-
zaskočená
Tak jsem se dozvěděla,že Lane Garrison,neboli Tweener,sedí ve vězení,myslím že někde u Kalifornie.Způsobil autonehodu,při který byl usmrcen člověk.Lane byl pod vlivem alkoholu a drogy,dostal 40měsíců,ale v lednu 2009 může požádat o předčasné propuštění za dobré chování.Teda nestačim se divit,do něj bych to neřekla *9* *7* *9* -
-
Re: zaskočená
To se teda nezlob,ale to víš až teď?? -
-
Re: Re: zaskočená
To se teda nezlob,ale vim...nejsem mega fanynka,která vi o každém šustnutí...na takoví zjišťování už čas nemám a ty za pár let budeš mít i jiné zájmy mimo práci,taky budeš jednou tzv.pozadu *3* -
-
Re: Re: Re: zaskočená
To bylo pro Kristáá,odpověď a jsem ráda,že nejsem jediná co to neví *4* -
-
Re: Re: Re: Re: zaskočená
Tk to promiň,myslela sjem,že spadáš do naší kategorie vůči věku.....:)takže se omlouvám.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zaskočená
Dobrý v pohodě... *3* Je mi 25,tak že věkem moc nezapadám...
-
-
-
-
Re: Re: zaskočená
Já to třeba nevim vůbec takže mě to docela překvapilo!!!
-
-
-
O.K.nápad
Jsem ráda,že to chcete alespoň zkusit *4* *4* *4*
Tak že v neděli začínáme"všechny"fančinky co chcete podpořit vzestup Wenta,klickat!!!Pokud někoho ještě znáte pošlete to dál...třeba jako malou lest i nefančinkám prostě řekněte"hele mrkni se na tuhle stránku,prostě jen tak"Pokud někteří z vás budou moct pokračujte v klickání do čtvrtka a pamatujte čím víc tím líp.
Když to nepomůže aspoň zjistíme jak žebříček vedou,budu zapisovat čísla v závorkách poctivě každý večer.
Hodně štěstííí *3* *3* *3* a díky! -
nápad
Já mám menší nápad jen nevim jestli klapne a do jaké míry je dobrý,ale zkusit by se to mohlo... *7*
Aby bylo dost času,tak bychom se mohli domluvit na třeba neděli,že"každá"fančinka na tuhle stránku klickne nejméně třikrát,řekněme v rozmezí od 18-20hod.Jinak samozrejmě můžete i kdykoliv během dne...chtělo by to říct to dál aby nás bylo fakt co nejvíc!!!Jde o to,že i když jo,chodíme sem tak nás neni pořád dost každý den...jedna klickne dnes,druhá příště atd...Kdybychom se dokázali domluvit a každý den řekněme do čtvrtka,jsma fakt poctivě klickali,mohli bychom ho dostat nahoru,když ne tak pak nevím jak to hodnotí *13* Podmínka je být poctiví a být nás co nejvíc každý,každý den... -
-
Re: nápad
Hmmm?Dobrý nápad jsem zvědavá jesli to vyjde *7* za pokus to stojí... -
myslím si že je to super!!! nápad:) *15* -
Jo zkusit se to může...bud to klapne nebo ne??! -
za zkoušku nis nedáme,že?? *5*
-
-
proč
ale proč to klesá pořád!!! -
přispějte!!
lidi,já ž taky newm co mám říkat..8.????to je trašný,a ještě PRISON BREAK též klesly......no lidi,hlasujte..www.souboj-serialu.c z!!!!!!a ten WENT!!budeme si stěžovat ž jako!!! *9* -
osmej???
Mno holky tak dneska už je náš miláček osmej...ach jo... to je strašný tohle fakt!Každý den jde dolu o jednu příčku.. *16* *16* *16* nepochopitelný -
"ztracená"
Jako bych zabloudila v jeho očích,
jako by jeho úsměv zavedl mě na rozcestí...
Je sen na který se v noci těším,
je spásou co mě ve dne drží...
Čekání na čtvrtek všemožně si krátím,
já ztracená jsem když ho vidím... -
smůla...
Went zase klesl...nikdo zatim neví jak a podle čeho to funguje,ale mám pocit,že už ho prostě nahoře neudržíme ani kdybychom nevim co... *9* *9* *9* snad jen zůstat věrný aby byl na našem místě první *3* -
-
Re: smůla...
teda tohle už je hrozný... pokaždý když sem přijdu tak je snad o jednu příčku níž a níž... chjo...chudinka *9* -
Re: smůla...
Ten žebříček je"statistika"navštěvovanosti za posledních 30dní,takhle to tam píšou.
Jinak jsem koukala na ty co jsou před Wentworthem a až na H.Duff mají ostatní menší Fanclub,méně odkazů,i diskuzí...
Tak vážně nevim,ještě bych řekla,že čísla v závorkách znamenají kolikrát byla navštívena stránka,ale to mi moc nesedí,i když možné to je *9* *9* *9*
-
-
Nová videa
Tak nám Went o5 klesl, teda to číslo u něj *9* *9* *9*
JInak jsem přidala pár zajímavých videek o Scofieldovi a Mahonym *14*
Se kdyžtak jukněte *5*
Papa Vaše Amanda *5* -
-
Re: Nová videa
Tak jsem klípek shlídla a ohodnotila plným počtem *4* *4* *4* fakt super!!!Třetí série bude mazec *5* Michael(jako postava)projde hodně velkou změnou,myslim,že bude konec hodnýho kluka,bude tvrdší,vyděšenější a zoufalejší...nějaký klípky jsem viděla na You Tube a působil tam podobně,už teď je mi ho líto...Mahony bude taky s nervama v háji,co? *5*
-
-
čautě
Díky za zúčastnění anketky *3* *3* *3*
Ty přidaný fotky jsou super a doufám,že budou další,no se kochám kdy můžu *14* v práci to moc nejde,snad zítra,šéf má dovču *15* a doma mám za zády dva bráchy *5* *5* furt se mi cpou na pc *16*
Proč taky nemáme nějakýho pořádnýho,krásnýho(českýho)herce *9*
Went je originál... *14* a já mám pocit,že jsem zase v pubertě *3* *3* *3*