-
Bylo by super!
Docela bych byla ráda,kdyby to bylo normální dyskuzní forum kam chodí fanoušci a né ty co ho chtěj pomlouvat nebo tak ten kdo ho neobdivuje a nezajímíáho tak at pěkně rychle vystřelí z toho diskuzního fora a nevtíráse jinak ostatní co ho mají rádi at sem chodí kdy budou chtít a přidávaj fotky i příspěvky! *1* -
-
Re: Bylo by super!
Hej jako to jsou moje slova!!! *3* -
-
Re: Re: Bylo by super!
Lennie ty píčo proč kradeš??? *5* -
-
Re: Re: Re: Bylo by super!
PROSIM, SEŠ NORMÁLNÍ??? Říkám že mám stejnej názor! *7* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Bylo by super!
laskave se uklidni!!! *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bylo by super!
to bylo na lennie *10*
-
-
Re: Re: Re: Re: Bylo by super!
Děvko *8* *16* *5* *10*
-
-
-
-
-
anděl
Jen fakt moc super, všichni ho milujem a nikdy nám nedoujdou slova vždy jich budeme mít dost v zásobě, abychom ho mohly ještě víc milovat. *1* -
trochu škoda
Když si to tu tak přečtu od shora dolů. naučim se víc sprostých slov, než jsem pochytila za celých devět let ve škole. *1* *4* -
-
Re: trochu škoda
Nejsem sprostý *3* S Wentem si dokážu představit krásnou dlouhou romantickou soulož *14* *14* *14* -
-
Re: Re: trochu škoda
... no, nevím jestli jses doopravdy homosexuálně orientovaný nebo si jen děláš legraci, abys tady holky popíchl.. Každopádně mě je tady těch holek líto, je na nich vidět, že jsou doopravdy do něj platonicky zamilovaný... Wenta osobně neznám, dělal jsem pár let modeling v Americe a měl jsem tam kamaráda, který ho znal... asi by tady holky byly z Wenta dost zklamaný, kdyby ho poznaly v reálu.. ale je dobře, že máte nějaký idol, ke kterému vzhlížíte byť se jedná jen o platonickou lásku u které i zůstane.... přeji všem mnoho štěstí.. -
-
Re: Re: Re: trochu škoda
Já si myslím,že každá holčina tady,má vlastně jinou představu o tom,jaký je její ideální chlap,ale Went je prostě nejkrásnější a v tuhle chvíli nejde o to jaký je doopravdy,oblíbený je i kvůli své postavě v Prison Break a také kvůli chování Michaela Scofielda,proto máme každá pocit,že takový je i v reálu.To ale pro nás teď není podstatné,kdybychom s ním měli některá z nás žít,pak by se to řešilo.Já myslím že když milujesš není co řešit,a není to jen případ Wenta,pokud muže miluješ a on miluje tebe,přizpůsobíte se sobě a sami kvůli sobě se změníte,protože si uvědomíte,že bez sebe třeba nemůžete žít,všichni tuhle schopnost máme v sobě,každý je nějaký,ale když miluje,dokáže zázraky..To je můj názor na to..Jaký je Wentworth Miller doopravdy. -
-
Re: Re: Re: Re: trochu škoda
Krásně řečeno ...fakt že jo!!! *3* -
-
MILACZEK WENTOUSHEK
ASI SEM SE ZAMILOVALA *14* KOUZELNEJ KLUČÍK *1* *14*
-
-
-
Jak je vidět, tak ho osobně neznáš, tak jakooo... *13* -
no ked ho osobne nepoznastak preco poztom hovoris ze by sme boli sklamane,to by ma zaujmalo. *7* -
JO taky by mě to zajímalo proč bysme jako byly zklamaný??? Pověz nám co o něm víš teda??! *7* -
Jaký je tedy v reálu? *3* -
Proč, jak to myslis? Ty jsi snad potkal a nebo o nem neco vis od toho tvyho kamose? *7*
-
-
-
-
Na hovno...
Ty vole přijde sem jedna blbka a celý je to tu rozházený! *16* Fakt super, antifanoušci tady nemaj co dělat!!! *10* *16* Takže já přijdu až se to tu uklidní... *13* -
-
Re: Na hovno...
Ona řikala že NENI antifanoušek!! Tak si kup brejle. A uklidni se spíš ty ty chytrej/chytrá -
-
Re: Re: Na hovno...
=D Já se mám uklidnit??? =( =D
-
-
Re: Na hovno...
Nejsem antifanoušek *14* Went se mi moc líbí *3* Wenta prostě zbožňuju *14*
-
-
Je dobrej,ale...
Hele holky,já sem to nečetla celý,ale víte, že Went je gay? Je to kus chlapa,ale má smysl se hádat kvůli klukovi, který by stejně neměl o vás zájem, i kdyby opravdu zazvonil u vašich dveří? -
-
Re: Je dobrej,ale...
A proč by se gay asi zasnuboval nevíš??? *9* *13* *5* *5* *16* -
-
Re: Re: Je dobrej,ale...
went je zasnubeny..to mi asi uslo,ale nepocula som o tom..to je pre mna novinka..
-
-
Tak když jsto nečetla celý, tak nemuzes prece tvrdit, ze je gay *1* *1* *1* -
On není gay! Kéž bych mohla psát z vlastní zkušenosti, ale on určitě není na chlapy. -
Vážně, kdyby sis přečetla příspěvky dolejc, tak by ses nemusela ptát, ne on NENI gay. A má smysl se hádat! *3* Pro mě teda na 100%! -
a to len preto ze si si to precitala hned tomu veris..to nie je spravne,toto sa tu uz vela krat rozoberalo a went poprel ze by bol gay.takze ti dam dobru radu,never hned tomu co sa docitas v novinach. *13* *3*
-
-
Wau...
Týý jova pár dní je člověk mimo internet a docela se to tu rozjelo... málo koukám jako! Nechápu kdo nám má co urážet našeho Wentíka... nechápu takový lidi fakt že jo?!!! *10* -
-
Re: Wau...
No moje slova!!! *16* *13* *10*
-
-
No nevim..
Tak včera mi kámoška dala už konečně ten plakát Wenta z Bravo Girl..jako je hezký tam, ale ty vlasy má nějaké divné..ale jako pořád je to krasavec jak má být §§!!!! *14* -
Otázka
Už mu tady některá z vás napsala do Států o autogram? *7* -
-
Re: Otázka
Kdybych uměla anglicky tak neváhám ani vteřinu, že jo... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Otázka
Já bych si vzala klidně k ruce slovník. Jenže já nevím proč, ale už asi měsíc váhám, co mu mám napsat a kolik bude stát známka a takový ty blbosti. *9* -
-
Re: Re: Re: Otázka
No jasný to jo, ale já to prostě nedokážu sestavit dohromady si myslim... *9* Jako stopro mu chci napsat, ale někdo mi s tim asi bude muset pomoct, protože s tou mojí ájinou... No nevim. =) *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka
On tě určitě omluví. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka
Tak víš co, aby aspoň něčemu vůbec rozuměl! xD *14*
-
-
-
-
-
-
:-)
Hele všimly jste si, že Went stoupááá? *15* To je úplně super, musíme se snažit! *14* -
Fešák:)
Went je krásnej chlap *1* Vážně *3* Má pérko k nakousnutí *14* -
-
Re: Fešák:)
jdi se vycpat s těma tvejma kecama blbýma, jestli neumíš nic jinýho, tak jsem vůbec nechoď *15* -
-
Re: Re: Fešák:)
*1* no vážně medulienko *3* *3* má prostě pérko k nakousnutí a nic na tom nikdo nezmění *14* *14*
-
-