-
prostě william
co říct,stal se z něj sexy mladej mužskej a čím je starší a vyspělejší tím je z něj věčí kus chlapa,jen tak dál Wille *14* -
-
Re: prostě william
jn presne thak.cim starsi tim krááááásnější. chtěla bych ho někdy viddět... je upe božskej
-
-
já mám na něj adresu *4*
-
-
Re: adresu
plosím pošli mi taky jeho adresu na emai *14* -
Prosííím
Ahojda chtěla bych tě o něco poprosit. Mam malou segru, která ho úplně žere a potřebovala bych na něj adresu, abych s ni mohla sesmolit dopis v angličtině. Moc te o ni prosim. Byla bych ti moc zavazana, kdybys mi ji poslala na meila. P.S. není špatnej, ale na živo je jeste lepsi *3* -
Re: sci-fi
a nechtěl bys mi ju dát?? kuju moc *3* *3* *3* -
Re:
dej mi jeho adresu prosííím
-
-
I love William
*14* NO holky řekněte, že je sexy, roztomilej, k zulíbání a k ;) *4* NO prostě... I LOVE WILLIAM *14* -
:-)
vse nej Wille *4* -
Já sem do něj prostě blázen!!!
*14* tak tohodle klučinu bych chtěla podkad *14* jak dávali nedávno ten film: Rande s hvězdou tak to bych chtěla zažíd s Willem *1* prostě ho zbožnuju ! ps: kdo má na něj nějaký kontatka tak pište na milovnicekocek@seznam.cz prosím.... papa všem faninkám jako sem já *14* *14* -
je bozziiiiiiiiiiiii *14* *14*
-
to zaregistrování najdete pod fotkama *4*
-
neeeeee
eee will chodi s me desne neprijemnou Kate. Ae je desne nesympaticka.. EE neverte mi, mluvi ze me zarlivost. Ae s Kate chodi, bo chodil.S zadnou Alexou nechodi,kde ste na to byly OMG. *3* -
Hurá! Budou tam!
Super, právě jsem se dívala na oficiální trailer a Will i Anna budou v Jitřním poutníkovi! Mrtě! *14* *14* *14*
Tady máte odkaz na ofciální trailer v angličtině: http://www.youtube.com/watch?v=BxXM VDPsXbE
A tady s českým překladem: http://www.youtube.com/watch?v=cmS8 0l6T83U -
-
Už jsem to viděla, ale je tam jen : Lucka, Edmund, princ Caspián, ten jejich braránek a na začátku chvilinku Zuzka....Petr tam vůbec není *13*
-
Re: Hurá! Budou tam!
Doháje, tak tam byli asi 2 minuty. To je škoda... *9* -
Re: Hurá! Budou tam!
Nejlepší na tom je, že premiéra v ČR je 9.12.2010 *15*
-
-
Božskeeeeeeeeej kluk.... *14* *4*
-
-
Re:
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* i love William