-
sgc)yx
sorry myslel sem ze pointa je jasna ale tak dobre pointa je takova ze do uplnyho zblbnuti se zabivate tim takzavanym muzem *15* a dohromady se chovate jako stado zhypnotizovanejch blbejch ovci
*15* -
-
Re: sgc)yx
Tak děkujeme za vysvětlení. *4*
PS: Ve slově zabývat (se) je tvrdé y, jentak mimochodem. *1*
-
-
love
i love zac *14* *14* -
Je good
Já mu to přeju,měl štěstí a uměl se narodit v dobrým městě,nebo poblíž.Je slavnej,ale kvůli tomu ho nemiluju.Líbí se mi jako kluk,ale že bych šílela?To ne..stejně má Vanesu,tak co... -
-
Re: Je good
Fajn názor *3*
-
-
ne
nechápu proč ho skoro všichni balí *16* -
-
Re: ne
Jak ho můžou balit, když ho v životě na vlastní oči neviděli a s největší pravděpodobností ani neuvidí?? *1* *1*
-
-
zaaaaaccciiik
zac je peckovej kdo ho miluje???? *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
ja moooocinky mooc *1* *1* *15* *15* *3* *14* *14* -
-
Re: zaaaaaccciiik
Miluješ člověka, kterýho jsi nikdy neviděla? Mně se taky líbí, ale milovat někoho z filmů a fotek? *3* -
ja ho teda nemiluju *13* -
to jo no je upa k sežrání
-
-
www.hsmvz.blog.cz
Ahoj... Zac je nej nej nej a nikdo na něj nemá... *14*
KuQněte na Blog o Zacovi a ostatních Hsmácích www.hsmvz.blog.cz
Prosím je tam i o MiLey Cyrus a dalších.. je to tam nej *14* *14* -
Jééé
Je fakt čim dáltim víc hezčí!!! -
kiki
Zac je opravdu moc hezky kluk! *14* A jeho bracha je taky sladkej.!!!!!! *14* Taky bysem chela takovyho uuuzzassnyyho KLUKA.Nekdo ma jiny nazor kazdymu se libi nekdo uplne jinej ale ja rikam svuj nazor a je mi jedno co si o nem ostatni myslej!!!!!!!!!!!! -
hsm2
zac byl v hsm2 nejhezci ze???oznamkujte mne je to pravda????? *3* *3* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: hsm2
jo je peknej vsude ale mne se libi nejvice ve 3 -
-
Re: Re: hsm2
no ve 2 jen nekde ale spi v 1 a 3 a vsude na fotkach on je nej on je nej
-
-
-
zacicek
ZAC JE NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ ŽEEEEEEE *14* *14* *14* *3* *3* *4* *1*