Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cože?

Bravo girl??? musím kupit *14* ale nevím jak ležím doma a jsem nemocná *10* *9* *9* ...
    • Re: Cože?

Ten plakat už mám taky je fantasticky a naprosto good!!!! vypadá tam mladě!!! *1*
  • Wentík

Holky moje je tu některá z vás z Ostravy-Poruby?
    • Re: Wentík

Z Havířova...to je hned vedle *5*
  • pb

Lidi,četli jste to??4.řada BUDE!!bude se natáčet koncem března a vysílat od září v Americe(=samotřejmě:D),ale MORDÁÁÁ
    • Re: pb

Jasný, to bude úplnej mazec, se strašně těšiiim! *14* *14* *14* *14*
  • bravo girl

já ten časák si taky koupila a ten plakát mám taky je nádhelnej *14* *14* *14*
    • Re: bravo girl

Tyjo..ale ten Speciál by do Brava mohli dát když už sem si s tim dala takovou práci to vymyslet =D
      • Re: Re: bravo girl

No to teda! xD Ale prej to bylo v jednom Bravu otištěný, že by hodně lidí chtělo speciál o PB, tak už by to tam mohli jako dát! *3* x)
    • Re: bravo girl

Jj já taky a je úplně úžasnej! *15* Ale Wentík je prostě úžasnej vždycky! Jinak doufám, že daj do toho Brava hodně velkej speciál o PB! *14* *14* *14*
      • Re: Re: bravo girl

já si ho taky koupila...a četli jste jaký by byl s ním sex??ouha...boží:)
        • Re: Re: Re: bravo girl

jo já jsem si četla to s tím sexem *14*
        • Re: Re: Re: bravo girl

Jj, četla! *14* Ale nevim, jak tohle všechno můžou vědět. *1* *5*
          • Re: Re: Re: Re: bravo girl

Pochybuju, že on by o takovýhle věcech mluvil. Went mi přijde takovej stydlivej a tajemnej *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: bravo girl

No přesně, taky si myslim, že o těhlech věcech nemluví...! x)
  • ahoj

Moc moc moc moc se mi líbíš a moc moc moc moc hraješ dobře útěk sleduju každý díl a hraješ to ty a tvůj seriálový bratr moc dobře *14*
  • Jsem Here

Ahojte lásky moje,jsem tu!!!
  • ...

Dnes sem si koupila bravo girl a je tam jeho plakát !!!!!!!!! *4* *4* *4* *1* *15*
  • joo

jo holky,myslím,že se tu něco rozjíždí!§ale pořád klesáme..ale jako já si mylsím,že asi mezi nima ěnco bylo,ale to fakt neiwm,fotky nic pořádně nenaznačují!!....a to letadlo:Dto je dobrý:D *15*
  • workoholik

Cotak si pronajmout letadlo pro babinec a jet ho navštívit ? :D:D Ne to byl vtip..o něm si můžeme nechat jen zdát..NE proto že bychom na nej nemely,to ne ...na neho by mela tady z nas snad každá..tak když se podívate jakou ma babu , tu hepu blondatou..Fakt katastrofa..On je proste workáč a na baby nema zatím ani pomysšlení..teda aspon o tom píše..Ale jit s nim na rande by se mi fakt líbilo... Je skvělej.. *14*
    • Re: workoholik

To ti věřím, komu by se nelíbilo jít s ním na rande:-)) Ta blondýna není jeho přítelkyně nebo jo???
      • Re: Re: workoholik

Neni to jeho přítelkyně! *4*
        • Re: Re: Re: workoholik

Takže je volnej??? Super, mám ještě šanci:-)))
          • Re: Re: Re: Re: workoholik

Jj, je. Ale teď se chce věnovat práci. x) A šanci mám jááá! *1* *1*
  • <3

*14* He´s so sexy *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit