-
super
on je super herec mam ho rad proste idol :) -
d
UDĚLEJTE SI TEST SVÉHO IQ!
http://cz.iq-test.eu/#645186 -
PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji
ahoj :))
PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/ -
Co vam je?
Hej co tu valíte? vsichni vi ze se rozesli pisou to vsude tak nechapu co vm je :D stejne se k sobe vrati -
ZAK HLEN
ZaK a Vanesa se rozešli ? Kunda vy hajzli co vám do toho je ? zak je jen můj i když je to velkej dement .....Ale má pěknou píčku jako vy všici vy buzíci! ŠAMPOPNI SOU KURVY!!
ps:JESTLI SI TO CHETE VYŘÍDIT , NAPIŠTĚ MI NA MEJL! -
-
Re: ZAK HLEN
Hele nech šamponky napokoji!!Bohužel já je miluji a nerozešli se spolu takže ehm pššt *14*
-
-
njn
dneska jsem četla v bravíčku že zac a vanessa se spolu rozešli ale jejich kamarádi tvrdí že se dají dohromady ale me je to vcelku jedno at si každý dělá co chce a myslím si že by nikdo nemel prožívat depky kvůli tomu že se dva cizí lidé rozcházejjí *3* -
kikina
Lidi oficiálně oznamuju že se zanessa nerozešla... Vanessa oznámila že se zacem se milujou a jsou pořád spolu :D :D :D -
-
Re: kikina
Ano já vím už to od začátku co se to všude dostalo jsem rádaa *14*
-
-
kikina
lidi myslíte si že se fakt rozešli ??? :/ !!!!!!!!!!!! *16* -
-
doufám že se rozešli *1* -
-
Re: Re: kikina
sklapni taky to přeji tvojim hercům! *8*
-
-
doufám že ne *9* -
-
ne nemoli se rozejít! *16* -
snad ne to už by mně fakt ranila mrtvica
*9* -
-
Re: Re: Re: kikina
no to mě taky .. doufám že to není pravda .. i když to všude píšou že to už potvrdili :/ :/ -
-
Re: Re: Re: Re: kikina
bohužel je to pravda.. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kikina
ne ne nerozešli se ... :D vanessa oficiálně oznámila na twitteru že zaca miluje a že jsou furt spolu :D :D :D jak já jsem štastná D: :D
-
-
-
-
-
-
film
Zac měl teď roli ve filmu Charlie St. Cloud nevíte jestli to už bylo v kinech nebo kdy to bude? -
-
Re: film
na moviezone píšou že čeka premiera neni stanovena a vzhledem k tomu že jinde už to mělo premieru 30.7. tak už to asi ani do kin nedaj. Ale je to škoda..nejsem teda nějaka Zacova fanynka ale musim říct, že ten film se mi snim hoodně libil. Da se to už stahnout na netu...nebo kouknout online.
-
-
narozky
Řekla bych že dřív mu to víc slušelo,ale herec je dobrej...Jinak všechno nejlepší k narozkám