-
Nej Sympaťák =p
Anketka č.2 : Kdo je vám nejvíce sympatický ??
(Vím, že všichni went went !! Tak mi napište kdo po wentovi ano ?? *4* )
Pro mně je to takto : (když nepočítám wenta)
Mahony¨
T-bag
Sucre
...
*5* -
-
Re: Nej Sympaťák =p
Bellick,to je jasný... *1* to byl"vtip" *1* *1* *1*
Tak asi Surce,Linc,T-Bag...
s těma bych šla na kafe... *1* kdyby mě pozvali *1* dnes mám obvzláště dobrou náladu... *3*
Amando,v nějakym Tv magazínu je malý článek o Mahonym a docela velký obrázek *3* -
Když nepočítam Wenťase tak 100% Sucre.. je to fakt borec *1* -
Tak když nepčítám toho Wentíka =D, tak:
Sucre
Linc
C-Note -
-
Re: Re: Nej Sympaťák =p
Když nepočítám moji lásku:Dtk:
LINCOLN,SÁRA,SUCRE,MA HONY,KELERMAN *1* -
Re: Re: Nej Sympaťák =p
Když nepočítám moji lásku:Dtk:
LINCOLN
-
-
mno tak pro mě když teda nebudeme počítat Wentíka tak je to:
Linc
Sucre
Sára
-
-
Style
Anketka
Kdo se podle vás nejlépe obléká z celého PB ??
a,Lincoln
b,Sucre
c,C-Note
d,T-bag
e,Scofield
f,Mahony
g,někdo jiný (Napište kdo)
Thanx Amanda *5* -
-
Re: Style
U mně vede Sucre, ten má dokomalé hadýrky a potom Linc *4*
Děkuji za odpovězení do anketky *5* -
-
Re: Re: Style
Jj přesně, Sucre u mě taky vede! *1*
-
-
Podle mě se nejlíp oblékají
a. Sucre
b. Linc
c. C-Note
d. Michael
a pak ostatní noo... ale Wentík je stejně nejlepší!!!! *3* -
Bez ohledu na to kdo se mi nejvíc líbí,tak asi nejlépe a vždy pěkně oblékají:
1.Linc
2.Surce
3.Mic hael
4.T-Bag
5.ostatní...
P.S .Mám ráda anketky *1* -
ikdyž miluju wenta..tk musím říct,že asi C-NOTE nbo SUCRE
-
-
4.série
cusky fanynky!jen m porad vrta hlavou jestli na 2 serii navaze hnedka i 3serie?nu???a vubec kdyby ano tak sem to pocitala a treti rada skonci 16.10. no a 4serie prej v americe uz bude v zari...tak by me zajimalo jestli nova take hned navaze v rijnu na 4radu?protoze u novy se nikdy newi=(aby to nevysilaly az v novym roce =´( co?wite o tom nekdo netso pisnete plis!paa Wentík je upe nááádhernej!miluju celéj PRISON BREAK! *14* -
-
Re: 4.série
Mno já sem koukala jednou na volejte novu a tam se na to někdo ptal...a oni tam řikali že druhou sérii dávat hned nebudou že prej dostanou na to licenci až se to odvisílá celý v americe...takže to bude asi chviličku trvat mno a 4. série tak na tu si budeme muset bohužel počkat trošičku dýl *9* -
Re: 4.série
A nejsi sama,je nás tu móóóc!!! *3*
Necháme se tv novou překvapit *5* vydrž prťka vydrž... *1*
-
-
super
Tak včera ten díl byl nádherný,dojemný a Michael byl úžasný,teda pro mě i Linc *3* Docela mě ten díl včera dostal...
P.S.nevíte kolik má druhá řada dílů?
Řekla bych,že pomalu vplouváme do trojky? -
-
Re: super
Jo,včera to stálo za to,Michael měl takový psí oči,hrozně se mi tam líbil i ten ohoz mu sekl... *3* *3* *3* a ten pohled na závěr...neměl chybu *14* Mahony začíná bejt třída,ale už aby šel sedět *1* a vyměnil oblek za něco pohodovího *5* hróóózně se těšim co bude dál... *3*
Supráckej večer všem a Wenťácký sny *1* -
JO včera ten díl byl super... bylo mi ale hrozně Michaela líto jak mu umřel ten táta..jak mu tekly ty slzičky to bylo dojemný *14* ...mno druhá řada má snad 22 dílů..ale nechci kecat! -
-
Re: Re: super
holky,druhá řada má 22 dílů..včera sjem se dokoukávala a tv joj.....tm dávali též,le s předstihem vždy dva díly:)a včera byly poslední dva díly¨:'(dojaly mne....:)už se těším na 3.řadu
-
-
Já blbá sem usla *9* *9*
Achjo, doufám že mi to děda nahrál .... *3*
Jinak ve druhé řadě ještě chvíli zůstaneme, ale už se pomalu blížíme.Bude tam toho spousta (ve druhé řadě) např : T-baga odmítne jeho žena
Michael a Alex se setkají při převozu do SONY
a ještě spousta *5*
-
-
BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
Na jedné zahraniční stránce jsem si našla jeho adresu *14* *14*
Vííte jak strašně dlouho jsem to hledala *4* ale našla =)
Mám hroznou radost, a chci mu napsat dopis.Nějakej seriózní a abych mu řekla o autogram.Měl by být na úrovni a menší dávkou humoru *1* .
Napsala bych to v češtině, potom do angličtiny, a dala to moji anglistinarce aby mi s tim pomohla *5*
Myslím, že je to dobrý nápad, ale bojím se, aby to nedošlo jenom do nějaké BH (Beverlly Hills) spolecnosti pro Wentwortha.
Ale zkusit se má vše, a možná by mohl i odepsat *5*
Teda co si o tom myslíte ?? *5* -
-
Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
Taky ti to moc přeju aby ti to vyšlo... a když by to náhodou vyšlo tak doufám že se snáma o tu adresu taky podělíš hm?! *3* -
-
Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
Neboj Hani, pokud odepíšou nebo pošlou podpis jistěže vám jí také dám *5*
Od toho jsou spřátelené fanynky ne ?? *5*
-
-
Bylo by fajn kdyby ti to vyšlo,zkusit se má všechno,nebo spíše co tě nezabije to tě posílí,budu ti držet palce *4* přeju ti to(asi jako jedna zmála) *5* Ale bohužel Wentowa přímá adresa to jistě nebude,spíše fanklub a pak jen doufat,že právě tvůj dopis přečte,což si myslím,že ta naděje je,protože z ČR asi moc dopisů nedostává... *4* Umíš si představit kdyby to byla jeho adresa?Každý den by byl zavalen v dopisech *9* Ale rozhodně to zkus... *4* naděje je vždycky *4*
Obdivuji tvou vervu a chuť do toho jít,odhodlanost,to jaká si"věrná"fanynka...Mě tehdy fanouškovství zachránilo život a kdybych byla tak odhodlaná jako ty už na začátku,neprošla bych si peklem... *5*
Hodně moc,moc,moc štěstí.... *4* -
-
Děkuju strašně moc, jsi zlatííčko ... Právě jsem myslela, že by ho to mohlo třeba zajímat,jako česká republika .... třeba mu píšou samé americké a anglické holky, ale taková česká ?!?! Byl by to zázrak *4*
Ale stejně, i kdyby to došlo tomu fancubu, a poslal mi jenom podpis, byla bych i přesto šťastná *14* .
Jakým peklem ?? *8* -
-
Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
Tak to mu pošli v obálce i pohled Prahy,aby neváhal a přijel *1* .To víš čeština je pro anglicky mluvící úžasně zajímavá a těžká *3* tak že to bude možná i pro něj zajímavé *4* a myslim,že se i pobaví nad háčky a čárky *1*
Je to dlouhý příběh,ale myslím,že by pro mnohé z vás byl poučný...jednoho dne jsem se vykašlala na to být fanynkou,poslala k čertu nej kámošky a cesty na koncerty,autogramiády atd.zapletla jsem se s jinými kamarádíčky a stala se ze mě feťačka,vyhodili mě ze školy,šla jsem z domu,rodiče mi nevěřili,neměla kamarády(opravdoví),prostě troska.A co mi pomohlo?Vůle a jediná dřívější kamarádka,která mě dostala do léčebny,znovu jsem šla do školy a hlavně vrátila mě na začátek kdy jsem jako náctiletá milovala Deppa,navynechám jediný film...kdybych byla radši"crazy"fanynka nic z toho by se nestalo...Tak že radši být zamilovaná do"hvězdy"a snít než být na dně... -
-
Re: Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
Marcy, opravdu respect pro tebe ... *5*
Hlavně do toho nezapadni znovu ... člověk dělá kraviny když se nudí *9*
Dobře, zkusím mu poslat fotku Prahy *4*
Mohl by se sem přiject podíívat, už se vidím jak oblejzám jeho hotel *15* . -
-
Re: Re: Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
TEDA DĚKUJI MOC,za hezkou reakci od vás všech to jsem nečekala,díky moc!!!Jste super opora *4*
Jinak jednou je až až,následky do konce života,protože ten cejch už vám nikdo neodpáře a důvěra rodičů je to nejdůležitější.Nenudím se mám dost lidí kolem sebe a teď i VÁS *4* Nevím kolik vám všem je,ale jste rozumný a fajn a nedělejte tu chybu co já..."sněte" *4*
-
-
souhlasím stebou Marcy...at mu pošle i pohled Prahy aby přijel...bylo by to fakt super!!
Jinak seš fakt odvážná že ses z toho takhle vyhrabala...ne každej by tohle dokázal..a snít je přece někdy hezký nebo ne?! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
Já mu chtěla taky napsat..jenže,jak víte...anglicky mooc dobře neumím,jako jo,ale..však víte..ale pokuď ,to amanda zkusí a podaří se jí to,můžem to též zkusit ne?kdo by nestál o autogram:D...........že?...:Dtk snád..dřím těž palečky..
For Marcy:za tvojí vůli,si zasloužíš to nej...:)
-
-
-
-
-
proc hec?to se mam jako zblaznit,ze mu napises? *13* *13* *13* -
-
A pokud budeš zlá tak ti tu adresu nedám *3* *5* -
-
Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
az na to,ze ja po te adrese netouzim,protoze jsem si laskou k wentworthovi uz prosla davno...a opravdu ti nezavidim.....takze mi nerikej ze mi tu adresu nedas,protoze si ji muzes strcit za klobouk *13* *13* *5* *5* -
-
Přesně tak, když už ti na něm nezáleží tak co tady děláš ?? *1*
LIDÉ JSOU ZVLÁŠTNÍ.TADY JE TYPICKÁ UKÁZKA, CO S ČLOVĚKEM UDĚLÁ JEDNO SLOVO O NULOVÉ HODNOTĚ S TŘEMI PÍSMENY
Amanda *5* -
for koki: co seš na ní hned zlá?! nikdo se tě neprosil abys tu něco takovýho psala...když už sis láskou k Wentovi prošla tak co sem lezeš?!
-
-
-
PS.: Závist je ošklivá vlastnost *3* -
To heč je tam má milá koki proto, že mám radost *3* .Tak klídek. *5*
-
-
-
Německo
Tak vás zase všechny zdravím,byla jsem pracovně v Německu a prý tam proběhlo udílení Zlatých Ottů od Bravo super show,myslím že v Mnichově *7* já tam teda nebyla asi to byla velká příležitost,ale pracovní plán byl jiný.Mimo to vám,ale můžu říct,že Went tam má též spoustu,spoustu fanynek,docela to tam Wentworthem žije *14* *14* *14* ...aspoň jsem si tam připadala jako doma *1* řekla jsem jim,že tady jsou taky super fanynky a jakou tu maji stránku *3* je jedno kde jste všude je možné otevřít téma Went *3*a většinou se chytne. -
-
Re: Německo
O tom vím..četla sjme to na jedné stránce,Wentwroth dostal Zlatého Ottu:)a vypadal tm úžasně.. -
-
Re: Re: Německo
Já sem vždycky říkala že je šikovnej *5*
-
-
-
Sarah
INFO O SÁŘE VE TŘETÍ ŘADĚ :
Sára ve třetí řadě zemře, bude zastřelená.Michaela to dost zničí.Bude jako tělo tělo bez duše.
PROČ ??
Protože herečka je v realu těhotná, a potřebuje klídek pro miminko.
DOOPRAVDY ??
Slyšela jsem, že se má herečka do seriálu vrátit.Všichni Amíci : Come Back, Sarah !!
Prtže nechtějí,aby z seriálu vymizela romantika.
Scénáristi pečlivě tají.
To jsem teda zvědavá *7* *5*
A JAKÝ MÁTE NÁZOR VY ? *5*
Pííejte, thanx vaše Amanda *5* -
-
Re: Sarah
Já jsme přímo četla,na prison-break.cz,co se tam bude dít ,a jak řekla Amanda..je pravda:D,Sara se setká s Michaelem a vysvětlímu to,ta hlava nebyla její a pak prý i spolu budou mít něco,....však víte co:D..bude to mordáá:) -
-
Re: Re: Sarah
Právě z tý stránky to vim...ale že spolu budou mít víc to nevim????? *1* Ještě,že to dávaji po 22hod. *1* -
-
Re: Re: Re: Sarah
:Dtk z vás mám konec holky
-
-
CO budou mít spolu ?? Tak to se strašně těším *14*
-
-
Ahoj Amando *5* Jsem pro Sáru vrátit zpět do děje,o její údajný smrti vim a jestli ji budou chtít vrátit bude to dost těžký,ale né nemožný,byl by to i zajímaví obrat a hlavně každý nějak počítá se šťastným koncem,ne? *3* Taky jsem zvědavá jestli bude čtvrtá série opravdu tou poslední... *7*
P.S.Fotky pěkný i Mahonymu to docela sluší,už aby mě přesvědčil o tom že bude hodnej k Michaelovi. *3* -
-
Neboj, on tě přesvědčí Marcy *3* 100% *4*
Já nevím proč ale prostě já je hrozně moc zbožnuju oba, Mahonyho+Scofielda *14*
-
-
Taky jsem to už četla na nějaký net stránce.No... *7* já bych tam Sáru rozhodně vrátila,o to víc pokud čtvrtá série má být poslední,i když to asi každý tak nějak čeká,bylo by hezký kdyby to mělo happy end *14* bez toho by to bylo jako bez konce,kniha s vytrženou stránkou *9* Sáru zpátky!!! *4*
Čtvrtá série mě hodně,hodně zajímá,hlavně taky kauza Lincoln,která trochu vyprchává... *5*
-
-
Story
Tak jsem to taky přečetla,kolegyně mi to naservírovali hned ráno... *5* a víte co,ať si každý věří čemu chce... *5* jen mi to připadá docela sprostý,když tohle dokáže někdo napsat aniž by ukázali důkazy *13* Na víc líbačka se Sárou je dosti důvěryhodná a kdyby nebyla Sarah zadaná,tak si myslim,že by do toho šli i mimo seriál *4* V seriálu Popular byl taky dosti na holky *1* -
Gay ??
Kdyby měl být gaY, tak by nemohl hrát erotické scény s ženami v jeho věku !!
Prtže by mu dělalo problémy se uvolnit...
Psali to v jednom článku *5*
A i kdyby .... všichni krásní chlapi jsou označovány za buzny (teda pardon gaye)
Takže klííídek *5*
Thanx Amanda *5* -
-
Re: Gay ??
Jo přesně!!! Wentík je dokonaleeej a nádhernej, tak to "musí bejt samozřejmě gay" že jo... Trapnej bulvár! *16* -
Jo tak s tímhle naprosto souhlasím *3* -
PŘESNĚ!!!
-
-
ne gay
myslim si že rozhodně neni gay !!! *14* *14* *14* newim kdo ten fám (drb,bulvar) roznasi!!!! *14* *14*