Přejít na výpis diskuzí

William Levy

OSOBNOST 1.11.2008 
155 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • viliam levi je velmi sexi a ma super filmi *5* *5* *6*
  • Ahojky;-)
    Vy tu pišete jak je krásný.
    Koukate se jen na fasadu.
    A koukate se taky co ma uvnitr?
    Premyslejte o tom:-(
  • aha:-D
  • Wiliam+maite +tereska no to som ja hejjj divkiiii. Ja. Terezia lebvyová kjedineee
  • Wilam levyyy je moj tak smola vambvsetkymmmm????hehehehehehehe. Takk kebyyyyy ste ho videli naazivo tak nepoviem nic ale smola. (Nevideli steho na zivo ale ja hejjjj) upsssss bez uraski
  • jolly a suzy su dobrí spevaci mam ich rada *14* *14* *15* *15*
  • notar mary je veeeeeeeeeeeelmi dobra spevacka *14* *14* *14* *14* mam ju moc rada.
  • vanesa hudgens je super spevacka mam ju rada *14* *5* *5* *14*
  • ll junior je skveli madarský spevak mam ho strasne rada *5* *14* *2* *2*
  • chuan rajes je moj idol strasne ho mam rada *5* *4* *14* *2*
  • chimena zo skritej vasni je naozaj super je moj idol *14* *5* *14*
  • dana garcia je super herecka A JE super *2* *3* *14*
  • William Levy je super herec. Má strašne dobré filmy. Mám ťa strašne rada. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • wiliam levi je super herec mam ho velmi rada. *5* *5* *4* *14*
  • jeee užasnej strašně krasnej kdyby takový chlap existoval tady v čechach to by bylo užasný muluju ho a vždycki budu .. *14* *14* *3* *4*
  • Nejlepší herec světa hraje nádherně a nevím proč tu někdo psal že se chová nějak zle.Podívejte se třeba taky na jeho reklamu na chipsy nebo na pepsi je to sranda *4* *4* william mi amor *14* *14* *14* *14*
  • Lasko ja tě milujuu moc seš krasnej :**
  • pekni si
  • *14* wiliane levy mam tě vikopirovakou na footkách já tě obdivuji ale maite perroni teka jimám taki na footkach *16* vim že ji miluješ a ona tebe maite tě má v srdci *14* *14* *14* *14* *14* *14* nebojse ukazat co citiš *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *2* *15* *3* *4* *5*
  • On a chovat sa zle asi ti jebe alebo co asi nemas rozum on a tebe co bi ti takeho spavil si naozaj p... A k....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit