Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zpátky doma

Čau Wenťačky..... *3* Tak už si mě brácha přivezl domu,jsem utahanej jako kocour,hrozný vedra a ještě v nemocnici blbá kombinace....Díky za vaše zprávičky,nedopadlo to ani dobře asni špatně,ledvina funguje pořád stejně bídně a lepší už to asi nebude... *9* A jak se máte?Pokračuju ještě dole,máte zase zajímaví téma........... *3*
    • Re: zpátky doma

Ahojík Páťulko tak to sme moooc rádi že už si tu snáma zpátky a v pořádku a že si to tam přežil ve zdraví a v pohodě ikdyž to tam muselo bejt strašný. Mno jinak my se tu máme moooc dobře ale chyběl si nám to je jasný!!! Tak zatim pa pa a doufám že ses pobavil u našich příspěvků.. *1* *3*
      • kasnic

Re: Re: zpátky doma

Je fajn,že už jsi tady:)a všechno co holky řekly s tím souhlasím.Musíš se uzdravit aby jsi nás mohl nakazit tvýma kecama:DMtr♥
        • Re: Re: Re: zpátky doma

Děkuju vám holky........ *3* Vy jste na mě táááááááááááááák hodný *3* Jsem zdravej,dnes jsem si poležel a zítra už jdu do práce.... *3* prohánět sestřičky atd........... *3*
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: zpátky doma

ty jeden:D
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: zpátky doma

:Djj
            • Re: Re: Re: Re: Re: zpátky doma

.......... *3* to je volání divočiny... *3*
    • pedriska

Re: zpátky doma

ahojky Patriku! *4* Je super že už jsi zpátky. *3* Je dobře že jsi to v tý nemocnici přežil a doufám že tam na dlouhou dobu nebudeš muset. . . . hlavně teď musíš načerpat sílu , tak přeju hodně štěstí . . . *3* *4*
  • foto

Jo,a další super fotečky,ti co je sem dávaji"MOC DĚKUJEME" *3*
    • kasnic

Re: foto

Jojo:)já jich dneska asi přidala 20,tk nevím:)
      • Re: Re: foto

děkuuujeeemeee za fotečky *3* Taky si je jdu stáhnout do kompu. A ty nám Marcy úrčo zase napísánkuj až budeš mít chviličku ju? *3*
        • kasnic

Re: Re: Re: foto

Jo napiš a měj se hezky:)lidičky já těch fotek mám spouty takže se budu snaži je tam všecičky dát:)takže běhěm týdne:)
          • Re: Re: Re: Re: foto

děkujem za Kristýnko ...seš zlato že sem dáváš fotečky...jen přidávej at je na co furt koukat *3*
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: foto

Ále to je vph..:)budu muset ještě hledat našla jsem spoutu foteček,ale nevím dky je sem dám max.příští týden bo jedu k bábuše:)tk se tu mějte lidi♥
      • Re: Re: foto

Ahoj zlatíčka!Nějaké fotky jsem si vybrala a stáhla pro inspiraci.Wentworth je hrozně fotogenický typ.Moc vás všechny zdravim a myslim na vás.Až bude zase chvilka tak vám napíšu,zatim mám hodně zakázek a pokaždý jsem jinde.Užívejte si prázdniny,ještě máte před sebou celý měsíc a hlavně žádné hlouposti.
  • pozdravuje

Pat vás pozdravuje,vypadal docela blbě,ale humor ho ještě nepřešel tak je to fajn *3* A jak si užíváte horký letní dny? *4* Já v práci,pak jsem byla v nemocnici a asi hodinku na koupálku,paráda *3*

Jestlipak se Went taky chodí koupat? *1* Chtěla bych ho vidět *14* Třeba v trnkách pobřežní hlídky,ty červený,wow *1*
    • Re: pozdravuje

Taky ho moc pozdravuju! *14* Snad bude ledvina zase fungovat tak jak má *4* .Jinak letní dny si užívám v práci,domu chodím až v 18hodin tak že už nemám na nic moc čas *9* ve čt a v pa tam budu jen do jedný,tak snad bude ještě krásně *7* *5* *4* *3* *5* Hanisko,to je škoda,že si natrefila zrovna na tak blbou práci *9* Wenta v červených trenkách si nějak představit neumim *8* *15* *1* *1* *14* ale proč ne.
      • kasnic

Re: Re: pozdravuje

To já taky asi nexD,ale chtěla bych vědět jak vypadá ve spodím :D
        • Re: Re: Re: pozdravuje

Taky pozdravuju Páťu a moooc *3* Mno v červených trenkách nevim nevim... ale třeba v takovejch těch havajskejch s kytičkama *14* týýý jova kořen *14* Mno a ve spodnim prádle... to bych asi umřela ho vidět..bych normálně omdlela na místě. Myslíte že nosí trenky, boxerky nebo slipy??? Ty jova boxerky na něm...ta prdelka tam...hmm good představa *14*
          • kasnic

Re: Re: Re: Re: pozdravuje

Tady se rozjíždí Haniska:Djinak Marcy ano to máš pravdu,ale nebylo to tam až moc vidět:(ale ve spodím prádle...to ybch taky umřela:)štěstím:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: pozdravuje

Tak Páťo ty kérky žádnej význam nemají prostě se mi líbili tak sem si je nechala udělat. Ty tvoje mají nákej význam???A s nehtíkama se dá volejbal hrát uplně normálně...já je nemam extra dlouhý takže fakt v poho. *3*
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: pozdravuje

Nojo,zvědavá to jsem:Djak na co:D....já se přidávám..no takže kaštanové vlasy po ramena,měřím 152cm(jsem maličká:D)tlusté podoby:D...jako holka nic moc,akortá každý říká,že jsem hezká v obličeji:)tak aspon ěnco:)...jinak piersing chci do ucha:)....

Teda,je to tu samá kočka *3* Piercing jsem dal pryč,protože už mě nějak nebavil,připomínal divoký časy.......Hanisko,tvý kérky mají nějaký hlubší význam nebo se ti prostě jen líbili?A dá se sgelovýmí nehty hrát třeba volejbal nikdy jsem se stakovými drápky nesetkal... *3* Jinak piercing tu docela letí *3* díky za popis,budu si to pamatovat... *3* Jinak za holku jsem fakt šel,byl to mazec *3*

To je vostrý *7* Se přidám,černý dlouhý vlasy,hnědý oči,v uchu hodně naušnic,piercing na rtu a v obočí,170cm tak nějak *5* a proč si dal ten piercing pryč? *7* Koukám,že jsme dost rozdílný *5* Páčko!

Tak to bude Pat koukat? *14* Já mám ráda francouzkou manikúru *4* a mám hnědý vlasy na ramena,trochu se mi vlněj,zelený oči,brýle,173cm a jsem štíhlá.Pravda s Patrickem jsme si trochu podobní *1* Jinak ještě prásknu,i když nerad tak umí super tancovat,hříšný tanec,salsu,valc,jako musim ho pochválit *1* a taky mu to sluší jako holce na jednom mejdanu šli kluci za holky a Pat byl k sežrání *1* *15* *8* Jinak fajne,teď o sobě zase víme o chlup víc a kdo se přidá? *7* *3*

Wau good popísek ...mno aspon tak nějak víme jak už vypadá Páťa. *3* Mno já sem blondýnka, modrý oči, 170 cm vysoká, postava docela ujde nejsem ani tlustá ani extra hubená, mam piercing v pupíku a v nose, dvě kérky jednu na zádech (nad zadkem) a druhou na kotníku.Mam gelový nehtíky (momentálně žlutý *3* ).Mno snad to bude trošku stačit *3*

Horečku jen obrazně *3* Přes léto je lepší být sám....... *3* Fajn,mám hnědý krátký vlasy,zelený,tmavší oči,malou jizvu nad obočím a dvě malí jizvičky,po naušnici v obočí,měřim 178cm,postava normal sportuju,ale vysvalanej kulturista nejsem,tetování na noze,potetovaná pravá ruka,henou na krku za uchem.Mám asi 7cm jizvu na boku po operaci.Když jdem s Ráďou spolu tak nás lidi buď spojují nebo poznaji,že jsme sourozenci *3* Tak a teď se pochlubte vy,taky se rád kochám,míry udávat nemusíte....... *3*

hmm teda Kristýnko to by mě taky zajímalo jak vypadá Páťa a Ken. Páťulko vyklop nám něco na sebe... a nebo Ráďo pověz nám něco o tvém bráškovi at se trošku pokocháme *3* *14* A Páťa je navíc singl...hmmm... jo jinak máš pravdu že můžeš aspon víc flirtovat a užívat si života. ááá Páta dostal horečku *1* dobrou noc lásky moje *3*

Ráďa řikala,že je tu krásná zpravička pro mě *3* koukám,že od zvědavý Týnky? *3* Taky nevim jak vypadáš/te *3* a mí rozměry,hmmmmmmmmmm přísně tajný *3* soukromá věc,ale 90-60-90 to neni *3* Jinak jo,někdy se fakt pobavim... *3* Hanisko,pohoda taky jsem singl,ale o důvod víc flirtovat ne? *3* S kým chceš jak chceš,tak do toho si mladá holka *3* Z vás budu mít horečku *3* Krásný divoký sny,holčiny. *3*

Mě by zajímali rozměry každýho fajn kluka *15* Jo,jak asi vypadá Ken co? *14* Pata vidim doma každý den,tak že mi to stačí *1* Jééé,Went by mohl třeba i víc odhalit ze svého soukromí co? *5* Holky mi máme dost a to je super *3* Kdo má další novej hlod *4*
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: pozdravuje

Víte co bych chtěla...??Vidět třeba Patricka nebo Kena... *15* jak asi vypadají co??a co rozměry:DCHacha...:D....a Went...omg,ten musí mít..:Dco holky?

Jooo sem jednička *1* ba ne... každej z vás má good názor...ale je teda pravda že léto a krásný počasí svádí ke hříchům akord když je člověk singl *1* Mno kéž by nám Wentík odhalil něco v dalších dílech PB... vůbec by mi to nevadilo. Jo jo Páťa se úrčo snáma baví vid?! *3*

Některý hoky by asi potřebovali chlapa *5* Teda Wenta vidět v boxérkách *8* by bylo dost hustý *1* Patriku,ty se tu musíš bavit co? *4*

Jak koukám tak jste holky pěkně zvědaví..... *3* a teplo s vámi dělá divi... *3* Třeba se vám odhalí v dalších dílech PB... *3* Vaše komentáře nemaji chybu a pak že chlapi se baví jen o kdo ví čem,holky jsou na tom stejně *3* *3* *3*

Jo,Haniska zabodovala *15* Havajský,jsou super *1* nevim typla bych ho taky na boxerky nebo trenky.Já bych teda neomdlela *5* já bych zírala,div by mi oči nevylezli,byla bych v úžasu! *1* I když boxerky sluší většině kluků *14* pokud mají postavičku *14* ježkovi voči asi si poslintám klávesnici *15* Je léto,teplo a to mě prostě svádí k říchům *14* Fantazie pracuje! *1* Marcy,posílám pozdrav!
        • Re: Re: Re: pozdravuje

Vtrenkách už viděn byl v Prison Break jak plaval v nějaký šachtě nebo co to bylo,myslím,že je i fotka tady nebo na jiných stránkách.Ale v červených,to nevim nevim a ještě by mohl mít přes sebe plovák co?:-)
  • Zpátky

ahojík vy moje lásky...tak už mě tu zase máte zpátky...stejskalo se vám??? *1* Mě po vás hrozně hrozně moc.A četla sem ty příspěvky fakt ste se nějak rozepsali a to je super.To že je Wentík 11. mě ale teda fakt jako dostalo *9* vůbec to nechápu tolik lidí sem chodí a píše a fotečky noví tak jak mohl takhle klesnout to nepochopim asi *13* . Jinak v Praze už nepracuju protože tam na mě byli oškliví a dostala málo peněz a dělala sem hrozně moc hodin tak sem se tam na ně vysrala.Za takový nervy co sem tam měla mi ty peníze fakt nestojí.páá
    • Re: Zpátky

Čautě kotě!To je fajn,že už si tu *3* Bodeť makat někde spoutu hodin,nechat se buzerovat a ještě za nic peníze,to je pak k ničemu *9* Já dřív dělala brigádně prodavačku.

Federiko,byl úžasnej,milej *14* A v jaký části Španělska si byla?Jsem do něj blázen,ale co dál,těžko půjde do ČR a já do Španělska,no nevim *9*
      • Re: Re: Zpátky

Ty by si nešla bydlet do španělska???Co tady v Čechách aspon bys poznala líp novou zemi ne?!Já bych šla asi hned kdybych měla takovou příležitost. Mno já sem byla ve španělsku na costa brava na tom pobřeží ale pokaždý v jiný části. *3*
        • Re: Re: Re: Zpátky

To asi jo,ale tady mám rodiče,brášky,kamarády,prostě zázemí,tam se nebudu umět ani pořádně dorozumět *9* *9* *7* Jinak Federiko přiletí 15.8.už má zamluvenou letenku a napsal mi mýším na tébé,říkala jsem mu o našich čárkách a háčcích a on je teď píše všude,popleta *15* Costa brava by mohla být taky super *7* *4*
          • Re: Re: Re: Re: Zpátky

jééé 15.8. jo?! to mám zrovna svátek *3* . Ale to je roztomilý ne že píše takhle pořád háčky a čárky...já bych asi umřela smíchy *1* . JJ costa brava byla good...fakt jo.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Zpátky

Vím,že máš sváteček,hned mi to došlo,když jsem se jukla do kalendáře:-)Je to roztomilý a smíchy se lámu:-)Je fakt super,čekala jsem že si párkrát napíšem a tím to hasne a píšem si tak tři meily deně *14* poslal mi i obrázek dvě zamilovaný žirafy *1* jsem happy! *4*
    • kasnic

Re: Zpátky

Jasně ,že stejskalo:)já ted jdu zase k bábuše,bude te mi chybtě!ale moooc,a je dobře,že sji se na vysrala-když jsou takoví!....:)
  • kasnic

Lidská skvrna

Koukali jste se?....nemohla jsem se vynakoukat na něho:D,jinak ten film byl zajímavý,ale moc mne mrzelo,že nechtěl aby věděli,že je "barevný",ale to byla zápletka a zajímavost celého filmu...takže "ok"jináč kdybych říkala,že jsem někdo "jiný"než jsem to by bylo dívný....co myslíte?
    • Re: Lidská skvrna

Já ten film prošvihla *9* Můžu se zeptat, kdo Wenta daboval? *3*
      • kasnic

Re: Re: Lidská skvrna

To bych taky chtěla vědět,ale nelíbil se mi dabing.Patricku,a co ti je?..že musíš do nemocnice?
        • Re: Re: Re: Lidská skvrna

Pat už spí jako kotě *4* Kdysy mu byla při rvačce poraněna pravá ledvina,která mu teď funguje asi tak na 20% a jednou za půl roku musí podstoupit všechna možná vyšetření,hodně ho hlídaj,málem o ni přišel *9* usnul na mí posteli,ho musim ještě vzbudit *4*
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: Lidská skvrna

Tak hlavně hodně štěstí Patriku a ať ti to dobře dopadne! *3* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Lidská skvrna

Jo Páťo at je všechno oki a si zdravej jako rybička. Drž se!
            • kasnic

Re: Re: Re: Re: Re: Lidská skvrna

Jo.Ať je vše v pořádku!
    • Re: Lidská skvrna

Jo,bylo to dobrý,vypadal tam zase jinak,změna.Pointa byla dobrá,ale jinak jako celek mě to moc nedostalo.Což je samozřejmě věc názoru...pohoda *3* .Jinak se s váma prozatim loučim,zítra nastupuju do nemocnice,tentokrát ne jako pracant,ale pacoš.Nebojte ve čtvrtek vám zase napíšu......... *3*
  • buginka002

krásnej

jaj jako sqelej herec a v Prison Break úpe nemá konkurenci, ale jako v životě by mě nenapadlo, že mu je tolik let:-o
    • Re: krásnej

Jo,a jak se říká už má čas na ženění a dětičky *1* ,ale někdy jsou právě tihle chlapi nejlepší,zkušený,otrkaný,bez pubertálních výlevů a v životě mají jasno,což je super *3* I když v Hollywoodu,kdo ví? *4*
  • kasnic

11.

Sakra....je to špatný!Měli by jsme zabrat,kočky moje..:)
  • heath.4ever

jojo

jojo..Wentworth Miller.V Prison breaku je úplně skvělej a je to takový hezounek.Skvělá image!
  • jojo72

Uprchlice72

Je nejnejnejkrásnější *14* *14* *14*
  • cobra11

miami

Wentworth je skvělej. *14* *14*
    • Re: miami

Souhlasim *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit