-
Povedený...
Kamarádka je asi velká fanynka jako vy a poslala mi spoustu písniček z You Tube a já musim přiznat,že jsou některý vážně povedený *3* Moc se mi líbí"Amazed"a"Mad World"a pobavila se na tim jak Went a Dom měli přečíst RTL TVI *1*roztomilí *4* -
Jsem překvapená...
Nevím proč,ale dnes jsem věnovala hodně času to mu abych si zde přečetla téměř všechny odkazy,vzkazy,názory atd.A jsem překvapená,jak jsou někteří neuvěřitelně vulgární *16* na druhou stranu se mi líbí i jak jsou někteří z vás"krásně"zamilovaní a věrný fanynky *4* .Je určitě krásný být platonicky zamilovaná,těšit se na další díl,být natšená z každého článku v časopise,snít před usnutím...tímhle už jsem si kdysi prošla *3* Vám co o něm píšete"hezky",slušně,i když občas šišlavě,ale na tom nesejde přeju aby vám to vydrželo a věřte,že herci by nebyly tak slavní kdyby neměli fanynky,slávu jim vlastně určujete vy.Went je člověk,který na své kariéře tvrdě pracuje a podporu fanynek bude ještě dlouho potřebovat.Je to určitě úžasný člověk ať ho osobně známe nebo neznáme a je to hezký kluk *3* s tím s vámi souhlasim.Hodně štěstí!!! *4* *4* *4* A vám co chtějí psát vulgárnosti radim,ať na tyhle stránky nechodí a svý mindráky si vyřeší jinde. -
-
Re: Jsem překvapená...
Docela jsem se nudila, tak jsem se rozhodla že si to taky pročtu.
Ale nejvíc příspěvek :
Když jsem cetovala po americe, tak jsem se s ním náhodou setkala. A přišel mi velice milý a zdvořilý.Sedli jsme si na kafe a nakonec skončili spolu v hotelu.. No ale nastal malý problém.. Teď jsem s ním těhotná, ale on se zachoval velice čestně a hezky, protože mi koupil letenku domů.Jsem velice ráda, že jsem ho poznala blíže . Ještě dlouho nás bude pojit společné pouto. Domluvili jsme se na jménu buďto Carly nebo Bruce.
Dobrý ne *15* *15*
Holka docela ťuklá *15* -
-
Re: Re: Jsem překvapená...
Éééj tak to je gól! xD Sorry, ale ta je fakt hodně švihlá... *1* To už rovnou můžu říct, že jsem jeho manželka, ne?! *1* -
Re: Re: Jsem překvapená...
no tak tj... trochu víc tuklá... spíš totálně švihlá... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Jsem překvapená...
Jasan *1*
-
-
-
-
PB - Mahony & Scofield
Chtěla bych slyšet jaký názor máte na Mahonea *5* ale ne poznámky typu je to ko*ot atd. ale jestli k němu máte kladný vztah *4*
Všimli ste si že Alex a Pamela jsou si podobní jako bratr a sestra ?? Mají stejně řezanou pusu a stejný nos *4*
Jinak moje nenávist na Mahonyho přerostla v lásku *15* *14*
Jup a v třetí řadě pude Michael a Alex NK (Nejlepší kamarádi) ve vězení SONA *15*
Nj ty kluci *5* -
-
Re: PB - Mahony & Scofield
Jj, já jsem Mahoneho nejdřív úplně nesnášela, ale teď ho mám hooodně ráda (samozřejmě ne víc, než Wentíčka *14* *14* *1*) a právě se chystám na dývku na 3. řadu, tak se hrooozně těšim! *15* -
Re: PB - Mahony & Scofield
Amandě se omlouvám,že jsem nedávno napadla její odkaz...
Jinak Mahonyho ráda nemám,hraje tam vyšinutýho vyšetřovatele,který doufám špatně zkončí,bylo mi líto jak zatřelil toho mladíka,na jméno si nevzpomenu...Na Alexe,na nový postavy se těšim,třetí série bude asi hodně nadupaná. *3* *3* *3* -
-
Re: Re: PB - Mahony & Scofield
Nejspíš budeš překvapená, ale Mahony zachrání Scofieldovi v třetí řadě život !! Bude na něj útočit nožem a Mahony ho zachrání *5*
On už bude hodnej, buďme zlí na Toho Japončíka a pak se objeví novej blb ze společnosti a ten nebude umět mluvit ale bude řídit všechny ostatní.
Jj 3.série bude úplně dobrá
Brad Bellick bude asi 6 dílů jenom v trenkách
Mahony & scofield go go *5*
Marcy ale to je jedno *3* -
-
Re: Re: Re: PB - Mahony & Scofield
Chtěla jsem se zeptat , kdys mi napadla ten odkaz ... -
-
Re: Re: Re: Re: PB - Mahony & Scofield
Tak to víš víc než já,máš přehled *3* .Jo,jmenoval se Tweener Apolskis,když mě ho je prostě líto *4* jinak ho pak teda vezmu na milost Mahonyho,ale ne hned *4* *13* musí mě ještě přesvědčit *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PB - Mahony & Scofield
Mě bylo více líto Abruzziho, jak ho zabili ty jeho policajti .... sem u toho i brečela pže Abruzzi byl muj oblibenec.Jo jak zabyl Davida Tweenera Apolozkise to bylo hnusny mno ...
Já mu domluvim on už bude hodnej . *4*
-
-
-
-
-
-
k sakruuu
k sakru..uz je patej...i ten zac efron ho predbehl.... *9* *9* *9* -
-
Re: k sakruuu
Koukala jsem, jsem z toho docela naštvaná *10* Zajímalo by mě, jak určujou kdo je první .. podle mě Hillary Duff ale moc nikoho nezajímá *7*
Zac Efron? Nechtějte slyšet můj názor na něj *8* *16* *15*
-
-
brejlicky :)
nu a fcera jak mnel v uteku ty cerny brejle ty mu fagt jako sekly *14* *14* *14* ale co by jemu nesluselo ,ze??? *1* *14* *14* *14* -
-
Re: brejlicky :)
Souhlasim *3* hlavně se mi líbí další utváření Michaela jako osobnosti,těšim se,že to nebude už jen hodný klučina,který se snaží vyřešit všechno bez újmy na zdraví a s klidem,ale že jeho role přitvrdí,bude více podezřívaví,impulsivní... *5* *4* a v těch brejlích vypadal opravdu zajímavě *3* -
-
Re: Re: brejlicky :)
Taky jsem koukala *14* Moc mu slušely, vypadal chytřejší ještě než je *5* -
-
Re: Re: Re: brejlicky :)
Ale mě se líbí Went více ve sportovním, to působí uvolněně *3* V společenském taky moc, ale působí trochu upjatě *7*
-
-
-
-
Wentíček rád sladké
Byla jsem na jednom zahraničním webíku o hvezdách PB, a byli tam krásné fotky a popisky.
Went šel kolem 10 rani do blizke cikrasny koupit cokoladovou zmrlinku a kafíčko *1*
Na sobě měl letecke bryle, cepici (kuliska) manšestrové kalhoty, bílé tričko a tenisky.
Ranní sladkosti a kafe.Kdo by odolal *14* *14* -
-
Re: Wentíček rád sladké
Zmrzlinu i kafe po ránu mu závidim *3* Nechceš omezit ty zdrobnělí pojmy,zní to hrozně *9* jako by si mluvila o zvířecim mláděti,neni to kotě,je to chlap... *4* -
-
Re: Re: Wentíček rád sladké
Jup pokusím se *1* ale on je takovej .... mno kocourek *14* a ne ?? *3* -
-
Re: Re: Re: Wentíček rád sladké
No přesně!!! *14* *14* *14* To snad ani omezit nejde... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Wentíček rád sladké
Už jen tvá přezdívka mě děsí... *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Wentíček rád sladké
Haha *1* goodie Mey *15*
-
-
-
-
-
-
went
Went je ten nej nej nej krasnejsi klucina je moooooooooc klasny.Jsem jeho fanyneka a budu mu zavidet.Krasavec ten nej nej nej.Juknete i na muj blog at ti co ho nemají vlasce se polepsí a budou fandit a drzet palecky,at mu vsechno vyjde.ketyy.pise.cz *3* -
otazecka...
a vite proc se jmenuje prave wentworth? -
-
Re: otazecka...
To jméno má po tátovi Wentworth Earl Miller(třetí)jinak teda nevim,třeba je to jméno jako tady třeba Anastázie neobvyklé,ale dává se *7* *7* *7* nehledě na to že jeho otec je černé pleti. -
-
Re: Re: otazecka...
On je hroznej mixíííček barviček, a tyhle lidi bývají nejkrásnější. *14*
-
-
-
jakto!!
Chtěla bych se zeptat proč proč ty body nebo co to je pořád obejvá nemělo by se to spíš přidávat děsně mě to štve tak předem diky!!!! -
Jedna věc...?
Chtěla bych se zdejších fanynek tak trochu zeptat,jestli byste mi mohly odpovědět... *7* Napsat jeden,ale opravdu jen JEDEN důvod proč se vám Went líbí nebo co se vám na něm líbí? *14* *5* *7* *3* -
-
Re: Jedna věc...?
Jeho pohled *14* -
Re: Jedna věc...?
Jednu?To snad ,ani nejde ,nemyslíš?? *15* -
-
Re: Re: Jedna věc...?
O to právě jde...každý mi řekne tisíce věcí,ale vybrat tu nej o to jde... *3* -
-
Re: Re: Re: Jedna věc...?
Jeden ?? Uch miluju na něm chšechno.Ale nejvíc ? *15* -
-