-
Kam zmizel??
Ahojky..pls newite na kolikatym miste je utek???ja jen ze byl na 5.miste a ted ho nikde nemuzu najit -
-
Re: Kam zmizel??
Taky jsem se koukala,a nikde,ale když dám do vyhledávače útěk z vězení tk se zobrazí..no newim *13*
-
-
už jsem tu!
Čautě koťata!Už jsem tady,tady se toho zase probíralo,paráda *1* Já jsem slíbila,že budu písat,ale fakt to nešlo *9* Byla jsem od středy do dnes u šéfíka na chatě,byla to paráda.Bylo to pracovní,dával dohromady nějaký podklady a taky řeč na oslavu,pozval mě abych mu helfla a taky si odpočinula v přírodě *4* Krása,vegáč *3* Doufám,že jste se tu měli fajne! *3* *4* *1* Písejte koťata *3* -
-
Re: už jsem tu!
Mno ahojíky...moc si nám tady chyběla...!!!sem moc ráda že se ti na chatě se šéfíkem líbílo a že sis odpočinula!My sme se tu docela měli good... zatím pááá *3* -
-
Re: Re: už jsem tu!
Jo,byl to vodvaz *1* Však jsem byla taky nervní,že jsem na rychlo odjela a nemohla vám napísat *9* Tak tenhle týden to napravim *3* taky jsem neviděla PB,protože tam neměl šéfík ani televizi,hustý v týhle době *1* ale za to to byl luxus *5* ale ale ale,měla jsem sebou v peněžence obrázeček Wenta,tak že smutno po něm mi nebylo *3* -
-
Re: Re: Re: už jsem tu!
Jakto že šéfík neměl ani telku??Co ste tam teda celou tu dobu dělali???Náký nemravnosti cooo *1* Aspon že si měla Wentíka v peněžence já ho tam mam taky pořád! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: už jsem tu!
Jojo,nemravnosti:Dvíš co Hanisko,co my můžem vědět:D.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: už jsem tu!
Jojo:D... -
Re: Re: Re: Re: Re: už jsem tu!
No,holky? *15* cosi myslíte *15* My pracovali,hráli scrabble,povídali...žádný nemravnosti se neděli *15* Telku neměl,ale má krytý bazén a kulečník *3* Ale vypadá dobře *15* šéfík.
-
-
-
-
-
-
sakra...
Teda,tady je dívčí válka.... *3* chvilku nepíšu a takový věci.... *3*
Tak Dájinko...samozřejmě jsou to stránky o Wentovi,ale neni od věci,trošku odbočit,popovídat si i o jiných věcech atd.Některý věci jsou i zajímaví.... *3* o to víc cestování....tak že jestli s tim máš nějaký problém tak sem psát nemusíš nebo ještě líp zadej téma abychom se mohli chytnout... *3*
Pro"moje"holky(Hanisku,Týnku,L ety atd...)Ráďa se vám zítra vrátí...je jí líto,že nepíše,ale nemaji pc...Jinak jak se máte?Neviděl jsem poslední díl PB,kvůli bouřce,která mi poví co se dělo?... *3* -
-
Re: sakra...
Ahooj,už se těším na Ráďu,nooo....jináč se mám fajnky a co vy holky??....Jo,Prison break...no,přeci ještě nebyl poslední díl ne?,byl myslím 20.!Prootže kdyby byl tk se na něj dívám,bo je nekrásnější,ale i nejsmutnější z celé druhé řady!:)....Dívčí válka tu asi je,ale s něčím se asi s námi shodneš ne?:D:D,.....mne jenom prostě sere,že někdo na nás nadává,že tu mluvíme o sobě!....no:) -
-
Re: Re: sakra...
To,víš,že s váma souhlasim,je každýho věc co sem kdo napíše... *3*pokud to neni sprostý,urážlivý apod.Abych udělal Dájince radost,tak se tě zeptám,jedeš někam na prázdniny... *3* ?Jinak vím,že to nebyl poslední díl,jen nevim o co tam minule šlo...Na poslední díl se těšim,ale ještě víc se těšim na další řádku... *3* s Danay *3* -
-
Re: Re: Re: sakra...
Ahoj lidičky!Já se mám super a hlavně zítra volno,hurá *15* brigáda mi dává zabrat,je toho nějak moc *9* ještě příští týden a pak si týden odpočinu a pak zase *9* dájinka je nějaká chytrá,hvězda *5* co jí je do toho co kdo píše *7* *16* *8* Já jsem tu s váma ráda *3* *14* *1* *5* *4* *14* *4* akorát jsem zase minula Patricka *9* hezkej večer všem *5* -
-
Re: Re: Re: Re: sakra...
Neminula,jsem tu,tobě a ostatním též pěkný večer a hlavně moc krásnejch snů... *3* díky... *3* Já toho mám taky dost,ale ber to z tý lepší stránky,budeš mít peníze a Austrálie a klokani to je pěkná vyhlídka... *3* vydrž... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: sakra...
S holkami souhlasím:),a s tebou taky Ráďo...něco se tu rozbíždí:DPatricek a Letica....nono,uvidíme:):D..... -
Teda,takový chváli na brášku,to mě těší *3* že mi nedělá ostudu *1* Je fajn *4* .Až si to přečte bude mít radost *4* -
ahoooj prdelky moje tak jak se tu máme??? já sem se nějak nedostala ke kompu ani nevim kdy sem písala naposled...moc ste mi chyběli!!! Jinak naprosto souhlasim s Leticou...Páťa je moooc sympatickej ...teda podle toho jak píše jak se vyjadřuje a tak... *3* ...Jo a Páťo já sem ten díl taky neviděla ¨protože sem byla kde jinde než na kafíčku... *1* ale mam ho nahranej tak se na něj conejdřív snad juknu! -
To máš dobrý,že jsi měla vegáč *4* Téma o Wentovi by bylo fajn *7* *3* *5* *14* *14* Né,rande si nedáváme,jen je mi simpatický jak píše atd. *14* Myslim,že je v pohodě a milej *3* Taky bych chtěla takovýho bráchu,jsem jedináček *9* *9* *8* Užívejte si neděli a pa! *14* -
Dájinka tu dělá neplechu,co *7* ale jak říkal Pat,může sama zadat téma(o Wentovi) *3* Jinak tady se dává rande Letico a Patricku *1* *15* *14* (to byla jen malá narážka,sorry)Jsem teď odpočatá a divoká *1*
-
-
-
-
-
-
pomoc
Potřebovala bych poradit jakse mám přihlásit do fanoušků.Nejde mě to *9* Tak písněte, chtěla bych do party *4* -
-
Re: pomoc
ty chceš do party a kritizuješ hned když přijdeš!!! To fakt jako nechápu... *13* *7* -
-
Re: Re: pomoc
No..to by mne zajímalo,o čem by jsme s ní kecali
-
-
Re: pomoc
Promiň Dájinko,ale proč by jsme ti měli pomáhat??Nechci být hnusná,ale ejstli tě nezajímáme my tak proč chceš do party??....to mi vysvětli
-
-
Neserte!!!
Sakra lidi!!!Tahla diskuse je snad od toho aby se tady mluvilo Millerovi a né o nějakejch prázdninách na Slovensku,který vůbec nikiho nezajímaj *8* Na to je snad icq. *10* -
-
Re: Neserte!!!
Na holku docela drsný titulek...neni hezký když holky mluví takhle vulgárně(nebo píši)... *3* To je teď trendy... *3* ? -
Re: Neserte!!!
co se do toho cpeš??? to je naše věc o čem se tu snad budem bavit ne?!chodíš sem???nechodíš...tak mlč! -
-
Re: Re: Neserte!!!
Přesně!!!A jestli se ti to nelíbí,tak mažn pryč,nepotřebujeme tu narušitele,ale fanoušky Wenta,a jestli tě nezajímá náký Slovensko tak to nečti... -
-
Re: Re: Re: Neserte!!!
přesně tak souhlasim s tebou...!!!Mě to taky zajímá kdo kam pojede na prázky a jiný věci ...občas snad můžem odbočit od tématu nebo ne?! -
-
Re: Re: Re: Re: Neserte!!!
Jo..ikdyž je Went dooost zajímavej,a dá se kecat o tisíc věcěch,ale zajímají nás i tyhle věci... *15*
-
-
Re: Re: Re: Neserte!!!
a navíc....mne to zajímá!!!Zajímají nás věci,které každý z nás prožíváme a díky tomu to tu držíme nad vodou!!!Ikdyž jsme spadli hodně dolů...JSME tady!!!
-
-
-
-
Pajlulinka
*3* *14* *14* :-* nadhernej Went.... -
-
Re: Pajlulinka
Čau Pajlulinko........ *3* !Doufám,že tu nějaký čas s námi vydržíš.... *3* -
-
Re: Re: Pajlulinka
PŘESNĚ!!:Djsme totiž bláznivá partička.....hejky,nevíte někdo kde je AMANDA?? -
-
Re: Re: Re: Pajlulinka
To je fakt.... *3*Nevim kde je Amanda,ale vim kde je moje ségra.... *3* někde se svým šéfíkem.... *3* Mám vás pozdravovat a psát....tak že píšu... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Pajlulinka
mno tak to jí pozdravuj ségrušku tvojí...je na koberečku jo??? *1* -
takže se šéfíkem:D....pozdravuj ji:)
-
-
-
-
Re: Pajlulinka
ááá nová fanynka do party??? -
-
Re: Re: Pajlulinka
Se uvidí jestli s námi vydrží:D -
-
Re: Re: Re: Pajlulinka
Jsi tu Týnko? -
-
teď jo:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pajlulinka
Pájlulinku zdravím *3* !
-
-
-
-
-
-
před Wentworthem
Koho jste měli rádi nebo mu fandili před Wentem? *3* Já jasný...Dr.Hous a před Danay to byla Shakira... *3* -
-
Re: před Wentworthem
Jo,ještě před Danay to byla Yasmine Bleeth a Christina Dieckmann,já bych na ně zapomněl.... *3* -
-
Re: Re: před Wentworthem
To je těžký....já mám ráda hodně hvězd:).. -
-
Re: Re: Re: před Wentworthem
mno asi tak nějak... já takýýý...ale třeba sem hoodně žrala Christiana Ronalda!!! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: před Wentworthem
To je pravda..je taky k sežrání:)
-
-
-
-
-
sorry
Ahojíček!!!Moc se omlouvám,že jsem nepsala,ale byla jsem u bábušky:D....
Doufám,že jste mne tu postrádali:D...
Psala jsem k pár příspěvkům,ale musím říct,že se to tu nehýbe....
No doufám,že budete psát lidičky..
Jináč jste mi moooooc chyběli♥ -
-
Re: sorry
Ty nám taky Týnko.... *3* -
-
Re: Re: sorry
Děkuju Patricku♥..no co bych od něho chtěla,to je těžký........asi jeden nekrásnější den!s ním:)........nebo,...třeba trenky?:Dkdyby nosil slipy..no je t divný:D....:D...
-
-
Re: sorry
Nazdárek koťata!Já dělala včera přes čas a pak jsem šla se šéfíkem na véču *5* tak jsem nepsala,ale už jsem zase tu *3* jak to,že se to tu nehejbe? *7* Tak to rozhýbem ne,chce to téma *4* Kdo mě má rád?:-)))))))) *4* to byl vtip.Kdyby vám chtěl Went něco dát a mohli jste si vybrat co byste chtěli,kromě tel.čísla a pusy;-) *14* pro pány platí od Sáry nebo Danay?
Já asi jeho voňavku *3* trochu blbý,ale chtěla bych cítit vůni kterou se voní,teda doufám,že se voní *1*
Jinak frkejte témata,otázečky ať je pořád na co odpovídat *5* -
-
jj musíme to tu trošku rozhýbat... já bych od něj chtěla třeba jeho oblíbený tričko a nebo taky ten parfémík... vůně je prostě nepostradatelná!!! *3* -
-
Re: Re: Re: sorry
No,tak vůně ta mě teda nenapadla,dobrý... *3* ale holky maji x voňavek tak že radši toho plyšáka.... *3* zajímaví věci byste chtěli..... *3*
-
-
Teda fakt nevim co bych od ní chtěl........to je těžký,asi nějakýho talismana,který ho může postrádat nebo plyšáka,fakt nevim,po holce je těžký něco chtít..... *1* *3* Jinak já tě rád mám,musim to je moje bratrská povinnost *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Otázku nějakou vymyslim..... *3*
-
-
-
Nikdo nepise
Ahojky mam i smrtonostnou past 4 tak kdybyste chteli, tak mi piste na mail! *1* Jinak mi pripada, ze si tu pisu skoro sam *9* za dnesni den tu byly snad jen ctyri prispevky *3* *5* sedim u kompu a vyckavam, kdo napise a ono nic *15* *14* JInak preju krasny sny a Wentowi a Danay *1* *14* *14* -
-
Re: Nikdo nepise
já bych taky písala pořád ale ted moc nejsem u kompu...když je takhle hezky tak se mi fakt doma nechce vůbec sedět...mno a večer zase chodim s kámoškama na kávičky a tak no...ale zkusim se polepšit *3* -
-
Re: Re: Nikdo nepise
S kámoškou nebo s kámošem,přiznej se.... *3* ?Já hraju volejbal nebo basket,teď jsem přišel,proto většinou píšu až večer nebo brzko ráno.... *3* -
-
Re: Re: Re: Nikdo nepise
s kámoškou Terezkou jedině!!! Mno tak já v brzkých hodinách fakt jako nemůžu psát protože spinkám...mno a jestli ted budu chodit do prácičky tak nevim nevim jak to sem budu stíhat chodit...ale nějak se to zvládne..! Hmm Páťo si docela sportovně nadanej co?! to je dobře ... sport je supééér *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Nikdo nepise
Máš taky nějaký sport,třeba oblíbený?..... *3* Miluju pohyb,hlavně když je takhle super počasí.... *3* No,snad si čas na nás udělaáš aspoň večer na chvilku..... *3* Pozdravuj Terku.... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nikdo nepise
Lety,budu tady zítra touhle dobou,snad... *3* Jinak squash je dobrej,hrál jsem ho dvakrát a jednou pořádně vrazil do boční stěny,měl jsem z toho zatmění..... *3* To je jasný,já pozdravuju vždycky všechny......... *3* -
já taky miluju sport...hlavně teda step aerobic, spinning a squash!! určitě si na vás časík udělám..to se nebojte...a jinak Terku pozdravovat Páťo teda budu nooo *1* -
Jééé,jsem tě minula,chtěla jsem si s tebou napsat *9* to je fajn,že jsi sportovně nadaný *14* Už musim na brigošku,tak pa!Hanisko,net jde stíhat i při práci *15* Mějte se *4*
-
-
-
-
-
Zdá se mi toho hodně,ale o Danay ne,škoda.... *3* Jinak bych psal třeba nonstop,ale mám brigádu a jiný věci tak že to moc nejde,ale fakt se snažim.... *3* v pátek máme volejbaloví utkání,tak že psát asi vůbec nebudu moct.... *3* Jinak co říkáš na"místní"holky? *3* -
-
Re: Re: Nikdo nepise
no místní holky? hrozne v pohode kdyz si ctu ty prispevky...sou jeste hodne poblazneny....ja sem taky byla a neni na tom nic spatnyho...ne ze ted uz bych nebyla ale tak trochu min to prozivam.....driv to tady teda jelo vic ale zase v jakym stylu..chodila sem sem a je to uz hodne dlouho a to byla diskuze...to radsi nic nez si to zopaknout...ste super lidi..packo -
-
Re: Re: Re: Nikdo nepise
Tak se přidej k debatě.... *3* díky!
-
-
-
a copak bys chtel slyset nebo spis teda videt *4*
-
-
Filmíček!!
Ahoj, tak jestli jste jeste nevideli krizovatku smrti 3 s Jackie Chanem, tak tady na tehle strance si ji muzete stahnout ZADARMO!!! *1* *1*
http://www.iskladka.cz/download.php?file=1214777411_krism3-hunts.avi
Staci to jen skopirovat a vlozit do adresy! Pote se objevi iskladka.cz, pod kterou bude napsano:stahovani bude zahajeno za 10sekund. Pockate a pote uz jen vyskoci okno a vy date ulozit. *1* Neni na tom nic tezkeho:-) *14* Budu se snazit najit nejaky film, kde je Went a pak vam ho poslu *14* prozatim se nedivte, ze vam nabizim film, ktery nema s PB vubec nic spolecneho, ale nejdriv se chci presvedcit, jestli vam to vubec pujde stahnout. *1* *14* Kdyby byly jakkekoli problemy, tam mi piste na mail! *3* *14* *3*