ja jsem mladsi*15*,ale s rodici to taky nevypapda moc ruzove! *3* *1* Tata porad rika, ze nic neumim a nic v zivote nedokazu *9* (to opravdu povzbudivy)!Ale hlavne on docela dost casto pije *9* Takze to je vzdycky hrozny *9* Proto jsem rad, kdyz si muzu zalezt do pokoje a s vama si tady povidat *1* *15* *3*
          • Re: Re: Re: Re: zaskočená

Nepochybuju o tom,že by s tebou nějaká nešla a jak tě znám po netu tak ji ukecáš *15* Umíš to *5* Jsi vtipnej,chytrej,simpaťák,takovej dobrotivec *4* na tebe budou brát *5*ať to pak klapne *1* a užij si to tam!

Jinak Pat moc nouzi o holky nemá,máš úplnou pravdu,ukecá je *1* *1* *1* ale nechce se moc vázat,kozel *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit