Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • suzca

jj

went je vážně borec a už se taky těšim na 4 sérii PB to bude vážně hustý *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • Re: jj

To mi taký.... *15*
  • veronika16

stane se:)

nuda je ale to se stane...mely bysme vsak ukazat ze si poradime i bez kluku a radi:)jen v dobrym smyslu....ja tu ted moc casto bejt nemuzu..to vite ta prace...a kamaradi....fotbalek:)a tak no...ale urcite se najde nakej namet k diskuzi *4* *3* *3*
    • Re: stane se:)

Vítáme tě mezi námi... jj chápeme že když je práce tak neni tolik časíku na písání. Já tedka budu od pondělka dělat v praze takže vám sem budu písat jednou za dva dny chjooo *9* *9*
  • co je???

héééj holkýýý a lidičky co se děje??? od tý doby co odjela Ráďa, Patrick a Ken je to tu uplně mrtvý *9* *9* .... koukejte sem taky občas něco napsat! pááá
    • kasnic

Re: co je???

Hani,já se omlouvám,ale teď jsem měla moc práce,takže jsem tu byla vždy druhý denxD..takže PROMIŇ!!...,ale máš pravdu!!Musíme něco vymyslet..............
      Napadla mne anketa!
      Která epizoda se vám líbí z 1.,2.-...řady?? *14*
      • Re: Re: co je???

to je v poho...já to chápu!
        Ježiš taková ankentka jo??? docela těžká bych řekla... já si to totiž nějak nevybavuju..ale tedka z druhý řady se mi líbil ten díl jak se Michael líbal se Sárou v tom vlaku...no a v první řadě asi ten díl jak vrtal Sucre s Michaelem tu díru do tý zdi skrz toho ďábla...tam má Wentík uplně úžasnej výraz...byla sem z toho hotová *14*
        • Re: Re: Re: co je???

Jo dík...mne se líbí z 1.řady-díl,ve kterém se poprvé Michael se Sárou líbají a ve 2.řadě-ten,který jsi psala a ten závěrečný..:)
  • ???

Tak jak to teda je?Umře Sára nebo ne?Když ste to už nakousli tak to dořekněte,Mě to moooc zajímá.A prosila bych pozitivmí zprávu *4*
    • Re: ???

jj umře ale pak jí zase oživí nějak...
      • kasnic

Re: Re: ???

No...oživí:Dspíš takhle..-oni řeknou,že Sára umřela,nebo spíš,že ji zabili..holky neviděla jsem 3.řadu,ale všechny díly jsem přečetla,no a teď ve 4.řadě,ji teda Sarah(herečce)nabídli,aby hrála zase s tím,že jakoby někde byla,ale neumřela,a pak se to všechno vysvětluje..já nevím..:)
        • ken

Re: Re: Re: ???

Proste ve treti rade je Mikle ve vezeni a snazi se dostat ven s nejakym veznem jmenem Whistler! *1*Jenze Link asi tusi, kde je Sara s EJ a vyda je hledat! *15* Porve se v nejakem dome s unosci, ale Saru nevysvobodi no a pak se mu ozve jedna zenska, ktera s nim vyjednava a rekne mu, ze at uz nikdy nezkousi hledat Saru ani LJ. *3* *4* Jeste mu rekne, aby se to uz vickrat neopakovalo, tak mu da do garaze darek no a to je prave S... *9* *9* Ale nebojte se, je to uplne nekdo jiny a Mikle se dostane z vezeni a Saru potom v jednom dome najde zivou!!! *4* *14*
  • Poslechněte si ...

http://www.stage.cz/josef-dominik/
  • jj

A vite ze Sara umre? Uriznou ji hlavu.... ale to si jeste pockate az bude Michael zavreny v Paname v kriminale
    • Re: jj

My to víme..,ale ona neumře ,protože ve 4.řadě,bude žít....
  • ken

spravci osobnosti.cz

Jo a jak sem psal tem lidem, co spravujou stranku osobnosti, tak mi nenapsali!! *9* Jsou docela dost ochotny no! *3* *14*
    • Re: spravci osobnosti.cz

a co si jim jako psal vůbec??? *7*
  • Went

Jste dost OT.....jinak Went je super, uz se tesim na 4. serii PB a na návrat Sáry.
    • Re: Went

Co,že jsme??
  • Vee

Vitam te mezi nama Vee, ikdyz mozna trochu pozde, ale presto te tu vitam!! *1* Ale to nejdulezitejsi! *14* VYDRŽ tu s NÁMA!!!!!!! *1* *3* *15* *14*
    • Re: Vee

diky...snad to tu s vama preziju vy zvirata *4*
      • Re: Re: Vee

úrčo to přežiješ neboj... *3*
      • Re: Re: Vee

jojo:D
  • Good bye

Tak ahooooj a mocc si to tam uzijte! *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit