Přejít na výpis diskuzí

Yvetta Blanarovičová

OSOBNOST 31.12.2006 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Yvett má facebook, a její fun web též. :-) Jinak co závidíte, je to slavná osobnost. A další věc, Yvetta se věnuje nemocným a nebo chudým dětem a nepotřebuje takové kecy od Vás závistivců.
  • Ivetku jsem vídela spívát u nás ná vánoční trhy minulí rokem 2016 spíválá u nás krásné spívala moc se mi to líbilo má krásnej hlás mám moc Ivetku ráda mělá krásnej koncert je proste bezvadnaherečka a zpěváčká *14* *4* *4* *3* *15*
  • Ivetko přejí vám moc zdravíčka do nového roku 2017 a hodné uspěchu přijete zás knám do krnova zpívát moc se mi líbyl i mé ceři váš koncert byl to super *12* *12* *12* *16* *16* *8* *7* *7* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Přeji k narozeninám, aby se Vám splnilo to největší přání. Jinak jste pro mně ten nejkrásnější čertík.🙂

• Dneska byla naše hvezda u nás na vsi,kde sme slavily 100let sdh.Moc se nám líbylo její vystoupení s Petrem Novotným a touto cestou bych chtel podekovat.DIK
  • já sem malý ale šikovný
  • Musím říct že tato herečka ztvárnila opravdu dobře hned několikero rolí, ovšem nejlepší jsou Černava a malej ale šikovnej čertík..:)

• Yvetta má oficiální fanweb : )

Ahojky fanoušci,Yvetta má oficiální fanweb kdo má zájem může se o ní dozvědět něco víc na adrese:www.blanarovicova-yvetta.web snadno.cz *4*
    • její oficiální fun je jinde. :-) a vím to, protože se okolo Yvett pohybuji.
  • vetta má oficiální fanweb

Ahojky,Yvettě vznikl oficiální fanweb.Pokud se o Yvettě chcete dozvědět něco víc,tak semrkněte na její oficiální stránky kde má odkaz na fanweb.Zdravím,všechny její příznivce *4*
    • Re: Yvetta má oficiální fanweb

www.blanarovicova.wbs.cz
      • toto není její fanweb... ;-) já osobně jí pomáhám s profilama na facebooku a dalšími věcmi...a vím, že takové stránky nemá a neměla!!!!!!!!!!
  • Yvetta je skvělá

Yvetta je nejen skvělá herečka a zpěvačka,ale hlavně je to skvělá ženská se srdíčkem na pravém místě.Yvettko,moc Vám děkuji za to že Vás znám.....
    www.blanarovicova.wbs.c z

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit