Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zatím pa...

Zatím pa!Já se musim s váma už rozloučit,zítra odjíždim do Itálie na 10dní,tak že nebuďte smutní,zoufalí atd. *3* Jo,Hanisko pointa toho co jsem psal je,že kluk pak na tebe bude víc myslet... *3* Týnko moje,pedrisko a Mey(máš krásný jméno Maria)mějte se tu hezky,opatrujte se,zamilujte se(kromě Mey,ta už má svýho prince)a buďte v pohodě! *3* Ostatním po uši zamilovaným,ať vám to klape!!!!!!a nebojte se.... *3*
    • Re: zatím pa...

Mno tak to máš pravdu Mey že by si měl Patrick otevřít nákou poradnu protože to fakt bylo dooost dobrý *4* Hezky si to Páťo užij v Itálii ...pak nám budeš vyprávět jasný. Budeš nám moc chybět...aspon že tu budem mít tvojí sestřičku (teda doufám že nejede stebou)! Jinak Mey závidim ti že umíš vařit ...to já fakt ne... nemam k tomu zatim žádný sklony ale tak až budu muset tak se to snad naučim *1*
      • Re: Re: zatím pa...

Já se taky naučila pořádně vařit až ve dvaceti *1* Ale fakt se to hodí *4*
      • pedriska

Re: Re: zatím pa...

Hezky si to tam užíj Paťo a vrať se nám v pořádku zpět. *3* A až se vrátíš budeš nám vyprávět jak ses měl jasnýý.Budeš nám tu chybětUžíj si to *3* *4*
        • kasnic

Re: Re: Re: zatím pa...

Taky přeji,a měl by jsi otevřít tu poradnu!URČITĚ:)
    • Re: zatím pa...

Patrick by si měl otevřít nějakou poradnu,dost,dost dobrý *5* Děkas,užij si to tam a pozor na divoký italky *15* Já utáhla Vlada na jídlo,už od 15ti vařim tak že se mi má píle vyplatila *5* Patrick má pravdu,holka by měla být pro kluka něčím vyjímečná *4* nebo *5* Jinak já taky pojedu na dovolenku v sobotu,ale jen do Krkonoš *5*
      • kasnic

Re: Re: zatím pa...

Užijn si to,Mey:)a ty taky Patricku budete mi oba chybět♥a děkuju... *15*
  • co s ním....

Hanisko,v první řadě se nenabízej,dělej,že si nad věcí,dej mu najevo,že je ti fuk když ti nenapíše,máš přece i jiný kámoše a lidi...jen tak mimo řečí řekni dnes mi psala kámoška tohle a pak bývalej spolužák tohle,třeba si to i vymysli... *3* důležitý je upozornit na slovo"napsal",neboj nám to občas dochází později,že máme taky holkám psát... *3* A když budeš s nim,buď nezapomenutelná,vyfikni se nějak vyjímečně,nebo něco zajímavího řekni,směj se to mu co říká(to máme obvzlášť rádi)nebo ho překvap něčim... *3* Mě teda jednou vyrazila dech jedna holka Alice,byla výrazná co se oblečení týče a jednou přišla na rande v něčem docela decentním,čekal jsem na ni a ona se ke mě přímo rozběhla,skočila na mě a začala mě líbat,pak mě vzala za ruku,vláčela mě za sebou až na prolejzky na houpačky a byla děsně roztomilá *3*
    • Re: co s ním....

Páťo mocinko moc ti děkuju ani nevíš jak moc si mi tedka pomohl. Něco z toho zkusim a pak uvidim bud se chytne nebo ne! Když ne tak ho pošlu někam... někdo takovej mi za to přeci nestojí ne?! Ale fakt ti moc děkuju za rady...seš moje zlatíčko!!! *3* *3* a vy všichni co ste tu tak taky!!! Miluju vás *14*
  • červená knihovna...

Tak začnu u Kena *3* nemáš se čeho bát jak řekli holky,oba budete nervózdní...aby jsem tě taky pobavil,vzal jsem kdysi holku do Zoo,stáli jsme před výběhem medvědů a já chtěl o nich něco říct a nemohl jsem si vzpomenout jak se jim říká,tak melu"ty,no ty zvířata...tyhle,to jsou medvědi,no a..."a to byl konec,byla bystrá a dodala"jo,tyhle medvědi jsou lední medvědi a bydlí na Antarktidě,viď?"byl jsem hotovej *3* Hlavně nedej znát,že snad koktáš,nebo si se zasekl,tvař se přirozeně a neupoutávej na to,neomlouvej se,prostě mluv,jeď...
    • ken

Re: červená knihovna...

Patricku strašně moc děkuju *1* Docela jsem rád že nekoktám sám *15* *15* Hlavně si to užij v Itálii(maj tam hrozně dobrý pizzi!) *4* *14* Tak si dejte do nosu a brzy se nám vryťte, i když já tě asi nepřivítám, protože v pátek jedu do Francie *3* *1* Tak zatim Čau a DÍK *15* *14*
  • ken

I need a HELP!!!

Tady to je úplně nakažlivý! *15* *14* Člověk se kolikrát směje, jak jde druhý na večeři, na svadbu, rande a tak... *15* Jenže já teď pojedu v pátek do Francie na dovolenou s rodiči a moje přítelkyně chce jít semnou do nějaké restaurace na véču *3* Byl jsem s ní zatim třikrát a to jsme se akorát drželi za ruce, jinak nic *15* *3* Jasně, že s ní ve středu! Půjdu, ale jsem z toho docela nervozní! *1* *15* Tohleto je tady nějaká romantická horečka! *1* Jasně, že tam s ní půjdu, ale co když se zaseknu nebo udělám nějakou blbost? *3*Úplně se vidim, jak tam sedim a nic neřikám
    • Re: I need a HELP!!!

Prosimtě Kene všechno bude oki neboj hlavně žádný stresy!!!Chovej se normálně jako dycky prostě přirozeně...všechno klapne. Žádnou blbost neuděláš ani se nezasekneš...!Bude to super uvidíš...hlavně nám pak písni detailíky jak to probíhalo atd jo?! Kolik je přítelkyni jestli se můžu zeptat??? *3*
      • ken

Re: Re: I need a HELP!!!

Díky za podporu *1* Ale bude to namáhající! Je jí 16 a její jméno je Verča! *1* Docela se těšim, ale nadruhou stranu to bude poprvé, co s ní takhle někam půjdu *3* Nepočítám kino, ve kterém jsem s ní byl *15*
        • kasnic

Re: Re: Re: I need a HELP!!!

Věřím a doufám:)že to dopadne DOBŘE!!!!a úplně souhlasím s Hani!Jsi supr,milej,kamarádskej,hezkej,vtip nej...tk nač ten strach??..dopadne to SKVĚLe!! *15*
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: I need a HELP!!!

J eto roztomilý..:)ještě víc by to bylo roztomilý napsaný na lístečku...kino?:D...
            • Re: Re: Re: Re: Re: I need a HELP!!!

Hodně,hodně štěstí Kene! *14* Budu na tebe myslet a držet palce! *14* Mey,kolik ti je?Jinak super vztah *14*

Patricku řekla bych,že to s holkama hodně umíš *5*S Vladem se známe den před Silvestrem,seznámila jsem se prostřednictvím našich partiček a strávili jsme společně silvestr,pak se naše cesty rozešli a za tři tejdny jsme se zase dali dohromady už na pevno a teď spolu vlastně bydlíme od června *5* Byla jsem kvítko,Vlado mě hodně zkrotil,což asi potřebuju *5* *7* *5* Kene,zatim to vypadá dost dobře a Verča asi ví co chce a romantička bude *4*

Mey,to je fakt dobrý a vidim,že pro lásku člověk odpustí hodně... *3* Jak dlouho si s Vladem... *3* Já se teda nikdy neopil,ale opila se mi holka,taky hodila šavli,ještě před barem a já ji držel vlasy a vůbec sem ji držel celou,protože se kácela...zážitek jak hrom,ale druhý den přišla s omluvou napsanou na dvou listech A4.Kdo by ji neodpustil? *3* Restaurace dobrá... *3* tak ať to vyjde,jo a až se budete loučit nezapomeň na pusu,pokud se ti rande bude líbit,stačí i na tvář... *3* a jestli má dlouhý vlasy,kup růži ulom ji a dej jí ji za ucho... *3* Ve tvým věku je ještě nějaká kytice fádní,ale růže za uchem je roztomilá a mladistvá nebo až budete odcházet můžeš jí dát plyšového méďu,když se to jmenuje u medvídků,ale musí to být romantička jestli je to holka drsňačka tak pak by tě poslala kam si...Užij si to a neboj,borec na konec budeš ty! *3*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: I need a HELP!!!

Jo, jo ja jsem z Prahy, bydlim v Bubenči *1* a jdem do restaurace U Medvídků *15* *15* Docela se těšim *14* Já myslel, ze vite, ze jsem z Prahy *7* a ty jsi odkud, Hanisko? *7* *1*

wau..mno tak to bude krásný randíčko v restauraci při svíčkách...romantika jak blázen. *3* Mno fast food by byl asi dost blbej na večeři ...vymyslel si to fakt skvěle. A do jaký restaurace jdete jestli se můžu zeptat??? Jak sem tak pochopila tak seš Kene asi z Prahy co když se máte sejít u metra?! *3*
            • ken

Tos mela teda hezky zacatek, Mey! *3* *1* Teď jsem docela v poho, ale zítra to v šest začne, protože ve třičtvrtě na sedm se máme sejít na metru a v sedm máme zamluvený stůl v restauraci *4* *1* (Chtěla to prostě se všim všudy, tak jsem zamluvil stůl v jedné restauraci uprostřed města) *3* Připadá mi, že to bere všechno vážně, řekla že chce na večeři do nějaké pořádné restaurace! *1* *4* Nevim co tim myslela, ale nejpíš nechtěla jít do nějakého Fast Foodu! *14* Což se jí nedivym, večeře prostě musí být při svíčkách *1* *14*
          • ken

Re: Re: Re: Re: I need a HELP!!!

No, ono se vám to řekne, když jsem jí tenkrát chtěl pozvat do kina, hrozně jsem se zasek! *3* Prostě jsem úplně zakoktal a trvalo mi dlouho, než jsem řekl kino! *3* Bylo to: "....A nemohl bych tě?" *3* "Co? Jen povídej?" pobízela mně. "Víš, myslel jsem, vlastně jsem ti to chtěl říct dřív, už o tom přemýšlím delší dobu!" *3* "Tak mi to pověz *1* " doléhala na mě! A pak jsem se zasekl a pořádně: "Nechtěla bys, do...do...třeba...do...kina? *1* Připadal jsem si tak trapně! A ona jen odpovedela jasne ráda! *14* Mel jsem obrovskou radost, ale pak mi došlo, jakym způsobem jsem jí to řikal *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Já byla s Vladem asi na druhým rande na diskošce,mělo to být v klídku,jen že se děsně opil a já ho pak vedla domu,ještě doma hodil šavli,prostě dojem *9* ale líbil se mi,tak že jsem to přešla *5* prý se ožral protože byl nervní a měl strach,dal si na kuráž jenže si jich dal jaksi víc *8* dneska se nad tím fiaskem pobavíme *15* jestli tě má ráda,tak si nelam hlavu,zasekávání je ještě v pohodě *5*
            • ken

*1* *1* Vy jste všichni tak povzbudivý *14* *4* To prostě dodá člověku sebevědomí! *3* Uvidíme? *7* *3* Za týden se tomu budu smát *15* *15*

To je jasný že to nechceš pokazit ale to ona taky ne...uvidíš bude mít uplně stejný myšlenky jako ty aby nic nezkazila. Ráďa má pravdu. *4* A to jak sí jí řek stim kinem vůbec nevadí že ses trošku zakoktal...když máš totiž někoho rád a záleží ti na něm tak prostě koktáš no...to stává a mě to tak přijde roztomilý. První rande si užiješ neboj bude to OKI!!! *3*
            • ken

Ahoj *15* Díky moc Ráďo *3* Alespoň teď budu trochu vědět, co si holka myslí nebo o čem přemýšlí *3* *1* Jinak tobě přijde roztomilý, to jak jsem koktal? *4* Nejdříve jsem si připadal trapně, ale teď se tomu směju *15* Také se mi líbí, že se jmenuje Veronika-jako z Útěku! *15* *3* Strašně jsem se vždycky smál, jak si lidi nacvyčují rozhovor před zrdcadlem a obávám se, že to budu musel zkusit také *1* *15* *3* Ještě jednou moc děkuji za rady, to víte je to moje první rande a nechci si ho zkazit *4* *1*

Jé,Kene to je bomba *4* úplně super *14* Je jedno jak si to řekl,mě to třeba připadá roztomilý *14* Hlavně neměj obavi,věř mi ona je bude mít taky,zda jí to sluší,zda radši neměla jít v tom či onom,co si asi o ní myslíš,doufá,že neřekne nějakou blbost,a jaký téma nasadit atd.atd.buď v klidu *4* a prostě si to užij.Verča,to je hezký jméno *4*
        • kasnic

Re: Re: Re: I need a HELP!!!

Věřím a doufám:)že to dopadne DOBŘE!!!!a úplně souhlasím s Hani!Jsi supr,milej,kamarádskej,hezkej,vtip nej...tk nač ten strach??..dopadne to SKVĚLe!! *15*
  • ken

Románky

Ahoj, už se z toho asi zbláznim! Pořád mi přeskakuje net! *9* Jednou jde a jednou zas ne! *9* Chtěl jsem vám v sobotu napsat a prostě nic! *10* Tak ted mi naskočil, tak rychle píšu, jinak jsem přečetl příspěvky *1* *14* Velmi zajímavé:-) Já to Ráďe přeju! Jestli se jí líbí, což asi že jo, a jestli se mu líbí i Ráďa, tak neni o čem mluvit *15* Patricku *15* alespoň nejsem sám, já se taky tenkrát na oslavě mé sestřenice líbal s její kamarádkou *14* Jenže tady to bylo naopak, jí bylo dvacet a mě 16 *1* *3* Jo a ptali jste se jestli mám nějakou přítelkyni? Tak to mám *3* *14*
    • kasnic

Re: Románky

Já ji to též přeji!:)a obě taky!Ať ti to s ní baví,a vydrží:)
  • chválim!

Moc chválim Kristýnku za fotky,které sem dává,jsou nádherný,vždycky se těšim na další,moc hezká je patnáctá od zadu,barvy,pozadí,Wentworth,hezou
    • Re: chválim!

Nevim,proč to tu neni celý,co jsem psala?pokračování bylo,že...je to hezounký.Zatim píšu naposled,jdu pracovat,užívejte si dovolený a prázdnin a nezapomeňte,myslim na Vás *4*
      • kasnic

Re: Re: chválim!

Děkuji Marcy:)byla jsem pochválena:)to men těší,moooc,skoro se červenám:D...já se budu snažit přidávat další a další ať je na co "koukat":)
  • pro zvědavé:-)

Čauky! *4* Tak už jsme na chatě se šéfíkem.Večer jsme odešli do penzionu,teda asi v půl druhý ráno *1* byly jsme dost posilněný alkoholem,moc si toho nevybavuju,ale svlékla jsem se před ním do nejspodnějšího prádla abych si vzala tričko na spaní,celou dobu mě pozoroval a sledoval snad každý milimetr mýho těla *4* pak jsem hupsla do postýlky,svlékl se on do boxerek,dost slušný *8* zhasl a lehl si ke mě,ale únava byla silnější,ale ale ale políbili jsme se a pak jsem usnula schoulená v jeho objetí *14* Ráno,už byl oblečený a pracoval na notebooku a čekal až se vzbudim.No,a od tý doby už zase nic,jen povídáme.Jo,a je rozvedený,tři roky a ženatý byl"pouze"rok a nějaký měsíc,mazec *5* Toď zatím vše,písejte... *14*
    • Re: pro zvědavé:-)

hmmm týý jova... teda nechápu jak to mohl vydržet se na tebe jenom dívat?! *7* Takže nosí boxerky jo??hmm...slušný! Mno tak děkujeme za informace a zase napísej jak to probíhá na chatě jo?! pááá *3* a hezky si to užijte a moc nezlobte se šéfíkem *3*
      • Re: Re: pro zvědavé:-)

Asi je to slušný chlap *4* když to vydržel.Ráďa tu bude psát úplnou love story,hezký a napínaví.Ráda čtu vaše příspěvky a debaty.
        • Re: Re: Re: pro zvědavé:-)

To jo,šéf se držel... *3* A co ty Hanisko a rande,šla si na konec? *3*
          • Re: Re: Re: Re: pro zvědavé:-)

ahojík mno to víte že sem šla na randíčko...a zase to bylo super. Sice muj objev byl trošku unavenej z tý svatby ale dobrý.Nic nebylo šli sme spinkat asi v 1 ráno.Jenže už mi tyhle noci asi končí protože se jeho maminka vrací z dovči chjoo... *9* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro zvědavé:-)

Ráďo jestli ses rozhodla dobře na to přijdeš až časem ale já si myslim že úrčo jo! *3* To že ti nenepsal ani sms mělo úrčo nákej důvod nebo se třeba nechtěl hned takhle vnucovat...aspon že vám nechal hodně práce a že se nenudíte v práci *1* Mě David dneska taky nenapsal jen ráno na icq a to je všechno pak zmizel a ani neřekl ahoj *9* *9* vůbec nevim co snim mam dělat přijde mi že semnou bejt asi nechce nebo já nevim...nevyznám se vněm *9* Sem z toho uplně hotová *9* chjo..když sem snim tak je to super ale jak ne tak je to hrůza.Nechci se mu pořád vnucovat *9* PLEASE PORADTE!!!!!!!!!

Prokletá,zakletá apod.nejste ani jedna! *13* Prostě jen zatím nebylo štěstí,ale ono přijde *4* *4* *4*

Jinak od rozvodu s žádnou nežil a s poslední holkou byl tři měsíce *8*

Prostě ho zkus nějak překvapit,vzít na nějaký čupr místo,zařídit noc v nějakým penzionu je toho dost *4* Ultimátum to je,ale rozhodla jsem se,ještě nevím zda dobře,ale rozhodla pro šéfíka,jinak jeho jméno je Tomáš *14* nenapsal mi ani sms a v práci to bylo bez něj prázdný *9* ale práce nám tam nechal dost,to jo *5*
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: pro zvědavé:-)

Po třech dnech zase písám,a nevím s čím mám začít:)..jsem ráda,že vám to všem VYŠLO!!!musím říct,že šéfík nechce nikam spěchat,určitě proto aby se třeba nepokazil třeba respekt vůči práci nebo ták,ale myslím si,že se i bojí po tom manželstvím,pokud tedy neměl nákou "stálou"partnerku..a Federiko...no,je to těžký..koho?Federika bo šéfíka??......takové ultimátum..... *13* *9* ale fandím tobě i všem holkám:)
            • pedriska

Hanisko hlavně klid , ty určitě nejsi prokletá a taky toho pravýho jednou potkáš a budeš s ním šťastná.Určitě se najde ten pravej kterého budeš milovat a který bude milovat tebe! *3* *3*

Jenže jak tý romantice mam pomoct?? *7* To je dobře že ses rozhodla teda pro šéfíka ...myslim si že s Federikem by to asi moc budoucnost nemělo...ale nevim nechci ti do toho kecat musíš to cítit sama! Jinak pedrisko nebud smutná ten pravej úrčo přijde...on si tě najde neboj!Já mam na kluky taky smůlu ale hroznou dycky se zamiluju do nákýho blbečeka nebo psychopata...fakt...já sem totiž asi prokletá *9*
            • pedriska

Ne ne Ráďo já jsem sama.Já mám bohužel na kluky smůlu. *9* Doufám že máš pravdu , doufám že jednou někoho najdu. *4* Přeju ti ať si správně vybereš a ať si šťastná *3* *4*

A co ty pedrisko,ty nemáš nějakou lásku nebo aspoň tajnou? *4* Neboj určitě to příjde,tehdy kdy to budeš nejmíň čekat *8* Já znám šéfa 7měsíců a až teď jsme se nějak zblížili.Hanisko,dobrý,to je hezký ty pusinky *14* Tak tý romantice nějak pomoc *3* Myslim,že jsem se rozhodla,pro šéfa,jen nevim zda on se rozhodl pro mě *7* chybí mi pusinky,sms-čičky atd.Federiko mi aspoň píše,každý den meil *4* ale necítím k němu to co k šéfíkovi *9* Jinak proč bychom se smáli,když vám to klape *14* šéf je zase o dost starší no *3*
            • pedriska

no téééda já zírááám tady to úplně srší štěstím a romantikou *1* *3* vidím že jste šťastné holky přeju vám aby se vám všechno podařilo a abyste byli mooooooooc šťastné.zasloužíte si lásku a štěstí.jednou bych taky chtěla být tak šťastná jak vy.hooodně moooc štěstííčka a lásky přeju vám všem *3* *4* *3*

Jééé jééé takový romantiky tady. Sem ráda že ste si ten víkendík takhle užili. Ráďo sem ráda že ti to se šéfíkem takhle vychází... ted se ale budeš muset asi rozhodnout co jestli Federiko nebo šéfík. To má asi ráda každá holčina když je zamilovaná tak chce pusinky atd...třeba to ale nechce moc uspěchat aby něco nepokazil víš?! *3* Zkus ještě počkat a uvidíš. Takovou romantiku jako jsi měla ty u krbu atd bych chtěla taky jednou zažít fakt jo?! Chcete ode mě detailíky jo?Mno já ze včerejška moc žádný nemam protože byl takovej a chcíplej a navíc mam své dny takže sem byla docela naštvaná. Ale tak leželi sme v postýlce spolu líbali sme se hladili se a pak sme oba dva usnuli ...já sem byla otočená zády k němu a on mě držel uplně pevně a spinkali sme *3* On pokaždý když se otáčí (v postýlce) tak mi dycky v noci dá pusinku ..to je uplně sladký *14* .Jinak Mey máš hezký jméno a mému objevovi (Davídkovi) je (ted se ale nesmějte) on je o rok mladší než já...takže mu je 18!!!Ale nevypadá na to vůbec...je prostě úžasnej *3*

Pokračováníčko *4* Hanisko,to je super a co taky pár detailíků? *3* Mey,krásný jméno Maria a Vlado musí být úžaný,jsi happy co,je to znát z tvých zpráviček *14*

Čautě!Tak další detailíky *3* No,bylo to super!Večer jsme si povídali u krbu s vínem a při pouštění Celine Dion *4* ,pak jsme se začli líbat,hladit,paráda *14* Pak navrhl společnou koupel,tak že jsem ho viděla úplně nahýho,další paráda *14* ale jen jsme si tam povídali.Pak jsme šli do postele,pokračovali v líbání a v hlazení,ale nic víc,usnula jsem u něj a hladil mě dokud jsem neusnula *14* Ráno vstal zase dřív a připravil snídani,opět žádná pusa *9* Až když mě odvezl domu tak se na mě v autě dlouze díval jako by váhal a krátce mě políbil a poděkoval za krásný víkend *4* Teď se asi dlouho neuvidíme on má dovolenou a já příští týden a v pátek má přijed Federiko,ach jo *4* Pořád nevím jak bych popsala můj vztah se šéfíkem,je úžasý,ale zároveň nevim,jsem zvyklá,že když mě někdo má rád,miluje tak je to samá pusa a tady ne... *9*

Už jsme zpátky z chaty a ještě pojedem s Vladem do bazénu *5* Bylo to skvělí,Vlado je skvělej,jsme si to užili *5* A vy jak koukám taky *4* A co objev Hani,jak ten vypadá a kolik mu je? *7* Neboj nějaký místečko se najde ne,jednou *3* Jinak vlastním jménem jsem Maria,volá se na mě Mario,nikoliv Marie *13* říkají mi Mari,Maro,Mey *5*
  • koukám

Ahoj zlatíčka!Moc na vás myslim.Koukám,že je to tu samá svatba,pařba,rande atd.to je dobře,jen užívejte *4* Já mám teď dva dny relativně volno a v září pojedu nejspíš fotit na pár dní do jižní ameriky,ale ještě nevím zatím se o tom jen mluví.Moc se mi tam nechce,jsem ráda tady a zase bych ráda jela na pár dní do česka.Mějte se moc hezky,mám radost,že jste tu taková parta.Kristýnko,romky,černošky nebo rusky,všichni jsme lidi *4*
    • Re: koukám

Ahojík Marcy dlouho si tu nebyla a moc si nám chyběla. Ty jedeš do jižní ameriky jo?!téééda ty se máš taky bych jela. A copak jedeš fotit??plavky??Mno to víš tady v čechách se pořád jenom chlastá *1* žéééé lásky moje *3*
      • Re: Re: koukám

Docela vám to závidím *4* Jo,asi do Peru,neni o co stát do neni New York,je to jedna z nejchudších zemí jižní ameriky,fotit tam budu přírodu a tamní obyvatelé,už to fotil každý tisíckrát,ale je to práce.Na net teď chodim málo,moc práce,jsem z toho utahaná,ale pořád je víc zájemnců a nabídek než v čechách,je to příležitost.
        • Re: Re: Re: koukám

Tak se na to vykašli a pojeď do ČR,vezmu tě na nějakou pořádnou pařbu... *3* Jo,práce je práce,ale hlavně že nějaká je co?Horší by bylo kdyby nebyla...Měj se krásně! *3*
          • Re: Re: Re: Re: koukám

Neni to náhodou pro Marcy?Nebo se chceš jmenovat stejně *15* Ty si popleta *4* Jsem ráda,že mám tuhle práci,někdy je to otrava,ale baví mě zachycovat momenty,který si člověk nemusí jen pamatovat,ale může se na ně kdykoliv podívat nebo člověka vyfotit tak že je perfektní,z nějakého úhlu,nalíčenou a načesanou holku,postavu chlapa,má to svý kouzlo *4* Líbám tě zlato *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: koukám

Oki sem ráda že už sem teda v obraze.... Páťa byl nákej asi mimo teda ne když to psal... *1*

Jo,to psal Patricek,poznávám to,hlavně proto,že má Marcy rád,to já poznám *1* a zná ji tak že by ji vzal na pařbu jedině on *4*

Podle času odeslání a smajlů,bych to typla na Páťu *5* To je taky pěknej kaňour,líbačka,dost vostrý

héééj ted se v tom nevyznám tady...co to má znamenat??? Kdo teda psal že má Marcy přijet do ČR a že jí vezme na pařbu??? *7*
    • Re: koukám

Zdravim tě Macíku *3* nekec a kam do jižní ameriky?Napíšu ti sms *7* Jinak určitě přijeď,byla bych moc ráda,chybíš mi *9* Pa!
  • šéfík

Je mu 32let, je stejně velký jako já,postavu má velmi dobrou,ale moc ji neodhaluje,má krátký kaštanově hnědý vlasy,často nagelovaný,hnědý oči a je prostě fajn,líbí se mi.Na první pohled působí odtažitě,uzavřeně,vážně,ale čím víc ho poznávám i jinak tím víc se mi líbí a je workoholik *14*
    • Re: šéfík

hmmm zní to zajímavě...tak hlavně že se ti líbí *3*
      • pedriska

Re: Re: šéfík

duležité je že se ti líbí tak ti přeju ať ti to výjde *3* *4* *3*
        • Re: Re: Re: šéfík

No,frajer *5* A začíná se ti líbit,no vidíš *5*
          • Re: Re: Re: Re: šéfík

Je super,když je napitej,pěkně se tlemí *15* je roztomilej,ale drží se.
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: šéfík

*1*
        • kasnic

Re: Re: Re: šéfík

to vypadá velmi slibně:)
  • na cestě:-)

Tak jsem právě v autě se šéfíkem a píšu z jeho notebooku.Jsme na cestě garden party.Ale od začátku *14* Oběd byl perfektní,šéf byl diplomat,elegantní,profesionální ,chytrý.Jak jsem si sedla a seznámila se se dvěma obchodníky byla jsem nervní,šéfík mě nenápadně pod stolem pohladil po stehně a usmál se *14* bylo to v pohodě!Po obědě mi nabídl víkend na jeho chatě a nepracovní,tak jsem ho uškemrala aby se mnou zůstal na oslavě,přespíme v penzionu a v sobotu pojedem na chatu,na konec souhlasil,dalo to práci *8* Tak jsme koupili svatební dar,jeli jsme ke mě pro věci k němu pro věci,má krásný byteček *14* *8* *4* no a jsme na cestě.Zatím ještě pusa žádná a nechci se vnucovat,si počkám *4* Ještě zkusim napsat večer jestli šéfík dovolí *3*
    • Re: na cestě:-)

Téééda co se tu člověk nedozví normálně!! *3* Začíná to ale hezky nejdřív pohlazení po stehně pak přespání v penzionu a pak víkend na jeho chatičce nepracovní ještě k tomu.hmmm hmmm... zajímavé *1* Copak ste koupili za svatební dar???Jasně kdo si počká ten se dočká...pusa úrčo dneska proběhne a ne-li něco víc že?! *4* *3* Tak když budeš moct tak písni užijte si svatbičku a pozdravuj brášku pa pa *3*
      • kasnic

Re: Re: na cestě:-)

Aby jsme za chvilku my nekupovali svatební dáreček:)ať to vyjde!užij si to§a paka vše do detailu pověz! *5*
        • Re: Re: Re: na cestě:-)

Jó,chceme vědět žhavý novinky *8* Zatim to zní dost dobře *5* možná bys mu měla trochu pomoct aby se rozhoupal,že by byl stydlivý *4* ?Jinak vostrý,přemluvenej na oslavu,pak ty na chatičku *5* Já jedu večer s Vladem na chatu,hrozně se těšim,zapaříme *5* a pak se uvidí,ale asi je to jasný *5* A co vy a víkend,jaký jsou plány?Haniska vyrazí na randíčko ne?Kene,máš holku?A co Kristýk a Pedriska,co víkenďáček? *5*
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: na cestě:-)

Tady se rozjíždí bárcha i ségruna dohromady *1* jen si to užijte *5* a tobě a všem taky přeju good víkend *14* Já jedu k bábuše za kámoškou a někde zase budem blbnout:)tk uvidíme..budete mi chybět lidi-LOOfuuju vás *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: na cestě:-)

Mladá byla to jo,ale nezkušená určitě ne... *3* pěkný dáreček... *3* Teď povídej a přeháněj ty... *3*

17 jo? teda Páťo takovou mladounkou jo?!Mno ale tak jenom líbačka to nevadí *3* Jo já sem taky byla pařit ale už sem byla asi ve 3 doma pak začla bejt totiž nuda a skoro sme ani nepili.Zatim se na rande nepřipravuju muj objev totiž spinkal tedka po svatbičce a ted jde uklízet bo co *9* *9*

A co ty,taky si včera pařila ne?a už se chystáš na rande... *3*

Moc jsem nespal,teď to musim dohonit...Líbačka,no?Stálo to za to... *3* hlavně mám taky okna jako vrata,ale byla to milá holka,taková moc přátelská,nebránil jsem se... *3* ale nic víc nebylo,to bych si tam netrouf...na víc alkohol ani náhodou... *3* bylo ji 17...

áááá tak Páťa už se nám probudil a vrátil z kalbičky *1* Máme kocovinku jo?? ha ha mno Ráďa nám psala že ti bude asi trošku víc špatně *1* . Jinak jakto že si jí neuhlídal???Mno ono to asi ani nešlo co?!Hlavně že šéfík je super chlapík už se těšim až nám napísá nějaký detailíky *3* A co ty Páťo jaká byla líbačka??? *3*

Už jsem doma...ještě mám trochu kocovinu a jsem hrozně unavenej,bylo to do půl čtvrtý,děsná směna... *3* Tancovali jsme dost... *3* Ráďu jsem neuhlídal ve dvě ráno jsem ji marně hledal,šéfík si ji odvedl... *3* ale je to dobrý chlap...Jinak se přiznávám proběhla líbačka,ale jinak jsem byl slušný kluk... *3*
          • Re: Re: Re: Re: na cestě:-)

Mno to každopádně chceme slyšet všechny detaily novinky atd.Jinak já na randíčko jdu až zítra protože muj objev je dneska taky na náký svatbě na Karlštejně, takže jdu chlastat s kámoškama a pak asi náká diskoška. *3* Mey užij si to hezky na chatičce a pak nám taky pověz náký detailíky jo?!Jinak jak se jmenuješ oficiálním jménem??? *7* tak pááá lásky moje a hezky pařte o víkend *3* ale at vám neni moc špatně jako mě minulej víkend *1*

Už zase písám,už mám nějakou tu skleničku za sebou a je to tu fajnový,bomba! *15* Šéfík se baví a všichni jsou happy *3* Tancovali jsme ploužák v objetí,zašeptal mi,že mi to moc sluší,že jsem hezká holka a dal mi malou pusinku na krk,ale toď vše *14* tak ještě uvidíme *7* Jinak mazec!Šla jsem do koupelny a koho tam nevidim,svýho opilího mladšího bratříčka,tak že Patricka jak se tam líbá s nějakou holkou,vůbec si nevšimli,že jsem tam a čučim *8* A hit večera Ptrick tancoval se ženichem salsu,šlo jim to úplně skvěle *15* Nevěsta je krásná a těhotná,už má trošku bříško.Koupili jsme sadu na salát,mísu,misky,vidličky a lžičky+kuchařku,nevěsta jí hodně zdravě a taky jsme jí koupili dudlík modrý i růžoví *1* Tak se bavte a písněte zítra jak se pařilo a dařilo *15* Už začínám mít dost,blbě mi bude *15* ale Patrickovi víc *15* Mám vás ráda koťata!
    • ken

Re: na cestě:-)

To jako jedeš se šéfikem na chatu? *1* *15* Už tak rychle jo? *14* Tak hlavně ať se ti to tam líbí *1* *15* P.S.:Vrať se nám veselá:-) *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit