Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj všichni

Ahoj lidičky,všechny vás moc zdravim!Ráďa mě zase dostala na tyhle stránky,tak že vám po x měsících zase občas napíšu.

Jinak i když jsem hodně daleko,vím,že včera zkončil v ČR Prison Break,ale doufám že i tak na Wenta hned nezapomenete.Viděla jsem fotečky i videa,přidaná a krásný,hrozně mě to potěšilo!

Jinak Ráďa dnes odletěla s Federikem,jen aby jste to věděli,odvezla jsem ji na letiště,bylo to jak z filmu,půl hodiny před odletem,až jsem to obrečela.Chybíte mi...Marcy
    • Re: ahoj všichni

no ahojííík Marcy...rádi tě tu vidíme zase...a sme úrčo rádi že nám zase budeš písat. Takže Ráďa snim nakonec fakt odtletěla jo?! tak to je good teda... aby nám v tom Španělsku ještě pak nezůstala *1* . Mno uvidíme snad se nám vrátí...tak zatím pá pá chybíš nám...a písni zas *3*
      • Re: Re: ahoj všichni

Tak jsem teď odvezla na letiště i Patricka,letí o den dřív,jenže ho to vyhodí v německu a dál už bude muset jinak tak mu na netu zjišťuju nějaký vlak nebo autobus,se z těch sourozenců zbláznim,jedna do španělska a druhýho to vykopne v německu.Tak že se na něj můžete těšit,jestli se neztratí.

Hanisko,děkuji,urči tě budu nějak psát,taky chci pomoct udržet Wentwortha na desátém místě,jste šikovný.Mějte se krásně!Mám vás ráda,vaše mamina(to proto že jsem tu nejstarší koza:-) )Pa!
        • Re: Re: Re: ahoj všichni

Týý jova takže Páťa nám už přijede o den dřív jo?! tak to je supeeer... mocinko se na něj těšim fakt že jo?!Mno snad se v tom německu neztratí *1* . Marcy ty seš tu nejstarší??Kolik ti je??? tak pááá ty naše mamčo *3*
  • ken

Nebudte smutny:-)

Tak jo lidi, mejte se tu fajn *1* *3* ja jedu na chatu a zitra jdu na svatbu memu strickovi *1* *3* Tak to si tedy uziju :-) *15* Doufam, ze tu budete neustale psat prispevky *3* a nebudte smutni z toho, ze uz neni PB *4* I kdyz priznam se, ze ja tomu porad nemuzu uverit *3* Vzdycky jsem mel v mobilu upominku na ctvrtek, ze je PB a ted uz nebude nic *15* *14* no, nemuzem nic delat, jen doufat, ze budou trojku vysilat brzy *1* *15* Tak zatim cau cau *1*
    • Re: Nebudte smutny:-)

tak si to tam Kene hezky užij a moc se na tý svatbě neopij *1* . To je přeci jasný že furt budem písat příspěvky atd... tyhle stránky prostě neutichnou ani kdyby chtěli. *13* Mno jinak doufam jen můžem že budou brzo dávat třetí řadu. Brzy se nám vrat z chaty ...budeš nám chybět... teda aspon mě *3* pá
  • poslední díl

včera ten poslední díl byl uplně mega dobrej jako! Wentovi to tam nehorázně moc slušelo... jak uplně hustě pršelo a ty kapky deště stejkaly po jeho tváři a těle...áááá uplně byl k sežrání *14* *14* *14* ! Akorát to teda trapně zkončilo *9*
  • brigáda

Hanisko a jakou máš brigádu?
    • Re: brigáda

Mno budu dělat na staromáku v hospodě a budu pinglovat.Nikdy v životě sem to ale nedělala a ani tim nejsem vyučená.Dělala sem ekonomiku a marketing tak sem na sebe fakt zvědavá tam.Chudáci hosté *1*
      • Re: Re: brigáda

To je v poho...to zvládneš neboj,jen si musíš pamatovat co kdo chtěl *4* *5* *3*
        • Re: Re: Re: brigáda

Mno budu to muset zvládnout... nic jinýho mi jako nazbejvá... jo co kdo chtěl si možná zapamatuju ale pak jim to přinést to bude už horší *1*
  • ken

End of Prison Break

No, tak skoncil Prison Break *9* *9* *9* *9* Chjo!! *9* jeste ke vsemu nova nechce odkoupit treti radu *10* a bude pry mozna za rok!!! *16* Vzdycky jsem se tesil, jo ctvrtek *1* kriminalka new york,ÚTĚK!!!! *3* *15* No a ted uz nebude nic, nic na co se tesit *9*
    • Re: End of Prison Break

Já sem z toho taky šutná, vás vůbec neznam, ale to je v celku jedno. Víte vůbec, že za to nemuže nova, ale tvůrci toho seriálu. V USA se začne dávat 3. řada teprv od září. A odkoupit to můžou až po premiéře. A to bude nějakou tu dobu trvat, bo to nova nemá ve vysílacím plánu na pul roku do předu.tak sbohem
      • Re: Re: End of Prison Break

Můžeš nás poznat když budeš chtít...jsi tu vítaná jako každej jinej! *3* Takovou dobu bez prison breaku to asi nevydržim jako! Ale asi budu muset co?! *9* *9* ach jooo....
        • ken

Re: Re: Re: End of Prison Break

Ja uz se tesim na ctvrtou radu *1* at uz ji odvisilaj v USA, *3* Doufam, ze sem prijde brzo *3* ale vzhledem k tomu, ze nemame ani 3 *9*
          • pedriska

Re: Re: Re: Re: End of Prison Break

Taky mě mrzí že Prison Break na Nově skončil *9* je to fakt škoda *9* Nevím na co budu ve čtvrtek koukat. . . . no možná vím objevila jsem v novinách že polská televize polsat opakuje ve čtvrtek ve 20:00 2.sérii Prison Breaku tak se na to budu znovu koukat. *4* jinak jsem chodím celkem často jen nepíšu komentáře , tak nevím jestli mě příjmete mezi sebe . . doufám že jo . .
            • pedriska

Re: Re: Re: Re: Re: End of Prison Break

Díky že mě vezmete mezi sebe *4* *3* . . . jinak jsem dneska koukala na volejte novu a zase tam byl dotaz kdy budou dávat 3.sérii a ten moderátor říkal že až příští rok . . to je fakt hrůůza *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: End of Prison Break

To je přeci jasný že tě vezmem mezi nás...čím víc good lidiček tim líp *3* Jinak na slovákách opakujou tedka 1. i 2. řadu...tak na to asi taky budu koukat znova...je to úžasnej seriálek...chjooo *14*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: End of Prison Break

Jasne, muzes to ted vzit za me *1* *3* *1* Jen hezky pis a neboj se vyjadritsvuj nazor *3* *14* *14*
      • ken

Re: Re: End of Prison Break

No ja nevim, ale vzhledem k tomu, ze uz jsem treti radu videl a na prison-break.cz pisou, ze uz byla odvisilana a na jinych odkazech take, tak teda vazne nevim. *7* Jo a jeste jsem tenkrat, *1* ale to uz je vazne dlouho, psal do volejte novu, tak tam mi rekli, ze treti radu tady zatim vysilat nebudou *9* ale ze v USA mela velkou sledovanost *14*
    • Re: End of Prison Break

Je to hrůza *9* Nova se s další řadou bude plazit,myslím že by ji měli dávat po novém roce *9* Teď co dali stránkám novou image,nevim na jakém místě Went vlastně je? *7* Bude mi fakt chybět! *9* No,pořád se ještě můžu těšit na vás,pokud se teda nerozprchnete,protože to zkončilo *9* Jsem smutná *9* Kdyby o něm aspoň v časopisech víc psali *9*
      • Re: Re: End of Prison Break

Taky mě to sejří,ale co,třeba daji jiný seriál s jiným krásným hercem a ne Wenta si už nikdo nevzdechne *5* Nebuďte z toho nešťastný *9* Jste si tu vytvořili partičku,a holky můžou začít usilovat třeba o Kena nebo Patricka nebo já nevim *15*
        • Re: Re: Re: End of Prison Break

chjo to je hrozný že už to zkončilo co?!Já taky nevim na co se ted budu každej čtvrtek těšit..asi na nic *9* *9* .Ta nova je uplně debilní fakt...takovej super seriálek a oni nechtěj koupit třetí řadu...idioti fakt tam!Jinak já sem taky nepřestanu chodit ani náhodou furt vám sem budu písat a dívat se na Wentíkovo fotky...i když je mam všechny stáhlý v kompu *4* . To je fajn že ho držíme furt na 10.místě...sme prostě NEJLEPŠÍ PARTIČKA *3*
          • ken

Re: Re: Re: Re: End of Prison Break

Souhlasim *1* alespon tu nebudu sam *15* A k Nove *7* Jdete do P....E *10* Nejvic me stve ze svoje serialy vysilame hned, ale co se tyce zahranicnich, tak ty skoro vubec!! *16* Ofrnujou nad tim nos a nedokazou pustit par penez *9*
        • ken

Re: Re: Re: End of Prison Break

Nebojte *3* chodit sem neprestanu a vy doufam take ne!!! *1* I kdyz utek skoncil, *9* a skoncil Went *9* skoncil nas serial *9* tak ja tu budu porad *14* i kdyby byl Went ja nevim na kolikatem miste *15* A lidi, uz drzime Wenta pekne dlouho na desitce *1* *15* Smekam pred vama klobouk! *15* *14* *14*
  • ještě jeden pozdrav...

Tak mám možnost ještě jednou napsat,ale už naposled *9* neni to práce vám napsat,ale hotový umění *5* Kene díky,taky tě mám ráda! *14* Moc se mi stýská po normálním psaní,ale koukám,že po mém pozdravu jste se rozpísali,to je dobře *1* Marcy vás také zdraví *3* Chtěla bych jet s do Španělska,ale tak trochu se bojim,moc ho neznám *4* Musim se ještě rozmyslet,ale odlétá se už zítra,tak že si musim zkrátit pobyt v Anglii *9* Fed bydlí v Andalusii u Seville,je děsně fajn učí mě španělsky a já jeho česky *1* le checa je češka,checo český,buenos días,buenos noches,hola,interesante je zajímaví,já jsem prý guapo hezká,španělština je moc hezký jazyk.On už umí taky pár slůvek,líbí se mu š,č,ž,pěkně šišlá *1* Patrick obsluhuje suprově a sekne mu to *4* Jak ten se na vás těší! *14* Ještě bych psala,ale už radši končím,mějte se nádherně!A v neděli už s Patrickem napísanou! *14* *3* *4*
    • Re: ještě jeden pozdrav...

ahojíííky angličani... sme rádi že se Ráďo až takhle snažíš abys nám napísala.No tak teda v neděli se na vás mocinko moc těšíme..teda aspon já! *3* ...mno tak si zkrátíš pobyt v anglii ale zase se podíváš i do španělska komu se to dneska poštěstí.JInak španělština je úžasná řeč..taky se mi hrozně líbí a chtěla sem jí dycky umět. Tak v neděli teda napísejte jo?! už chci abyste tu byli snáma zase.Pá pá mějte se hezky... *3* *14*
      • ken

Re: Re: ještě jeden pozdrav...

Já se taky moc těšim, ža tu budete zase s námi a budete moct písat bez omezení *1* *3* Ale na druhou stranu *3* si to tam ještě užívejte *1* já být ve věku dvaceti let, tak taky někam vyrazym *15* *4* Hlavně šťastný a bezpečný let:-)
        • Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

Kolik ti je Kene???
          • ken

Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

No, teď už sedmnáct *1* 12.06jsem měl narozky *3* Kolik je tobě? *14*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

Jo, to já taky a hlavně *1* až tu budem zase cela PARTA pohromadě *4* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

Ty jo,to je jak z filmu,co? *14* Nevim Federika neznám,ale asi bych letěla,Španělsko to musí být prostě super *14* ale je fakt,že jistý obavi bych měla *8* Každopádně se též těšim až se nám oba vrátí *14* Jsem ráda za každou jejich zprávičku *4*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: ještě jeden pozdrav...

*1* Jinak jak byste odpovedeli vy, kdyby se vas Federik zeptal jestli s nim nechcete jet do španělska? *7* *4*

ahááá tak to ju ... mno mě je 19!!

Jéétakže jak řekla Haniska angličani nám napsali!:D.... *1* No to máš pravdu,já bych se taky bála:),ale užij si to!!!Užijte si celý pobyt a taky dobrý let!:)uiž se na vás těším:)Miluju váás:)
  • odpověď

Líbil se mi díl jak byl Michael na samotce,jak hrál že se zbláznil,byl to skvělí kousek a pak jak kopali tu jámu k pokladu u tý ženský,modrý modúr mu fakt sedl a v tom vlaku to je klasika *14* Vůbec první díli byly super *1* a těšim se na třetí řadu,zase vězení,to bude fajn *1* Pa a nezlobte *1*
    • Re: odpověď

No vidíš,na to bych si vůbec nevzpoměla!:)ten je hustej..a ejště jak T-bagovi usekli tu ruku!...
  • pozdrav z Anglie

Čautě koťata!Je téměř nemožné vám odsuť napsat,jeli jsme až za Marcy na návštěvu,má notebook a český stránky,jinak to vůbec najít nejde *9* Jinak super!!!Chodim do školičky na kurzy aj,ale vůbec mi to tam neleze *9* ale seznámila jsem se se Španělem Federikem,dorozumíváme se anglicky,dost mizerně,spíš rukama nohama *1* ,ale už jsme byly na rande zatancovat si salsu a pozval mě do Španělska na rodinnou oslavu *3* Počasí je tu bída,dost chladno,tak trochu podzim-jaro.Patrick přes dopoledne dělá v malí restauraci číšníka i s kámošem a jde jim to,jinak se mu stýská po českých holkách *9* *14* Tak už budu končit,hlavně písejte ať je co číst a neutichne to tu.Moc pozdravů Všem R+P *3*
    • Re: pozdrav z Anglie

wau...ahojíky posílám pozdrav do Anglie! Sme rádi že sis dala až takovou práci stim abys nám sem napísala *3* Jinak sem ráda že se vám tam líbí..tady neni počasí o moc lepší dneska teda vysvitlo trošku sluníčko ale jinak je to tu taky spíš jak na podzim *9* .Tu ájinu časem vypiluješ a bude to jen a jen lepší uvidíš?!Jedeš do toho španělska na rodinnou oslavu nebo ne??? Pozdravuj Páťu a at pořádně obsluhuje hosty *1* pá pá
      • Re: Re: pozdrav z Anglie

Už jsem taky tady,byla jsem u sestřenky a zítra znovu na brigádu *9* To je super,že npsali,mám radost *15* Teda aby se nám Ráďa vrátila,aby si ji ten španěl nenechal *5* *7* *9* *3* *1* *14* *13* Taky bych se nechala Patrickem obsluhovat *14* jsem ráda,že jsou v poho *4*
        • Re: Re: Re: pozdrav z Anglie

Já jsem ráda,že se ozvali!Tedy Patrick a Ráďa!!.....nejdřív-španěl jo??...ty nemravnice jedna:D...né,užij si tu rodinnou oslavu ejstli tam pojedeš!Pozdarvuju všechny včetně Marcy!:)
  • ken

Čau!

Ahooooj tak jsem se vratil driv a radsi se neptejte proc, *1* no zkratka a dobre tu budu porad *14* a nejmene do ctvrtka *15* Tak me se asi libil sedmy dil v prvni rade, to jak sel Mikle vysvobodit Saru, ze spárů ostatnich veznu *3* *1* *14* Jinak vas tu vsechny zdravim a hlavne novy lidi *14* *3*
    • Re: Čau!

No mě by zajímalo proč:D... *5*
      • ken

Re: Re: Čau!

No muj kamos Petr, ma holku, ktera s nama nechtela jet na chatu *3* *1* No a dnes Petrovi volaly kamaradky Marty-to je jeho pritelkyne a delaly si z neho srandu, ze ona ma jinyho a ted ze s nim pije pivo v hospode a kdo vi jeste cosi! *14* *3* No nakonec mu jeho pritelkyne volala, ze je to jen zert a ze se omlouva a takhle *1* *3* Jenze Petr je zarlivej a museli jsme rychle zpet do Prahy *1* *4* No ja myslel ze se smichy neudrzim, kdyz jsem videl ten jeho zrudlej oblicej *1* *1* *1* Proste sranda *14*
        • Re: Re: Re: Čau!

čauky Kene... pořád neni nejméně do čtvrtka... protože čtvrtek je zítra jesli se nemýlim ne?! to tu teda moc dlouho nebudeš. Jinak stim kámošem...chudák takhle si z něj vystřelit...ale taky nesmí hned všemu věřit že jo?! *1*
          • ken

Re: Re: Re: Re: Čau!

mno vim ze ctvrtek je zitra *9* bohuzel, ale ta jeho Marta mi prijde trochu divna, protoze to uz je podruhy co si z neho strilela *1* ja mit takovou holku, tak se s ni asi rozejdu! *14* Jinak pozdravuju vsechny hlavne Ráďu a Patricka! *14* Uzivejte si to tam a neboj Ráďo! *3* Nas ve skole ajinu neucily skoro vubec a par dni v Recku a jak jsem se rozpovidal *1* *4* Uvidis, ze za chvilku budes mluvit jeste rychleji nez Went *14* *3* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Čau!

Ty naše taky *14*

jj Ráďa je fakt bezva holčina... a chudák Páťa ten tam musí dřít. Já vás miluju všechny...fakt jo *14* *3* *14* Jste moji miláčkové!!!!! *14*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Čau!

*14* *14* *14*

My tebe taky včetně mě *14* ..:)
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: Čau!

Ráďa je proste super, kdyz si da tolik prace *1* jen aby nam sem napisala *4* ja ji proste miluju *14* a vas vsechny taky *15* Kam vy jinak jeste pojedete? *3*

jj úrčo bude mluvit suprově zachvili protože jí to tam donutí mluvit...bude si chtít popovídat s někym tak se bude muset znažit! Jinak já vyrážim možná tak v pondělí do Prahy makat ...konečně náká brigádka takže budou penízky... *3*

Ježiš:Dtk to bych taky nevydržela smíchy...no to je konec:D:D....Leticko já s rodiči vyjíždíme určitě na Širavu tedy na Slovensko a pak nevím...:)

S tim kámošem je to dost hustý a taky hnusný vůči němu *13* Škoda,že zase mizíš,zrovna když jsem se vrátila chjo chjo *9* A kdy zase přijdeš na netík? *7* Vy se máte,že máte takový prázdky *5* A co Hani a Kristá,taky někam vyjíždíte? *7*
  • Super

No tak ty další díly budou fakt hustý.Ta anketa je těžká,mě se libil téměř všude.Ale asi nejlepší byla ta scéna jak se začali líbat v tom vlaku.To bylo podle mě nejkrásnější.Ale teď v televizi skončí 2.řada,nevíte kdy bude další?Koukala sem se do programu,ale tam už Prison Break nepíšou *9* Byla by to škoda přestat to na čas vysílat.Mě by se po něm stýskalo...
    • Re: Super

Mno já sem jako koukala jednou na volejte novu a tam řikali že na třetí řadu nemaj ještě licenci...takže si myslim že asi chvili pauza bude! Ale já žádnou pauzu nechci jako *13* ...asi umřu bez toho seriálu fakt!
    • Re: Super

Je to škoda..,ale zítra tedy ve středu na tv joj(což je slovenský kanál,televize)začíná nebo psíš opakuje první a druhá řada a to po dvou dílech!třetí by myslím měli odstartovat v září.:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit