Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super fotky

Koukám,že tu má Went přidaný další fotky,jsou fakt super,vytisknu je jedný hodně náctiletý pacientce,je smutná,že nevidí PB,tak ji aspoň přinesu pár obrázků,bude mít radost... *3* Jinak i já se s váma loučim,mějte se krásně a hlavně nesmutněte....... *3*

Jo,Lety mi v jednom odkazu poslala malou pusu,tak že ji rád opětuju,ale ještě větší....... *3* Hanisce,Týnce,Vee a dájince též aby měli radost *3*

Kene,měj se super,jsi fajnový kluk,chvíli tu s děvčaty buď,protože tě taky maji moc rádi a hróóózně se jim stýskalo po tobě.... *3*
    • Re: super fotky

jééé děkujeme za pusinku Páťo! Hezky si to tam užijte a dávejte na sebe pozooor..a brzo se nám zase vratte... pá pá *3* budete nám moooc chybět *9*
      • Re: Re: super fotky

Tobě taky!!!!posílám...jináč jak řekli holky!!Vraťte se v pořádku....
    • Re: super fotky

jj diky moc....tobe taky a hlavne dobre dorazte...a at se vam tam libi!papa *4*
  • Jsem zpet,ale jen na chvili

Ale vzdyt ja tu sem!! *1* No nebo spis jsem dneska prijel! *3* strasne moooc se mi po vas stejskalo a ted kdyz si to vsechno ctu, tak mi vbihaji slzy do oci, ze vam opet muzu napsat a precist si vase prispevky!! *15* *14* Byl jsem na slovensku a ke kompu jsem se nedostal! *9* Jinak bohuzel vzdy prijdu k pc a nekdo odleta tak hlavne hodne stesti a v poradku dolette!!! *4* *14* Vsechny vas moccccc zdravim a novy lidi tez!! *14* Jen tu s nami vydrzte! *4* Milujmu vás VŠECHNY!!! *14* *15* *1*
    • Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

jéé Ahojík Kene...sem ráda že už si zase tu...moc si nám tu chyběl! Jak bylo na Slovensku???Jakto že si přijel jen na chvili zase někam pádíš pryč??? *3*
      • ken

Re: Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

Na slovensku to bylo super, chodily jsme po tatrách a tak bezva super !!! *1* JInak mam hrozne nabitý prázky! *15* dnes asi ve čtyri zase odjizdim s kamosem a vracim se zas pristi ctvrtek *3* *14* Ale nebojte, porad na vas myslim *15* *14* Strasne mi chybite, ale slibuju vam ze od zari tu budu porad a doufam, ze nebudu sam *1* *3* *15*
        • Re: Re: Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

chjo...my holky tu zůstanem normálně sami... a jak na to koukam tak jen já a Kristááá *9* Kdepak je Letica??? *7* tak si to tam teda hezky užij Kene a vrat se v poho *3* budeš nám chybět
          • Re: Re: Re: Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

No to máš asi pravdu Hanisko......a Letica....třeba jela s Patrickem:Dne sranda...mohla by se ozvat!!
        • Re: Re: Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

Ahojky moje durhá půlko:D...ne fakt,moc jsi nám chyběl........je škoda,že dješ zase pryč!!!Snad písneš a my tu holky nezbydem sami!Viďte holky?.......napiš:)
    • Re: Jsem zpet,ale jen na chvili

Vítám tě tady chlape,jelikož mizíme tak tu budeš mít na starost děvčata......... *3* jsou fajn... *3* dělej jim společnost a nezlobit????????? *3*
  • extra Patrickovi:-)

Jsi úžasnej kluk a proto pozdrávek jen pro Tebe! *14* Ráda bych tě víc poznala,mám tisíce otázek,ale to až pžijedeš,moc si to tam užij a nezapomeň na nás všechny(holky) *14* Posílám malou pusu *14* Škoda,že tu neni Ken taky bych mu poslala pozdrávek *9* *4* *14* Pa!
    • Re: extra Patrickovi:-)

Jéééé,Leticko děkuju moc,jsi hodná.... *3* na otázky jsem zvědavej i já tebe rád poznám a vůbec vás všechny.....na vás holky zapomenout?.........to nejde *3* jste úplně úžasný,milý,starostlivý a pohodový a taky zvědavoučký..... *3* roztomilý..... *3*
      • Re: Re: extra Patrickovi:-)

Sorry,že zasahuju,ale když jemu se asi nedá odolat,že?....je to od tebe krásný Patricku!
  • odlétáme...

Odlétáme zítra a přiletíme příští neděli,pokusíme se dát vědět *4* Já se vlastně můžu pomalu rozloučit,nevim jestli ještě večer půjdu na net *9* nemám ani zbaleno *5* Tak,že pá koťata,opatrujte se a hlavně,hlavně písejte ať si počtem ať to tu neutichne *13* *5* *4* Mám vás ráda!Jste prima holky *3* Bavte se!

Pat vám asi napíše sám aby se rozloučil,tak že za něj se loučit nebudu *4* P.S.Někdy si o vás povídáme,ale jen"hezky"nebojte. *3*
    • Re: odlétáme...

chjooo... mě je tak hrozně smutno.. *9* *9* ...to bude hrůza tady bez vás... nebude to ono! už abyste se zase vrátili!Jste skvělí lidičky... (i vy všichni co tu jste a držíte se)...mám vás moooc ráda *14*
      • Re: Re: odlétáme...

Jo,bude nám a především mne smutno!§Ale hodně,ale užijte si to!
    • Re: odlétáme...

Jsem fakt smutná *9* ,ale užijte si to a pořádně si odpočiňte.Taky vás mám ráda jste hrozně fajn sourozenci,tady taková rarita *15* *14* *4* Mějte se!
  • :-)

Ahoj tak si to v té Anglii užijte a vzpmeňte si na nás *4* No,jo kluci si rádi něco dokazují,bez urážky.Ale někdy je s nima práce *3*
    • Re: :-)

Čau dájinko!!!!!!!!! *3* Přesně tak..... *3* ale někdy rvačka neuškodí...... *3* hlavně se nikomu nesmí stát nic vážnýho.... *3* z toho už jsem poučenej.Jinak,fajn ať se ti tu s náma líbí.......... *3* !!!!!!!!!!
  • pohotovost:-)

Tak aby jste se pobavili jako já,právě jsem přijela z pohotovosti s Patrickem,popral se a zkončila jsem s oběma nezbedníky na pohotovosti *1* *15* *13* docela mazec,celá čekárna asi čtyři lidi na nás pěkně vejrali *1* ale dopadlo to dobře *5* mě z těch chlapů trefí *1*
    • Re: pohotovost:-)

:Dtk to je konec:D,..a stalo se něco Patrickovi??Je to vph jo,:)
      • Re: Re: pohotovost:-)

Tak koukám,že Ráďa vás informovala..... *3* Jsem v pohodě,pár modřin a pár stehů........
        • Re: Re: Re: pohotovost:-)

Ježiš Páťo...proč ses jako rval???Tak hlavně že se ti nestalo nic vážnýho
          • Re: Re: Re: Re: pohotovost:-)

No,přesně!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: pohotovost:-)

Co se dá dělat no:D

Kmarád provokoval a já se dlouho neudržel,ale jsme pořád kámoši..... *3* dnes jsme se navštívili a o.k. *3*

Patricku,ty jsi číslo *14*

Rval se s kamarádem,nějak se nepohodli a skočili na sebe,nejdřív strkanice a pak přišlo i na rány,akorát jsem pro něj jela a vidim je v sobě,tak jsem je naložila do auta a na pohotovost *1* nejradši bych do polepšovny s nima *13* Jako by mu nestačil jeden dávný průser *13* byla jsem fakt naštvaná,ale pak jsem se to mu zasmála,děti no? *3*
  • Omlouvám se

Já se vám všem moc omlouvám,ale já sem doma nebyla měsíc a moje mladší sestra se začala hrabat v počítači a dostala se i do mýho mailu a hnedka sem ji taky seřvala.Jak vidím tak tady udělala velikou paseku,ona je hrozně zabouchnutá do Wentwortha,má jeho plakáty všude i si s nima povídá,cokoli se ho týká tak musí mít nebo vědět.Já sem taky jeho fanynka,ale né až tak......Prosím vás mohli byste mě mezi sebe přijmout? *7* Semtam semka budu něco psát. *4*
    • Re: Omlouvám se

jasně...v poho..hlavně že se to vysvětlilo!!Vítáme tě mezi námi *3*
      • Re: Re: Omlouvám se

Ahoj dáji,docela tu byl fičák,to jo,ale už je to o.k.a budem rádi,když sem budeš písat *3* V pátek s Patrickem odlétáme a bude fajn,když tu bude někdo nový místo nás *4* Jen všichni písejte,koťata! *3*
        • Re: Re: Re: Omlouvám se

Kampak odlétáte???někam na dovču jo???tééda to taky bude pěkně smutný *9*
          • Re: Re: Re: Re: Omlouvám se

Do Anglie,ale zase se vám vrátíme,doufám *3* však to tu zvládnete.Patrick teda vymejšlí jak a odkud vám napsat,má tam kámoše tak třeba od něj z pc *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Omlouvám se

No musíte písnout!....jo,na jak dlouho odlétáte?

Mno tak to doufám že se pokusíte nějak napsat... na jak dlouho tam jedete????

Nebude neboj.......... *3* Já se vám pokusim nějak napsat........ *3*

Tady bude smutnooo... *9* *9* *9*
      • Re: Re: Omlouvám se

jo-WELCOME!
    • Re: Omlouvám se

Víš.....,každý může do party,že jo?..a my jsme i rádi,že tu někdo píše:)
  • Vsechno vidim

UPLNE VSECHNY DILI JSEM VIDELA A STALE KOUKAM *3* *4* *4*
    • Re: Vsechno vidim

To je dobře *3*
  • zpátky;-)

Tak,že pro zvědavé holky.... *3* Nevim jak na to Lety přišla,ale opravdu mám slabost pro brunety,jinak mi je to jedno,pokud neni dlouhovlasá peroxit blond.Mám rád holky temperamentní,co neřeší svojí postavu... *3* je mi jedno jestli je hubená nebo má kilo na víc.Jinak zamilovanej 24hodin deně jsem myslel obrazně,né úplně zamilovanej,jen se mi líbí moc holek,zdravotní sestřičky,prodavačka,bráchova kamarádka atd.je krásný usínat s pocitem,že nějakou z nich uvidim nebo,že vám zase napíšu,protože jste super holky... *3* Díky za zájem,to mě těší asi jako každýho kluka.... *3* Týnko,nevim jakou si vybrat... *3*
    • Re: zpátky;-)

No tak to jsem ráda,že jen obrazně a vím,že to bude těžký-VYBRAT SI:D,jináč se mi líbí,to,že nekoukáš na postavu...,kdybych mohla říct rovnou,že bereš co je uvnitř...no nevím ,nevím:)................
      • Re: Re: zpátky;-)

To klidně můžeš říct... *3* s jednou silnější holkou jsem chodil a byla hrozně milá a měla hezoučký obličej,jen že mě pak až moc hlídala a bez důvodně žárlila...slečna prodavačka má taky něco na víc,ale zaručeně mě pobaví... *3* Jinak vybírat si nebudu,uvidíme časem,zatim to jsou jen super holky jako vy.... *3*
        • Re: Re: Re: zpátky;-)

Tak to máš u ,me velké +!!.....:),ale to jsi u men měl vždycky:),a stou žárlivostí to chápu,to je k nevydržení.....:(,jináč ty jsi taky SUPR!!!!
          • Re: Re: Re: Re: zpátky;-)

Díky Týnko............. *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: zpátky;-)

za co,prosím tě?.... *13*
  • redakce

Ken tady není.....,ale psal šéfíkovi této stránky-teda asi:D,ale já jsem našla náký e šéfra,který tohle dělá koupy@osobnosti.cz,to je jeho...mohla bych mu napsat nebo klidně někdo z vás,na jakém principu zadávají žebříček.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit