-
Mňam =c*
sežrala bych ho šukézní slaďoušek..=*..a že má hodně úprav?..mi neřikejte že si negelujete vlasy..nemalujete se atdd..každá 2. holka si žehlí vlasy kluci taky..tak proč si toho lidi všímaj jenom u celebrit když je to normally..!..závidim vanesse moc--žárlim x)) ale nechápu jak se do něj může zamilovat* každá holka..do čeho se vlastně zamiluje..?- jenom do jeho fotky.. xD *1* -
--
heh..blik to už dva roky! -
Ježiši!!
Ach jo, Vy golky tady říkáte: Zac je můj já snim budu chodit!! Ale máte smůlu někde jsem četl že Vanessa Hudgens přiznala nákýmy magazínu TEEN Nebo jak se to menovalo, že chodí se Zacem Efronem. A máte po Ptákách. *3* *3* -
-
Re: Ježiši!!
to vis fakt brzo oni uz spolu chodej od prvniho nataceni HSM1 ono uz to vi hodne lidi no nic ale stejne nej jsou jonas brothers zac je az na druhym miste
*14* -
Re: Ježiši!!
*15* to víš brzo *15* -
-
Re: Re: Ježiši!!
Samozřemě! Jdi na www.google.cz Napiš tam Vanessa Anne Hudgens chodí se Zacem Efronem a tam to máš
-
-
-
Zac Efron
No zac je Přegelovanej týpek. Ale třeba není namyšlenej jen na to tak vypadá Ale gelu má na sobě naplácanýho hodnně Ten musí mít tvrdý vlasy -
ajka
moc vam to preji z vanesou jo a rada se divam na vase filmi s aja sara *4* *14* *4* *14* *14* *14* *4* *3* *14* -
zacu milujite
milujite tva sarulka *14* *4* *14* *4* -
jéé
Nj kluci ty Zacovi můžou jedině tak závidět *1* -
-
Re: jéé
jeee a holky muzou zavidet miley cyruss *14* *14*
-
-
Přiznání
Všimněte si co o něm píšou kluci a co holky to mluvý jako za svý *1* -
-
Re: Přiznání
to je ale oni si kluci zase pisou napr. u miley cyrus nebo vannesi tam je libaj atd
-
-
zac je nadherny
zac efron je proste upo super dobry kluk!jestli mate jiny nazor tak nemate pravdu!! *10*je proste nadherny kkkluk do ktereho se snad zamiluje kazda holka!ja zacovi preju at mu to vydrzi z vanessou hudgens *5* -
kluci nechapou
vy to proste nechapete vam se treba libi jiny herecky nam se zase liby zac a kdybi neco rika se o nem ze jue hodne hodnej hlavne na holky jo treba si musi zehlit vlasi zehlickou na vlasi protoze je na jinak kudrnaty ale to neznamena ze to nejakej teplous!a kdybi neco kazdej herec se ve filmu musi nechat nalicit a vanessa mozna delala striptys ale uz ho nedela tak ji taky nemusite nadavat!!tak se nad tim vsim zamyslete a vemte si kdyby jste byli taky herci a nekdoby o vas takhle psal jako vy o zacovi *7*