Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prdelní ksicht!!!

Je k zblití *9* *9* *5*
    • Re: Prdelní ksicht!!!

A jinak se vám omlouvám za ty malý nadávky :D Ztrácet čas s takovym smradem nemá cenu. :)

Upřímně, ty bys potřebovala přes dršku, aby ses naučila slušně chovat. Chováš se jak malej rozmazlenej fracek! Zalez a už sem nelez.. nedělej tady dusno! Hloupá slepičko, už se tady neukazuj jo? Nebo aspoň piš tady normální věcí ano? Děkuju ti kočko za pochopení *5*

Jdi si buzerovat někoho jinýho!! Je to tvůj názor, ale strč si ho někam a necpi to tady, když tady je místo jen pro jeho fanoušky krávo! Chcípni *13*

Ahoj, divaš se na PB? vidělas nějakej jinej film/serial, kde Went hral? Myslím, že bys ho měla zkusit víc poznat. Mně se třeba taky trochu líbí, což o to, chlap je to hezký, ale mnohem víc se mi líbí jeho herecký výkony, který jsou jedinečny. Myslim, že ma fakt talent, a ža hraje trochu jinak něž ostatni herci. Zkus se podivat na trochu vic scenek s nim a určo poznaš, že jako herec, je vybornej. Ale pokud ani tohle nepomůže, prosím už sem nechod. Tohle je diskusní forum pro fanoušky, kteří ho mají rádi a rádi si o něm pokecaji. Sama vidiš, že když napišeš něco proti Wentovi, okamžitě se na tebe slitne smršť nadávek od jeho vřelých faninek. Otákou je, jestli ti to za to stoji...Mno popřemyšlej sama...Měj se

Vidím že tady je zas někdo inteligentní!Tady tu holčinu prostě ignorovat...chtěla bych tě vidět kdyby si byla doma nekdo zaťukal na dveře a byl by to Wentworth Miller *7* už vidim jak by si mu zavřela dveře před nosem ...byla by si z toho určitě unešena...a tady ho kritizuješ..tak se nad sebou zamysli...a to že ostatním říkáš ubožačky tak to znamená že už ani nevíš jak si máš pomoct a jenom nadáváš...vlastně ubožačka si ty protože normální člověk by toto nepsal je mi tě líto!
      • Re: Re: Prdelní ksicht!!!

Promiň, ale pokud se o někom vyjádřím, že je PRDELNÍ KSICHT, tak to myslím min. na 100% vážně *15* A kdyby se mi tahle přiteplená držtička objevila před dveřma tak se leda zbleju, protože on k zblití je!!! *1* *1* *15* *5*
        • Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!

ok....myslela sem si ze si aspon trochu normalni a prestanes tady do toho rejt, ale ty si evidentne narusena kravka...nevim jak jinak ti mam rikat...psychopate? ne to je moc silny ....spis debile.......doufam ze te to aspon trochu vzrusilo a pudes nadavat treba hillary tam se urcite vyzijes....ale vis jestli mas psychyckej problem *7* tak tady ho nevyresis a je mi te trosku lito ze si to musis takle vylejvat kazdopadne nerada bych tu videla nakej tvuj dalsi sprostej a magoridní prispevek....jak vidis tak tady vuci tobe nikdo neni moc pratelskej a jestli si tak sama a nemuzes si najit kamarady tak takle to fakt nejde....proste doporucuju psychiatra....tady se ti vsici smejou *1* *1* *1* *15*
          • Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!

Holcinky moe,kdyz si ji nebudete vsimat a psat na ty jeji kecy nejake odpovedi,ona prestane a nebude sem chodit,a Went NENI PRDELNI KSICHT ale nejkrasnejsi chlap na svete,a ty by ses Lady anne nezblila,ale nechapala bys kdyby zazvonil u tvych dveri,ale to on neudela za to co o nem rikas.chces nas tu jen nasrat,a pritom se ti taky libi,jinak bys ani nevyhledala jeho funclub...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!

Jednu pozitivu to ale ma!! Jak si tady porad nadavate a posilate nekam *10* *10* Tak tim pridavate prispevky a pomahate tak Wentovi stoupat vzhuru. *1* *1* Na to jste mozna nikdo nepomyslel co? *14* Takze vlastne kdyz tu nekdo sčeří voda a dela tu vlny, tak tim vlastne pomaha Wentovi *1* *15*

jo???vazne????tak co se sem seres dyz te to nezajima nikdo te sem nezval ani nic podobnyho jestli sis nevsimla *13* tak se laskave uklidni a di si svuj prdelni ksicht predvadet zas nekam jinam *9* lady trapko *1* a vis co??? a jestli my sme podobany pubertacky co ses pak ty dyz se vtiras tam kde te nikdo nechce a este ze sebe delas idiota *9* a to by te urco zajimalo od pubertacky jako sem ja jak se delaj blby deti vid????skoda ...ja to newim ale tvuj otec to bude vedet stoprocente *3* *9* *9* *9*

Bože, to zas došlo pubertální nevybouřené děcko *1* *1* *1* Na Tvý názory ani na názory ostatních poďobaných puberťaček co se tady schází nejsem opravdu zvědavá *1* *13* *13* Went je pro vás možná krasavec, ale pro mě je to jenom PRDELNÍ KSICHT! *15*

slovo prdelni ksicht mne depta asi tak stejne jako tadle pinda co si mysli ze je zajimava a pritom je trapna jak pero od gauce *13* nikoho tady nezajima co ty si myslis chapes to???proste??? ses uplne vypatlana blbka takze ty se smir zase s timhle ...jo pro tebe je mozna wentisek prdelni ksicht ale cpat nam to nemusis my kuli jedny pipce nazor nezmnenime *10* *10* *10* *5* ses leda tak lady krava nebo lady trapka tak klidni hormony splasena slepice *9* *9* *9* *10* jo a wentisek forever *14* :*
            • Prdelní ksicht!!!

No holčinko, dle Tvého vyjadřování a pravopisu vím hned s kým mám tu čest *15* *15* Takže se honem rychle vrať k tomu sbírání hoven... *1* Went je PRDELNÍ KSICHT a bohužel to ani ty neovlivníš *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15*

prdelní ksicht??si sand dělkáš srandu ne??víš co???jeslti myslíš,že je prdelnín ksicht tk co jsi potom ty?když se juknu na tvojí tlustou prdel budun si myslet,že je to hlava ty čupko..!!!a jeslti si mylsíš,že nemá špetku takentu tk ty jim máš tk na vymetačí hoven
            • Prdelní ksicht!!!

Jsem ráda, že jsme se společně obě konečně shodly na tom, že je to PRDELNÍ KSICHT bez špetky talentu. *3* *1*

For Lady Anne: *1* Ááá, bože víš co to zamená ignorovat? Tady nikoho nezajímá co si o něm myslíš, nejseš fanoušek, nemáš tu co dělat! Takže jdi s tim svym prdelním ksichtem někam. Sbohem, já už tě ignoruju (pokud teda víš, co to znamená, že jo)
            • Prdelní ksicht!!!

Neee, Went není tak ošklivej *9* Went je krásnej *4* Má ho jistě nádhernýho - je to chlapík sexymen *14* *14*
            • Prdelní ksicht!!!

Na nic jinýho se nezmůžeš, tak si přizvukuj, zkrátka pro mě je šerednej jako noc. Tečka. *5* *4*

Lennie, ty si prostě můj člověk *4* Mě Wentova prdelka taky děsně přitahuje *14* *14* *14* Je prostě kouzelnej! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

To bylo pro Cikinu94!

Jj, máš NAPROSTOU pravdu!!! *3*

Prostě holčinky *1* tím, že mi tady budete nadávat mě v žádném případě nedonutíte, abych na jeho osobu změnila názor *3* Když sem prostě píšu, že je to PRDELNÍ KSICHT a je mi z něho NA BLITÍ, tak si nedělám srandu a už vůbec neprovokuju *13* *13* *5*

to na tebe asi hodne casto pouzivaj lidi vid to ,,prdelni ksicht,,ze to tu tak porad opakujes *13* ty si proste kravka a jina asi nebudes vid????vis,my uz newime co vic te muze vzrusit nez ze ses uplna blbka *13* *13* *13* my uz proste newime takze muzes jit dal a kazit vzuch zasejc jinde ok???jo??? *10* *10* *10* *13* *13*

PS. Na blití je mi jedině z tebe!

Ty seš vážně psychicky narušenej člověk, on by ti tu nikdo nenadával, kdybys napsala normálně, že se ti třeba nelíbí, ale tohle si teda líbit nenecháme, protože ty seš normální ubožačka a asi ti dělá dobře když ti všichni nadávaj! Ale jako ignorovat tě! Pokud si fakt tak pitomá, že NÁM píšeš ubožačky (důkaz toho, že už vážně ani nevíš, co míš napsat, ale hlavně abys něco napsala), tak seš vážně na hlavu! Ignorovat tě, seš prostě trapná! *5*

souhlasím s Lennie *14* Went je moc krásnej chlap *3* a kdyby zazvonil u nás doma, neodolám *14* *14* *14* Nejspíš bych padl před ním na kolena, rozepnul mu poklopec a začal mu kouřit pérko který má fakt k nakousnutí *14* *4*

Néé, to néé *13* Já jsem jeho fanoušek a moc ho zbožňuju *3* *14* Asi stejně tak jako ty!! *3* *4*

Ty seš debil! *5* *5*

To bylo pro lady anne... *16*

jo????a to rika nekdo kdo ma meno lady anne???? *1* *1* *1* blbko jedna radsi nekam zalez *9* *9* *16* *16*

UBOŽAČKY *15* Takhle se vám směju *1* *1* *1* *5*

promin ale uboha si tu jedine ty....vim ze ocekavas ze kazdej kdo si to precte tak napise ze si krava...vim ze te to bavi...no taky ze ses akorat to tady dokazujes...chapu ze te to fakt strasne bere a mozna i vzrusuje, ale nikoho dalsiho ne....sorry holka ale ses jedina kdo tu kali vody tak laskave vysmahni...ináč myslim dostanes od tech holek solidni kotel pac ty se nezdaj(a nedaj)P.S.: hlavne mi nezapomen napsat neco v tom smyslu ze sem trapna nebo tak......cekam na to:)

Že dostanu solidní kotel? *1* Tak to se vážně bojím vy krasavice inteligentní *3* *15*

Ubožačky *15*

Hele ty krávo když chceš někoho urážet tak řekni třeba svý matce že je tlustá ale tady do Wenta proste šít nebudeš páč na tebe nikdo neni zvědavej .... stejně si tu akorát všichni myslej že si blbá.. no to bude tim že asi seš *5*

domí má pravdu! *15* Jako prosim tě ,,Lady" *1* jdi trapčit jinam! Nikdo ti tady nepotřebuje dávat kotel, páč my to nemáme zapotřebí, ale jak vidim, tak ty se neumíš bavit jinak, než psát sem ubohý kecy, kterym se stejně akorát každej zasměje! Oni se vždycky najdou nějaký ubožáci, který akorát tak závidí, ale tady nemaj šanci! Obzvlášť ty! *1* Takže sbohem, jo! *5*

Tak to byl KOTEL jak noha *15*

pecte na ni ona stejne ceka az ji tady budem vsici nadavat ...sice newim k cemu ji to bude nejspis ji to fagt asi vzrusuje ale...nebo se proste nudi....tak vis co???kup si gumovou kacenku a bude to v poho a nemusis tady se sebe delat vetsi trapku nez ses...pac ono je to trapny co tady ukazujes vis ono uz to tady delalo moooc lidi a dycky sme s nima vypekli takze sry ale *13* *9* *13*

xDxDxD *1* Ale jinak dobrý... prosim tě zalez někam a jdi si urážet někoho jinýho! xD Tady na tebe fakt neni nikdo zvědavej a neboj, my se neposadíme na prdel, když nám napíšeš, že jsme ubožačky, protože JEDINÁ ubožačka seš tu ty! Takže klídek a laskavě nám sem nelez, seš akorát tak trapná!!! *5*

Milá zlatá, k zblití seš akorát taky ty, laskavě sem nelez, tady neni nikdo na ty tvoje zamindrákovaný kecy zvědavej! *16* Jako Wentíka mi nikdo urážet nebude! *16* *16* *16* Páč je NEEEEEEEEE...J! Mimochodem tady jsou fanoušci, takže sbohem! *16* *16* *16*

mno jasny!!!CHTELA bych viidet tebe!!!SAMA jsi zkažená!!!! :-/ A nelez sem LASKAVE!!! :-/ *16*

no dievca zlate,chcela by som vidiet teba,ked si dovolis takto kritizovat.ale wenta nechaj laskavo na pokoji. *16* *5* *13*

Když se ti nelýbí tak sem nelez !!!!!!!
      A podívej se na sebe! *16* *16* *16*

a ty se nauc psat *13* *9*
  • ...

Jo a ještě chci dodat, že jsem mooc ráda, že už je ňákou dobu v návštěvnosti Heath Ledger na prvním místě *14* nic proti Wentovi, ale stejně *3*
  • dotaz

Zdárek holky a fanynky Wenta...já ho teda zas tak moc nežeru a moc o něm nevím, takže spoléhám na to, že vy budete vědět víc a odpovíte mi, zda je pravda, že je gay...zaslechla jsem to, docela by mě to zajímalo..tak díkas.
    • Re: dotaz

Už se to tu řešilo a ne, neni to pravda. *13* Bulvár už totiž neví, co si vymyslet! A Wentík to popírá a říká, že v budoucnu chce určitě ženu a děti. Takže neni to pravda. x)
  • BOMBA

Wentworth Miller je ten nejsladši chlap jakýho sem kdy viděla.Hrozně ho miluju. *14*
    • Re: BOMBA

To máš pravdu *14* *14* *14* je užasnej *14* *14*
    • Re: BOMBA

Přesně, jááá takyyy!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
      • Re: Re: BOMBA

NIKDO se mu nevyrovná!!! :-* LoWUju go moooOOc!! :) *14* *14*
  • BRAVO

Nezapomeňte si koupit nové BRAVO kde je plakát Wenta... stojí 22kč *4*
    • Re: BRAVO

Jasný, už ho mám na skříni! *14* *14* *14* Fakt tam vypadá úplně nejnádhernějc! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Tak ale kde taky ne! *1*

Tak už jsem si taky koupila Bravo a jeho úža plákát sem si hned vylepila je to good!!!

Faktis???:) jééé to sem ráda,,,urco si ho koupim :o)dneska vyslo co??:) *5* *4* *3*
  • wentissseeekkk :*

cely je to naky sahly.....a idyz byl prvni tak mnel jenou 9vetset pak zase osmset kazdej den se to nejak divne soupalo....ale tak musime se snazit *3* *3* *3* pro wentika cokoli *1* *4* *3* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • :-(

Zajímalo by mě, kdby se tu já nevim 2-3 dny nic nedělo...jestli by Went postoupil, páč se mi zdá že čím víc se to tu rozjíždí tak tím on klesá *16*
  • ..

Musíme ho dostat na 1. místo!!!!!!!!! *3* tak pište pište !
    • Re: ..

jo to teda musíme je nej!!!!!!!!! *4*
      • Re: Re: ..

Přesně tak!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Tak co??

Lidičky už jste se dodívaly na cely útěk do konce té 3.série?? *7* *14*
    • Re: Tak co??

Ať mám s kým sdílet zážitky! *14*
      • Re: Re: Tak co??

Jj dokoukala......a už se vážně nemůžu dočkat 4.řady!!!
  • Nahoru...

Tag co holky...dostaneme Wentíka nahoru???MUSÍME!!! :) tak pistě nětso sup!!! :o) *3* *14*
    • Re: Nahoru...

No jistě, nemůže bejt přece třetí ty jo!!! *13* *5* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit