Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nadšená

Koukla jsem na nové,přidané fotky a jako skoro profesionálka jsem natšená,hlavně fotkou dva,tři a osm...fakt super *3*
    • Re: nadšená

Dneska jsem taky taky přidávala fotečky, doufám že je zveřejní. *14*
      Moje osobní sbírka, kde je Went s Mahonym a T-bagem *14*

Taky zkusím přidat nějaké to videjko *5*
    • Re: nadšená

jj fotečky sou fakt úžasný... ale jemu to sluší prostě na každý fotce ... sežrala bych ho!!! *14* *14*
      • Re: Re: nadšená

Went je hodně fotogenický kluk,jeho je asi snadné fotit,ale některý fotky jsou jakoby stejné,nevírazné...Každopádně ...jo,pěknej objekt *4* chválim!
  • Anketka

Koho máme rádi a kdo se nám líbí je jasná věc,napište tři postavy který naopak vůbec nemusíte:
    začnu:Na prvním nemusim Belicka,japončíka a asi Kellermana...

Naopak nejvíc:Michaela(taky bych mu řekla tak 27let),Sucre a Nicka(který už tam neni *9* )ale těšim se na Alexe *7*

Jinak Went je fakt kotě,vypadá mladě,někteří už maji v jeho věku mimčo,ale jeho si s kočárkem představit neumim *1* *7* *4*
    • Re: Anketka

takže nejradši mám:Michaela Scofielda,asi Lincolna a Sucre
      a nejmín oblíbený mám:Bellicka,japonce a kellerman ale těch co nesnášim je víc
      no a co je TAK MEZI TAK TO JE T.bAG no a vlastně zbitek

Se taky zapojím aktivně *1*

Moji NEJOBLÍBENĚJŠÍ : Michael,Mahony,T-bag,Abruzzi (BYL *9* )

Nemusíím : Šikmook *1* ,Prezidentka

Jinak je mám nějak ráda, nějak se mi zaryli do srdíčka *3* .

Thanx Amanda *5*

Neoblíbený:Belick,japončík a prezidentka,ani Luncův otec mi nesedí... *7*

Oblíbený:tady se budu lišit,Linc,Michael,Abruzzi *9* už tam taky neni...

Kotě?spíš kocourek *1*

Nejvíc se mi líbí: Michael (to je jasný), LJ a Sucre
      A naopak nelíbí: T-bag, Bellick a Kellerman!!!
      páááško *3*
  • Jeeje

hele holky proste Went best of all 4ever.........nevim jak bych ho popslala ale je nejlepsi....tak hezkej chlap no proste nemam slov!!
  • Film Rukojmí

Tenhle film se mi moc líbil, teď a něj zrovna koukám *1*
    Ale hádejte co je na tom nejlepší ??
    Hraje tam : Robert Knepper (T-bag)
    LJ Burrows (Nevím toho herce *1* )

To je hezký když se takhle sejdou ještě před natáčením PB v tak dobrém filmíku *5*

Thanx Amanda
    • Re: Film Rukojmí

Jj, to jooo, já se na to začala koukat a pak čumim a on tam LJ, tak začnu vyvádět xD a pak se tam objeví ještě T-Bag!!! Tak to už jsem byla upe hotová! *1*
    • Re: Film Rukojmí

No,tak to mě mrzí *9* ,já byla ještě včera zapařit,ale snad bych radši viděla ten film.Na pařbě byly i dva antifandové,tak že to byla zase diskuze *5* *5* *5* pak se jeden z nich vožral a řekl,že ta Sára neni špatná kost a že na to vejrá kařdej čtvrtak,tak se docela proflákl *1* *1* *1* hrdina *9*

Já mám kočky taky ráda,ale že bych lísala zrovna Domčika *4* radši jsem si vzala Sama *4*
  • přispějte!!

Lidi,nechci dělat nákou reklamu,ale pokuď jste taky velcí fanoušci PRISON BREAKU A WENTÍKA♥tk hlasujte ..na www.souboj-serialu.cz
  • ..

hezky klesl dolů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ale pořád nechápu proč!!!!!! *7* *7* *7*
  • kocour

Čautě koťata!Dnes jsem byla na výletě u kámošky,má dva super kocoury Sama a Dominika,Sam je hravej a Dominika furt lísala a mazlila a já si představila,že by to byl Domčik Purcell *1* *1* *1* a ta podoba,je to mohutný černobílý kočičák a už má svý roky *1* ale je fešnej,ten kocour *1*

A jak se dnes máte *3* ?
    • Re: kocour

Tak dominic jo *1* ?? Ty draku *1*

Já jsem dneska byla u známých na chatě, takže docela nuda *3* .
      Ale kočičky mám ráda *14*
  • ježiši

ježiši prosim proč sakrra se ty body pořád ubíraj a zaco se ubíraj? jako už mě to sejří kdy to zase vyjed nahoru?prosim *16*
  • čtvrtek

Ve čtvrtek jsem PB stihla jen tak tak...Michael byl super,bylo to fakt napínaví,T-Bag taky super skoro mi ho bylo líto,ale on se s tim srovná.Belick to je síla,fujtajbl,to je mi tak nesimpatický člověk.Sára mě jako herečka moc neosilnila,jako doktorka ve vězení byla lepší,taková nevim *7* A s Lincem to zamotávaj čím dál tím víc,už aby měl jiný ohoz v tomhle se mi moc nelíbí.

Jinak koukám...Ráďo tvou odpověď jistému antifandovi moc dobře neohodnotili a za pět máš dvakrát *1* *1* *1* polepši se nebo propadneš *1* *1* *1*

P.S.film Lidskou skvrnu jsem bohužel neviděla,ale určitě to napravim...Amy mě nalákala.
  • fotky + videa

Mám stránku, která je plná fotek a videí o něm. Jestli chcete, tak se koukněte:
    www.triple-error.estran ky.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit