-
dramatický
Včera to byl docela mazec,Went měl pořád takový dramatický výraz a takový občas zoufalý,roztomilý *3* a jak vyzrál na Mahonyho,cha cha,i když musim přiznat,že Mahony je sakra chytrý *5* Být Sárou už bych od něj neodešla,trochu mi vadí jak jí tu roli napsali,jinak herečka dobrý...těšim se na další a další čtvrtek... *3* *3* *3*
Amando,až přijdeš na to jak a co zvedne Wenta v žebříčku víš tak dej vědět,určitě tě podpořim...
Jinak se přiznám...dnes jsem na Wenta myslele často,v práci to byla hrůza tak mi to aspoň trochu zvedlo náladičku...dobře trochu víííííc *1* -
-
Re: dramatický
Jasnačka že dám vědět, podle mně to stejně dělaj nějak divně nebo nevím no *7*
Jinak moje máma mi řekla, že radši Linca, protože to už je chlapák, a nejlíp se prej oblíká Sucre (Souhlasím, moc hezkej styl *5* )
A že Michael je takové děťátko, což souhlasím, řekla bych mu tak 23 *4* . -
-
Re: Re: dramatický
Jj řekla b\ch že jsou tak nastejno Mahony & Scofield
*5*
-
-
Re: rozptýlení
Máš pravdu,dnes jsem celý den na pc,pracuju,mám toho docela dost a občas klicknu na Went stránku,zkouknu pár fotek a je líp,má takový správný klukovský výraz *3* *4* *3* na rozptýlení úplně super...
-
-
uz bylo na case
no huraaaaaaa wentisek je aspon treti..... *9* *14* ale fagt ze ASPON neco ale jeci este jednou klesne tak at si mne fagticky ale fagticky nepreejou *5* *5* *5* jinac odkazy na tuto stranku wentika davam vsude mozne kde se da a koukam ze vy se taky moooc snazite a to je dobre *4* takze jen tak dal devcata *3* *1* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: uz bylo na case
teda........ *7* ja teda jako newim ale ted sem nejak mimo......pred chcili sem sla na tudlectu stranku a wentisek se mi objevil jako ze je na tretim miste a ted je porad na sestym???je toto mozne toto??? *1* *9* *1* *7* *7* *7* *7*
-
-
=)
pro moje super spolufanynky Ráďu a Marcy
Mám vás ráda *4*
Amanda -
-
Re: =)
Díky si hodná!!! *4* Jsi fajn fanynka *4*
Jinak mě teda Mahony ještě napřesvědčil *3* *13* *5* měla by si mu už už domluvit *4* -
Re: =)
Jééé,děkásek,to potěší *3* *3* *3* Ty si zase úplně super fančinka,máš přehled a si velká bojovnice.Nějak jsem si tu na tebe zvykla *4*
-
-
MOJE VÍTĚZSTVÍ =)
Achjo, tenhle večer sem se nějak rozepsala *1* .
Příští týden máme ve škole projekt zvaný : Filmografie.
Včera jsem přišla za naším novým učitelem, který se teprve zaučuje, s filmem HUMAN STAIN (Lidská skvrna - Went hraje Collemana Slika(Anthonyho Hopkinse) za mlada)
On mi trapně řekl, že musíme procvičovat na velkou písemku (Kterou sme mimochodem psali dneska, a musím se pochlubit mám jedničku *4* )
Tak jsem šla si sednout zpátky do lavice.A naše normální učitelka na angličtinu (mimochodem -Ona je taková hrozná slušnačka, na to že jí je 28 se obléká jako dost uple, a nekouká na televizi ! Doufám že si jí tak představíte)
Která toho učitele hlídá jak nás učí, za mnou přišla a řekla, mohu si to půjčit?? A já : Samozdřejmě.Docela sem se bála, protože mám originálku a tam je napsáno na úvodní straně šokující erotické drama
*1*
Když si to prohlédla přišla za mnou nazpátek a řekla mi :Jestli chceš mohli bysme se na to příští týden podívat, a udělali bysme o tom projekt a diskutovali atd .... A já : Vy jste to viděla ?? ONa :Ano, moc hezký film !!
Docela štastná a překvapená jsem měla hroznou radůstku.Opravdu!!Tahle učitelka co sotva na co kouká mi schválila Lidskou skvrnu !!!!
Prostě super *4* Co myslíte ?? Kluci sice budou mít kecy, ale já se budu vznášet a i trochu žárlit jak Went bude líbat tu blondýnku na krk.
Thanx Amanda *5* *14* -
Že bych na to přišla ??
Tenhle večer jsem celá nervózní začala studovat tento server.A už mi to asi došlo.
Proč je HD první ??
Protože má nejvetší fanclub.(Čítá blíže k 1000 !)
A proč je Klára Janečková 2 ??
Protože díky seriálu Ošklivka se o ní strhl zájem, jak vypadá normálně.
Proč je zbytek před Wentem ??
Mají obrovské fancluby !!
Že by tomu tak bylo *7* ??
Zkusím si udělat ze sebe více (Tak 10) fanoušků, jestli byste taky někoho, nebo tímhle způsobem nezvedli fanclub.Zkusím přidat tento víkend pár foteček.
Thanx Amanda *5* -
-
Re: Že bych na to přišla ??
Tkže co?je to podle fanclubu??? *8* -
-
Re: Re: Že bych na to přišla ??
Docela bych řekla že jo .... *7*
Nebo také podle návštěv (Počtů ID adres.)
Thanx Amanda *5*
-
-
-
For Everyone !!
Nebojte, nezmyzela jsem, jen jsem se na den nemohla dostat k počítači.Pořád jsem a budu tady *5*
Na to, že Went je šestej jsem se dozvěděla o hodině čestiny.Máme interaktivní tabuli,něco jako velkej pc, a učitelka chtěla najet na nějakého spisovatele, a já hned zabloudila pohledem na TOP 10 OSOBNOSTÍ.
Třídou se ozvalo dlouhé NÉÉÉÉÉ ... PROČ ?!?!
Všichni se na mně podívali co je děje, já jen potichu dodala : Wentworth klesl ...
Celou třídou výbuch smíchu, učitelka jenom koukala.Takže jsem měla zkaženou školu,hm hurá mno *9*
Teď večer píšu, protože mně to moc mrzí.Přemýšlela jsem, jestli to není i v vzrůstu a počtu fanoušků, protože na začárku PB byl jejich ohromný vzrůst, a teď už nic.
Diskuzí to nebude, prtže by Went byl před Zacem.
Já už fakt nevím, asi napíšu majiteli tohot serveru, tolik času buduju abych měla čas navštěvovat tyto stránky, a on ještě klesne *9*
S pozdravem všeho dobrého Amanda
PS.: Dneska dávají PB tak už se těším *14* -
Fuck
WENT STINKS LIKE SHIT *1* -
-
Re: Fuck
Anglicky umíš to jo,ještě se nauč slušnýmu chování a bude to o.k.,okouzlíš nás. *3*
Až budeš hrát hlavní roli v seriálu,ve filmu nebo zapěješ nějakou hitovku tak se neboj...budu milovat jen tebe! *3* *14* *4* Do tý doby si lez na svý stránky.
I Love Ráďa...
-
-
krutoš
Jooo_lidičky,musíme zabrat:)vymyslete ějakou diskuzi!! -
ach jo...
Čautě koťata!Co je to tu za fňukání *9* ?Asi je nás málo...nebo byste si měli víc mezi sebou psát aby to bylo zajímavější a víc se motivovali *3* aby jsem měli chuť jít další fančinky a třeba si pokecat *4* Skrátka nefňukat klickat a písat... *4* *4* *4*
Amando co se děje? *7* -
:((((((
tak to uz jako ne to fagt jako uz prehnaly... *10* *10* *10* sesty misto?????? *16* *16* *16* jako ja sem chodim kdy muzu a kdy sem na pocitaci ale todle mne jako nebavi pac proste neni mozny aby byl wentisek na sestym miste to neni mozny vuuubeccc *16* *16* *16* -
-
Re: :((((((
Přesně tak taky už mě to jako nebaví...chodim sem jak můžu a on furt jen klesá...nechápu tenhle ten systém tady!!FAkt neee!!!! Ale tak holky u nás přece Wentík na 1. místě a vždycky bude!! *3* -
Re: :((((((
Hej tohle je fakt hrozný! =(=(=(=(=(=( Mě už to taky fakt nebaví, když Wentík furt jenom klesá... Přitom by měl být 1.!!! *16*
-