Přejít na výpis diskuzí

William Levy

OSOBNOST 1.11.2008 
155 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On jee proste nadhernej,,, je krasnej,, moc ani jedna chibcka nanem neni jeto proste uazasnej chlap boze jaho zboznuju ,,,, ta nadherna pusinka kdis jse tak krasna usmeje,,, bil to krase telenovela s maricuy ,., moc jim to spolu sluselo,.., ja hoo proste zeruu miluji teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • wiliam levy a maite perroni jsou nejlepší ale moc by jim to slušelo jako pár ale jsou přátele a mě to stači protože william ma krasnou ženu a tumám rada jako maite ale maitu mam rada vic adoufam že natoči william a maite nějakou telenovelu
  • co tu meles oni spolu jsou kravo
    • Ty co tu meleš anička on je s Elizabeth Gutiérrez..
      A má s ní 2 děti.. *16*
    • Nejsou spolu v reálu -.-
      William má manželku, ale není to Maite.
      Klidně se podívej na jeho manželku, mají spolu i dítě.
      Jsou spolu i na fotkách. Takže Maite není jeho manželka a
      ani přítelkyně. :)
  • tahže wiliem levy je mocinky krasnejj i jeho holka maričujj :) je mi líto že ten film musel skončit *10* mam te rada mam rada oba dvaa určite se milujete jste spolu statsní a to sem rada
    • Oni spolu nejsou v reálu on má Elizabeth Gutiérrez a ona zatím nikoho nemá tak co furt meleš..!!
    • oni spolu nie su, boli len kratky cas v roku 2008, ale kazdy ma svojho partnera :D ale velka skoda, ze sa rozisli...
      • Pravda!
        Byli by úžasnej pár<3333333333
  • Sáro, nevím co jsi zač, ale Williama nebudeš urážet a taky mu nebudeš nadávat. Dokázal toho víc jak ty. Je slavnej. A ty jsi co? Jen ubohá kráva, která ho bude urážet. Prvně si promysli co píšeš!! *16*
    William je ten nejůžasnější herec mám ho stejně ráda jako Maite Perroni, oba dva jsou nejlepší. V andělovi byl strašnej fešák. Vždycky mi ho bylo líto, když ho Marichuy odmítala :( A taky mi ho bylo neuvěřitelně moc líto, jak byl v nemocnici po té nehodě s letadlem :'( Je to neuvěřitelný človíček!:3 Kterej toho dokázal hodně. Jen je škoda, že s Maite nejsou i v reálu :( Byli by strašně krásnej pár!♥ Kdybych měla od Williama fotku, či podpis, tak bych byla ta nejšťastnější!:3♥ Taky bych chtěla mít aj od Maite!♥ Oba dva jsou nejůžasnější!:3♥ Miluju Tě!:O:3♥
    • Promiň Sáro!:O
      Teďkom sem si všimla, že neurážíš Williama, ale tu blbku, která Ti píše, že Tě zabije nebo co:O Promiň. Já si toho vůbec nevšimla!:( *9*
  • Magore
  • Co ses ty krystyno ty kravo
  • blbko jena sarínkaaaa *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *11* *11* *11* *11* *11*
  • víš chcípni sáro
  • drž hubu sáro wiliam levy je muj ty huso

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší