Přejít na výpis diskuzí

William Levy

OSOBNOST 1.11.2008 
153 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oni spolu nie su, boli len kratky cas v roku 2008, ale kazdy ma svojho partnera :D ale velka skoda, ze sa rozisli...
  • co tu meles oni spolu jsou kravo
  • tahže wiliem levy je mocinky krasnejj i jeho holka maričujj :) je mi líto že ten film musel skončit *10* mam te rada mam rada oba dvaa určite se milujete jste spolu statsní a to sem rada
  • Promiň Sáro!:O
    Teďkom sem si všimla, že neurážíš Williama, ale tu blbku, která Ti píše, že Tě zabije nebo co:O Promiň. Já si toho vůbec nevšimla!:( *9*
  • Sáro, nevím co jsi zač, ale Williama nebudeš urážet a taky mu nebudeš nadávat. Dokázal toho víc jak ty. Je slavnej. A ty jsi co? Jen ubohá kráva, která ho bude urážet. Prvně si promysli co píšeš!! *16*
    William je ten nejůžasnější herec mám ho stejně ráda jako Maite Perroni, oba dva jsou nejlepší. V andělovi byl strašnej fešák. Vždycky mi ho bylo líto, když ho Marichuy odmítala :( A taky mi ho bylo neuvěřitelně moc líto, jak byl v nemocnici po té nehodě s letadlem :'( Je to neuvěřitelný človíček!:3 Kterej toho dokázal hodně. Jen je škoda, že s Maite nejsou i v reálu :( Byli by strašně krásnej pár!♥ Kdybych měla od Williama fotku, či podpis, tak bych byla ta nejšťastnější!:3♥ Taky bych chtěla mít aj od Maite!♥ Oba dva jsou nejůžasnější!:3♥ Miluju Tě!:O:3♥
  • Magore
  • Co ses ty krystyno ty kravo
  • blbko jena sarínkaaaa *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *11* *11* *11* *11* *11*
  • víš chcípni sáro
  • drž hubu sáro wiliam levy je muj ty huso
  • Jsi mocinky krasnej furt te mam v hlave a nemuzu na tebe prestat myslet jsi Sexy co bych za tebe dala M.T. Bebynka
  • Jsi muz proste bez chyby milujute chtela. By te vidět
  • Wilijeme jsi krasnej ale škoda že nechodis s maitte perroni v nespoutanym andelu jste krasny pár.ale jemi hodně líto že spolu nejte jsi nejlepsi herec a hodne te obdivuju.a nekdy zatebou prijedu to ti slibuju
  • Happy 33rd Birthday William, I don't know you, but you are beautiful *14* *4* :-) <3
  • Uplně s tebou souhlasím ?.) je suprovej, taky bych se s ním chtěla jednou potkat *3*
  • Todo lo mejor William *14*
  • všechno nejlepši *14* *3* *4*
  • ahoj blahotřeju ktvim narozkam 33 ak maš hodně uspěchu karijeři *14* *14*
  • Nikolkah
    Upřímnej Nádhernéj Muž prostě bez chyby mím jedinym snem je že se svámi jednou potkám což vím že se to nikdy nestane..... Vím že je to sen každe holky .....ale prostě vy jste ten nejlepší Jsem z Ustí nad labem
    (cz) .. každej den se dívam na vaše seriali .. moc vám fandim ;)
  • Taky si to myslím je prostě SEXY!!!!! *15* *14* *1* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit