Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • šéfovský,rande:-)

Hned zpočátku,koho to nezajímá čist to nemusí,Wenta se to netýká *13* *5* *4* Tak včera to byla bomba,byly jsme ve fitku a já ho porvé viděla bez trička,zírala jsem,má nádherný tělo.Pak jsme šli na squash,ale jen na chvíli,což byla sranda,protože mi to nešlo a byla jsem nervózdní *4* A na konec mě pozval na malou véču a kulečník,v tom sem ho porazila *1* hodně se bavil o práci a jak mě povýšit,protože mám větší ambice než na sekretářku *5* pak mě odvezl domu,klasika,děkovali jsme si za super den,pohladila jsem ho potváři a on midal na tvář pusu *14* Dnes byl v práci,ale zase jako šéf,odměřen a nemluvný *5*

A co ty Hanisko,no povídej *8* co ta tvoje láska,chci taky všechno slyšet *3*
    • Re: šéfovský,rande:-)

hmm takže to začíná fakt hezky...už má nádherný tělo šéfík sem zvědavá co bude dál *1* Tak to sem mooc ráda že se ti to rande takhle povedlo a že se ti taky líbilo *3* A ještě k tomu budeš povýšená tak to je superky ne?!Mno to víš v práci je člověk uplně jinej než takhle v soukromí to on asi musí víš hlavně že ti dal pusinu..sice jen na tvář ale taky dobrý na začátek *3*
      Jinak já a moje láska zatim ještě nic...dneska večer k němu jedu má volnej byteček a asi tam budu spinkat tak sem na to zvědavá.Zatim mi píše uplně krásný vzkazíky atd... tak uvidíme jak se to pohne dál *14*
      • Re: Re: šéfovský,rande:-)

V tom případě chci zítra vědět úplně všecičko *8* *15* *14* jen tak u něj spinkat to nebude asi jen tak,jujky *3* Užij si to a fakt dej vědět *4* Já nevim co já a šéfík,na víc 15.8. přijede Federiko *9* začínám si myslet,že s ním by to asi budoucnost nemělo,já a španělsko asi ne a šéfíkovi je 32let o devět let starší,už má přeci jen svůj životní styl *5* tak nevim *9* Myslim na oba *9*
        • Re: Re: Re: šéfovský,rande:-)

Tak sem jako pěkně nasraná *16* tedka mi volal ten muj objev a řekl mi že dneska nemůže že to padá.Takže já se na něj těšim jak idiot a on mi řekne tohle ..ty woe nejradši bych vyskočila z okna fakt *9* *10* Jinak Ráďo ty máš tedka asi pěkný dilema co jestli španěl nebo šéfík...mno budeš muset rozhodnout bud jeden nebo žádnej *3*
          • Re: Re: Re: Re: šéfovský,rande:-)

Hanisko,tak trochu si myslim,jestli on ten tvůj objev tě nechce jen na to jedno *7* *16* Každopádně bych se sebrala vzala nějakou kámošku a šla zapařit *5* Ráďo,ty to máš taky vostrý,no nevim,i když je šéfajz starší tak by mohl být sakra dobrej nejen v soukromí,ale i v práci *5* věk je dnes podřadnej.Já chodim s ukrajincem,já jsem též krví ukrajiny,máma je odtamtud a táta čech.Jenže mámě se to moc nezamlouvá *8* padši by byla kdybych si našla nějakýho čecha jak poleno,ale Vlado je pracant a čestnej *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: šéfovský,rande:-)

Ale jsem tam já zlato *1* *5* *4*

Hmmmmm,přijímám...a rád *3* Jinak v tom případě je to fajn kluk,já si s holkou taky rád povídám,ale když už si ji pozvu do prázdnýho domu,tak toho rád využiju... *3* teda ten dům neni prázdnej skoro vůbec... *3* i když teď tu nejsou aspoň naši... *3*

Já si jako nemyslim že by mě chtěl jen na jedno...protože už sem minule u něj byla a nic nezkoušel jen sme si povídali atd.Takže místo toho abych někde byla tak sedim doma *9* Mey když je ukrajinec dobrej a hodnej na tebe tak proč by sis měla nacházet náký čecha..cizinec je někdy možná lepší než čech. Jinak vám moc děkuju za podporu snad mi to vyjde zítra.Hrozně moc ste mě potěšili *3* hlavně ty Páťo s tou pusinou na čumáček *4* to bylo roztomilý *3* moc děkuju! pa pa taky posílám pusiny *4*

Koukám,že vám(kluci)dáváme pěkně zabrat... *3* Já byl dlouho v práci a pak pozval jen čistě přátelsky jednu sestřičku na zmrzlinu a procházku,pokecat... *3* Lásce se nedá poroučet,ať už je starší,jiný národnosti atd.Nevim,já kdybych si pozval holku do volnýho bytečku a nechal ji u sebe přespat asi bych to moc nevině nemyslel... *3* ale co mi víme co Haniska chce na víc je to velkááá holka... *3* škoda,že ti to nevyšlo... *9* pusu na čumáček *3*
  • trochu jinde

Čeho se u kluka všimnete jako první?
    1.u kluka na ulici? 2.čeho jste si na Wentovi všimli jako první,co vás upoutalo? *5*
    Mě 1.asi postavy a toho jak se tváří.2.tetování a oči,líbí se mi jeho přísný pohled *5* *4*
    • Re: trochu jinde

Já si teda první všímám u kluka očí, postavy a toho jak je oblečenej. A u Wentíka mě zaujal ten jeho krásnej pohled a úsměv *14*
      • Re: Re: trochu jinde

A co se ti líbí,když maji na sobě? *3*
        • Re: Re: Re: trochu jinde

Tak mě se líbí když má nasobě třeba džíny náký good tričko nebo košili. *3*
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: trochu jinde

Mne taky-teda souhlasím se všemi holkami,ale nemám ráda kluky,kteří jsou "namachrovaní frajírci s blbýma kecama".....a u Wenta-jeho švechno:Dprostě...
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: trochu jinde

Jo:)
            • Re: Re: Re: Re: Re: trochu jinde

Taky mám zkušenosti s takovýma exotama,dost blbý *10* ale co,jdu dál *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: trochu jinde

Pravda,blbý kecy to je to nejhorší a když je kluk arogantní,povýšený,to je pak zklamání *9* Taky takový"borce"znám a taky si kdysi ze mě dva blbštajni utahovali *5* dneska už jim to umim vrátit *4*
        • Re: Re: Re: trochu jinde

Tak musí být určitě simpatický na první pohled,oči,tvářička a pak tělo,oblečení atd.mám ráda když mi prostě padne do oka na první pohled,když se kouknu a řeknu si"jo,ten je k sežrání" *15* *8* *14*
    • Re: trochu jinde

U kluků nevim,ale u holek si v první řadě všímám vlasů,očí a pak ji sjedu pohledem celou......... *3* když se usmívá tak je to úplně super a to je pak hezká každá... *3*
  • sport

I když Went sportu moc neholduje,jaký sport byste s ním provozovali,kde byste se předvedli? *7* *14* (sex se nepočítá *15* )

Já asi volejbal,ten máme v rodině *4* a aerobik
    • Re: sport

Ty jo,my se furt mýjíme *5* tak nevim asi bych si s nim zahrála tenis nebo prostě zaplavat *5*
      • Re: Re: sport

Tak já bych šla s Wentíkem bud do posilky nebo plavat abych viděla to jeho krásný tělíčko.Mno ale v aerobicu bych ho asi trumfla *1*
        • Re: Re: Re: sport

To já asi taky *1* ,ale máš pravdu,chce to sport kde se ukáže co? *14* tělo,hbitost,jak je spocenej *1* umim si to přdstavit a slintám *14*
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: sport

Orgie jedou:D
      • Re: Re: sport

Jasný volejbal,basket,nebo jen posilovna a pak na dobře vychlazený pivo... *1*
  • Hanisce

Tak ti odpovim zde abych se nemusel vracet...moje tetování má smysl,už jsem to někde psal,na noze takový znak svobody co jsme si s kámošem načrtli,na ruce kresby se schovanými datumy mýho průseru,iniciáli první holky,narození mých sourozenců atd.na krku ornament,jen tak... *3* v září půjde dolu...Jinak díky za vysvětlení ohledně drápků... *3*
    • Re: Hanisce

Týý jova tak to jo... to musí vypadat dost dobře ty kresbičky na ruce. Jinak nemáš vůbec za co děkovat *3*
      • Re: Re: Hanisce

Tak jo,tak dík *3* Jinak všem dobrý brzký ráno a krásný den......... *3*
        • Re: Re: Re: Hanisce

Tobě taky:-)))))))))) *1*
  • Patrickovi,rebelovi

Že se ještě vracim zpátky,jaký divoký časy si měl? *5* Už tehdá si něco naznačoval *5* jsi asi pěkný kvítko *5* Já jen,že taky sekám poslední půl rok latinu,před rokem mi vzali ridičák,moje blbost *16* chci se dát na lepší cestu *5*
    • Re: Patrickovi,rebelovi

Tak to ti schvaluju.... *3* Nejrušnější roky jsem měl mezi 17-19rokem,byl jsem šprt,ale jinak hajzlík.Zkončilo to trestním oznámením ublížení na zdraví při jedný potyčce,naštěstí se to smázlo jen ústně,protože dotyčný mi celoživotně poškodil ledvinu,kdyby se to nestalo,tak nevim možná bych si šel sednout.To byla poslední hranice,teď jsem hodnej kluk... *3* Ponaučení až budete chtít udělat nějakou kravinu,myslete na rodiče...měli se mnou trápení...Mey buď hodná... *3*
      • Re: Re: Patrickovi,rebelovi

Díky *4* jo budu hodná slibuju!
        • Re: Re: Re: Patrickovi,rebelovi

Mě to slibovat nemusíš ani kvůli mě být hodná nemusíš,dělej to pro sebe,protože ty sama chceš a kvůli rodičům nebo přátelům...nepřekroč hranice,protože pak se to těžko bere zpět a jde to s tebou,minulost je stín...
  • se mám:-)

Tak co koťata,jaký máte víkend? *3* Včera naši odjeli na dovču tak že tu panuje bezvládí *5* a já včera děsně pařila,ráno kocovina,hrůza a Pat s Danem uvařili i upekli,no nemám já se? *1* *3* *14* Pište pište úplně všichni!
    • Re: se mám:-)

Já mám víkend taky dobrej *5* taky jsem byla včera na pařbě,přitáhla jsem v pět ráno *5* hustý *5* To máš dobrý bráchy.
      • Re: Re: se mám:-)

ahojík tak já sem měla good víkendík... v pátek sem byla pařit přišla sem ve 4 ráno bylo mi blbě jak svin a pak sem hned v 7 vstávala a jela sem na svatbu.Dneska sem přijela uplně chcíplá. *9*
        • kasnic

Re: Re: Re: se mám:-)

A jaká byla svatbička??:)taky bych na nákou chtěla...:)
          • Re: Re: Re: Re: se mám:-)

Mno tak svatbička byla super... ze začátku sice nuda ale pak se to tam slušně rozjelo. Ty se máš Páťo...já myslim že bys mu jí pak měl vrátit tu nevěstu. *3* A copak ste vařili dobrýho??? *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: se mám:-)

No,tak to je super,krásný...... *3* Že by osud konečně zasáhl? *3* To k létu patří... *3* Mě se taky zdá,že po mí ségře jde a ona furt tvrdí že ne,ještě není doma... *3*

Teda Ráďo už zase se šéfikem jo? Ten po tobě jede jako blázen normálně *1* Tak nám pak hlavně pověz nějaký podrobnosti jo jaký to bylo ve fitku atd...! Jinak Páťo k těm letním láskám... tak vám normálně musim povědět že sem se asi zamilovala *4* do kluka kterýho znám asi 3 roky ale nikdy nám nebylo souzeno bejt spolu dycky jeden z nás měl jinýho partnera mno a v pátek a včera se to asi konečně prolomilo *3*

Tak jako hodný bráška jsem přijel domu a hned odvezl ségru do fitka na rande,to jsem na ni zvědavej... *3* pak pro ni budu muset ještě dojet nebo jestli mi ji přiveze...hmmm *3* A co vy a letní lásky,nějaký úlet... *3* ?Pochlubte se *3*

Ten perník byl delikatesní *14* nadýchaný a čokoládová poleva *4* kluci jsou zlatíčka,dnes jim uvařim já a mizim.V 17hod. jdu se šéfíkem do fitka a možná na sguash,pozval mě jestli nechci jít s nim,jsem kývla *4* a teď nevim co si vzít na sebe o čem budem mluvit a proč jsem vlastně kývla *1* držte palce.
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: se mám:-)

Já bych si dala ten perník:)....

hmmm takový dobroty jo? mno to se teda Ráďa musela mít mnam *3*

Obalovaný file,brambory a perník s polevou...Nevěstu vrátíme,budem chtít výkupný a zase ji přivezem,unesem ji až půjde na wc,musíto být v klidu,nevěsta je v očekávání... *3*
          • Re: Re: Re: Re: se mám:-)

Tak tady se pařilo ve velkym... *3* Já jel pro sestřičku ve tři ráno do clubu a pak ještě s bráchou vařil,jsme blbci co? *3* Já jdu na svatbu v pátek a unesu nevěstu... *3* a ještě si rozmyslim jestli mu jí vrátim... *3*
      • kasnic

Re: Re: se mám:-)

Tj-a co uvařili dobrýho?:)já mám docela fajnovej víkend zase jsem doma a mám úplně v prdeli nohu od žabekxD..hrůza...
        • Re: Re: Re: se mám:-)

To máš blbý,žabky jsem taky měla a ukopla si nehet bylo to mňamino *16* o dý doby je nechci vidět *13* Zachovej optimistickej přístup *15*
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: se mám:-)

NO,tak to ses teda měla...jo optimistaxD
  • horalka19

Horalka19

Wentwortík je nej nej klučina, je hroooozněě hezounkem..... *1* *1* *14* *14*
    • kasnic

Re: Horalka19

Je jasný ne?:D
      • Re: Re: Horalka19

jj přesně je to náš miláček krásnej *14*
      • Re: Re: Horalka19

Jó,to je přece jasná věc,je to náš kocourek:-) *3*
  • Dotazzz!

O čem se tu tak jinak bavíte? Můžu jít k vám do party? *7* *7*
    • Re: Dotazzz!

každý může mezi nás...vítej *3*
    • Re: Dotazzz!

Jasně,nemusíš se ptát,jsem může přece absolutně každý.... *3* Někdo věrně zůstane a píše jak může a některý to asi omrzí...Baví me se o všem,kolik nám je,co děláme,práce,škola atd.teď jsme se i popisovali,prostě normální pokec po netu *3*
  • Re: Wentworth

Chtěli bych vidět: Wenta, Karla Wolfa a asi Hilary Duff... *14* Vy?
    • Re: Re: Wentworth

Wenta, Jareda Leta, Fernanda Alonsa, Ellen Pompeo a asi i Nicolase Cage.
  • Wentworth

Lidi! Bavíte se tady o sobě nebo o Wentworovi?? *7* . No to je jedno. Jenom pro upozornění! Sem tu nová a Wentwortha upee zbožňuju!!! *14* *14* *14* *14* To je prostě upee neeej kluk na světě! *14* Kéééž bych se s ním někdy potkala. Heeej to bych asi nepřežila. *14* *14* *14* *14*
    • Re: Wentworth

Čauky!Jak to přijde,někdy o Wentovi píšem slohovky,ale někdy prostě neni téma tak se bavíme jako parta a poznáváme se! *4* Ale všechny nás spojuje jedno"PRISON BREAK"a jejich představitele *14* Kdo by nechtěl vidět Wenta na živko *7* Všichni bysme stáli frontu *14*
      • Re: Re: Wentworth

Maji tu docela partičku *5* a proč ne,nejde se bavit jen o Wentíkovi je už probranej skrz na skrz *8* a někdy tu maji témata,že čučim *9* ale aspoň to tu držej!
        • pedriska

Re: Re: Re: Wentworth

JJ všichni se tu snaží dělat co se dá abychom to tu udrželi , a je fakt že někdy ty témata jsou fakt hustý *1* *3* A souhlasím s Ráďou všechny nás spojuje jedno "PRISON BREAK" a jejich představitelé *14* *14* Je snad jasný že bysme stáli frontu abychom viděli Wenta na živo *14* Všechny bysme chtěli vidět na živo.*14*Lidi kdybyste si museli vybrat tři lidi který byste chtěli vidět na živo kdo by to byl? *7*
          • Re: Re: Re: Re: Wentworth

Wenta, Jareda Leta a dál nevím. Prostě ještě nějakou sympatickou celebritu.
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: Wentworth

Lidi,už je to tu zase..nic proti lindě27,ale mne už to štve..to se máme bavit jenom o Wentovi?...kdyby aspoň věděli jaká jsme "parta"lidí:)které miluju...:)já bych chtěla určo vidět Wenta,lidi z HSM,Linkini,One republic:)a spoooostu lidiček a hlavně vás!:)já viděla-Martina Maxu,Karla Voříška,Kerndlovou(řeknu byla pěkně nafrněná),Arashe....:)
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: Wentworth

jj:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: Wentworth

Též souhlasim,úplně se vším! *4* Pat je blázen když se zamiluje a vlastně je blázen furt *3*
            • kasnic

Děkuju ti Patricku:)přidal jsi mi sebevědomí:).....jináč s tebou souhlasím,zlato moje♥♥

To jsem se teda vrátil k minulému tématu...

Jinak jo,je to tu super,jsme lidi,kteří se prostě baví... *3* Went je priorita a když někdo nakousne téma nebo hodí do placu otázku k němu tak super,ale když ne,bylo by tu ticho.

No,jo to si malinká... *3* ale to je hezký,fakt... *3* Holka nemusí být žirafa s plochým bříškem aby byla krásná.Jak jsem říkal s jednou silnější jsem chodil a měla krásný kukuč,uměla se oblíknout a byla kočka s faldíkem,kterou jsem si bránil... *3*
          • cleira

Re: Re: Re: Re: Wentworth

Tak určo by to byli: Went, Johnny Depp a asi Tom Welling. Co vy ostatní?? *14* *14*

Tak Wenta,ještě víc Dominica,P.Storme,S.Stallone taky jich mám dost.Kerndlová je kráva *16* povýšená a ta Marešova Monika to je to samý.Dobrej je Suchařípa,jsem s nim mluvila a je dobrej.

Jééééé,Danay tu bych taky rád viděl *3* ,pak R.Kneppra a H.Laurie(House)jinak jsem viděl na vlastní oči 2x I.Csákovou a byla hrozně fajnová... *3* je to kus ženský *3* klidně bych ji viděl znova a poznat bych chtěl i Y.Blanarovičovou.
            • pedriska

No to já bych chtěla vidět Amauryho Nolasca *14* *14* Wenta a taky Danay Garcia *3* *4* *3*

Čauky!Těch by bylo hrozně moc *4* ale např.Went,Mark Keller,Ben Afflek,Dom Purcell,J.Depp,H.P.Baxter ze Scooter *3* atd.atd.atd. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit