-
Chodí spolu?
Ahoj,chci se jen zeptat,jestli spolu pořád ještě Zac a Vanessa chodí,protože se objevili fotky Vanessy jak se líbá s nějakým jiným klukem,ještě ke všemu ošklivým..tak mi prosím co nejdřív někdo odpovězte.Děkuju moc předem...Kdyžtak na mail:ErRniEaBeRrniE@seznam.cz...Je -
-
Re: Chodí spolu?
spolu uz nechodia lebo vanesa sa nafotila naha a zacovi to vadilo tak sa rozisli ale je to moc velka skoda *9* *9* *10* -
-
Re: Re: Chodí spolu?
vanesa [kobra123@pobox.sk]
Re: Chodí spolu? - 12.01.2009 17:06...Tak to je ale lež a velká,protože Zac jí ty nahé fotky odpustil,takže než něco řekneš,tak si nejdřív zjisti co je vlastně na tom pravdy,Měj se -
Re: Re: Chodí spolu?
voni spolu chodí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *8* *
-
-
-
omg
No ty woe delam si prdel ne:-D:-P.
Ja sem chlapecčk ne holčička *1* -
=oD
nemohu uvěřit že zac mám víc fanoušků než avril =oD ale myslim že avril zase zaca dohoní =o( -
-
Re: =oD
no to je dobřee má víc vanoušků zac protože avril je největší píča
-
-
FUJ zac
buzna hnusná *5* -
-
Re: FUJ zac
Máš recht! *1* *1*
-
-
O mě a Zacovi
Nemám jej příliš v lásce.... *8* -
-
Re: O mě a Zacovi
on je uplně krááááásnýýýý *14* *14*
nikdo na neho nema *14* *13* -
-
Re: Re: O mě a Zacovi
Jo jenom psí prdel je hezčí -
-
Re: Re: Re: O mě a Zacovi
Žirafa:..Nebo sloní prdel je hezčí než ty. *15* *16*
-
-
-
-
TV max
Zac je super!Ale myslim, že sou taky takopvý kluci a ne ty který už mají holku. Zanessa je super pár a doufám že jim to spolu vydrží. *14* Ale chci se zeptat...nemáte někdo TV max??Tam teď píše něcio vanessa jak je to ze zacem a newim co.Tak dyžtak napište sem nebo na můj mail PrincessCats@seznam.cz dííky moc! *4* *3* -
-
Re: TV max
to určitě ještě v nějakém supermarketu seženeš -
Re: TV max
ahoj ja ho mam
-
-
Pomoc
POjďte pomoc Zackovi dostat se před Ewu Farnou!!!! *1* -
-
Re: Pomoc
No táááák lidi!! Dělejte něco! nějak se vám to nedaří!! -
-
Re: Re: Pomoc
to stou krávou jsem nepobrala.....
-
-
tak hezkyho pred takovou kravu to ne -
ty dementko
*9*
-
-
omg
nu a kdo to je ten Zac? -
-
Re: omg
zac ja nejhezčí herec a zpěvák *14* *14* *14* -
Jeden z nejvetsich kretenu sveta! *5* -
no to si delas srandu ty neznas zaca efrona?tak to by s tim mela neco delat.omg *1* *1* *1* -
-
Re: Re: omg
A to je pro přežití na tomhle blbym a nelogickym světě potřeba vědět, kdo je Zac Efron? Já to teda vim. Je to kretén. A ještě ke všemu hnusnej. A to je blbá kombinance bejt hnusnej kretén... -
wumishek není ženuška,ale mužíček -
-
Re: Re: Re: omg
wurmishek
-
-
všichni nemusí znát toho vašeho ,,božského" zaca třeba je už rozumná a takový nuly jako je zac efron ji nezajímají *3*
-
-
-
Zac EWfron je opravdu sexy
Děsně miluji Zaca Efrona je geniální -
zaC nic moc
LEPSI JSOU JONAS BROTHRS ZAC NIC MOC JONAS BROTHERS JOE NICK A KEVIN JSOU LEPSI *14* -
-
Re: zaC nic moc
A co my s tím? *4*
-