-
super
Mám vás všechny ráda,vy co jedete na prázdninky tak si to užijte a vraťte se v pohodě a zdraví... *3* *3* *3* Jste moje koťata *4* -
Budu pisat
Ja si s tebou napisu, ale jen mistama *1* to kdyz budu jednou za uherak na netu! *15* neco vam ale slibuju a tobe Wente taky *14* ze od zari to tady rozjedu a doufam ze se vsichni PŘIDÁTE!!! *14* *14* *1* *15* -
-
Re: Budu pisat
Tak si to užij.......... *3* a pozor na prázdninové lásky..........vlastně co pozor...ty jsou nejlepší........ *3* Měj se!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Budu pisat
To je jasný..ROZTOČÍME TO TU:)
-
-
-
teda
Řeknu vám tady jsou ale zajímavý kluci co?Jeden bude pilot a druhý učitel.
Kdo teda tady zůstane když většina jede na dovču? -
-
Re: teda
Koukáš co,co je tady za chytrý kluky......... *3* Jeden tě vezme na pořádnou cestu a druhý tě něco naučí....... *3* -
-
Re: Re: teda
:Djo,tk aspon tu ebudu sama,kdyžtak.. -
-
Re: Re: Re: teda
Žádný strachy Kristo....... *3* budem ti tu dělat společnost jak to půjde,jelikož chodim na brigádu tak tu nebudu furt,ale když jsem vlezu tak ti rád napíšu......... *3*
-
-
-
Re: teda
No pokuď nikam nepojedu tk zůstávám,ale zase bych tu psala asi sama co?:D -
-
Sama tu nebudeš neboj.... *3* my tě nenecháme..... *3* -
Rozhodně ne,klidně zůstaň já a Patrick tu určitě budeme já každý den a Pat jak to půjde... *4* Jen tu někdo aspoň někdy buďte *9*prosííím *4* Amanda už tu taky nebyla hrozně dlouho,ach jo,budem tu jak siroty,ale zůstanu tu,věrná Wentovi... *5*
-
-
-
děkuju
Děkuju klukům za jejich odpovědi mám radost *14* ale Patrick dnes nepsal *9* Škoda,že musíš jet zase pryč Kene *9* Hezký prázdniny a dovolený vám všem,jste super *14* -
-
Re: děkuju
Díky Letico,tobě taky super prázdky a co vlastně studuješ ty nebo co budeš studovat............? *3* -
Díky,taky si to moc užijte koťata.Lety nebuď smutná Pat napíše jen má teď moc práce,ale vyřídim mu to *1* -
Děkuju a tobě Letico přeju taky moooc krasny prazdniny a vam vsem tez *1* *15* ja vybude na cely prazdniny mimo net? *7* ja se 11cervence na den vracim a tak sem rozhodne pisnu a poradne zaklikam, *1* taky pridam moc moc videi *15* a fotek *3* Je jasne, ze Went propadne, to je *9* bohuzel smula *9* musime to nejak prezit *3* *9* *15*
-
-
prázdniny
Mám pocit,že začnou prázdniny a tady bude diskuze upadat... *9* Kristo,ty taky někam pojedeš? *7* Myslím,že Went okolo prázdnin propadne,dolu... *9* V zahraničí nebudu mít asi možnost jít na net,ale až budu na Slovensku nebo i na chalupě tak mám možnost na net jít...a budu klickat každý den *14* -
-
Re: prázdniny
No ještě se rozhodujeme s rodiči,takže nevím..,ale budu sem chodit:)to je jasný..no opadne to tu to je pravda,ale myslím,že to u všech.... *9* -
Re: prázdniny
Bude to tu smutný *9*
-
-
hrozný!!
P R O H R Á V Á M E !!!H L A S U J T E -
Pajulinka
uplne nejlepsi nejhezci chap co znam :-* lowuju te :-* *3* -
Save the good doctor!
Nevim, jestli jste se na něj už dívali, ale me se strasne libi to video:save the good doctor:-)*1* to jak tam ma na konci Mikle se Sárou miminko *1* *14* To je uplne bozi *14* Pridal jsem ho sem pred mesicem, ale hledal jsem ho na netu pres ctvrt roku *15* Kdyby to bylo doopravdy *4* *3* -
-
Re: Save the good doctor!
Taky musim říct Marcy aby si pak shlídla přidaný fotečky,taky jsou super!Bude natšená(ona je totiž fotografka)ale já radši klípky je to živější,origoš a je krásný a miloučký! *14* *1* *14* -
-
Re: Re: Save the good doctor!
To je jasný:)
-
-
No,s tim mimi je to úplně suprácký,viděla jsem všechny,ale mimi,sekne jim to *14* A taky se mi líbí sexy back,různý kousky z filmů,seriálů,pěkný mix a líbačky,wow *14* Jsi šikovnej! *3* -
Jo hej,úplně hustý:D.....LIDI!!většina z vás už asi hlasovala,že?.ale PROHRÁVÁME!!....SOUBOJ-SERIALU.CZ !!
-
-
Návrat...
Čautě koťata!Už jsem zpátky z Anglie,ale tady se nějak přestává psát,kde je Amanda,Ken ,Kristá...? *7* Koukám,že kluci jsou tu oblíbení... *1* to je fajn!Jinak co se tématu jachta týká,jela bych taky a ještě bych sebou vzala Celine Dion,Shane World,Akona...Keanu Reeves a Káťu Stočesovou(která je fajne).Jo,a Abruzziho... *4* Moc vás všechny zdravím!!! *3* -
-
Re: Návrat...
Jasne Ráďo, berem vsechny, jachta je velka a bude zabava, jinak bych take prizval Julii Roberts *1* *1* Doufam, ze jeji jmeno pisi dobre *14* *15* -
-
Re: Re: Návrat...
Jak bylo v Anglii? *7* -
-
Re: Re: Re: Návrat...
Já jsem táááádýýý!!!:)jo jak bylo v Anglii??:)určo OK!...jináč s tím Shaynem Wardem souhlasím:) -
-
Re: Re: Re: Re: Návrat...
V Anglii to bylo super,moc krásných míst,muzeum voskových figurín,známích osobností,kavárna ze starých časů,jako by se tam zastavil čas... *4* Ale bydlet bych tam nechtěla...moc draho až na oblečení... *5* Za tři týdny tam jedu znova,mazec... *3* Ráda bych tam pak jezdila každý rok,vřele doporučuji!!! *3* *3* *3* Jinak Julii Roberts,berem!Taky jsem v Londýně hodně myslela na Wenta a Domčika,oba odtamtud pochází,ne?Nádhera... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Návrat...
Tk to je good:)..,ne ,že zase někam jedete:'(to tu bude smutno:D -
a na jak dlouho tam za tři týdny jedeš? *7* No, já tu od pátku už nebudu, jedu na chatu *1* *15* -
Moc jsem nerozumněla,v angličtině dost plavu *9* ale za tři týdny tam jedu znova a nastoupim tam do takovýho kurzu,kde se anglicky naučím snad líp... *5* Byla jsem tam za kamarádkou Marcy taky sem jeden čas písala...za tři týdny tam jedu i Patrickem.Jo,koupila krásný tričko,botky a knihu historickou,psanou v angličtině *1* tak že si jí hned tak nepřečtu *1* *1* *1* Went tam vážně není,ale objímala jsem B.Pitta,S.Stallona...ani se nehnuli *1* Určitě tam někdy vyražte až budete mít příležitost...Já zase nebyla nikdy v Řecku,místo bohů... *4* tam to taky musí být nádherný! *4* -
Teď jsem byl v Recku a anglicky jsem docela dobre rozumel, ale nevim, jaky maj prizvuk anglicani *3* mozna bych lip, mozna hur rozumel *1* cos tam vubec delala Ráďo? *7* Myslim jestli jsi tam byla pracovne nebo za zabavou *14* *14* -
Jo ja taky...a rozuměla jsi vůbec Angličanům??...to já bych asi ne:Da koupila sis něco??.:) -
No jo..vlastne z Anglie pochází oba dva! *15* Jinak v muzeu voskových figurýn asi Went nebyl co? *7* To je škoda *15* Me se taky strasne libi Anglie, hrozne moc bych se tam chtel jet podivat *1* *3*
-
-
-
-
-
-
kluci
Miluju PB a asi jako každá tady i Wentíška,ale teď spíš chodím na stránky abych věděla co píšou Ken a Patrick *14* Kolik vám je a co studujete? *14* Pozdrávek jen pro vás *14* -
-
Re: kluci
Ahoj Letico........ *3* Je mi 21let a studuju peďák,tak že jednou budu učitel.... *3* zatím učim dorost volejbal a basket..... *3* Brigádně teď funguju i jako zdravotní bratr.... *3*
Že bychom měli fanynku Kene?..... *3* -
-
Re: Re: kluci
Dvě:) -
-
Re: Re: Re: kluci
Díky Patricku a koho budeš učit,jaký děti? *14* Doufám,že odepíše i Ken... *9* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: kluci
Díky holky,to je od vás fakt pěkný......... *3* Chtěl bych učit děti na prvním stupni.....jinak je to v podstatě jedno.... *3* Krásný den vám oběma....... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kluci
*1* *14* *1* *15* *3* *15* -
Z létání mám hroznou trému,než v lezu do letadla klepu se jak ratlík,tak že ráda počkám na třeba třetí let *15* se těšim *4* -
*1* -
Jasne a tobe taky hoodne moc stesti Patricku! *1* A nejen tobe ale i vsem ostatnim tady *15* *3* Radsi vam ale doporucuji nejaky treti nebo paty let protoze ten prvni by mohl byt nebezpecny *3* *1* *15* To vite no...prvni let=velika trema *15* -
S malýma dětma mám zkušenost z nemocnice,tak že ty bych zvládnul... *3* Kene dobrý....pilot... *3* Tak že si zamlouvám první let........ *3* ať ti to vyjde!!!!!!!!!!!!! *3* -
Ale bacha už 7.července mi bude sedmnact. *1* moc moc se tešim na narozky*15* Ráďo, chapu ze se musis vzpamatovat z tak daleke cesty, ale povez, povez jak tam bylo please! *14* Nehodlas se tam doufam na delsi dobu odstehovat, bylo by nam tady bez tebe smutno! *14* *15* -
Tobě je 16??:)jo,toho pilota taky zvládneš!:),a Patricku..no,když to tk řeknu,s menšími dětmi je to taky trošku těžší,ale i s většíma:D -
Ahoj tak uz pisu, mel jsem prodlouzeny vikend *1* Jinak ja studuju v ruzyni soš civilniho letectvi. Po studiu si muzu udelat zkouzky na pilota a o to usiluji nejvic *3* *15* Takze se jednou teste, pokud mi to vyjde! *4* Jinak je mi sestnact a opravdu to vypada, ze mame fanynky, vid Patricku!! *14* *3* *1* Jinak cau Ráďo jsem rád že jsi v poradku zpet! *15* -
Doufám,že jo...... *3* děti jsou v pohodě,ale jestli mě šoupnou na praxi do sedmičky a vejš tak nevim,budu doufat,že budu mít andělskou třídu..... *3* Budu mladej učitel tak snad s něma vyjdu a budou mě brát v poho.... *3* -
Jé děkujeme:)....a ještě něco....ZVLÁDNEŠ TO!!(toho učitele:)
-
-
-
Re: Re: Re: kluci
Že jsou super? *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-