-
díky
Díky všem za odpovědi *14* Do Austrálie jezdíme každý rok,mí rodiče se tam seznámili a taky mě tam prý počali *15* Je to tam fajn,hladila jsem si tam klokana,dokonce jsem měla v náručí úplně malí klokáně,taky koalu,hladila jsem delfína a vůbec hodně zážitků se zvířaty i Sydney je fajn *5* těšim se,ale to víte každý rok už to neni ono *13* až mi bude osmnáct,chtěla bych se potápět v kleci se žraloky *8* *1* *3*
Brigádu je lepší hledat už v květnu *4*
Na Floridu,to by bylo super! *15*
Takovýho tetování,odvaz,ale určitě sexy,mě se to u kluků líbí i u Scofielda *15* -
-
Re: díky
Krásný........klokany,koali,ty jo,dobrý..... *3* Jinak díky Lety... *3* -
-
Re: Re: díky
Sydney??...krutý..tám chcí taký...
-
-
-
Prazky,brigady,Ellen
Cau lidi *1* tak koukam, ze tu frci brigady! *15* No tak dobre, hlavne si vydelejte nejake penizky at si muzete neco poradneho koupit *14* a ty Ellen se neboj napsat sem svuj nazor, svuj sen, svoji pripominku, svuj PRISPEVEK:-) *1* *15* *14* Vitam te tu a at te to tu bavi co nejdil*1* *15*Jinak Australie, Recko.. *1* Fajn! Bezva zeme!! *15* Jestli to dobre dopadne tak *3* ja vubec nemuzu, nevim jak to napsat.. *3* proste muj strycek je v Americe na Floride a jestli se budu moc moc snazit se znamkama pristi rok.. *1* tak mozna.. *15* prostte je to strasne super no abych se k tomu dostal, tak mozna za nim na prazky poletim. *1* chapete?na dva mesice do Ameriky!!!! *3* ja proste nevim co rict:-) *15* mam z toho takovou radost, kdyz mi to dnes mamka rekla, uplne *1* *14* Kdyztak se omlouvam, ze tu s tim chlubim, ale to je proste... *14* *14* MILUJU VÁS *14* *14* *14* -
-
Re: Prazky,brigady,Ellen
HEEEJ coze Amerika jo?Tak to se máš jako...to je muj sen tam letět ...a na Floridu jako uplně bombička..tak držim palečky at ti to se známkama vyjde a at tam letíš *3* -
-
Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Děkuju moc! *1* A vam taky mooc moc moc moc moc moc stesti, abyste se tam taky podivaly *1* *3* Proste aby se vam splnily sny!!! *15* *14*
-
-
Re: Prazky,brigady,Ellen
No,to je suprácký!!!!!!!!!Já bych těl navštívit někdy Kalifornii nebo Chicago.... *3* -
-
Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Jo, to jsou taky super mesta *1* *15* to je uplne vymaz nekam takhle jet!! *4* a hlavne byt od Wenta jen par set kilomtru!! *14* -
-
Re: Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Snad od Sáry,ne?..... *3* se přiznej.... *3* No,kdyby si tam viděl Danay tak ji musíš ode mě pozdravovat.... *3* ;-) -
-
Re: Re: Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Jo od Sáry, ano!! *1* Neříkej Patricku, že bys jí taky nechtěl potkat:-) *14* Je úplně ůžasná a vůbec mi neva, že má malou!! *3* Tim líp, alespoň bych jí pomohl a tys bys jí pak hezky naučil počítat! *1* Hej!!!To je super nápad!!! *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Jééé,Amerika jo?Tak to ti mooc přeju,ikdyž tu bude smutno,ae fakticky přeju:)kdyby něco..pozdravuj Wenta:D♥ -
Re: Re: Re: Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
To nevim jestli zrovna počítat..... *3* ale určitě bych si s ní uměl pohrát a zabavit aby si měl se Sárou chvilku jen pro sebe.... *3* jak jsem říkal já radši Danay,tu černovlasou..... *3* Sára je pěkná to jo,ale tak nějak né moc můj typ....
-
-
-
-
-
-
tetování
Patriku kolik ti je let že máš tolik kérek??? -
-
Re: tetování
Tak je mi 21let,na ruce to mám od 18let,celé tetování se dělalo postupně 7měsíců,nejdřív kousek,pak další atd.až je z toho celá ruka.Před 20narozkama jsem si nechal menší kérku na nohu a teď v červnu přibylo na krku za uchem,ale jen henou..... *3* Zpočátku to hodně bolelo a rodiče málem trefilo.... *3*
Co by sis představovala za brigádu,čím se učíš,studuješ? -
-
Re: Re: tetování
Sem si myslela že ti bude tak nějak kolem 20. Já vůbec nevim co bych si představovala za brigádu, možná někde v baru nevim asi mi to je tak nák jedno. Jinak sem tedka odmaturovala a jdu na vejšku do Prahy.Co ty pracuješ nebo studuješ??? -
-
Re: Re: Re: tetování
21je kolem dvaceti,to rozmezí ne?... *3* Už jsem zmiňoval asi si byla tou dobou v Řecku,že studuju peďák...prostě budu učitel,zatim na základce..... *3* se těšim na ty drzouny.... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: tetování
aha tak to se omlouvám ale to sem nějak nepostřehla že z tebe bude učitel.Tak na tohle já bych teda nervy neměla... obdivuju tě!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tetování
Díky moc... *3* taky nevim jak mi to půjde a jestli mě ta banda bude poslouchat........ *3* nervy mám dobrý,doufám.... *3* už jsem učil mládež volejbal a bylo to v pohodě,člověk musí zapomenout kolik mu je a být jako oni,mít respekt,ale taky je pochopit....kluci maji pobertální názory a holky jsou samý debaty a lásečky.... *3* každý tim prošel a vadí mi,že takový 50ti letý učitel je nechápe,napaří kuli a nazdar.....
-
-
-
-
-
-
Nový příspěvek
Tady spolu pořád kecaj ty samý lidi. Se sem skoro bojím něco napsat, abych vám nenarušila diskusi. *9* -
-
Re: Nový příspěvek
Jasná věc Ellen..... *3* žádný strachy.... *3* -
-
Re: Re: Nový příspěvek
jo
-
-
Vítanej je tu každej kdo má rád Wentíka přeci...takže se přidej k nám *3* -
Ellen,nám je zase líto,že se jiní nepřipojí... *9* zapoj se klidně do diskuze s námi,jseš tu vítaná *3* *3* *3* jako každý,tak že písej,písejte a pisálkujte *4* .
-
-
Dobrou noc......
Dobrou noc a hezký sny,jasně.......o Wentovi,jak byste si představovali ideální sen s Wentem,kde.....(vynechte postýlku... *3* )díky.... *3* -
-
Re: Dobrou noc......
Můj sen by byl asi,že bych ho potkala v nějaké staré,zapadlé kavárně v Anglii,kde bychom si dali něco dobrýho a povídali si a pak se šli procházet starou Anglií a parkem a pořád si prostě povídali,občas polibek,držení za ruce atd.a večer si sedli do restaurace na zahrádku,při svíčkách a pohoda... *14*
-
-
odpověď Patrickovi
Mě je 16.a studuju hotelovku,nic moc a možná se ze mě stane"krásná pokojská" *15* Jinak i pro Kristu,budu tu celý červenec,budu totiž chodit na brigádu *9* ale aspoň budou peníze *4* Vím,že stránka patří Wentovi,ale ten už je pořádně propranej tak doufám,že nebude vadit,když budu psát trochu mimo *4*
Bude ještě někdo chodit na brigádu?
Kolik ti je Kristo a Hanisko?
Patricku psal si už dýl,že máš tetování kde a jaký? *14* Jste tu super! *5* -
-
Re: odpověď Patrickovi
For Letica: Mno tak mě je 19!!!Jinak jdu taky na brigošku ale ještě nevim kam... musím nejdřív něco splašit!!!
Nevíte někdo o něčem třeba v Praze??? -
Re: odpověď Patrickovi
Já myslim,že to nikomu vadit nebude *4* .Hotelovka je taky fajn škola *3* Snad tu tedy zůstaneš s námi na stránkách *3* -
-
Re: Re: odpověď Patrickovi
jo hotelovka je fajn,a krásná pokojsá budeš *5*!!
Já zatím nemůu na žádnou brigošku bo mi je 14:)... -
-
Re: Re: Re: odpověď Patrickovi
Jo,a na brigádu chodit budu,ale to už jsem tu zmiňoval,do nemocnice..... -
-
Re: Re: Re: Re: odpověď Patrickovi
Tak to je kásn Pricku,já,ale myslela,e to máš poované jako Went:Dvíte kdo se podle něo nechává tetovat??....David Beckham:)...no,já chci být právnička,ale necci říkat nic doředu,bo nikdy nevíte co se stane,nebo ták prostě...je to hrozně mc učení....:(..:Dco už... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: odpověď Patrickovi
Predstavoval bych si nejaky ten hezky straveny vecer se Sarou *1* Nejaka ta vecere, potom prochazka po pobrezi more *14* a doprovodil bych ji domu!! *14* Daly bysme si kafe a ja bych se nabidl, ze si vezmu nocni a postaram se o malou Kate! *3* Popral bych ji dobrou noc a odvedl do postele *14* Potom bych uz jen cekal, az se mala Kate probudi a ja ji pujdu delat jidlo, abych ji nakrmil *1* *14* Trochu divny *7* ale aspon by mela radost a mohla se poradne vyspat *4* *14* rano bych ji prinesl snidani do postele a to je konec:::---))) *15* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: odpověď Patrickovi
Tak to je hodně těžký,právnička,ale proč ne,jestli ti učení jde? *4* D.Backhema nemám moc ráda zdá se mi dost nafoukaný *5*
-
-
-
Re: Re: Re: odpověď Patrickovi
Hmmmm.... otázka pro mě *3* Tak mám potetovanou celou pravou ruku,tvoří ji různé ornamenty,který mají nějaký význam,je tam ukryto datum narození mých sourozenců,iniciáli první lásky,poslední dvojčíslí roku,kdy jsem udělal asi největší průser,další mám nad kotníkem,je to takový obraz svobody a teď mám od června nový za uchem na krku,ale pouze henou na tři měsíce,jako budoucí učitel ještě nevím co si můžu dovolit.... *3* Krásná pokojská,to zní dobře,třeba to bude jako z filmu.... *3*
A co chce být jednou Krista nebo Týnka,znal jsem kočku jmenovala se Týnka... *3*
-
-
-
-
PRÁZKY
Lidi,pro vás kdo tu nebude:BUDETE mi CHYBĚT,a to MOC!!!UŽ teď se na VÁS těším!!!!!:) -
-
Re: PRÁZKY
Budeme písat a podporovat Wenta,protože ho máme ráááááááááádi! *14* A já doufám,že písat budete *4* -
-
Re: Re: PRÁZKY
to je jasný že budeme písat přecíííí *1* -
Re: Re: PRÁZKY
jooo *14*
-
-
Re: PRÁZKY
A my co tady budeme.... *3* ?
-
-
?
ahojda,videli ste vcerejsi dil uteku z vezeni?bylo to hrozny drama ,
nevite nahodou nekdo jak to dopadne? *1* *1* *1* -
-
Re: ?
To by byla škoda vědět jak to všechno dopadne ne?......... *3*
-
-
ahoj
ahojky lidičky tak už sem se vám vrátila opálená z Řecka. Jak to tu zvládáte?Koukala sem že dobře...nové fotky, videa atd...to se mi líbí ...ale pořád máme Wentíka na 10.místě!! *9* Myslíte si že se to někdy ještě změní??? Chyběli ste mi...pááá *3* -
-
Re: ahoj
Jééé,Řecko,tam to muselo být super *1* Já jedu až koncem srpna za hranice,jako každý rok do Austrálie *4* -
-
Re: Re: ahoj
Mno v Řecku to bylo fakt super, krásný počasí, hotel, bazén, bary, dízy a samozřejmě krásný řecký kluci...mno prostě paradise!!!! Austrálie jo?? wau... exotika..jaký to tam je povídej... -
Re: Re: ahoj
Austrálie to zní taky dobře *5* máte tam příbuzný,že tam jezdíte každý rok nebo je to tam prostě prima? *3*
-
-
Řecko je nějaký poulární,ale určitě pěkný,povídej?........ *3* -
Ahoj Hanisko!Jak tam bylo? *3* vítej zase tady *1* doufám že tu vydržíš *4* hodně se tu řešili cesty na prázdniny.Teď Wenta asi těžko posunem víš *9* bohužel *9*
-
-
V pondeli
Tak AHOJ v pondělí *1* Mějte se tu hezky a vesely prazky!! *15* *3* Uzijte si vikend, vsechny vas miluju!! *15* *14* *14* -
-
Re: V pondeli
Nápodobně *14*
-