-
film
nevi nekdo jak se jmenuje film jak se naky kluci snaži zbalit holku ktera je oškliva a pak se vylepši a zjisti že ten kluk se o ni vsadil a pak to dobadne jako skoro každej film nebo aspon kdo v nem hraje *4* *4* -
-
Re: film
Taková normální holka nebo Bulšit...mám pocit *3* -
-
Re: Re: film
Jo, je to--> takova normalni holka, bulsit je parodie na to... *3*
-
-
-
_
Jak se tak dívám na Novinky ohledně jeho, zjišťuju,že se s ním něco děje, má deprese, kryje se před paparazzi, odmítá dávat fanouškům autogramy a hraje ve filmech jako mafián...=///=(. Kde máme toho sladkého Zaca? Žeby už z něho byl ,,opravdický chlap''?? *9* *7* *7* *9* *8* -
-
Re: _
to asi proto že vyrost *3* *3* *3*
-
-
I love Zac!!!!!
On je tak strašně úúúúúúúúúúúúúúúúú -
-
Re: I love Zac!!!!!
? *9*
-
-
METAL
Custe, jen sem vam chtel rict ze Zaca moc nemusim ale neni spatny. No a chudak Vanesa Hudgens on ji podvadi si ho nezaslouzi a ani pry neumi zpivat jak sem slysel.V High School Musical to za nej zpival nekdo jiny je to pravda? Zajima me to. No ja mam rad metal a rock. Takze neni muj typ on je takovy metrous se mi zda. No tk se mejte a jestli sem vas nak nastval tak sem nechtel jenom sem vam chtel rict ze neni muj typ pze si myslite ze je bozi a vsechno ale byt holka a kevsemu jeho tak ho poslu do pr**le =). S pozdravej Metalista jak ma bejt -
-
Re: METAL
Mám pro tebe taky něco: a komu to cpeš? xD -
Nazdar. Nechápu, proč to sem píšeš. Nikdo tady na tvůj názor není zvědavej. Tady píšou lidi, kterým se Zac líbí, líbí se jim jak hraje a zpívá. Další věc, kterou nechápu, je ta, jaks přišel na to, že je metrosexuál. Že nemá ochlupenou hruď? A co jako? To může mít od narození. Mám pro tebe přátelskou radu: zacpi si uši sluchátkama a nech si vymejvat mozek metalem. -
on fakt neumí zpívat protože na koncertech za něj zpívá nikdo jinej *5* -
-
Re: Re: METAL
Přesněji Drew Seely... *3*
-
-
+1 *5*
-
-
ahojky :)
nechcete tu vytvořit třeba nějakou partu? :) aby sme ho dostali i na lepší místo v žebříčku on si to zaslouží;) -
-
Re: ahojky :)
jj *14*
-
-
...
Ahoj, nevíte, prosím, někdo Zacovu adresu? Chtěla bych mu napsat o autogram. Jo a taky bych byla vděčná, kdybyste připsali postup - jak to odeslat, co přiložit a tak, děkuju :-) -
-
Re: ...
všechno si můžeš snadno najít na google.cz .. *4* *3*
-
-
Zac
hodil by se k Ashley Tisdale <3 ale s Vann mu to taky moc sluší :-)) *4* -
-
Re: Zac
ne to by se teda k Ashleyně nehodil..s Vanessou jsou zlatííí <3 *14* *14* -
re:zac
nehodil by se k ashley vic k vanessce hudgens ne k ashley *14* *14* *13* *15* *8* *16* *8* *5* *4* *5* *1* *1* *3* *9* *5* *7* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13*
-
-
denny
Ahoj až budete mít čas koukněte na můj blog jsou tam novinky o všech celebritách american-star-news.blog.cz -
-
Re: denny
je tam i něco o KISS ? jestli má cenu tam chodit
-
-
....
Hej chodí ještě s Vanessou ?? -
-
Re: ....laska
chodi -
Re: ....
Jj..Chodí ještě s Van.. *4* *4*