-
Yvetta je moc super,mam ji moc moc moc rada:o)je to muj andilek strazny...
-
spoluziacka
chodila som s nou do skolky a bola s nou velka sranda -
-
Re: spoluziacka
Vážně? :-))) Možná ve snu,že?
-
-
ahojkii
Ahoj ivet chtela jsem te poprosit o fotku s podpisem jestli mi ji posles tak na tuto adresu:Žaneta Šperňáková Akátová 1/458 Havířov-Šumbark 73601 predem ti mooooc dekuju *3* *4* -
Yvetta je opravdu super,na to čím v životě prošla...Ve VIP Prostřeno byla nad věcí,skvělá a příjemná a navíc dobrá kuchařka.Velmi milá osůbka. *4* *4*
-
Super
Yvetka je moooooc super je to moje nej nej nej herečka a moc ráda bych se s ní setkala osobně...... :o) -
-
Re: Super
Já jí potkala u nás k nám jela až z Prahy. *4* Bloudila mlhou večer chudáček *9* ale je fakt super.
-
-
yvett
ahojík lidičky, Yvettce vznikl nový fanklub www.blanarovicova.com, je to super... -
:-)
No, je vidět,že to nedělala Yvett, pač tam chybí spousta věcí. :-) -
.....
KOKOS ...Právě teď se dívám na princezna ze mlejna 2 a Yvett to nehorázně dává :D:D -
YVETA BLANAROVICOVA .je suprr Koukaliste Vip Prostreno tak tam je.jo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Kde sou všichni ty fanošci naší Yvet?Myslel jsem že je nás móóóóóóóóóóc.
-
-
Re:
Ahoj u nás byla Yvetta živě u nás v Žihli chudák bloudila po světě už od Prahy a byla taková mlha chudák.Ale byla vtipná je dobrá beru si jí na Rodino výchovu jako celbritu na referát tak o ní napíši
*3* Je prostě nej!!
-