Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miller

Já ho miluju.... *14*
    • Re: miller

já ho taky zbožnuji ty jeho strašně okouzlujíci usměv *14*
      • Re: Re: miller

Je nejúžasnější na světě... Chci líbat tu jeho krásnou sladkou pusinku!!!! Miluju ho!!! *4*
    • Re: miller

Já taky *3* *4* *3* Vážně má pérko k nakousnutí *14* *14* *14*
  • Sara

Já se těším na 4 řádu Prison breaku protože tam bude zase moje oblibená herečka krásná sarah wayne Callies, ona v tom seriálu chyběla !!!!!!!!!
    Wentworth je ten nejkrásnější na světě !!!!!!!!!
    • Re: Sara

Sara tam zase bude hrááát??? *8* *7*
      • Re: Re: Sara

tak to je KRÁÁÁÁÁÁSA *14* *14* *14* *14*
    • Re: Sara

Jj, souhlasim, bude to supér!!! *14* Už se na to strááášně těšiiim!!! *14* *14*
  • Taky se těšim, ALE

Mno na čtyřku se těšim mooooc, ale jak oživí Sáru bude pěkná kokotina....Sice bude Mike štastnej ale bude to takový prostě jednou ej mrtvá tak proč jí azse oživovat? *13*
  • INFO

Lidičky už se nehádejte a pojďte se radovat ze 4. potvrzené řady Prison Break. *14*
  • Změnte téma

Už se prosím nehádejte. Radši si pište o Wentworthovo přednostech. A to je nevyčerpatelné téma. *4*
    • Re: Změnte téma

to stebou naprosto souhlasím *14*
    • Re: Změnte téma

Souhlasííím, psát si o Wentíkovo přednostech je mnohem lepší než když tu na sebe furt štěkáte...!!! I love him *14*
      • Re: Re: Změnte téma

jo went je zatim ten nejheščí mužskej keryho sem kdy videla......no to telo je proste bozi....a zbytek rozhodne neni k zahozeni.....libilo by se mi vedet o nem vice..... *1*
  • Pls

Prosim lidičky nehadejte se *9*
    • Re: Pls

ani ja sa necchem hadat ale na wenta si od nejakeho trulka kydat nenecham. *13*
  • ...buchty blby...

*15* *15* *15* wenticek je KKT *15* *15* *15*
    • Re: ...buchty blby...

plynar je impotentni krypl *1* *1* *14* *3*
    • Re: ...buchty blby...

ako aj ty predpokladam..lutujem ta *15*
      • Re: Re: ...buchty blby...

tahni slapko slovacka tady nemas co delat *5*
        • Re: Re: Re: ...buchty blby...

chudacik bez mozgu ako ty ma nemoze urazit. *15* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: ...buchty blby...

do plynu s tebou mrcho *5* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...buchty blby...

*15* *1* si mi akurat na smiech,jedjen z tych chudakov co si sem chodia liecit komplexy,s tebou je to fakt zle vyhladaj odbornu pomoc,ty nepatris medzi normalnych ludi,skor na stolicku u psychiatra. *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...buchty blby...

přestante se všichni do háje dohadovat mě už to fak řestává bavit *10*
        • Re: Re: Re: ...buchty blby...

ty sem nelez,nauc sa nevtierat sa tam kde ta nechcu,ty primitiv. *15*
  • Proč???

Můžete mi říct proč si jako tady pořád nadávate?? Nepřijde vám to ubohý?? nechte to už prostě bejt ne!?...vyserte se na to...ste snad inteligentní holky, tak už to stačilo!!!
    • Re: Proč???

Takový krysy kanálnice jako je Lady Anne, Lennie atd tu nemají co dělat *13* *13* *13* Až se uklidní tak se uklidní i ostatní
      • Re: Re: Proč???

Co mi kradeš jméno? Já jsem to tvoje rozhodně nepsala. A už si tady prosím nenadávejte. Nedá se to číst.
      • Re: Re: Proč???

Lennie ale neudělala vůbec nic...pokud si dobře vzpomínám!!!! *13*
  • Pozor pozor !!!!!!

Kravky jsou jsou Lady Anne, Lennie a mnoho dalších co sem chodí jen prudit ať jdou otravovat jinam *10* *16*´Wenta nikdo urážet nebude *5* *13* *13* *13*
    • Re: Pozor pozor !!!!!!

ÁÁÁ, já už nemůžu! *1* Hej tak já furt: Wentík je úplně nej, ty jo snažim se ho dostat na první místo a jako já mu nadávám... *1* *1* *1* Hej jako... tohle je vážně moc! Ale nebojte, sem už vážně chodit nebudu. Tak jen do mě, že zrovna já Wentíka urážim a že když souhlasim s příspěvkem tak jsem děvka. Tomu se prostě jde jenom zasmát. *1* Tak a teď se do mě všichni pusťte... ale nebojte, tohle ani není fanclub, takže jako... Sbohem. *1*
      • Re: Re: Pozor pozor !!!!!!

Lennie ser na ně.. nestojí ti za to, když sou dementní tak to je jejich mínus. Vůbec si toho nevšímej. Já tě chápu...bud v pohodě a nad věcí hm?!
    • Re: Pozor pozor !!!!!!

*3* úplně s tebou souhlasím *4*
  • lady anne

to ze je went prdelni xicht a ja nevim co vsechno sme slysely uz docela mockrat, takze co kdybys holcicko zkusila vymyslet taky neco jinyho a min trepneho abysme te mohli zase ignorovat..hm? *4*
    • Re: PRDELNÍ KSICHT

Jak je vidět holčinko dost si protiřečíš *1* *1* *1* Já jsem si svý k tomuhle PRDELNÍMU KSICHTU už napsala, tak laskavě dodrž to, co tu píšeš *1* *1* *15*
      • Re: Re: PRDELNÍ KSICHT

promin lady anne jesi sem se te nejak dotkla......ja myslela ze na kritiku si zvykla......no tak to sorry *1*
        • Re: Re: Re: PRDELNÍ KSICHT

Dalo se čekat, že nedoržíš to, co si tu psala včera v jednom ze svých plamenných projevů *1* *1* *1* Srovnej si to v hlavě kočičko... *15*
          • Re: Re: Re: Re: PRDELNÍ KSICHT

promin lady ale na tvy prispevky se proste neda neodpovidat...je to silnejsi nez ja *15* ....ale ted me tak napada co tady vlastne jeste delas kdyz wenta nsnasis, je ti z nej na bliti, skoncila si s nama a jeste sme ubozacky.......proc se teda s tema ubozackama bavis a nejdes si nekam na jiny forum kde si s ostatnima jako ses ty budete chrochtat do noty...nerikej ze te tu drzi snad moje prispevky...prispevky te ubozacky...to by bylo pod tvou uroven ne snad? *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit